Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 10:26   #4501
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Kolejna, która pisze o słodyczach przy głodnym Ja też, jak Organzza, nie jem słodyczy, ale w sumie nie kuszą mnie, tylko w pracy ciągle chce mi się jeść

Ale w tym roku kupiłam tylko jeden lakier, więc chyba należy mi się nagroda?
Ja też w pracy jestem ciągle głodna i najgorsze, że kupuję takie "przegryzajki" typu orzeszki, cukierki itp. i tym się opycham zamiast wstać, zrobić 2 kroki do kuchni i zrobić sobie coś porządnego. W dodatku od 3 tygodni prawie codziennie zjadam w biurze pół puszki tuńczyka w oleju z chlebem, nie wiem skąd mam takiego smaka

No pewnie, że się należy

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj robię ciasto cappuccino (przepis jest na torebkach Mokate ) - robiłam je już chyba 3 czy 4 razy i jest pyszne (muszę w końcu dać przepis na blog ), a jutro 2 babki, klasyczne, bez udziwnień (jedną z kakao, druga bez).
Haha, a ja się zawsze zastanawiałam czy ktoś robi te ciasta z opakowań

U mnie pewnie tata coś upiecze na święta, bo lubi piec i ma talent.
Stary 2012-04-05, 10:28   #4502
Hosenka*
Zakorzenienie

Już dałam na blog: http://lakierowo.blogspot.com/2012/0...-przysmak.html

jednak robiłam go więcej razy, teraz będzie szósty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 18:24   #4503
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

a te w sreberku, o których pisałaś wczoraj, to chyba z Hanki, a nie z Wawelu?
Myślałam o tym dziś rano w drodze do pracy i Hanka i Wawel mają w sreberkach, ale ja wolę hankowe

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja też lubię pomadki Bebe, różaną mam zawsze przy sobie
Ja jestem wierna klasycznej niebieskiej, nie zliczę ile już zużyłam.

Cytat:
Bare bliss Daje trak naturalny kolor, że bez problemu maluję się nią bez lusterka Drugą, którą kupiłam przed Bożym Narodzeniem (Marry Berry) nie mogłabym tak używać, bo bym wyglądała jak 3-letnia dziewczynka, która dorwała się do szminki mamy
Ja nawet nie tyle, że boje się, że sobie wyjadę za usta szminką co po prostu mam już taki nawyk, że kolorową szminkę czy błyszczyk w pędzelku wolę używać z lusterkiem

U mnie mazurków się nie piecze, bo nikt nie lubi. Będzie na pewno jasny tort z bitą śmietaną i owocami/konfiturą i babka piaskowo-cytrynowa, bo dziś dostałam w pracy. W zeszłym roku była taka sama i była pyszna.
Może jeszcze jakiś sernik.

Przyszło moje zamówienie apteczno-allegrowe. Zrobiłabym aktualizację, bo ostatnia była chyba ze 3 m-ce temu a lubię nawet sama dla siebie wykreślać zużycia na zdjęciach, ale nie wiem kiedy znajdę czas no i czy nic już w kwietniu nie przybędzie

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 05:44   #4504
isa666
Zakorzenienie

Siedzę w pracy, w biurach dookoła cicho, chyba wszyscy mają wolne. Nawet jak jechałam do pracy to na drodze ruch znikomy. Ja na szczęście też dziś mam wyjść wcześniej, tylko jeszcze nie wiem o której, ale liczę, że max. o 12.00
Nie wiem jak u Was, ale u mnie całą noc lało, teraz leje i na święta zapowiadają cały czas opady. Odechciewa mi się wszystkiego jak widzę takie prognozy
Stary 2012-04-06, 07:50   #4505
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

No pewnie, że się należy
Dzięki Ale na razie się oparłam. Kupiłam za to 2000cal w nowym opakowaniu. Nie wiem, czy to przez to,ze to na pewno nowa partia, ale wydaje mi się bardzo dobry, po pierwszym użyciu zaryzykowałabym stwierdzenie, że jest nawet lepszy niż stara wersja... No ale ja jestem fanką tego tuszu od lat
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Myślałam o tym dziś rano w drodze do pracy i Hanka i Wawel mają w sreberkach, ale ja wolę hankowe
[...]
U mnie mazurków się nie piecze, bo nikt nie lubi. Będzie na pewno jasny tort z bitą śmietaną i owocami/konfiturą i babka piaskowo-cytrynowa, bo dziś dostałam w pracy. W zeszłym roku była taka sama i była pyszna.
Może jeszcze jakiś sernik.
Hanka produkuje Michałki dłużej, nie wiem nawet, czy Wawel nie robi Michaszków Więc to oczywiste, że Hankowe lepsze

Ja lubię mazurki, u nas zawsze siostra robi kajmakowy (a w tym roku nawet Mama zrobi! Co bardzo dziwne, bo nigdy nic nie piekła), a ja eksperymentuję... No ale w tym roku nie mam ani siły ani czasu na wymyślanie różnych mazurków, więc stawiam na swój ulubiony

Co kupiłaś aptecznego? Jesteś nadal zadowolona z wody Caudalie?
Cytat:

Siedzę w pracy, w biurach dookoła cicho, chyba wszyscy mają wolne. Nawet jak jechałam do pracy to na drodze ruch znikomy. Ja na szczęście też dziś mam wyjść wcześniej, tylko jeszcze nie wiem o której, ale liczę, że max. o 12.00
Nie wiem jak u Was, ale u mnie całą noc lało, teraz leje i na święta zapowiadają cały czas opady. Odechciewa mi się wszystkiego jak widzę takie prognozy
U nas też ruch na drogach mały... Ale za to zarząd autobusów wymyślił, że dzisiaj święto, więc dali chyba 2 razy mniej autobusów niż zwykle, więc i tak był straszny tłok Odechciewa się płacić za bilety (które są wg mnie za drogie jak na coraz gorsze warunki...)
Ja deszczu nie słyszałam ani nie widziałam, za to jest strrrasznie zimno! Czekając na te świąteczne autobusy mocno to odczułam

Ech, wynarzekałam się Plusem długiego stania na przystanku jest mój zakup - mam dwa pęczki żonkili Po pracy jadę dać rodzicom chleb dla cioci i wracam piec, gdyby jeszcze pokazało się Słońce, byłoby idealnie
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 08:24   #4506
iceflower
Przyjaciółka KWC

U nas w biurze też pustki ale po drodze do pracy ruch był raczej normalny, na szczęście przyjechałam dzisiaj samochodem to nie zmokłam ani nie zmarzłam.
Ja wciąz niedospana i przemęczona, jutro się chyba obudzę o 12, zwłaszcza jak będzie taka pogoda.

Wyjdziemy dzisiaj chyba wcześniej, więc dobrze, a po południu idę na próbną fryzurę ślubną i się stresuję lekko.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 10:51   #4507
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Masz przepis na te muffinki? Brzmi super, zazdroszczę Ci pieczenia! Ja będę mogła dopiero jutro po pracy coś zrobić - myślałam o mazurku różano-czekoladowo-orzechowym i chlebie.... Tzn. chleb będę piekła w sobotę, jutro go zacznę robić... I nie wiem, może jutro bym coś jeszcze zdążyła upiec... Ten mazurek fistaszkowo-czekoladowy brzmi świetnie.

Wczoraj też oglądałam te pomadki loreala, o których piszecie... No i jednak spodobała mi się jasno różowa... I w końcu trafiłam na ten lakier Douglasa w kolorze podobnym do Chanel Peridot. Był też bardzo podobny ale firmy Anny (te po 45 zł.) - był tester, spróbowałam na jednym paznokciu... i przepadłam, śliczny ten kolor! Ale w tym roku kupiłam tylko jeden lakier, więc chyba należy mi się nagroda?
http://mojewypieki.blox.pl/2009/11/M...czekolada.html to te, nawet nie wiedziałam, że one z tego bloga. Oczywiście znów używałam składników zastępczych- zamiast maslanki kefir, zamiast otrębów płatki owsiane i tradycyjnie cukier biały wymieniłam na brązowy. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale skórkę zeskrobałam zesterem zamiast na tarce- zmęczona już byłam niestety jeden mazurkowy spód mi pękł w połowie przy przenoszeniu :pała: a do fistaszkowego może dołożę kajmaku z puszki żeby był bardziej snickersowy

Ja jeszcze nie oglądałam tych lakierów (ani D. ani A.) i z tego co widzę to chyba dobrze
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cieszę się, że się podoba, nazwy już nie pamiętam. I dziękuję za wszystkie prezenty od Ciebie, dzisiaj muszę coś potestować.

I będę klikać na All podkład Lumi Magique w jasnym odcieniu, widziałam że są wystawione, więc zaryzykuję. Nie mogę się oprzeć temu podkładowi.
"Where's the party?" się nazywa
Ja już wyciapana Adermą- nałozyłam taką średniocienką warstwę i o dziwo nie przeszkadza mi lepienie (ale w lecie jednak będzie ) i zapakowałam ją na wyjazd jako jedyny dzienny krem, ha.

Ooo, jasne W rzucili? to może bym się za testerkiem rozejrzała i ja
Cytat:
Przyszło moje zamówienie apteczno-allegrowe. Zrobiłabym aktualizację, bo ostatnia była chyba ze 3 m-ce temu a lubię nawet sama dla siebie wykreślać zużycia na zdjęciach, ale nie wiem kiedy znajdę czas no i czy nic już w kwietniu nie przybędzie
Ja zrobiłam wczoraj fotkę z kolorówką od połowy grudnia ale nie zdążyłam wkleić a jestem już u babci
Cytat:
Wyjdziemy dzisiaj chyba wcześniej, więc dobrze, a po południu idę na próbną fryzurę ślubną i się stresuję lekko.
Co to będzie- kok, loki?

Nie wiem czy jeszcze się odezwę, tak więc życzę Wam wszystkim na czas Świąt dużo ciepła mimo niepogody, spokoju ducha i ciała

P.S. ciekawe czy wygrałam kupon na podkład Bourjois- fajnie by było
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-06, 10:54   #4508
isa666
Zakorzenienie

Ja już w domciu, wyszłam przed 11.00

rzyrafko Wesołych Świąt
Stary 2012-04-06, 10:54   #4509
Hosenka*
Zakorzenienie

Zachwyciłam się dwoma mydełkami z Mydlarni Tuli

- super tłustym - jednak jest super Skóra po kąpieli jest miękka, gładka, fajna w dotyku, obyłam się bez balsamu
- oliwką węglową - ma działać antybakteryjnie i przeciwzapalnie - to na razie trudno mi stwierdzić, ale bardzo fajnie oczyszcza twarz, skóra jest gładka, delikatna i miła w dotyku, nie ściągnięta Nawet teraz się miziam po twarzy Jeśli tak będzie dalej, to zamówię (kiedyś tam) całą kostkę + samo oliwkowe.

Potem w kolejności jest jogurtowe z LF i na końcu Kleopatry (też z LF). Na razie skupię się na tych 4 mydełkach, zwłaszcza, że w użyciu mam jeszcze alep z karotką i alep z minierałami z morza martwego.

Instagram

Stary 2012-04-06, 10:59   #4510
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja już wyciapana Adermą- nałozyłam taką średniocienką warstwę i o dziwo nie przeszkadza mi lepienie (ale w lecie jednak będzie ) i zapakowałam ją na wyjazd jako jedyny dzienny krem, ha.
No to mam nadzieje, że Aderma się dobrze sprawdzi.
Ja z racji niepogody zaniedbuję filtrowanie.

Cytat:
Ooo, jasne W rzucili? to może bym się za testerkiem rozejrzała i ja
W nie widziałam, ale rzucili N1... Ja mam True Match N2 i jest żółty, tak więc wezmę w ciemno ten N1 po weekendzie jak wypłata wpłynie.

Cytat:
Co to będzie- kok, loki?
Hmm zobaczymy - coś w ten deseń jak w załączniku mnie kusi.

Cytat:
Nie wiem czy jeszcze się odezwę, tak więc życzę Wam wszystkim na czas Świąt dużo ciepła mimo niepogody, spokoju ducha i ciała
Wszystkiego dobrego

Cytat:
Ja też bym chciała, mam ostatnio podkładomanię.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura.jpg (135,3 KB, 56 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-06, 11:03   #4511
isa666
Zakorzenienie

ice, upięcie nr 1 jest super

Przeglądam właśnie bloga em, ale kusi tym: http://lusterko-em.blogspot.com/2012...chocolate.html
Stary 2012-04-06, 11:46   #4512
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja celuję bardziej w 2 i 5
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-06, 11:58   #4513
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Ja celuję bardziej w 2 i 5
2 śliczna

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 12:45   #4514
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cześć Dziewczyny

Ja już po przeprowadzce na właściwą stronę Wisły Jejku, nie myślałam, że przeprowadzki są takie męczące Dziś kończe rozpakowywać ostatnie kartony i walizki

Karolina, zaciekawiło mnie Twoje danie na domowego gyrosa, mogłabyś podać przepis?

Isa, Organzza, kochanie bardzo ładne zakupy ciuchowe
Ice, podobają mi się Twoje buty, uważam, że bardzo trafione
Estella przegapiłam sybskrypcję na kwietniowego glossyboxa od Ciebie, bo ostatnio nie miałam do tego kompletnie głowy, ale możliwe, że od maja skorzystam Chcę zobaczyć, co przyjdzie w tym miesiącu, oby jakość się nie pogorszyła
MagJa witaj po dłuższej przerwie

W temacie szminek i błyszczyków - ja głownie używam tych drugich, mam wiele szminek, które leżą nieużywane, raz na jakiś czas obdarowywuję nimi moją mamę Estella wspomniała o szminko-błyszczykach Celii, przyłączam się do zachwytów, jest bardzo tania a jakością moję porównać ją do kilkukrotnie droższych. Estello, nie widziałaś może gdzieś w Warszawie tych z serii Nude?

Do fanek cieni Infallible L'Oreala - ja mam na zbyciu taki, w kolorze szarym, prawie nieużywany, chętnie którąś obdaruję, bo mi jakoś nie podszedł

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 14:42   #4515
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Estella przegapiłam sybskrypcję na kwietniowego glossyboxa od Ciebie, bo ostatnio nie miałam do tego kompletnie głowy, ale możliwe, że od maja skorzystam Chcę zobaczyć, co przyjdzie w tym miesiącu, oby jakość się nie pogorszyła
MagJa witaj po dłuższej przerwie

W temacie szminek i błyszczyków - ja głownie używam tych drugich, mam wiele szminek, które leżą nieużywane, raz na jakiś czas obdarowywuję nimi moją mamę Estella wspomniała o szminko-błyszczykach Celii, przyłączam się do zachwytów, jest bardzo tania a jakością moję porównać ją do kilkukrotnie droższych. Estello, nie widziałaś może gdzieś w Warszawie tych z serii Nude?
Właśnie zamieściłam zdjęcia kwietniowego Glossy - zapraszam

Nie wiem, gdzie kupić te szminki, pewnie w jakiś małych drogeriach osiedlowych. Moja szminka się złamała ale zamierzam ją przetopić i spróbować zrobić sztyft albo przeleję ją do pojemniczka

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 18:09   #4516
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Przeglądam właśnie bloga em, ale kusi tym: http://lusterko-em.blogspot.com/2012...chocolate.html
Polecam, jest naprawdę super. Zwłaszcza w parze z kimś kto zrobi masaż. Ale pachnie tak, że mogłabym tylko mieć do wąchania.
Stary 2012-04-06, 19:19   #4517
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Hanka produkuje Michałki dłużej, nie wiem nawet, czy Wawel nie robi Michaszków Więc to oczywiste, że Hankowe lepsze

Co kupiłaś aptecznego? Jesteś nadal zadowolona z wody Caudalie?

U nas też ruch na drogach mały... Ale za to zarząd autobusów wymyślił, że dzisiaj święto, więc dali chyba 2 razy mniej autobusów niż zwykle, więc i tak był straszny tłok Odechciewa się płacić za bilety (które są wg mnie za drogie jak na coraz gorsze warunki...)
Ja deszczu nie słyszałam ani nie widziałam, za to jest strrrasznie zimno! Czekając na te świąteczne autobusy mocno to odczułam

Ech, wynarzekałam się Plusem długiego stania na przystanku jest mój zakup - mam dwa pęczki żonkili Po pracy jadę dać rodzicom chleb dla cioci i wracam piec, gdyby jeszcze pokazało się Słońce, byłoby idealnie
Wawelowe też są Michałki

Micel LRP (bo opłacało się wziąć 400ml a przy okazji przetestuję, bo nie miałam dotąd), Etiaxil (bo bloker Ziaji na mnie już chyba nie działa, o ile w ogóle działał) i maskę Mint Julep czy jak to się tam pisze.
Właściwie chciałam tylko maskę, ale nie opłacało się zamawiać 1 rzeczy

Z wody jestem niezmiennie zadowolona, właśnie teraz muszę kupić, ale jak już się cieplej zrobi, bo zimą jakoś mi się skończyła poprzednia buteleczka i nie było okazji kupić.No i zimą nie chciało mi się nią pryskać,bo ona oprócz utrwalenia daje też odświeżenie, takie przyjemne orzeźwienie a o 6 rano przy minus kilkunastu na dworze orzeźwienie nie było mi potrzebne

Też odczułam "świąteczny rozkład" w tramwaju

Cytat:

Wszystkiego dobrego

Skąd ten kupon?

Cytat:
[COLOR="Teal"]Ja już w domciu, wyszłam przed 11.00
Ja o 15

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zachwyciłam się dwoma mydełkami z Mydlarni Tuli
Dobrze, że żadne mydła mnie nie ruszają

Cytat:
2 i 5 świetne
Daj znać jak wyszło.

Cytat:
Ja już po przeprowadzce na właściwą stronę Wisły Jejku, nie myślałam, że przeprowadzki są takie męczące Dziś kończe rozpakowywać ostatnie kartony i walizki

Karolina, zaciekawiło mnie Twoje danie na domowego gyrosa, mogłabyś podać przepis?

Do fanek cieni Infallible L'Oreala - ja mam na zbyciu taki, w kolorze szarym, prawie nieużywany, chętnie którąś obdaruję, bo mi jakoś nie podszedł

Nie zazdroszczę samej przeprowadzki, ale gratuluję właściwej strony

Dobrej jakości pity+polędwiczki marynowane pokrojone w paseczki i usmażone (może być oczywiście kurczak czy schab, ale polędwiczki są bardziej wyraziste, marynata co najmniej dzień wcześniej w oleju z odrobiną soli, musztardą i przyprawą do grilla Kamis)
+surówka z surowej białej kapusty z marchewką,musztardą i majonezem, odrobina cukru i cytryny (taki trochę colesław, ale słodsza)+sos (zblendowany szczypiorek z majonezem, jogurtem naturalnym, cukrem, solą i dymką).
Najlepsze są dodatkowo zapieczone już po nałożeniu do pity w takim opiekaczu do kanapek

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Lecę!
A ja się nie mogę zapisać, bo nie mam takiej karty do płacenia w necie

Poszłam dziś na chwilę na zakupy po pracy i wróciłam z lakierowanymi czółenkami z Ryłko (ten sklep powinien być dla mnie zamknięty, nie ma wizyty, żeby mi się coś nie spodobało) i planem zakupu marynarki w Zarze.
Mierzyłam chyba 6 i podobają mi się 2 ostatecznie, w przyszłym tygodniu pójdę jeszcze raz.
Kochanie Ty coś pisałaś o białej?Jak wyglądała?
Bo ja się waham między 2 białymi.

Mierzyłam też miętowe rurki z suwakami w Re, ale było tylko 34 i strasznie krótkie były, nie wiem czy 36 byłyby dłuższe czy tylko szersze w pasie
Czerwone koturny peep-toe wRe są świetneAle co z tego jak tylko 37, które długością są ok, ale za szerokie dla mnie

Stary 2012-04-06, 20:51   #4518
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądają świetnie!
mnie się też podoba fryzura z załącznika
Cytat:
super, niech Wam się dobrze mieszka

Karolina, jakie to buty?

podobnie jak Rzyrafka, nie wiem, czy jeszcze jutro tu zajrzę, a rano wyjeżdżam, więc już dziś życzę Wesołych Świąt, cudownej atmosfery i odpoczynku
..i po cichu liczę, że pogoda nie będzie tak tragiczna, jak prognozują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg GownSeriesII7352a.jpg (25,7 KB, 42 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-04-06 o 20:52
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 06:41   #4519
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Polecam, jest naprawdę super. Zwłaszcza w parze z kimś kto zrobi masaż. Ale pachnie tak, że mogłabym tylko mieć do wąchania.
Widzę, że mają też fajne mydełka w ofercie tego sklepu. No nic, muszę się w końcu wziąć za jakieś zamówienia

Dziewczyny, ode mnie również przyjmijcie życzenia wesołych, a przede wszystkim rodzinnych i pogodnych Świąt
Stary 2012-04-07, 09:43   #4520
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę, ale wierzę, że ja też kiedyś tam wrócę
Cytat:
http://mojewypieki.blox.pl/2009/11/M...czekolada.html to te, nawet nie wiedziałam, że one z tego bloga.
[...]
Ja jeszcze nie oglądałam tych lakierów (ani D. ani A.) i z tego co widzę to chyba dobrze
Fajne, dzięki Chociaż pewnie dziś i tak ich nie zrobię, ale po Świętach będę znów piec
Ja się w końcu "opanowałam", nie kupiłam tego lakieru... ale za to kupiłam dwa inne Ale sporo tańsze, więc nie mam wyrzutów sumienia Jeden to lekko koralowy Eveline, a drugi to pistacjowy mini Deborah
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Fajny... chociaż w sumie ja nieprędko zacznę go subskrybować, wolę za te 50 złotych kupić sobie szminkę, czy coś, bo nie ma tam nic, na widok czego bym bardzo żałowała, że nie zamówiłam pudełka No ale i tak glossy jest duuużo lepszy niż inne pudełka...
Cytat:
Z wody jestem niezmiennie zadowolona, właśnie teraz muszę kupić, ale jak już się cieplej zrobi, bo zimą jakoś mi się skończyła poprzednia buteleczka i nie było okazji kupić.No i zimą nie chciało mi się nią pryskać,bo ona oprócz utrwalenia daje też odświeżenie, takie przyjemne orzeźwienie a o 6 rano przy minus kilkunastu na dworze orzeźwienie nie było mi potrzebne
[...]
Poszłam dziś na chwilę na zakupy po pracy i wróciłam z lakierowanymi czółenkami z Ryłko (ten sklep powinien być dla mnie zamknięty, nie ma wizyty, żeby mi się coś nie spodobało) i planem zakupu marynarki w Zarze.
Mierzyłam chyba 6 i podobają mi się 2 ostatecznie, w przyszłym tygodniu pójdę jeszcze raz.
Kochanie Ty coś pisałaś o białej?Jak wyglądała?
Bo ja się waham między 2 białymi.
Hehe, to pewnie latem sobie kupię, bo kusi mnie od bardzo dawna, tylko rzeczywiście zimą nie była zbyt potrzebna

Wiesz, nie umiem powiedzieć jaka, tylko tyle, że miała miły materiał Miałam wtedy strasznie dużo zakupów i nie miałam już nawet siły jej zmierzyć... A! kosztowała (chyba) 199 złotych.
Cytat:

Dziewczyny, ode mnie również przyjmijcie życzenia wesołych, a przede wszystkim rodzinnych i pogodnych Świąt

Ja też pewnie nie będę miała czasu już tu wejść, więc życzę Wam wszystkim Wesołych spokojnych Świąt, udanych wypieków, no i żebyście odpoczęły chociaż trochę

Stary 2012-04-07, 10:48   #4521
iceflower
Przyjaciółka KWC

Tyle się naszukałam tych fryzur i po poprzymierzaniu do twarzy okazało się, że jednak będą prawie całkiem rozpuszczone loki, bo tak mi lepiej. No chyba że będzie mokro jak wczoraj to będą podpięte loki.

Ja znikam zaraz na szybkie zakupy, potem grzęznę w kuchni - nie dość że obiecałam mamie sernik upiec to jeszcze mamy gości i dziś wieczorem i jutro i muszę coś przygotować.

Tak więc - wszystkiego dobrego w święta życzę wszystkim.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-07, 11:53   #4522
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja już mam wszystko upieczone - ciasto cappucino, babka cytrynowa i babka z kakao

Instagram

Stary 2012-04-07, 20:43   #4523
Estella
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystkiego najlepszego dużo odpoczynku

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-08, 10:18   #4524
isa666
Zakorzenienie

Śnieg u mnie prószy
Stary 2012-04-09, 15:42   #4525
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Karolina, jakie to buty?
Szukałam na stronie, ale nie ma mojego koloru, więc zrobiłam fotkę. Chociaż i tak nie oddaje koloru, bo moje są zdecydowanie bardziej brązowe
Podobają mi się jeszcze 4 modele (w tym 1 na szczęście już chyba nie do dostania w sklepach)

Cytat:
Wiesz, nie umiem powiedzieć jaka, tylko tyle, że miała miły materiał Miałam wtedy strasznie dużo zakupów i nie miałam już nawet siły jej zmierzyć... A! kosztowała (chyba) 199 złotych.
Chyba i tak wiem która Taka dłuższa, miękki, niezbyt gruby materiał?
Jest właśnie w mojej dwójce Chociaż nie wiem czy biała marynarka to dobry pomysł, zwłaszcza w komunikacji miejskiej

Wrzuciłam kolorówkę z ostatnich prawie 4 m-cy.Jestem z siebie dumna, że tak mało mi przybyło
Pielęgnacji będzie więcej, ale też nie jakoś tragicznie. Oby tak dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5165.jpg (38,1 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2012-04-09 o 15:44
Stary 2012-04-09, 18:29   #4526
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba i tak wiem która Taka dłuższa, miękki, niezbyt gruby materiał?
Jest właśnie w mojej dwójce Chociaż nie wiem czy biała marynarka to dobry pomysł, zwłaszcza w komunikacji miejskiej

Wrzuciłam kolorówkę z ostatnich prawie 4 m-cy.Jestem z siebie dumna, że tak mało mi przybyło
Pielęgnacji będzie więcej, ale też nie jakoś tragicznie. Oby tak dalej
Bardzo ładne buty

To właśnie taka I też się waham, czy powinnam ją chcieć, bo w autobusach ludzie brudzą Zawsze jak świeżo zapastuję buty rano, to jak dojadę do pracy, mam brudne, zawsze ktoś musi mi na nich stanąć No ale ładna ta marynarka jest...

O, fajnie, że wrzuciłaś, na pewno obejrzę

Szkoda, że jutro do pracy

Stary 2012-04-09, 19:51   #4527
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Piękne, zwłaszcza 2, 5 i 6
i to upięcie, które pokazała Organzza też rewelacyjne
Cytat:
Śnieg u mnie prószy
Spoko, my w Wielkanoc przeżyliśmy niezły szok po otwarciu drzwi - śniegu było po kostki

Dziewczyny mówię Wam, wypoczęłam jak nigdy - z jednej strony jezioro, z drugiej jezioro, lasy, konie, kominek ..
No rewelacja, będziemy tam wracać
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 07:00   #4528
isa666
Zakorzenienie

No i koniec laby, ale mi się nawet dziś chce pracować, bo wreszcie ma być ciepło Całe święta pogoda tak szalała (słońce, śnieg, wiatr), że ciągle bolała mnie głowa od tych nagłych wahań.

A dziś jadąc do pracy o mało nie byłam uczestnikiem wypadku tzn. jakiś idiota wyprzedzał mnie (jechałam 60-65 km/h) w miejscu, gdzie jest lekki zakręt, droga idzie w dodatku pod górkę i jeszcze słońce świeciło prosto w oczy. Z naprzeciwka nagle pojawiło się auto i poszliby pięknie na czołówkę, gdybym nie przyhamowała i ten wyprzedzający mnie nie zdążyłby w ostatnim momencie przede mnie wjechać

Cytat:
Szukałam na stronie, ale nie ma mojego koloru, więc zrobiłam fotkę. Chociaż i tak nie oddaje koloru, bo moje są zdecydowanie bardziej brązowe
O fajne, wyglądają na stabilne Sama miałam dziś do pracy wziąć czółenka żeby sobie pochodzić znów w obcasach, ale zapomniałam.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mówię Wam, wypoczęłam jak nigdy - z jednej strony jezioro, z drugiej jezioro, lasy, konie, kominek ..
No rewelacja, będziemy tam wracać
Brzmi super
Stary 2012-04-10, 12:12   #4529
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

No i koniec laby, ale mi się nawet dziś chce pracować, bo wreszcie ma być ciepło Całe święta pogoda tak szalała (słońce, śnieg, wiatr), że ciągle bolała mnie głowa od tych nagłych wahań.

A dziś jadąc do pracy o mało nie byłam uczestnikiem wypadku tzn. jakiś idiota wyprzedzał mnie (jechałam 60-65 km/h) w miejscu, gdzie jest lekki zakręt, droga idzie w dodatku pod górkę i jeszcze słońce świeciło prosto w oczy. Z naprzeciwka nagle pojawiło się auto i poszliby pięknie na czołówkę, gdybym nie przyhamowała i ten wyprzedzający mnie nie zdążyłby w ostatnim momencie przede mnie wjechać
A mi nie bardzo się chce, bo mocno boli mnie gardło od rana:/ Miałam iść dzisiaj na rowery, ale chyba to odwołam. Wrócę do domu, połknę aspirynę i zakopię się pod kołdrą No i teraz w pracy ciągle o tym myślę

Znam kilka osób, które w takiej sytuacji jak miałaś, przyspiesza, żeby takiego barana na pewno nie wpuścić przed siebie. Chyba nie muszę mówić, że ja wtedy zamieram a potem robię małą awanturkę

Stary 2012-04-10, 12:44   #4530
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja dzisiaj idę na body shape spalić trochę świątecznych ciast. Udało mi się zapisać, ale dzwoniłam w zeszłym tygodniu.
Wyszedł mi pyszny sernik z białą czekoladą, tylko że był jak mgiełka i się rozpadał, ale w smaku rewelacja.

Kliknęłam dzisiaj na Allegro fixer Kryolan, zmieniłam jednak zdanie w tym zakresie i będę się chyba modlić, żeby nie wysuszał.
Poza tym robię listę rzeczy, które muszę kupić w tym miesiącu i mam dość. Chyba musiałabym napaść na bank, żeby coś z tego było.

Liczę też na szybkie -20% w Sephorze, bo przed ślubem muszę kilka prób makijażowych wykonać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości