|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1923 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
alez mnie wkurza takie gadanie... jako, że moja tesciowa tez potrafi coś takiego palnac Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą modelką to nie przesadzaj Soleilka, ale jeszcze mieszczę się jako tako w rzeczy sprzed ciąży, więc gadanie teściowej mi loto... A tak jak mówię, nie da się pewnych rzeczy uniknąć, przyrostu wagi, jak i rozstępów, jeśli nasza genetyka taka jest.
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Dobra, znikam laseczki do spania, padam z nóg. Aha powiem wam tylko, że znajomi nie przyszli na imprezkę, fajnie nie? A zapowiadali się od 2 tygodni. Raczyli tylko wysłać smsa w stylu: sorry, ale może innym razem..... (mój tż ma ciętą ripostę i tylko im odpisał: no tak, w 2013 roku) a tak się składa, że ten znajomy ma urodziny za dwa dni, więc niech też nie liczy, że się pojawimy. Dobrej nocy
|
|
|
|
#1926 | |
|
Raczkowanie
|
Jestem padnięta po dzisiejszym zjeździe. Nie wiedziałam, że z tą pracą magisterską to tyle problemów będzie
No ale mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć to co sobie zaplanowałam czyli obronę na czerwiec/lipiec Cytat:
![]() A Twój Tż na pewno pracę znajdzie ![]() Ja musiałam mieć własny kubek i glukozę.
|
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz myslelismy o ...Jasiu albo Antosiu tez jak ogladam swoje zdjecia z dziecinstwa to mi wstyd jak wygladalam. A mama sie dziwila ze nie chcialam sie ubierac i ze mnie wszystko gryzlo i draznilo :P |
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kumpla, który tak namiętnie robi. Zwołuje ludzi, organizuje spotkania wyjazdy i co tam jeszcze, a potem nie przychodzi z jakiegoś błahego powodu
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A masz dwójkę dzieci, nie? JAk ma twoje drugie dziecię? |
|
|
|
|
#1930 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A miałaś już naszykowane wszystko? czy chociaż dali znać odpowiednio wcześniej
|
||||
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas oj to faktycznie przykre
i macie racje, nie wybierajcie się do nich, nie ma sensu
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dziękuję za info Lecę spać, jutro idę na te zajęcia Miłej nocy |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przebijesz? ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- A teraz rozważam Pole, Marysie albo Jagienke. Ale decyzje bede podejmowac chyba po porodzie dopiero...jak sie okaze ze wszystko ok... |
|
|
|
|
#1934 | ||
|
Zadomowienie
|
super znajomi.... jak mnie drażni taki brak odpowiedzialności wrrr... ja sie tak umawiałam z koleżanką jakieś pół roku temu. Miała do mnie wpaść, bo jeszcze nie była u mnie tzn. w mieszkanku od kiedy sie wprowadzilismy. wiec wysprzatałam, przyszykowałam coś dobrego do jedzenia na "babski wieczór" i miałam jeszcze sporo czasu wiec skoczyłam umyć sobie włosy, myślę -w domu to mogę z mokrą miotłą na głowie posiedzieć. Wracam z łazienki a tam sms, że ona idzie z jeszcze inna kolezanka gdzies do klubu i mogę się dołączyć. Odpisałam że trochę inaczej się umawialiśmy i nawet nie raczyła odpisać, ja oczywiscie sie wkurzyłam i stwierdziam że ostatni raz się z nią umówiłam...
Dzisiaj moja siostra jak otworzyła szafę z ciuchami i zerkneła na półeczkę z ciuszkami dla córci to stwierdziła że za mało w niej różu w sumie mam tylko różowe jedne i reczniczek rampersy![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja do tego w ogóle uwagi nie przywiązuje.I jeszcze mi się małż teraz wygadał, że on swoje typy imion miał już od dawna, ale "nie chciał mi mówić". Ja naprawdę już za nim nie nadążam
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za tym kolorem nie przepadam więc staram się unikać koloru różowego, ale pewnie i tak nasz córeczka będzie miała sporo takich rzeczy ![]() Zresztą jak podrośnie to możliwe, że sama będzie chciała mieć wszystko różowe. |
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz, mnie ostatnio przyjaciółka też pyta o to tycie w ciąży, czy to faktycznie takie nieuniknione (ona dzieci nie ma i nie planuje), wspomina, że u mnie to chyba źle nie jest, bo jeszcze nie wyglądam jak bomba, mimochodem rzuca "a ile przytyłaś tak w ogóle?" "10 kilo" odpowiadam i widzę POTWORNIE głupią minę. Bo ewidentnie spodziewała się usłyszeć coś w rodzaju "dwa i pół". Tyle dobrego, że nie powiedziała nic celowo, ale widziałam co myśli. Ale ale! Spójrz na to z innej strony: szokujemy! zadziwiamy! jak prawdziwe celebrytki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() NIENAWIDZĘ!!! Podobaja mi się dziewczęce ubranka np. z H&Mu - mają słodkie, dziewuszkowe kroje, ale często są brązowe, szare, granatowe... Albo taka Zara baby (spójrzcie np. tu klik albo tu klik ) Zero różu a wg mnie wszystko takie, że się z zachwytu zesikać można |
||
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah rzeczywiście piękne ciuszki
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo natomiast lubie polaczenie soczystego czerwonego z mocnym fioletem no i rozne wielokolorowe rzeczy---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- depoison: Ale ale! Spójrz na to z innej strony: szokujemy! zadziwiamy! jak prawdziwe celebrytki! łahaha - dobre
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- A wiecie co mój mądry mąż mi wlaśnie powiedział. Ja przeczytałam mu króciutki fragment z ksiązki o słuchaniu muzyki w ciąży,a on że mam przestać mysleć o tym, że mam " zmienić tematykę swoich rozmyślań". Czy on uważa, że patrząc na swoje zmieniające isę z godziny na godzinę ciało i czując milion innych symptonów dziennie jest tak łatwo???????? Chyba mu strzelę! ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- [/COLOR]depoison: Ale ale! Spójrz na to z innej strony: szokujemy! zadziwiamy! jak prawdziwe celebrytki! tak, to prawda :P haha |
|
|
|
|
#1941 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ad 2 - albo nawet mniej żywych... Te wszystkie szarości Cytat:
![]() ![]() ![]() Najchętniej nosiłabym rzeczy w różnych odcieniach błota (szczególnie jesienią i zimą, latem potrafi mi odwalić i zakładam coś np. ceglastego)A z Zarą to jak się trafi - czasem faktycznie do pierwszego wyprania, czasem trzyma się latami i ani myśli zdefasonować - prędzej z mody wyjdzie. Tak samo z butami - jedne noszę (dość często) trzeci rok, inne wytrzymały do pierwszego deszczu (czyli w sumie jak z każdą sieciówką)
|
|||
|
|
|
#1942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaz dzieciaki maja fajne kolorowe rzeczy A ja znowu mam mocne postanowienie kupienia sobie czegos w kolorze zobaczymy czy sie uda tym razem ![]() (jak w koncu bede mogla wstac...) ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- alez sie pozno zrobilo |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tu podam Ci rękę :P u mnie 90% szafy jest bura, ale własnie w takich kolorach najlepiej się czuje dostałam jedną żółtą bluzkę jakiś czas temu i moja bratanica 6 letnia mnie skomplementowała wiec mojej córce nie bede kazała nosić samych burości, ale mam nadzieje że nie będzie zwolenniczką tylko różu....
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze już późno, tak to jest jak człowiek robi sobie drzemki w ciągu dnia
![]() Dobrej nocy |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Śpijcie dobrze i śnijcie o samych przyjemnych rzeczach
|
|
|
|
#1946 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, to sobie poszaleję )No dobra, późnawo się zrobiło a ja jeszcze chciałam sobie poczytać z godzinkę w łóżku. Odmeldowuję się zatem
|
||
|
|
|
#1947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze sporo mnie w ten sobotni wieczór ominęło
![]() a tak po krótce to ważyłam sie dziś i wychodzi mi 6kg na plusie od początku ciąży co wydaje mi sie niewiarygodne w stosunku do tego jakim klopsem sie czuje (i wyglądam) ![]() Cytat:
Cytat:
a raczej testów ![]() do dziś mam wyrzuty sumienia, ale gdzies czytałam, ze do 6tc to jeszcze nie jest niebezpieczne. ulgi mi to jednak nie przyniosło... Cytat:
Dobranoc mamuśki |
|||
|
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() czytalam Was chyba z 1,5 h, aleoczywiscie nie zacytowalam ![]() ja juz po imprezce tz padl oczywiscie ehh teraz mi tu chrapie za uchem ale ciesze sie bo imprezka sie udala![]() wasze zakupki super ![]() co do mam wrzes-pazd..ehh..ja nie rozumiem ..ludzie lubia sobie robic problem z nieczego tak jakby tu jakis wyscig czy konkurencja sie odbywala ehh nio coz...pisalyscie tez o waszych niezyjacych ojcach moj tatus tez juz nie zyje, we wtorek minely 4 lata... i pozbierac sie nie moge do tej pory... dziękuję Bogu, ze dal mi sie jeszcze z nim pozegnac...mielismy te same sny( ja i tata) ja bylam za granica tata w pl, ale tej samej nocy snilismy,ze ja trzymam go za reke i ni epozwalam mu odejsc, pare tyg pozniej przyjechalismy z tzem do pl, 6 dni pozniej tato odszedl ale poczekal na mnie iwiem, ze teraz jest zawsze obok mnie...eh sorki, za to moje rozpisanie sieco do allegro- ja kupuuje wiele rzeczy i jestem zadowolona..sa duzo tansze a tejj samej jakosci co w sklepie ![]() namarginesie mam od 4 dni taka zgage, ze szok..co wam pomagalo na zgage? jutro postaram sie byc na biezaco, ale pewnie wieczorem dopiero milej i udanej niedzieli mamusie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
karmeelek
Piękna i wzruszająca jest historia z więzią jaką macie z Twoim tatą sas Witam z rana Obudziłam sie z zapaleniem spojowek ![]() Zarazilam sie od małej - choć jej już przeszło i teraz nie mam pojecai co robić jej kropelki są z antybiotykiem nie mogę ich brać |
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Witam rano z kawą
wczoraj byłam pierwszy raz oglądać na żywo wózki i się rozczarowałam nic mi się nie podoba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

alez mnie wkurza takie gadanie... jako, że moja tesciowa tez potrafi coś takiego palnac 

i macie racje, nie wybierajcie się do nich, nie ma sensu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(czyli w sumie jak z każdą sieciówką)
a w poniedziałek dwie kreski
a raczej testów