|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczymy razem do wakacji: 8 min ABS, BUNS, LEGS, STRETCH, ARMS
Hej kochane!
Od wczoraj zaczęłam ćwiczyć słynne 8 minutówki. Do wakacji jeszcze trochę czasu, więc spokojnie możemy próbować wyrzeźbić nasze ciałka ![]() W tygodniu codziennie będę robić 8 min ABS, BUNS, LEGS, a w weekend dorzucę jeszcze ARMS i STRETCH + 2 godzinne rowery z przyjaciółką. Postaram się potem wrzucić moje aktualne zdjęcia i co tydzień będę robiła kolejne zdjęcia w celu porównania. Kto razem ze mną rozpoczyna walkę z 8minutkami? Razem raźniej, prawda? ZAPRASZAM wszystkich do dzielenia się swoimi doświadczeniami z tymi ćwiczeniami, zdjęciami efektów i radami. Ściskam mocno, blaszok ♥ Tutaj linki do ćwiczeń dla zainteresowanych: 8 MIN ABS: http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE 8 MIN BUNS: http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM 8 MIN LEGS: http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs 8 MIN STRETCH: http://www.youtube.com/watch?v=79sXwpZUeBw 8 MIN ARMS: http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ćwiczymy razem do wakacji: 8 min ABS, BUNS, LEGS, STRETCH, ARMS
Dołączę do Ciebie, w sumie trochę ćwiczeń się przyda, a ostatnio u mnie słabo z motywacją. Na 8 minutówki na pewno znajdę czas, do tego zaczynam biegać od dziś!
Myślę że ruch + dietka da efekty! |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
super pomysł
ale zacxne jak juz bede po egzaminach, bo teraz kazda wolna chwile poswiecam na powtorki do zobaczenia
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobitki
Chętnie się przyłączę do wpólnych ćwiczeń. Codziennie przez 1h pedałuję na rowerku stacjonarnym, ale widzę, że to wciąż za mało, tym bardziej, żę cały dzień siedzę na czterech literach Chciałabym wyrzźbić ciało i zrzucić kilka kg. Tylko problem w tym, że ja nie do końca lubię ćwiczyć![]() blaszok zapoznam się z wszystkimi ćwiczeniami, które proponujesz i spróbuję trochę powalczyć. Miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
no to mamy już parę osób
fajnie! cieszę się ogromnie ![]() najpierw muszę się pouczyć, potem ćwiczenia i prysznic ![]() miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
No i ja się przyłączam
Narazie tylko abs i legs.
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Jakże się cieszę, że akurat dziś powstał ten wątek!
![]() Ja również zaczęłam, dość już tej laby, czas zrzucić kilogramy. Te 8 minutowe ćwiczenia są dobre dla takich roztargnionych leniuchów jak ja, co to nigdy nie potrafią spamiętać, jakie ćwiczenia wykonać, ile powtórzeń itp. Mamy filmiki, będzie dobrze
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
ja też z chęcią bym dołączyła
tylko mam pewne wątpliwości - na co w koncu jest te 8 min ABS? w Internecie jedni piszą, że na rzeźbę, inni na spalanie tłuszczu. Wytłumaczy mi ktoś, kto się na tym zna?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co wiem ABS jest raczej na spalanie tłuszczu. Jak chcesz rzeźbić to bierz się za A6W
Też troszkę spala tłuszcz, ale bardziej działa na mięśnie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
cześć
może i ja dołączę, na razie jeszcze nie wiem ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej, np czy słyszałyście coś o tych 8 minutówkach?
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego najlepiej robić te ćwiczenia jeśli nie ma się większej oponki - wtedy będą najlepsze efekty ale obojętnie na co by to nie było, ćwiczenia to jednak ćwiczenia, więc dobrze je robić, bo widziałam też zdjęcia dziewczyn, które miały trochę tłuszczyku i po 2 tygodniach sporo schudły ![]() z pewnością dużo zależy od indywidualnego przypadku, bo każdy organizm zareaguje inaczej ![]() więc podsumowując, 8min to nie dużo, a dużo dobrego może zdziałać )
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
jeśli można to ja tez chętnie się przyłączę od roku chodzę na siłkę,którą zmontowałam z kumpelą i siostrą od marca ćwiczę8minut abs,ale trochę to zmodyfikowałam bo jest tam 11ćwiczeń po45sekund a ja ćwiczę każde po minucie więc w moim przypadku jest to11min.abs na siłkę chodzę3razy w tygodniu i ćwiczę na 6 sprzętach-bieżnia,orbitrek,rowerek, steper,ławeczka do brzuszków i wioślarz na każdym ćwiczę2razy po5minut co daje mi godzinę ćwiczeń od poniedziałku tez biegam z chłopakiem i od początku marca się odchudzam:0 jakoś mi to idzie na chwilę obecna ważę55,2kg przy wzroście152cm.moją zmora są wystające"boczki"(które od marca zmniejszyły się o3cm.) i brzuszek który powoli robi się coraz ładniejszy życzę Wam wytrwałości i jak najbardziej polecam 8 min.abs
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Ok, właśnie skończyłam ćwiczyć. Czuję się wspaniale
Zmęczona, kark boli od absu, i jutro będą zakwasy, ale co tam. Mam tylko problem z wykonywaniem jednego ćwiczenia z buns, bo łapią mnie skurcze w stopach -.- Najwyżej tego jednego zrezygnuję.Do 8 minutówek trzeba dołożyć jakieś ćwiczenia typu bieganie, jazda na rowerze, żeby jeszcze bardziej tłuszczyk rozruszać
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam za samozaparcie, wytrwałość i chęci ![]() witamy w naszym wątku ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- U mnie drugi dzień ćwiczeń 8min ABS+BUNS+LEGS zakończony sukcesem ![]() Poza tym mam wyznaczony cel, albo inaczej moment do którego dążę. Chcę teraz systematycznie ćwiczyć i przed wyjazdem na wakacje pojechać na MEGA zakupy i nakupować mnóstwo ciuszków, które będą na mnie dobrze wyglądały, dzięki mojej zgrabnej sylwetce (mam nadzieję, wkrótce tak się stanie) ![]() Tymczasem wskakuję pod kołdrę i idę spać, bo jutro kolejny ciężki dzień w szkole Dobranoc kochane |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta to i ja od dziś zaczynam z wami
musze się w końcu wziąć za siebie! Mam nadzieję że będziemy się razem motywować.Dokładam do tego diete ale raczej bardziej wymyśloną przez siebie, a do tego czerwoną herbatkę, bankę chinską i jakieś kremiki
Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2012-03-28 o 03:05 |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Też się dołączę, przynajmniej spróbuję
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Koksairy
nie poszłam na siłkę bo mam zbyt silne bóle brzucha;( ale po południu będę biegać i robić abs-y widzę że mój brzuszek spada i robi się coraz ładniejszy-jestem z siebie bardzo dumna życzę Wam bardzo udanego dnia![]() Blaszok powiem Ci tyle: masz przezaje*istego bloga świetne ciuchy,świetna Ty,opisy fajne-aż chce się czytać i patrzeć na Ciebie.Jesteś piękną młodą kobietką,widać że dbasz o siebie i bardzo dobrze Ci to idzie tylko miałam pewien problem-nie mogę obejrzeć większości zdjęć i smutno mi ztego powodu;( ale w końcu niektóre się załadowały i mogłam nawet podziwiać Twojego słodkiego Miśka Z bloga to6tka Ci się należy jak nic
Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-03-28 o 13:36 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej hej!!
8 minutówki dziewczyny są najlepsze!! Przyłączam się!! dzięki nim miałam super brzuch ładne uda ale sie zapuściłam. przyjmiecie mnie??!!
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć, to nie wiem czemu niektóre nie chciały się ładować... Uroki serwerów pewnie ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
I to z otwartymi ramionami ;*
|
||
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Maleńka321
![]() Ja za chwilkę wybieram się na bieganie tylko mięte dopiję,pogoda nie za ciekawa ale na siłce nie byłam więc muszę iść biegać a później absy![]() Blaszok powiem Ci jeszcze że używasz takich samych kolorów lakierów do paznokci jak ja uwielbiam miętowe,żółte i wszystkie jaskrawe są takie wesołe
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobilam 8 minut abs, legs i 8 minut abs level 1
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
to ja też się przyłączę, bo u mnie z wytrwałością słabo, a grupa wsparcia obecnie mi pomaga już byc na diecie od miesiąca!
więc od dziś, albo jutra zaczynam- nie wiem czy dziś będę jeszcze miała czas |
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam legs i buns. Tyłek mnie boli.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja chciałabym zrzucic kilogramy, ale chyba wyprobuje
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia16_ uwydatnił mi ładnie mięśnie... ja przy tym miałam diete to i kg i cm tez leciały ale wiem, że to nie spala tłuszczu chociaż powiem ci , że mięśnie były super... szoda ze sie zapuscilam...
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
zrobiłam na brzuch-poszły lekko
a potem stwierdziłam, te na tyłek wyglądają na łatwe- no i teraz ledwo siedze, dawno się tak nie umęczyłam przez 8 minut ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- a w tych na ramiona pompki, a ja ich za cholerę zrobic nie umiem ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- zdaje raport, że armsy zrobione ![]() tylko mam pytanie odnośnie tych na ramiona: czy robicie je z obciążeniem+jakim? bo na tym filmiku to kobieta robiła na "sucho", mężczyźni różnie ja wszystkie zrobiłam z hantlami po 2,80
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszukam jeszcze czegoś na spalanie tkanki tluszczowej. Robicie może jeszcze coś takiego?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Rubella: ooj tak! ćwiczenia na pupkę zdecydowanie dają popalić ;D ale to raczej takie przyjemne uczucie
i ta satysfakcja, że 8 min za tobą ![]() Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2012-03-28 o 21:24 |
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
no ja już mam zrobione wszytskie 5
![]() ale muszę też poszukac czegos na spalanie tkanki tłuszczowej, bo na brzuchu takie wałeczki, tymi absami chyba ich nie usunę :< |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Witam !
Chciałabym dołączyć Ja póki co tylko ABS, bo kondycja nie ta... Dlatego do ABSów dorzuciłam Program 300 przysiadów i zakwasy po dniu wczorajszym już czuję.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

ale zacxne jak juz bede po egzaminach, bo teraz kazda wolna chwile poswiecam na powtorki
Chciałabym wyrzźbić ciało i zrzucić kilka kg. Tylko problem w tym, że ja nie do końca lubię ćwiczyć

dlatego najlepiej robić te ćwiczenia jeśli nie ma się większej oponki - wtedy będą najlepsze efekty