|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Masz rację kochana Dziękuję za tak wyczerpujące "kazanie" hehe bardzo mi pomogłaś Nie chcę stracić opalenizny z twarzy.... Po tym oczyszczaniu co byłam nie dawno mam ładną cere, aaa i naczynek nie mam żadnych. Tyle że mam trochę blizn i przebarwień po krostach, ale to w okolicy ust, brody. Wstrzymam się z mikro i zrobię jutro oczyszczanie pleców bo ostatnio jakies syfy mi wyskakują nigdy nie miałam takiego problemu więc to troche dziwne Co do kosmetyczki to jest to sąsiadka moich teściów - mojego męża zna od dziecka, jest też naszą dobrą koleżanką i czasami imprezowaliśmy razem. Wporządku kobitka No i masz rację - skóę na twarzy mam lekko spieczoną po dzisiejszym opalaniu więc lepiej nie ruszać jej :P dziękuję a nad tym kremem pomyślę, poczytam zaraz co tam pisza na jego temat
|
|
#32 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Miałam kiedyś Radical - jest świetny! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...ot1RLccTlywUBw ale cięzko go dostać niestety :/ ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- no akurat sporo było ale dałam radę najgorsze że wszystkie już uciekły i poszły spać :/---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- moje też..... ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
nie pasuje mu w ogóle. Ale dzieci mieli by ładne z Czekoladką hehehe---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
i tylko 3 stopnie może jutro do mnie tez ładna pogoda dojdzie A jak nie to od wtorku będe grzac pupe w Niemczech bo tam to cały czas ciepło jest ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
wiadome by było, że zjadłabym wszystko uwielbiam Kinder No Wam to dobrze widzę u mnie zima na całego! Ale byle do wtorku potem będę miała lato No wyjaśniła na mikro nie idę plecki sobie oczyszczę i będzie gitara ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
dla mnie za drogo, nie dałabym tyle Po farbowaniu to włoski są boskie takie mięciutkie i błyszczące
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-04-04 o 23:39 |
|||||
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
oooo jak miło
cieszę się że z Wami przeżywasz swój pierwszy raz
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam i ja, chociaż dietkę zaczynam dokładnie 16tego kwietnia.
Pełna mobilizacja!Pozdrawiam |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wszystkie odcinki Julii
aż mnie dupa od siedzenia boli Ale się tam narobiło w tym serialu! no no no! aż się chce oglądać ![]() Idę w koncu spać choć nie za bardzo mi się chce... po 8 jadę z synkiem na pobranie krwi więc za dużo nie pośpię sobie ale pewnie jak wrócimy to się kimnę bo mały też będzie śpiący. No to lecę do wyrka nie muszę się już martwić, że wątek się skończy a ja nie zdążę otworzyć nowego teraz będę spokojnie mogła spać To papapa Jak wrócę z badań to się odezwę buziaki
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Wiec i ja melduje się w nowym wątku
![]() Wczoraj wypiłam ten syrop ( Monia dzięki wielkie za ten wynalazek, nic tak dobrze nie działa jak on ) i pomogło byłam kilka razy w wc i pozbyłam sie tego co zalegało, jadłam zdrowo, odpowiednio i dziś już 0,4kg mniej, mam nadzieje ze wróciłam na dobry tor i teraz oby tak dalej. Dziś mam do pracy na 8 ale to ostatni dzień i wolne aż do wtorku także długi week ![]() Monia ja mam 1 odcinek do nadrobienia ten wczorajszy pewnie już ślub sie odbył albo nie odbył musze nadrobic jak wróce z pracy wciągający i bardzo fajny polski serial ![]() I byłam też na solarium tak tu polecałyście i polecałyście że myśle ja blada jak dupa to przed swietami pasuje iść, no i poszłam tam gdzie zawsze najlepsze lampy mają na 8 min i czerwonam jak rak buzia jedynie doszła do siebie dość szybko a reszta jestem raczek, nie mogę kucać bo mnie pod kolanami piecze i tyłek ![]() Trudno czekam aż zbrązowieje i pojde w piątek lub sobote jeszcze, a Ty to musisz być czarnula piękna ![]() Cocktail kocham kinderki taki ... smakowity ![]() Oki owsianka zjedzona ide sie malowac i zmykać do pracy, najważniejsze ze deszcz nie leje bo nie znosze tego jak mam iść w deszczu:/ a wczoraj było u mnie pięknie 20 stopni ajjjjjjj jak cudownie ciepło. Chce wiosne ! Do pracy biore na 2 śn. 3 mandarynki a na obiad kurczaka z warzywami, rszta w domku :P Miłego dnia duperki
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda dzisiaj niewyraźna tak jak ja zresztą... brzuch mnie tak boli, że nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować w pracy głupi ma zawsze szczęście Monia, o której Ty dziecko znów poszłaś spać? tym bardziej, że rano jedziesz z synkiem na pobranie krwi i kto tu mi mówił, że trzeba spać, 7-8 godzin by chudnąć? heloł ja wiem, że będziesz spać w dzień, ale to nie to samo to taki przerwany sen ![]() Spadam do pracy Miłego dnia laseczki! ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
równiez się melduję
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie jestem przed @ i to pewnie dlatego te nastroje ![]() Hehe to dawaj do nas bo my w ciepłych krajach jesteśmy ![]() A tak na poważnie to u nas też dziś okropna pogoda mgła jest i 3 stopnie tylko a ja na 11 z psem do fryzjeraCytat:
Cytat:
![]() Właśnie Monia zapraszamy ale dziś już tak pięknie nie jest
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż nic się człowiekowi nie chce ![]() Miłego dzionka kochana dobrze, że dziś krócej.A tak w ogóle to witam, na wadze dziś 47,5 kg czyli mały spadek a wczoraj przed spaniem zjadłam chleb z nutellą Tż sobie zrobił, a ja od niego gryzłam, bo nie mogłam się powstrzymać takie pyszne.Pogoda dziś paskudna, gdzie jest kurna ta wiosna się pytam ![]() Też się zastanawiam czy nie pójść na solarium, ale chyba pójdę dopiero po świętach, jak prawko odbiorę, wtedy będę mogła sobie jeździć kiedy chcę, bo z buta to mi się chodzić nie chce jeszcze zobaczę może dziś pójdę jak będę na mieście.Miłego dnia laseczki
|
|
#41 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz tak, niestety nie w moim typie (wiedzialam ze nie bedzie łatwo Tak sobie pomyslalam ze pokaze Wam mojego brata hahhahahha Ja tez mam niezlego agenta w domu Wysoki jest ma 185cm wzorstu a ma 17 lat![]() Eldo tez mowila ze ma brata - wiem co to znaczy ![]() Pokaze Wam fote z imprezy ja sobie jaja z chlopakami robili i chudy jest jak szczypior jakis a je za trzech, zreszta u mnie w domu same badyle Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-04-05 o 09:12 |
|||
|
|
|
#42 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zrobili je jakieś 3lata temu to nie wiem czy to nowe czy już stare Ale pójdę na pewno, myślę że w maju gdzieś ![]() Cytat:
Ale znam to ja też zawsze dostaję @ jak coś ważnego się szykuję a najczęściej jak jakaś popijawa Trzymaj się tam ![]() Cytat:
Wszyscy mówią że jestem leniwa i .. chyba mają rację ![]() no no fajnych macie tych braci, tylko ja mam takiego przypała co wstyd z nim gdzieś wyjść Czekoladko a po Twoim to widać że niezły cwaniaczek ale mi narobiłyście ochoty na Kinder Bueno Uwielbiaaaam! Mnie mama obudziła o 8 żebym zeszła na dół bo nikogo nie ma, a ktoś musi papiery dawać ludziom jak przyjadą (moja mama jest księgową). I jak zwykle siedzę i zamulam a nikt nie przychodzi i tak Poza tym chyba bateria w wadze się wyczerpała i nie mam gdzie się zważyć, dopiero po południu u Tż ale wtedy to będzie więcej po całym dniu jedzenia medzik dziś zdjęcie robisz chyba co? pokażesz jak tam urosły włoski?
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-04-05 o 09:47 |
|||
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
I ja się melduję i życzę nam wszystkim pięknych ciał
![]() Ja ostatnio zaniemogłam, dieta ok ale dzieciaki dają mocy, mały nie śpi po nocach ( bajlando np. dzisiaj od 1:00 do 5:00 może godzinka snu?) i tak ostatnie dni. Nie mam sił ani czasu odpisywać |
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny melduję się i ja w nowej części
![]() Ostatnio nie pisałam bo tak dużo pisałyście że nie miałam czasu nadrobić bo miałam dwa kolokwia ale wczoraj wieczorem wróciłam do domu i teraz będę na bieżąco mam dużo wolnego do przyszłego poniedziałku ![]() A teraz spadam brać się za świąteczne sprzątanie ![]() Będę później
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze trzyma fason i ogolnie swietny jest ![]() Aha i dodam ze smiga to najlepszego liceum w Lublinie, bystra bestia a chodzi w dresie i glowe na lyso goli chyba jako jedyny w tej szkole Natomiast do typowego dresa to mu bardzo daleko a swoj styl preferuje tylko tym ze mu jest wygodnie, ogolnie luzak taki ze hej
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma 176 i taki młody nie jest , 26 lat. Męża to ja mam wysokiego 1,90m ,ale ci nie oddamMam jeszcze drugiego świra Ale żonaty Po zdjęciu nie widać ,ale to urzędnik służby cywilnej ,do tego aplikacje robi radcowską. Prywatnie świr.Twój braciak też niezły Armando ,hehe. edit fotki w albumie
Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-04-05 o 10:43 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Oka perełki ja wyruszam w trase
![]() Nie wiem czy wiecie ale ja pracuje nawet w Wielka Sotobe No coz - zycie Yoł yoł Kochane **
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki, melduje sie i ja
Cocktail, Monia, przepraszam ale wolalabym nie mowic co studiuje i gdzie dokladnie, poniewaz kreca sie tu wredne duszyczki Moja znajoma juz miala troche przewalone, bo dosc duzo opowiadala o swoim zyciu, lacznie z prywatnymi szczegolami i miala potem troche nieprzyjemnosci A swiat jest maly a wizaz jeszcze mniejszy wiec wolalabym anonimowo z Wami rozmawiac Ale ogolnie mowiac to mieszkam na Podkarpaciu, okolice Bieszczad, wiec z praca tu jest TRAGEDIA. Najchetniej bym gdzies wyjechala ale TŻ jest absolutnie przeciwko, wiec nie mam wyboru, trzeba tu zostac Na razie zyje sobie spokojnie i wole nie myslec o przyszlosci w tym porypanym kraju, bo szkoda nerwow A jesli chodzi o dietke to troche pogrzeszylam Śn. ok.9:00 Jajecznica z jednego duzego jajca z dwoma kanapkami II Śn. ok 13: Danio light obiad: 17:00 Makaron z tunczykiem K: 3 piwa... ![]() Wiem ze tragedia, prosze o porzadne baty po tylku ALE BARDZO PORZĄDNE!!
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
uwaga uwaga dotarłam i ja
powodzenia Kochane w 6 częscie wątku
|
|
|
|
#50 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
to dzisiaj chyba podówjna porcja ćwiczen???
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry dzień moje drogie
![]() jestem już po akcji pobierania krwi u synka... nie było strasznie, Pani pobrała od razu przy pierwszym wkuciu, mały troszkę popłakał ale teraz biega jak szalony Najgorzej było z moczem... obudziłam go po 8 a on taki była zaspany i zły że za cholere nie chciał siku zrobić!! Godzinę z nim na kibelku siedziałam i nic zrobił tylko beczał. Pojechaliśmy do przychodni i próbowałam tam go jeszcze przekonać aby zrobił siusiu ale uparciuch nie chciał. Pielęgniarki powiedziały że mam jechać do domu i jak w końcu zrobi siusiu to mam dowieźć im mocz i tak zrobiłam w domu dałam mu butle wody do picia i wypił całą więc zaraz poleciał siusiu i złapałam trochę do pojemniczka Moja mama zawiozła ten mocz do przychodni i od razu zrobili wyniki. Z krwi wyniki będą we wtorek o 12. Na dworze u mnie dzisiaj pięknie i słonecznie !!!!! Ciepło sie robi a słonce grzeje jak szalone także dzisiaj u mnie jest lato Aaaa zapomniałam o najważniejszym !!!! na wadze dziś 58,6 !!!!!!!!!!!!!! w szoku jestem normalnie!!!! waga tak ładnie spada rano zjadłam płatki i ide kawkę wypić właśnie Mąż dziś wyjeżdza popołudniu do domu Muszę mu rosół ugotować jak zwykle bo on uwielbia ![]() na 15stą jade do kosmetyczki ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
czemu dopiero 16stego? to jakiś specjalny dzień? ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
monika01011986 - Ojeju Kinder Bueno
Od września znowu zaczynam ostrooo : ) Red Hot Chili Peppers <3 byc może jeszcze na Orange Warsaw Festival, chciałabym na Openera na 2 dni ,ale to wyjdzie w praniu To świetnie, byłam we Ferie u znajomych z wymiany szkolnej , teraz oni zagościli u nas. Nigdy bym nie przypuszczała,że tak się kontakt utrzyma. Byc może uda mi się na studia do niemiec wyjechac. Bo już rozmawiałam z krewnymi moich znajomych i wiem,że mogę liczyc na ich pomoc Ja również podbijam Przepraszam jak komuś nie odpisałam,ale ciężko jest mi to wszystko ogarnąc, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak aktywną grupą, co wróży sukces ! Ja jeszcze przed śniadankiem , jakoś nie mam apetytu dzisiaj
|
#55 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się że Ci pomógł Teraz będzie Ci łatwiej i lżej także trzymam kciuki aby sie udało zrzucić te 3 kilo Cytat:
także ślub przerwali i Maciek przyznał się i wyszedł. Wszyscy myślą że on Julie oszukał teraz :/ Solarium fajna sprawa raz na ruski rok np. przed Świętami naprawdę warto pójść, przecież tyle to nikomu nie zaszkodzi a wygląda się o niebo lepiej Widzę, że ostro Cie wzięło pewnie dlatego, że dawno sie nie opalałaś? Ja mam z tym dobrze, że mnie na brązowo opala od razu, nooo chyba że przesadze to troszkę też się przyjaram Smaruj sobie te przypieczone miejsca tłustymi kremami to będzie lepiej Ja może jeszcze jutro wieczorem też się wybiorę na solarium, zobaczę Cytat:
jakaś sprawiedliwość musi być ![]() Ładny obiadek dzisiaj masz
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję okresu :/ i to jeszcze w Święta gorzej nie mogło Ci sie trafić ![]() Nooo ja? przed 4 jakoś jeszcze się nie przyzwyczaiłaś że ja tak chodze spać? Julię musiałam nadrobić w koncu jestem na bieżąco!!!Ojj to tylko dzisiaj taki wyjatek że musiałam rano wstać a tak to przecież wiesz ile ja śpię ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Mój mąż ma 178 :/ jest tylko 3 cm wyższy ode mnie więc ja w szpilkach jestem zawsze wyższa.... wkurza mnie to i jego też no ale cóż można zrobić jakos trzeba z tym żyć :P Dobrze, że przynajmniej szczupły jest i ładnie zbudowany ![]() A braciszek niezły Asior Widać że prawdziwy facet z niego będzie a nie jakaś dupa laski będą szalały
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-04-05 o 11:36 |
||
|
|
|
#57 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Wy to wczoraj na prawdę chyba na jakiejś wycieczce byłyście że tak ciepło u Was bylo ale dzisiaj ja mam lato jest piekna pogoda więc zapraszam do mnie Ooo psiaka dziś obcinasz pewnie będzie super wyglądał!! ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
ale ponoć będzie czynne tylko do konca kwietnia i zamykają za mało ludzi chodzi a za lokal dużo trzeba płacić także się nie opłaca. Tam jest tez siłownia i też ludzi nie ma :/ Szkoda, bo w maju chciałam pochodzić trochę na siłownię no ale trudno :/ Noo 3 lata to pewnie juz wymienili lampy na nowe i to nie raz. ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
My Tobie również tego życzymy ![]() Widze, że synuś nie marnuje czasu na spanie :P współczuję Ci strasznie, bo wiem co to znaczy nie przespać nocy i jeszcze w dzień latać za dziećmi :/ Moje dzieci na szczęscie całe noce od początku przesypiały ale kilka razy zdarzyło się że np. mały był chory i nie mógł spać więc ja tez nie spałam. Na szczęscie z czasem jest coraz lżej U Ciebie też nie długo będzie dobrze Mała od września do przedszkola idzie???---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
|
#58 | |||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
mam nadzieję, że jakoś się ze mną delikatnie obejdzie... mogłam w prawdzie sobie połączyć opakowania i nie mieć, ale po przemyśleniach odpuściłam.. .organizm się oczyści, poza tym TŻ i tak nie będzie więc mogę sobie krwawić do woli ![]() Cytat:
Cytat:
oby szybko zszedł ten czerwony kolorek, a przede wszystkim podrażnienie skóry. to okropne uczucie jak się człowiek przypali.. .najgorzej pod prysznicem jak chce się wziąć ciepła kąpiel
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-04-05 o 11:56 |
|||
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie w nowym wątku^^ !!!!!!!!!!!!!
Przeczytałam wszystkie zaległe posty z tamtego i tego wątku Także nadrobiłam, jestem na bieżąco![]() Wczorajszy dzień po względem dietkowym KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!! !!! wróciłam do domu przed 00.00 po tych calych zakupach świątecznych. Się narobiłam u mamy w domu, potem jeszcze u siebie, coś strasznego, tyyyyle roboty miałam!Nie będę pisać co zjadłam, bo po prostu nie pamiętam, tyle tego było ![]() Dzisiaj dopiero wstałam, padnięta po wczoraj byłam, leżę jeszcze w łóżku i zbieram się do zrobienia śniadania. Obiad od razu też zrobię, potem z głowy będę mieć ![]() bialaczekoladka No, no, tego Twojego brata to dziewczyny rozrywać będą na pewno!!!
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na początku też wszędzie jeździłam :P nie chciało mi się chodzić a teraz jak ciepło to wolę się przejść już mi przeszła radocha z prawka ale fajnie że je mam oczywiście bez prawka i samochodu to jak bez ręki normalnie ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
rozumiem nie musisz pisać gdzie studiujesz , chciałam tylko wiedzieć jaki kierunek Noo to fajnie masz jak blisko Bieszczad mieszkasz pewnie piekne krajobrazy tam masz i dużo drzew Nasza Heroine też jest z tych regionów A TŻ czemu nie chce wyjechać? Co go tu trzyma? Co do menu to kolacja - bez komentarza :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

bardzo mi pomogłaś
nigdy nie miałam takiego problemu więc to troche dziwne

jesteś przecież specem od tych spraw
nie pasuje mu w ogóle. Ale dzieci mieli by ładne z Czekoladką hehehe
po czym zbieram się po 15, patrze -słońce grzeje, zerkam na termometr- 17stopni
ta pogoda to chyba oszalała, niech się już zdecyduje a nie ciągle się zmienia
Ale się tam narobiło w tym serialu! no no no! aż się chce oglądać 
tak jak ja zresztą...
brzuch mnie tak boli, że nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować w pracy
i kto tu mi mówił, że trzeba spać, 7-8 godzin by chudnąć? 

Uwielbiaaaam!
pokażesz jak tam urosły włoski? 
oby szybko zszedł ten czerwony kolorek, a przede wszystkim podrażnienie skóry. to okropne uczucie jak się człowiek przypali.. .najgorzej pod prysznicem jak chce się wziąć ciepła kąpiel