|
|
#4201 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
Pewnie musisz być fit ![]() Cytat:
w tym czesne, dojazdy. Ale dzisiaj miałam dzień... przyjechałam na uczelnię już o 11:00, żeby wszystko szybko pozałatwiać - never again Byłam na zaledwie dwóch konsultacjach i wyszłam po sześciu godzinach. Na wykład wieczorem już nie miałam ochoty, bo bolała mnie głowa (mam zatoki). Przyjechałam do TŻ i większość czasu u niego przespałam To dobranoc
|
||
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale jestem głodna! Nie ma bata, dzisiaj zamawiam pizzę. Chociaż śniło mi się, że byłam taka obtłuszczona, że już nawet koleżanki mi mówiły, że widać, "że jesteś obtłuszczona"
|
|
#4203 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mój kundelek jest w ciągłym użyciu - mam go od lipca i przeczytałam mnóstwo książek. Dodatkowo oszczędziłam na książkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
technologia kartki papieru jest super, można czytać wszędzie - i tak jak z normalną książką potrzeba światła bo inaczej nic się nie przeczyta.Oczywiście nadal jestem maniakiem normalnych książek i kupuje je jak nałogowiec na ogół po promocji tylko czasami wkurzam się, że taką małą czcionką jest napisana bo mi oczy się szybko męczą (a z kindlem mogę dopasować czcionkę do swoich potrzeb )Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Piczko, jak instruktor Cię wydarł w trasę, to znaczy, że uwierzył w Twoje umiejętności
i znaczy, że sobie poradzisz spokojnie Osz, kusisz tym kundelkiem, ja ogólnie rzecz biorąc nie znam się w ogóle na tabletach, czytnikach i innych takich i nie planowałam mieć w najbliższej przyszłości, bo uważam, że to zbędny gadżet. Ale z drugiej strony... Nie wiem, może bym młodej mojej na komunię kupiła, to od razu zrobiłabym rozeznanie ![]() Madzia bidulo, wypoczywaj i się kuruj!Ukradłam szefowi z biurka cztery Lu Go może się za bardzo nie wkurzy ![]() Aaaaa, a'propos tematu: http://gadzetomania.pl/2012/03/29/36...lnych-gadzetow u nas wykupione wszędzie w minutę po otwarciu biedronek
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kindla to ja bym nie kupiła go dziecku na komunię, jestem zdecydowanie za tym, by dzieci pokochały książki papierowe pewnie u nas już na otwarciu biedronki nie było tych tabletów
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale mieliśmy wczoraj wieczór. Zjedlismy kolację, obejrzeliśmy kolejny odcinek "gry o tron" i koło 21 zasnęlismy "na 15 minut". Obudzilismy sie koło 1 w nocy, szybki prysznic i znowu spać. Masakra. Dawno tak długo nie spałam, ale nie powiem, że jestem wyspana ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Osz jak dokładnie nazywa się Twój czytnik? Jusia myślę, że Cię szef zwolni za te ciastka ![]() Od kilku dni myślimy nad prezentem dla rodziców danym w ramach podziękowań w trakcie wesela. Nie chcemy dawać kwiatów, durnostojek ani niczego w stylu pucharu, koszulki z napisem itp. Najbardziej chcemy coś trwałego, jednakowego dla moich i Tżta rodziców. Będzie ciężko... |
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o podziekowania to ja nie wiem moj ojciec nie zyje i nie bardzo wiem jak to przeprowadzic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmi, tak właśnie coś czuję... myślisz, że powinnam już spakować swój słoik po sałatce i łyżeczkę?
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam wrażenie, że czytnik by leżał w kącie i by się tylko kurzył
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama mówi, żebym dała jej łańcuszek z medalikiem, który już jest zakupiony, pieniądze i jakieś pamiątki komunijne... Ale mi się wydaje, że powinnam coś jeszcze kupić w prezencie, sama już nie wiem.
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- mam napuchnięte dziąsło i mnie pobolewa Bez sensu
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa też myślałam o Spa, ale problem polega na tym, że tydzień po weselu Bartka mama i mój tata wyjeżdżają za granicę, więc nie są zbyt dyspozyyjni, a tata Tżta nie lubi takich imprez.
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my chyba tych podziekowan nie ebdziemy robic tak publicznie , mysle ze mzoe w piatek przed slubem cos tam sie wymysli kurde nie wiem co mam zrobic z facetem mojej mamy to jest bardzo dobry i cieply czlowiek no ale nie jest moim ojcem wiec do podziekowan nie ebde go zapraszac, wiec moze to podizekowanie dzien wczesniej bedzie lepsze , poradzcie plizzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to już zależy od Ciebie
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa u nas też jest tak, że ojciec tż-ta nie żyje i zastanawiałam się jak to rozegrać. W. stwierdził, że normalnie chce podziękowania na weselu i to nie problem. No ale "cudownych rodziców' nie pozwolę puszczać bo mam odruch wymiotny już jak to słyszę
![]() Carmi a może jakąś biżuterię? eleganckie długopisy? |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
co za beznadziejna pogoda!!!! dziś czeka mnie sprzątanie łazienki i dalej szafki heh
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kwiatów nie chciałam, ani koszy - rodzice od nas dostali nasze zdjęcia w dużym formacie, tak symbolicznie
|
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ze zdjeciemto jest dobry pomysl zorbimy sesje narzeczńska i im damy . dawaliscie jakies w antyramie czy jak ??
||
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Waham się, bo to moja chrześnica i jedyna bratanica. Straszna jestem :roleyes:
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, ja to rzadko śpię krócej
co do prezentu - podoba mi się pomysł Motylka z bonsai i takim wyznaniem, że tak jak nami się opiekowali, teraz muszą się opiekować tymi drzewkami itp., ale u Was to chyba bez sensu, bo nie mieszkacie z rodzicami już długo ale miałam sny - z Weroniką Rosati, Wojciechem Jagielskim i nagim, starym Seanem Connerym ale to przez to, że wczoraj wyszłam z pracy przed 1 w nocy masakra - cały dzień nic się nie działo, dopiero jak zostałyśmy we dwie, to miałyśmy 10 stron do ogarnięcia + internet (gdzie zazwyczaj zostają 1, 2 strony). było ostro. oby byków nie poszło dużo. ponarzekałam
|
|
|
|
#4223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi tż wczoraj zrobił zdjęcie podczas malowania ścian, to mam takie ramiona jak jakieś buły i brzuch 5 miesiąc ciązy:/a ja myślałąm, że schudłam Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Picz, ale obtłuszczona we śnie
serio, byłam taka straaaaaasznie ubita, a na to wszystko oblepiały mnie zwały tłuszczu, oponki w ilości bleee.Najeczko, no to Ci praca zafundowała noc pełną fantazji, że tak powiem ![]() Robię rozliczenie paliwa za marzec i uznałam, że sprawdzę każdy samochód od początku roku... I się skrzywiłam... bo wychodzi na to, że dwóch pracowników wieloletnich, których bardzo lubię zresztą, orzyna nas na paliwie. A jeden z nich (pracuje 2 miesiące dłużej niż ja) na jednym tankowaniu potrafił dla siebie wyhaczyć prawie 230 litrów... Jestem w szoku.
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś i co z tym zrobicie?
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatecznie myślimy o ramkach cyfrowych. |
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Czekajace na dodanie do klubu zlotowego sa juz dodane
![]() Osz, a czy w Kindle store sa ksiazki po polsku? Czy musisz jakos inaczej je kupowac? Bo jesli sa to wtedy Kindle to dla mnie idealne rozwiaznie bo mam ksiazki po angielsku i po polsku. Myslalam nad kupnem tego Trekstora jak bede w maju w PL, ale z tego co wyczytalam to nie jest on najlepszy a po pobawieniu sie troche z Kindlem tesciowej wiem, ze bylby dla mnie odpowiedni Justyna a moze jakis kurs jezykowy dla chrzesnicy? Np hiszpanski? Nie wiem ile kasy mozesz przeznaczyc, ale zawsze mozesz zasponsorowac pierwszych kilka lekcji a rodzice reszte?
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Simply jakiego klubu zlotowego? ja też chcę na zloty
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
kasia widac nie nadrabiasz porzadnie watku bo dawalam wczoraj link
https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1140
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Simply wybacz
ale na prawdę nie widziałam
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

w tym czesne, dojazdy.
Byłam na zaledwie dwóch konsultacjach i wyszłam po sześciu godzinach. Na wykład wieczorem już nie miałam ochoty, bo bolała mnie głowa (mam zatoki). Przyjechałam do TŻ i większość czasu u niego przespałam 

Chyba się nad sobą rozczulam 

dojechałam do miejscowości oddalonej jakieś 10 km. i spowrotem
dodam, że NIGDY nie jeździłam

mama mówi, żebym dała jej łańcuszek z medalikiem, który już jest zakupiony, pieniądze i jakieś pamiątki komunijne... Ale mi się wydaje, że powinnam coś jeszcze kupić w prezencie, sama już nie wiem.
Bez sensu