|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() No pewnie, że się należy ![]() Cytat:
![]() U mnie pewnie tata coś upiecze na święta, bo lubi piec i ma talent.
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Już dałam na blog: http://lakierowo.blogspot.com/2012/0...-przysmak.html
jednak robiłam go więcej razy, teraz będzie szósty ![]()
#4503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem wierna klasycznej niebieskiej, nie zliczę ile już zużyłam. Cytat:
![]() U mnie mazurków się nie piecze, bo nikt nie lubi. Będzie na pewno jasny tort z bitą śmietaną i owocami/konfiturą i babka piaskowo-cytrynowa, bo dziś dostałam w pracy. W zeszłym roku była taka sama i była pyszna. Może jeszcze jakiś sernik. Przyszło moje zamówienie apteczno-allegrowe. Zrobiłabym aktualizację, bo ostatnia była chyba ze 3 m-ce temu a lubię nawet sama dla siebie wykreślać zużycia na zdjęciach ![]() ![]()
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
![]() Siedzę w pracy, w biurach dookoła cicho, chyba wszyscy mają wolne. Nawet jak jechałam do pracy to na drodze ruch znikomy. Ja na szczęście też dziś mam wyjść wcześniej, tylko jeszcze nie wiem o której, ale liczę, że max. o 12.00 ![]() Nie wiem jak u Was, ale u mnie całą noc lało, teraz leje i na święta zapowiadają cały czas opady. Odechciewa mi się wszystkiego jak widzę takie prognozy ![]()
#4505 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja lubię mazurki, u nas zawsze siostra robi kajmakowy (a w tym roku nawet Mama zrobi! Co bardzo dziwne, bo nigdy nic nie piekła), a ja eksperymentuję... No ale w tym roku nie mam ani siły ani czasu na wymyślanie różnych mazurków, więc stawiam na swój ulubiony ![]() Co kupiłaś aptecznego? Jesteś nadal zadowolona z wody Caudalie? Cytat:
![]() ![]() Ja deszczu nie słyszałam ani nie widziałam, za to jest strrrasznie zimno! Czekając na te świąteczne autobusy mocno to odczułam ![]() Ech, wynarzekałam się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4506 |
Przyjaciółka KWC
|
U nas w biurze też pustki ale po drodze do pracy ruch był raczej normalny, na szczęście przyjechałam dzisiaj samochodem to nie zmokłam ani nie zmarzłam.
Ja wciąz niedospana i przemęczona, jutro się chyba obudzę o 12, zwłaszcza jak będzie taka pogoda. Wyjdziemy dzisiaj chyba wcześniej, więc dobrze, a po południu idę na próbną fryzurę ślubną i się stresuję lekko. ![]()
![]() |
#4507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze nie oglądałam tych lakierów (ani D. ani A.) i z tego co widzę to chyba dobrze ![]() Cytat:
![]() Ja już wyciapana Adermą- nałozyłam taką średniocienką warstwę i o dziwo nie przeszkadza mi lepienie (ale w lecie jednak będzie ![]() Ooo, jasne W rzucili? to może bym się za testerkiem rozejrzała i ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy jeszcze się odezwę, tak więc życzę Wam wszystkim na czas Świąt dużo ciepła mimo niepogody, spokoju ducha i ciała ![]() P.S. ciekawe czy wygrałam kupon na podkład Bourjois- fajnie by było ![]()
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Ja już w domciu, wyszłam przed 11.00
![]() rzyrafko Wesołych Świąt ![]()
#4509 |
Zakorzenienie
|
Zachwyciłam się dwoma mydełkami z Mydlarni Tuli
![]() - super tłustym - jednak jest super ![]() - oliwką węglową - ma działać antybakteryjnie i przeciwzapalnie - to na razie trudno mi stwierdzić, ale bardzo fajnie oczyszcza twarz, skóra jest gładka, delikatna i miła w dotyku, nie ściągnięta ![]() ![]() Potem w kolejności jest jogurtowe z LF i na końcu Kleopatry (też z LF). Na razie skupię się na tych 4 mydełkach, zwłaszcza, że w użyciu mam jeszcze alep z karotką i alep z minierałami z morza martwego.
#4510 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja z racji niepogody zaniedbuję filtrowanie. ![]() W nie widziałam, ale rzucili N1... Ja mam True Match N2 i jest żółty, tak więc wezmę w ciemno ten N1 po weekendzie jak wypłata wpłynie. ![]() Hmm zobaczymy - coś w ten deseń jak w załączniku mnie kusi. Cytat:
![]() Ja też bym chciała, mam ostatnio podkładomanię.
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
ice, upięcie nr 1 jest super
![]() Przeglądam właśnie bloga em, ale kusi tym: http://lusterko-em.blogspot.com/2012...chocolate.html ![]()
#4512 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja celuję bardziej w 2 i 5
![]()
![]() |
#4513 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja już po przeprowadzce na właściwą stronę Wisły ![]() ![]() ![]() Karolina, zaciekawiło mnie Twoje danie na domowego gyrosa, mogłabyś podać przepis? ![]() Isa, Organzza, kochanie bardzo ładne zakupy ciuchowe ![]() Ice, podobają mi się Twoje buty, uważam, że bardzo trafione ![]() Estella przegapiłam sybskrypcję na kwietniowego glossyboxa od Ciebie, bo ostatnio nie miałam do tego kompletnie głowy, ale możliwe, że od maja skorzystam ![]() ![]() MagJa witaj po dłuższej przerwie ![]() W temacie szminek i błyszczyków - ja głownie używam tych drugich, mam wiele szminek, które leżą nieużywane, raz na jakiś czas obdarowywuję nimi moją mamę ![]() Do fanek cieni Infallible L'Oreala - ja mam na zbyciu taki, w kolorze szarym, prawie nieużywany, chętnie którąś obdaruję, bo mi jakoś nie podszedł ![]()
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, gdzie kupić te szminki, pewnie w jakiś małych drogeriach osiedlowych. Moja szminka się złamała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Micel LRP (bo opłacało się wziąć 400ml a przy okazji przetestuję, bo nie miałam dotąd), Etiaxil (bo bloker Ziaji na mnie już chyba nie działa, o ile w ogóle działał ![]() Właściwie chciałam tylko maskę, ale nie opłacało się zamawiać 1 rzeczy ![]() Z wody jestem niezmiennie zadowolona, właśnie teraz muszę kupić, ale jak już się cieplej zrobi, bo zimą jakoś mi się skończyła poprzednia buteleczka i nie było okazji kupić.No i zimą nie chciało mi się nią pryskać,bo ona oprócz utrwalenia daje też odświeżenie, takie przyjemne orzeźwienie a o 6 rano przy minus kilkunastu na dworze orzeźwienie nie było mi potrzebne ![]() Też odczułam "świąteczny rozkład" w tramwaju ![]() Cytat:
![]() Skąd ten kupon? Ja o 15 ![]() Dobrze, że żadne mydła mnie nie ruszają ![]() 2 i 5 świetne ![]() Daj znać jak wyszło. Cytat:
![]() Nie zazdroszczę samej przeprowadzki, ale gratuluję właściwej strony ![]() Dobrej jakości pity+polędwiczki marynowane pokrojone w paseczki i usmażone (może być oczywiście kurczak czy schab, ale polędwiczki są bardziej wyraziste, marynata co najmniej dzień wcześniej w oleju z odrobiną soli, musztardą i przyprawą do grilla Kamis) +surówka z surowej białej kapusty z marchewką,musztardą i majonezem, odrobina cukru i cytryny (taki trochę colesław, ale słodsza)+sos (zblendowany szczypiorek z majonezem, jogurtem naturalnym, cukrem, solą i dymką). Najlepsze są dodatkowo zapieczone już po nałożeniu do pity w takim opiekaczu do kanapek ![]() Lecę! A ja się nie mogę zapisać, bo nie mam takiej karty do płacenia w necie ![]() Poszłam dziś na chwilę na zakupy po pracy i wróciłam z lakierowanymi czółenkami z Ryłko (ten sklep powinien być dla mnie zamknięty, nie ma wizyty, żeby mi się coś nie spodobało) i planem zakupu marynarki w Zarze. Mierzyłam chyba 6 i podobają mi się 2 ostatecznie, w przyszłym tygodniu pójdę jeszcze raz. Kochanie Ty coś pisałaś o białej?Jak wyglądała? Bo ja się waham między 2 białymi. Mierzyłam też miętowe rurki z suwakami w Re, ale było tylko 34 i strasznie krótkie były, nie wiem czy 36 byłyby dłuższe czy tylko szersze w pasie ![]() Czerwone koturny peep-toe wRe są świetne ![]() ![]()
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
wyglądają świetnie!
![]() mnie się też podoba fryzura z załącznika ![]() Cytat:
![]() Karolina, jakie to buty? ![]() podobnie jak Rzyrafka, nie wiem, czy jeszcze jutro tu zajrzę, a rano wyjeżdżam, więc już dziś życzę Wesołych Świąt, cudownej atmosfery i odpoczynku ![]() ..i po cichu liczę, że pogoda nie będzie tak tragiczna, jak prognozują ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-04-06 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ode mnie również przyjmijcie życzenia wesołych, a przede wszystkim rodzinnych i pogodnych Świąt ![]()
![]() |
#4520 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się w końcu "opanowałam", nie kupiłam tego lakieru... ale za to kupiłam dwa inne ![]() ![]() ![]() Fajny... chociaż w sumie ja nieprędko zacznę go subskrybować, wolę za te 50 złotych kupić sobie szminkę, czy coś, bo nie ma tam nic, na widok czego bym bardzo żałowała, że nie zamówiłam pudełka ![]() Cytat:
![]() Wiesz, nie umiem powiedzieć jaka, tylko tyle, że miała miły materiał ![]() Cytat:
Ja też pewnie nie będę miała czasu już tu wejść, więc życzę Wam wszystkim Wesołych spokojnych Świąt, udanych wypieków, no i żebyście odpoczęły chociaż trochę ![]()
![]() |
#4521 |
Przyjaciółka KWC
|
Tyle się naszukałam tych fryzur i po poprzymierzaniu do twarzy okazało się, że jednak będą prawie całkiem rozpuszczone loki, bo tak mi lepiej.
![]() ![]() Ja znikam zaraz na szybkie zakupy, potem grzęznę w kuchni - nie dość że obiecałam mamie sernik upiec to jeszcze mamy gości i dziś wieczorem i jutro i muszę coś przygotować. ![]() Tak więc - wszystkiego dobrego w święta życzę wszystkim. ![]()
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam wszystko upieczone - ciasto cappucino, babka cytrynowa i babka z kakao
![]()
#4523 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Śnieg u mnie prószy
![]()
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Szukałam na stronie, ale nie ma mojego koloru, więc zrobiłam fotkę. Chociaż i tak nie oddaje koloru, bo moje są zdecydowanie bardziej brązowe
![]() Podobają mi się jeszcze 4 modele (w tym 1 na szczęście już chyba nie do dostania w sklepach) ![]() Cytat:
![]() Jest właśnie w mojej dwójce ![]() ![]() Wrzuciłam kolorówkę z ostatnich prawie 4 m-cy.Jestem z siebie dumna, że tak mało mi przybyło ![]() Pielęgnacji będzie więcej, ale też nie jakoś tragicznie. Oby tak dalej ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-04-09 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To właśnie taka ![]() ![]() ![]() ![]() O, fajnie, że wrzuciłaś, na pewno obejrzę ![]() Szkoda, że jutro do pracy ![]()
![]() |
#4527 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Piękne, zwłaszcza 2, 5 i 6
![]() i to upięcie, które pokazała Organzza też rewelacyjne ![]() Spoko, my w Wielkanoc przeżyliśmy niezły szok po otwarciu drzwi - śniegu było po kostki ![]() Dziewczyny mówię Wam, wypoczęłam jak nigdy - z jednej strony jezioro, z drugiej jezioro, lasy, konie, kominek .. ![]() No rewelacja, będziemy tam wracać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
![]() No i koniec laby, ale mi się nawet dziś chce pracować, bo wreszcie ma być ciepło ![]() A dziś jadąc do pracy o mało nie byłam uczestnikiem wypadku tzn. jakiś idiota wyprzedzał mnie (jechałam 60-65 km/h) w miejscu, gdzie jest lekki zakręt, droga idzie w dodatku pod górkę i jeszcze słońce świeciło prosto w oczy. Z naprzeciwka nagle pojawiło się auto i poszliby pięknie na czołówkę, gdybym nie przyhamowała i ten wyprzedzający mnie nie zdążyłby w ostatnim momencie przede mnie wjechać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Znam kilka osób, które w takiej sytuacji jak miałaś, przyspiesza, żeby takiego barana na pewno nie wpuścić przed siebie. Chyba nie muszę mówić, że ja wtedy zamieram a potem robię małą awanturkę ![]()
![]() |
#4530 |
Przyjaciółka KWC
|
A ja dzisiaj idę na body shape spalić trochę świątecznych ciast. Udało mi się zapisać, ale dzwoniłam w zeszłym tygodniu.
![]() Wyszedł mi pyszny sernik z białą czekoladą, tylko że był jak mgiełka i się rozpadał, ale w smaku rewelacja. ![]() Kliknęłam dzisiaj na Allegro fixer Kryolan, zmieniłam jednak zdanie w tym zakresie i będę się chyba modlić, żeby nie wysuszał. Poza tym robię listę rzeczy, które muszę kupić w tym miesiącu i mam dość. ![]() Liczę też na szybkie -20% w Sephorze, bo przed ślubem muszę kilka prób makijażowych wykonać. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.