|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
>>>>>>>>>>>>> marzec >>>>>>NIEAKTUALNE Moje zasady (PROSZE CZYTAJ!): 1.Odpisuj u mnie (lub daj znać że odp, nie śledzę wątków)- ja będę odpisywać u Ciebie 2. Jeśli coś Ci się spodobało proszę podaj nr/nazwę/ew.link. 3. Proszę o uczciwość- jeżeli już się dogadujemy co do wymianki to jeśli zrezygnujesz chociaż daj mi znać. 4. Osoby z mniejszą ilością przekupek lub negatywami proszę o wysyłkę jako pierwsze 5. Jeśli nie odpisałam - przypomnij się proszę To samo dotyczy przekupek6. Na PW proszę wysyłać TYLKO swoje dane i info dotyczące przesyłki - bo przy wielu wymiankach robi się bajzel i nie mogę nic znaleźć ![]() 7. Jeśli po wymiance nie będziesz w 100% usatysfakcjonowana - proszę pisz, naprawdę da się ze mną w razie czego dogadać dotyczy to również przesyłek z usa itd. Jeśli rzeczywiście zawiniłam będę starała się to naprawić Moja wish: ![]() ![]() ![]() (manga, anglojęzyczne, dobra literatura )![]() Legenda : (najchętniej dodam do wymianek )
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-04-21 o 12:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: >>>>>>>>>>>>> marzec >>>>>>
ZAPACHY ITP. 1. Lanvin Oxygene EDP odlewka do 30-40 ml nie mam atomków KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,194,lanvin-oxygene-femme-edp.html TYLKO ZA MĘSKI ZAPACH, chętnie z nutą opium 2. Mgiełka H&M White Flower, została połowa tysiulka992 3. Fraise Eau de Toilette Yves Rocher tysiulka992 z 20 ml zostało tyle ile na foto KWC:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5492,les-plaisirs-nature-fraise-edt.html 4. Deo Lady Speed Stick, około połowy tysiulka992 KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33238,24-7-invisible-deodorant-spray.html 5. Pusta flaszka po Pierre Cardin Emotion
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-04-01 o 21:52 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA ITP. 6. Zestaw Rival de Loop -pianka do mycia z pompką (na wypróbowanie ale jest wydajna) , opakowanie 25 ml -krem nawilżający z efektem matującym, pozostało 3/4, opakowanie 50 ml 7. Isana Pianka do włosów koloryzowanych, użyta ze 2 razy KOLORÓWKA ITP. 8.Sztuczne rzęsy , nie używane, nie są z MAC'a to tylko napis narjiaa) Rzęsy 2 pary! tak jak na foto ale mają 4 kryształki zamiast 5, z klejem b) Rzęsy czarno-niebieskie , z klejem c) Rzęsy klasyczne, bez kleju, nr 1044
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-03-25 o 20:37 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
GAZETY
9. COSMOPOLITAN Marzec 2012 platekrozy Cosmopolitan Kwiecień 2012 platekrozy 10. Avanti Luty 2012 platekrozy 11. Glamour Kwiecień 2012 platekrozy Glamour marzec 2012 platekrozy INNE 12. Linijka z żabcią z płatków nestle 13.Naklejka na telefon ( z serduszkami i kryształkami) nowa, w folii (wyciągnięta z folii do fotki) + fotka jak to wygląda na moim telefonie (ta sama tylko wzór z motylem )platekrozy
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-04-09 o 13:36 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
APTEKA (wszystkie leki są dostępne bez recepty i mają aktualną datę ważności) 14. Homeogene 9 39 sztuk, data ważności na foto Wskazania: Bóle gardła, chrypka. Dawkowanie: Doustnie. Dorośli i dzieci powyżej 6 roku życia: ssać powoli 1 tabletkę co godzinę między posiłkami, wydłużając przerwy w miarę następowania poprawy. Nie stosować więcej niż 6 tabletek w ciągu doby, po uzyskaniu poprawy zmniejszyć dawkowanie do 3 razy po 1 tabletce. Nie stosować dłużej niż kilka dni. Zapoznaj się z właściwościami leku opisanymi w ulotce przed jego zastosowaniem. Przed zastosowaniem leku należy sprawdzić datę ważności podaną na opakowaniu (etykiecie). Nie należy stosować leku po terminie ważności. Przechowuj lek w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym i niewidocznym dla dzieci, zgodnie z wymogami producenta. Poinformuj lekarza: Gdy masz nadwrażliwość na substancje czynne lub na którąkolwiek substancję pomocniczą. 15. Maść ichtiolowa, użyta około 5 razy, zużycia jak na foto, data ważności na foto Wskazania: Ropne stany zapalne skóry, owrzodzenia, czyraki, trądzik wtórnie zakażony, stłuczenia, jako środek przeciwzapalny, bakteriostatyczny, ułatwiajacy odchodzenie ropy. Dawkowanie: Zewnętrznie. 1-2 razy dziennie nakładać maść na chore miejsca skóry. Możliwe skutki uboczne: Miejscowe podrażnienie skóry. Poinformuj lekarza: Gdy masz nadwrażliwość na składniki leku, uszkodzoną skórę. Gdy jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także, gdy karmisz piersią. Przed zastosowaniem maści należy skonsultować się z lekarzem.
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-03-24 o 00:30 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wymianki magdulenka wysłane Bon Bons, Tropical Berry, raz psiknięty, baaaardzo słodki! Lutens, Ambre Sultan Fraiche, z 2,5 ml zostało jak na foto Pusta flaszka po Salvador Dali Little Kiss Cherry za Cinema w moim atomku tysiulka992 czekam 2. Mgiełka H&M White Flower, została połowa 3. Fraise Eau de Toilette Yves Rocher 4. Deo Lady Speed Stick, około połowy za 1. Mgiełka podnosząca włosy u nasady Intensis Volume, ok. 2/3 17. Avon Clearskin Blemish Clearing szybkodziałający zel na wypryski ok1/3 herbatka + coś platekrozy gazetki + naklejka za deo mini i próbki
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-04-09 o 13:36 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie za sztuczne rzęsy?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A ile rzęs mogłabyś mi za te produkty oddać? Bo kompletnie się nie orientuję ile takie rzęsy kosztują.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, nie przerażę się, bo i tak tylko do zdjęć będą
To może oddałabyś mi te 4 pary rzęs za 2 rzeczy z Under Twenty i te 2 próbki męskie?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jakbyś widziała wymiankę, co byś oddała za sam tonik?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Hej, chciałas moje cienie, więc się zgłaszam. Chciałabym wszystkie rzęsy(jak juz się umówiłysmy) oraz moze zestaw Rival de Loop. Co ty na to?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to zapraszam na pw
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, ale nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

To samo dotyczy przekupek
dotyczy to również przesyłek z usa itd. Jeśli rzeczywiście zawiniłam będę starała się to naprawić