|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
wogole mialam zrobic ta saaltke sledziowa,ale te matiasy maja k.rwa osci!!!
tak chrupia jak je kroje nozem i w koncu niewiem co mam zrobic
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz odstawiałam tabsy i zawsze miałam normaly cykl 28 dni i nigdy nie miałam takich rewolucji... Już mdłosci miałam w czasie owulki, a teraz znowu?? Nie czuje sie na ciąże, ale strasznie mnie meczy.
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
To kiedy testujesz?
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
mojej kolezance teraz udalo sie zajsc w ciaze po roku staran,tylko ze ona nawet nie wiedziala kiedy ma dni plodne
po prostu robili to kiedy mieli ochote,a dziecko bardzo chcieli wiec dalam jej moje testy owu i pare dni temu dzwoni i mowi ze znowu lipa bo robila test i jest niby ta druga kreska ale nie jest mocna i zrobila 2 takie testy. Juz prawie wyla przez telefon a ja jej ze jest glupia nawet jasniutka kreska jest ciazowa,o malo sie nie przewrocila
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki
.Ja wpadlam tylko na chwilke, nie nadrabiam, bo zaraz jade do kosciolka a pozniej kolacja, pizamka i lulu, bo jutro ide do pracy po 3 tygodniach nieobecnosci ![]() Chcialam napisac, ze te tabletki przeciwymiotne pomagaja Cholera jakiego ja mam stresa, ze musze wracac do pracy. Zastanawiam sie czy dam rade wytrzymac tyle godzin na nogach. We wtorek za to USG Milej Niedzieli Kochane
Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2012-04-01 o 17:37 |
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem...czekam jeszcze z 2-3 dni
![]() Patrzac na wykres i na owulkę to 7 dni po owulce temepratura spadła a teraz jest 12 dzień. Wiec za wczesnie jeszcze... |
|
|
|
#3220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem na nią przygotowana cały czas, ale mam maleńką iskierkę nadziei |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie nie nastawiam....to pierwszy cykl, chyba szansa jest malutka, żeby tak szybko sie udało....
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tak od kilku dni przesypiam pół dnia. Może będę wieczorkiem. |
|
|
|
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocurku, a Ty masz wykres na Skarbach?
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny czytam w necie, ze rozwolnienie, tez jest objawem ciązy.
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Tak naprawde to każdy objaw może byc ciążowym, bo każda z nas inaczej ją przechodzi. Mnie czesto zgaga dokuczała i tyle
jak jeszcze nie wiedziałam, że to ciąża
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
ok,super dziekuje. Najpierw musze to zrobic na polski tzn. bo mam napisac pocztowke z pozdrowieniami,zaproszeni e i ogloszenie o zgubie,mam na to czas 2 tygodnie ale wole juz wczesniej szukac pomocy. Ja Ci to wysle na pw na poczatku tygodnia.
bardzo Ci dziekuje ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- zaraz sie zabieram za ogladanie listy do m. Rownie dobry wedlug mnie film to swietna komedia "jeszcze dalej niz Polnoc" o malo nie sikam ze smiechu,a to nie jest taki poziom filmu o galych babach i ruchaniu tylko naprawde super komedia francuska. Tak wiec polecam http://www.filmweb.pl/film/Jeszcze+d...oc-2008-453743 tu macie opinie jakby ktos sie wahał |
|
|
|
#3229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż teraz jest wszystko na necie, każdy Nasz objaw, co chcemy to wyczytamy, lepiej tego nie czytać, bo wiem po sobie, że można sobie zrobić nadzieję ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Trzymaj mocno! Ja już byłam w Kościółku się pomodlić
Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2012-04-01 o 19:37 |
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Emilka, mam nadzieję, że dasz radę jutro w pracy. Ja miałam dzisiaj 1 dzień mdłości mimo, że nie były jakieś okropnie silne, to tak mnie strasznie muliło, szczególnie rano, zanim wmusiłam w siebie śniadanie. Mam nadzieję, że to jednorazowo tak tylko.a co do objawów, to ja po owulce byłam prawie pewna, że się udało, a potem im bliżej @ tym coraz bardziej wątpiłam, ale się udało więc trzymam kciuki, za testujące wkrótce dziewczyny
|
#3231 |
|
Rozeznanie
|
ja na poczatku ciazy mialam wlasnie lekkie rozwolnienie! powodzenia
![]() Perełka Gratulacje mamusiu! I tak CI sie udalo, po jedym razie hie hie, 'celny strzal' )) To wlasnie cud poczecia![]() Emilka super, ze tabletki pomagaja. Niezle Cie krecilo...;/ Misia No faktycznie masz nieckiekawie z tymi wyjazdami meza;/ wspolczuje..;/ ale mysl tylko o tym, ze robi to dla Was, poswieca sie..jemu tez na pewno jest tam smutno i teskni. Niech ten czas szybko minie i bedziecie razem! ![]() Ale dzisiaj bylo zimowo...snieg i zimno..prima aprillisowa wiosna
|
|
|
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki.
Nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test.Efekt...Druga blada kreska.Nie cieszę się jeszcze bo wiem że do @ 3 dni i nie wiem co robić.Lecieć na betę czy czekać do okresu.Jak myślicie? |
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jest II to jest nawet jak blada możesz iść na bete-będziesz miała czarne na białym
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tescie ciazowym nawet blada krecha wskazuje na ciaze tzn. ilosc hormonu ciazowego,na poczatku ciazy kreska zawsze bedzie jasniejsza niemniej juz gratuluje A ja zaczelam 15 tydzien |
|
|
|
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
Jutro powtórzę jeszcze z rana test i jak będzie znowu druga II to polecę na bete
kami po cichutku dziękuję za gratulacje żeby nie zapeszyć---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Boje się też że może to ciąża biochemiczna i @ jednak przyjdzie.Jajniki mnie pobolewają ale takimi dziwnymi seriami.Tak jak nigdy.I te dwa dni zgagi dały mi do myślenia zielona dziękuję
|
|
|
|
#3236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutrzejszy test to tylko formalność pewnie żeby potwierdzić że będziesz mamą ![]() A tak wogóle to witam po weekendzie |
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam taki wielki brzuch,ze az wstyd
normalnie jakby w 25tygodniu![]() ale staram sie to jakos interpretowac tzn. moja kolezanka ma o tydzien mlodsza ciaze i jej dzidzius tydzien temu mial dlugosc od glowki do pupy 5,5cm a moj 8cm to raz a dwa na zdjątku z usg jej dziecko ma maluko wod plodowych tzn.ten balonik jest prawie przy dziecku. A u mnie ten balonik jest daleko od dziecka,czyli mam duzo wód i moze temu brzuch mam taki duzy,w pierwszej ciazy tez mialam duzy brzuch. To pamietam jak mi niekotre kobity dokuczaly jak bylam np.w 5/6miesiacu ze one taki brzuch mialy jak na porodowke szły |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby @ sie nie pojawiła!! ![]() A ja dziś zaczęłam 7 tydzień Ide dziś na pierwsze USG, nie byłam zapisana, ale chce sie wcisnąc
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mogę uwierzyć.Nie dociera chyba to jeszcze do mniemlodaj dziękuję
|
|
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie denerwuj sie ta ciaza biochemiczna! prawdopodobienstwo ze akurat Ciebie to spotka jest akurat bardzo male! Chociaz wiem co czujesz,ja mialam przez 4 miesiace obawy,bo moja ciaza byla w krytycznym stanie,lekarze w spzitalu nie dawali nadzieji. Bylam 5 razy w szpitalu z krwawieniami,mialam odklejajaca sie kosmowke,krwiaka,miesniak a,cyt 3gr i HPV.i co? i ciaza teraz jest super zdrowa Zreszta pamietam przy pierwszej ciazy,jakos nie czytalam na internecie o poronieniach itd i bylam o wieeeele zdrowsza. ten net tez troche nam robi wode z mozgu... ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

zero mdłości, czegokolwiek, aż się zaczęłam stresować i siknełam z rańca na testa. Ale kreska wylazła od razu. 
tak chrupia jak je kroje nozem i w koncu niewiem co mam zrobic

.

jutrzejszy test to tylko formalność pewnie żeby potwierdzić że będziesz mamą