|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak ja mam w weekendy troszke czasu zeby popisac, to tutaj pustki ![]()
![]() |
#3182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
albo to hormony ciążowe ![]() Marudzisz i marudzisz. Co za różnica w którym kierunku bałtyku? ważne że razem, że daleko, że odpoczniecie... Spinaj poślady i rezerwuj tam, gdzie czynne, byle baltyk był w pobliżu!
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3184 |
Wtajemniczenie
|
witam
nadrabiam ile mopge wiec od 80 strony natalia no kochana ciesz sie ta wonością ile możesz Tigresse86 nie załamuj sie moze faktycznie poszukaj innego lekarza i porównaj co ci powie Promykas co do lakarzy to sie zgadzam ale swojego zmieniac nie zamierzam daje sobie jeszcze czas do czerwca potem bede sie martwic tynkusia serdeczne gratulacje sloniatko007 no i nastepne gratulacje ale nam przybywa mamusiek a starajacych ubywa ![]() misia20l misia szalejesz na wisone ja tez musze kolorek poprawic moze w poniedzialek jak siostra bedzie miec farbe misia chetnie bym posiedziała z Toba ale teraz pzred siwetami bedzie mi ciezko za duzo zajec do wielkiej soboty włacznie ale cóz trzeba zakasac rekawy jak jest praca i mozna cos zarobic ale po świetach wracam Camilla trzymam kciuki zeby sie udało nie no wy znowu pijecie ja nie moge z wami kobityki ![]() zielona1911ja bym szukała sprzetu i sie przeprowadzała _pola fajnie ze wrociłas natalia_b prosze sie nie stresowac dla dobra dzidzi perelka_np gratulacje serdeczne oj mnaza sie nam mamy mnoza misia20l misiula glowa do gory potem bedzie juz lepiej reven24111 pociesze moj maz tez nie wie jaki ma roamiar majtek Promykas gosiaczek20004 wycałuje was normalnie zauwazyłas ze mnie nie ma zaraz sie wytłumacze dokładnie nie nadrobie was jutro moze napisze co i jak papa |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3186 |
Zadomowienie
|
ślub we wrześniu dlatego szukałam takiej zwiewnej żeby brzuszek się zmieścił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry snieznie
![]() http://demotywatory.pl/2422241/Hitler-o-opadach ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- dzis mam rowny 14tydz,wiec od jutra zaczynam 15 ![]() Ide dzis znowu do szkolyod 12 do 20 ale i tak pewnie zwieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Nie moge spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Zadomowienie
|
dzień dobry kochane
![]() a u mnie powrót zimy ![]() ![]() ![]() wiecie jak mi sie chce jesc ostatnio maskara musze cos z tym zrobic bo bede wygladała niedługo jak wieloryb ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gosiaczku bedzie dobrze !!!! ![]() u mnie tez śnieg ![]()
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
dzięn dobry, witam po długiej dosyć nieobecności
![]() ![]() gratuluję nowym mamuśkom, a reszta niech czeka na zające wielkanocne, dzisiaj 1 dzień kwietnia więc niedługo zaczną grasować ![]() u mnie dzisiaj też śnieg, wstałam i padłam, a liczyłam, ż pójdę piechotką do kościoła i nici. Promykas, śliczna dzidzia. Gratuluję serdecznie. Ja się nie mogę doczekać jak zobaczę swoją 10.04. Jeszcze 9 dni tylko. Mam nadzieję, że serduszko będzie i wszystko OK. Tym razem biorę tż ![]() Perelka, bardzo ładna sukienka. b elegancka. ktoś wstawiał śliczne ciuszki ![]() ![]()
#3192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też idę jutro pod igłę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Emilko gdyby te lekki szkodziły to lekarz by ich nie przepisał ![]() A przepisał Ci je dlatego, żeby pomóc Tobie i dzidzi kochana , więc się nie zamartwiaj ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Dziewczynki dziękuję za cudne słowa na zdjęcie mojej dzidzi ![]() Keffi czekam na wytłumaczenie Twej nieobecności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
ja zaplanowałam pójście na krew na czwartek. Będę miała wolne, tż ma na 2 zmianę więc razem pojedziemy z rana. też zawsze chodzę na czczo na barania. Tylko teraz jak nie zjem rano to mam potworne mdłości, przechodzi po jedzeniu.
#3194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z dzidziolem pewnie wszystko ok. i serducho bedzie biło jak dzwon ![]() Kurcze ja mam następne usg dopiero na 17 maja , chyba zwariuję czekając tak długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzis mam inne zmartwienie-Miki ma chyba rozyczke ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() |
#3196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3197 |
Zadomowienie
|
Hej Kobietki witam się z Wami niedzielnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myslałam ze co miesiąc chodzi sie na wizyte i robia USG gotuje obiadek i nanosze poprawki na prace, bo juz prawie gotowa ![]()
![]() |
#3199 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki
![]() ![]() No i czekamy na @ ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2012-04-01 o 10:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Nie miałam weny ostatnio żeby coś napisać, wybaczcie ![]() U mnie jak zwykle powtórka z comiesięcznego scenariusza ![]() Kefii rzeczywiście muszę poszukać innego lekarza, mam już umówionych dwóch na kwiecień, więc może któryś w końcu się zainteresuje tymi moimi plamieniami przed @ i skieruje na hormony, bo to normą chyba nie jest. A jak u Ciebie, na kiedy masz termin @? Gdzie ta wiosna się podziała, u Was też tak zimno? Buziaki Dziewczynki, stęskniłam się za Wami ![]()
#3201 |
Zakorzenienie
|
i d.pa,nie poszlam do szkoly
![]() meza mam do jutra wiec korzystam ![]() zrobilam szybki obiad piers z kurczaka+sos chinski+ryz takie dziwne ale nie chcialo mi sie nic innego. Mam taka ochote na sledzie ze robie na wieczor salatke z matiasow. Matiasy+ogorki+jajka+jabl ko+cebula+majonez ![]() ![]() Wogole planuje w koncu obejrzec Listy do M. Musze sie przynzac ze dzis rano znowu zaatakowalam meza ![]() ![]() milej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- kto umie angielski? potrzebuje przetlumaczyc 3 krotkie teksty z polskiego na angielski ![]() ![]() kto pomoze? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Listy do m... Mi sie strasznie podobały!!!!
![]() |
#3203 | |
Raczkowanie
|
Cze kobitki!!!!
U mnie dziś ponuro i do tego co chwilkę sypie śniegiem. Paranoja!!! Perelka Gratuluję, sukienka bardzo mi się podoba, tak lekka i dziewczęca, chociaż jak już ktoś pisał, ja zmieniła bym górę (matreiał). Emilko - współczuję mdłości, tak okropnych i mam nadzieję, że lekarstwo pomoże. Chyba faktycznie coś w tym jest, że duże mdlości zwiasują dziewczynkę, bo moje koleżanki, które mają córki borykały się z tą przypadłością. Ja z kolei wyjątek...w ogole mnie nie mdliło, chociaż jestem mamą księżniczki ![]() Kami - szkoda, że wyjazd szlag tarfił. A nie możecie pojechać w maju? Mnie jak na razie minęły wszystkie "objawy" ciążowe ![]() We wtorek i tak planuję iść jeszcze raz na betę, zobaczyć jak rośnie... Tak jakoś mi dziwnie. Z jedej strony w ogóle sie nie denerwuję, wewnętrznie czuję, że wsio będzie ok...ale co jakiś czas takie pyknięcie...czy, aby na pewno fasolinka tam jest?? bosshhh...a do lekarza dopiero 11 kwietnia. Za długich 10 dni! ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tymczasem biorę się za ten nieszczęsny chorwacki... Do usłyszenia może wieczorkiem. Reven - czekam na wieści. Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2012-04-01 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
A kiedy tabsy odstawiłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
Miesiąc temu. To pierwszy cykl. Dziwny jak cholera....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Może się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
Nue wspomoz
![]() ![]() to naprawde proste teksty tylko u mnie kiepsko z czasami,ja wole jednak Deutsch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.