Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 15:03   #1081
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
20 lat kończę.
Super było Chciałabym tam mieszkać :P
oooo pełna dwudziestka no to pewnie impreza się szykuje co?

A masz tam jakąś rodzinę czy kogoś abyś mogła się zahaczyć i przeprowadzić?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:14   #1082
MyNameIs
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
oooo pełna dwudziestka no to pewnie impreza się szykuje co?

A masz tam jakąś rodzinę czy kogoś abyś mogła się zahaczyć i przeprowadzić?
Mam rodzinę, ale myślę, że i bez bym dała radę

Planuję wyjść gdzieś ze znajomymi, mam nadzieję, że będzie fajnie i się wybawię. I może kogoś w końcu poznam!
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:45   #1083
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa a ja mam pytanie do Ciebie odnośnie Kotka bo Mój TŻ zobaczył Twojego kota i powiedział "Takiego to możemy mieć" wiec Moje pytanie czy Twój Kot od początku był nauczony że swoje potrzeby robi do kuwety ? i czy jak będę mieć zapachowy żwirek to będzie coś śmierdziało ? bo ja bym chciała mieć takiego jak TY Kotka wieć TŻ powiedział że możemy mieć jeśli ja będę się Nim opiekować i większość przy Nim robić a on Tylko czasem

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Duzo zdrówka zycze
jak sie czujesz kochana wogole? kiedy dokładnie masz ten zabieg?

A co do wody to lepiej niegazowana pic
zabieg dopiero nie w ten a w przyszły tydzień będę mieć jak coś w Pon dopiero do szpitala idę, będę leżeć około tygodnia by porobili badania jakieś jeszcze a dopiero potem zabieg jak już coś
Mam cichą nadzieję ze szybko to minie bo zgłupieje potem leżac w domu bo urlop mam 2 miesiące .. także liczę w głębi że wrócę szybciej do pracy
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:07   #1084
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
właśnie mi przerywa ciągle i mnie denerwuje !!! a dałam tyle za Nią !! a bez myszki też mi cięzko wkurzam sie strasznie bo nie umie ruszac sie bez Myszki !! ;/
Wiesz co ze studiów zrezygnowałam nie dałam rady tu Anglia ciągle wracac do PL teraz bedę pracowac w weekendy takżę nie dałam rady i z czegoś zrezygnowac musiałam , tak mam dietetyke bo tam chodziłam na początku ale niestety po 2 mies przepisałam sie na inny kierunek bo tam cięzko było . Dobrze że przypomniałaś to usune to z fb

Właśnie nie powiedział nic o wodzie póki co kazał mi tylko jeśc papki a od przyszłego tyg ide juz do szpitala to wtedy bedę na samych kroplówkach życ ..
no za 15 funtów to już powinna być jakaś porządna choć troche.... :/
Nie dziwie Ci się, że zrezygnowałaś ze studiów, ja to bym nawet nie zaczynała wiedząc że będę musiała co 2 tyg latać do Polski. Nie dość, że to kosztowne to jeszcze męczące strasznie. Ja to bym na Twoim miejscu tam w Anglii za jakiś czas pomyślała o studiach jeśli dobrze już znasz angol

Kurcze no to co Ty teraz jesz jak same papki Ci kazał? Co sobie robisz do jedzenia?
Powiedzieli już co to za operacja będzie? no i dlaczego musisz ją mieć?

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Mam rodzinę, ale myślę, że i bez bym dała radę

Planuję wyjść gdzieś ze znajomymi, mam nadzieję, że będzie fajnie i się wybawię. I może kogoś w końcu poznam!
no jak masz sporo kasy na początek na wynajem mieszkania i szybko znajdziesz sobie pracę to pewnie byś sama radę dała. A do kanady nie trzeba mieć wizy?

Miłej zabawy

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
aaa na obiadek to jak wroce do domku zrobie sobie ziemniaczki z białym serkiem rzodkieweczka i szczypiorkiem

Zjadłabym pizze fakt faktem, ale nie dzisiaj moze w niedziele sobie zrobie ale ta dukanowska tez mi smakuje

jeju ja takiej suchej nie lubie, koniecznie keczup albo sosik czosnkowy musi byc
ooo pyszny masz obiadek
Ja dzisiaj też robię ziemniaczki ale z sosem czosnkowym Knorra, z kapustą czerwoną i jajkami sadzonymi

Ja dukanowskiej nie jadłam nigdy, a takiej normalnej pizzy bez ketchupu czy sosu też nie zjem, nie smakuje mi nawet bo za sucha

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Moniaa a ja mam pytanie do Ciebie odnośnie Kotka bo Mój TŻ zobaczył Twojego kota i powiedział "Takiego to możemy mieć" wiec Moje pytanie czy Twój Kot od początku był nauczony że swoje potrzeby robi do kuwety ? i czy jak będę mieć zapachowy żwirek to będzie coś śmierdziało ? bo ja bym chciała mieć takiego jak TY Kotka wieć TŻ powiedział że możemy mieć jeśli ja będę się Nim opiekować i większość przy Nim robić a on Tylko czasem
tak, jak malutki był i jeszcze razem ze swoją mamusią był to ona nauczyła swoje kocięta załatwiać się w kuwecie. Odkąd go mam nigdy mi nigdzie poza kuwetą nie załatwił się. Nawet w samochodzie jak jechaliśmy do Niemiec przez 15 godzin to nic nie narobił a nie miał dostępu do kuwety wtedy. Co do żwirku to najlepiej kupować jeszcze dodatkowo pochłaniacze zapachu albo neutralizatory zapachu i dosypywać do żwirku. Jak będziesz miała dużo zwirku w kuwecie i sprzatała każdą kupe którą kot zrobi to nie będzie nic śmierdziało. Ja sprzątam co drugi dzień w kuwecie łopatką wybieram te bryłki i kupy.
Kociak jest cudny i grzeczny, nic mi nie zniszczył i nie podrapał nigdy. Tylko czasami w nocy jak był młodszy to nie dawał nam spać bo biegał po całym domu. Teraz już jest grzeczniejszy i śpi do 6 rano a potem przychodzi do nas do łóżka i chce aby go głaskać mój mąż już go pare razy wywalił z pokoju bo chciał spać a ten po nas chodził sobie :P Ale ogólnie jest słodki i kochany tuli się ciągle do mnie i męża a z Kolinem gania się po całym domu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-04-20 o 16:09
Stary 2012-04-20, 16:13   #1085
tinekk
Zadomowienie

Monia wydaje mi się właśnie ze masz racje co do ciagłego myslenia nad tym co powinnam jeść a co nie i to mnei chyba '' zdradza '' bo za bardzo chce osiagnac jakiś cel. Musze odpuścic i postawic na zdrowe odzywianie i nie myslec ciagle o tym a ja wiecznie mysle o tym co jest odpowiednie a co nie. Faktycznie nie jestem gruba i nie wygladam źle ale wiadomo kazdy ma jakąś wymarzona figure w głowie

Dziękuje za motywacje

Zośka postaram sie byc na bieżąco

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2012-04-20 o 16:16
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:17   #1086
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Nie dziwie Ci się, że zrezygnowałaś ze studiów, ja to bym nawet nie zaczynała wiedząc że będę musiała co 2 tyg latać do Polski. Nie dość, że to kosztowne to jeszcze męczące strasznie. Ja to bym na Twoim miejscu tam w Anglii za jakiś czas pomyślała o studiach jeśli dobrze już znasz angol

Kurcze no to co Ty teraz jesz jak same papki Ci kazał? Co sobie robisz do jedzenia?
Wiesz angielski umie właśnie zastanawiam się czy nie próbować tu na jakieś studia chodź boje się że będzie ciężko , z angielskim nie mam problemu dogaduje sie perfekcyjnie z gośćmi hotelowymi po angielski ale jeszcze muszę się podszkolić .
U mnie jest tak jak Mnie boli brzuch nic nie jem bo wszystko wymiotuje każde jedzenie . I lekarz powiedział że mam coś z jelitami . Dokładnie powiedzą mi przed zabiegiem bo nie maja wszystkich badań i reszte zrobią jak już bedę leżeć . Póki co w poniedziałek zaczynają od czyszczenia żołądka to będzie polegać na tym że bedą wkładac mi rurke do żołądka i bedą czyścic mi brzuch przed zabiegiem i później będę na kroplówkach samych .
Teraz to bardzo mało jem prawie w ogóle nie mam ochoty i trochę się stresuje tym wszystkim jem normalne rzeczy ale je miksuje . A na wieczór zjem ryż na mleku bo ja nie wiem co innego mogę jeść nie dał mi żadnego jadłospisu .
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 16:29   #1087
paulownia
Zakorzenienie

[QUOTE=monika01011986;3367 5303] takiej normalnej pizzy bez ketchupu czy sosu też nie zjem, nie smakuje mi nawet bo za sucha
[QUOTE]
No, to nowosc dla mnie, ze pizze mozna jesc z ketchupem albo sosem tu tak nikt nie jada. A ja nauczylam sie pizze jesc tutaj, w Szwecji, teraz w Danii, oczywiscie bez sosu. I taka mi smakuje. Jak mieszkalam w Polsce w ogole pizzy nie jadlam....moze tylko domowej roboty.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 18:11   #1088
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ja dziś cały dzień zabiegana od rana na mieście i dopiero przed chwilą wróciłam Kupiłam buty olejek Alterra, błyszczyk, opaskę i parę pierdół
słodyczy się najadłam, że mam dość.
Pogoda była dziś piękna

Heroine tak tak truskaweczki z Biedry dziś też kupiłam
Tinek cieszę się, że napisałaś pisz do nas jak najczęściej kochana
Stary 2012-04-20, 19:12   #1089
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia wydaje mi się właśnie ze masz racje co do ciagłego myslenia nad tym co powinnam jeść a co nie i to mnei chyba '' zdradza '' bo za bardzo chce osiagnac jakiś cel. Musze odpuścic i postawic na zdrowe odzywianie i nie myslec ciagle o tym a ja wiecznie mysle o tym co jest odpowiednie a co nie. Faktycznie nie jestem gruba i nie wygladam źle ale wiadomo kazdy ma jakąś wymarzona figure w głowie
Dziękuje za motywacje
no bo tak to jest, że jak coś chcemy za bardzo to zazwyczaj nie wychodzi ;/
Oczywiście, że każdy ma jakaś wymarzoną figurę, ale nie możesz się dołować z tego powodu bo przecież już i tak dużo osiągnęłaś i pięknie wyglądasz Pomyśl sobie że zawsze mogłoby być gorzej a jednak nie jest i z tego trzeba się cieszyć Tobie na prawdę nie trzeba chudnąć bo idealnie wyglądasz

Cytat:
Wiesz angielski umie właśnie zastanawiam się czy nie próbować tu na jakieś studia chodź boje się że będzie ciężko , z angielskim nie mam problemu dogaduje sie perfekcyjnie z gośćmi hotelowymi po angielski ale jeszcze muszę się podszkolić .
U mnie jest tak jak Mnie boli brzuch nic nie jem bo wszystko wymiotuje każde jedzenie . I lekarz powiedział że mam coś z jelitami . Dokładnie powiedzą mi przed zabiegiem bo nie maja wszystkich badań i reszte zrobią jak już bedę leżeć . Póki co w poniedziałek zaczynają od czyszczenia żołądka to będzie polegać na tym że bedą wkładac mi rurke do żołądka i bedą czyścic mi brzuch przed zabiegiem i później będę na kroplówkach samych .
Teraz to bardzo mało jem prawie w ogóle nie mam ochoty i trochę się stresuje tym wszystkim jem normalne rzeczy ale je miksuje . A na wieczór zjem ryż na mleku bo ja nie wiem co innego mogę jeść nie dał mi żadnego jadłospisu .
No podszkol się angola i przede wszystkim wyzdrowiej a potem pomyśl o studiach
No to widzę nie za fajnie tam będziesz w tym szpitalu miała ale zdrowie najważniejsze przecież, trzymam kciuki aby wszystko się dobrze skończyło i abyś szybko wyzdrowiała. Pisz nam koniecznie jak będziesz znała już jakieś wyniki badań dokładniejsze

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
No, to nowosc dla mnie, ze pizze mozna jesc z ketchupem albo sosem tu tak nikt nie jada. A ja nauczylam sie pizze jesc tutaj, w Szwecji, teraz w Danii, oczywiscie bez sosu. I taka mi smakuje. Jak mieszkalam w Polsce w ogole pizzy nie jadlam....moze tylko domowej roboty.
Nowość? Przecież w Polsce się tak zawsze jadło i je nadal. Nawet Ci co pizzy nie jedzą to o tym wiedzą z obserwacji No właśnie chyba tylko w Polsce je się pizze z ketchupem, bo w innych krajach nie. A ja nie wyobrażam sobie pizzy zjeść bez sosu czy ketchupu - kiedyś próbowałam i nie smakowała mi, za sucha była i taka jakaś bez smaku :P

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Ja dziś cały dzień zabiegana od rana na mieście i dopiero przed chwilą wróciłam Kupiłam buty olejek Alterra, błyszczyk, opaskę i parę pierdół
słodyczy się najadłam, że mam dość.
Pogoda była dziś piękna
ooo co za butki ZNOWU kupiłaś? pokaż
No i co tam za słodycze jadłaś?? Ja dziś zjadłam 2 knoppersy już :P
Tutaj też pogoda piękna i ciepło że szok

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 19:16   #1090
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

hej chudziny moje

chcialam tylko dac znac ze zyje i ze w ten weekend raczej nie beede sie odzywac , bo tydz nie widzialam sie z TZem i teraz spedzamy weekend razem
kurcze, jak jestme sama w domu to nie musze jesc, nie chce mi sie jesc, nie jestem glodna, tylko spotkalam sie z moim lubym i juuuuuuz zarcie leeeciii! masakra nie moge sie z nim widywac w takim razie
cwiczyc tez srendio, na silke nie bedziemy szli, bo on angine mial i teraz cwiczenia niebardzo :P no chyba ze inny rodzaj cwiczen interwalowych
dobra spadam, zaraz znajomi przychodza pewnie jakies niezdrowe zarelko wpadnie
dzisiaj poki co : 2x grzanka z szynka , na obiad klopsy z buraczkami, salata, przed chwila pol kromki chleba orkiszowego z pasta jajeczna z biedry. i pewnie z garsc czipsow wpadnie i cos jeszcze

milego weekendu

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 19:39   #1091
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dzisiaj ok. 16stej zrobiłam obiad i przyjechał mąż. Zjadł i po 17stej pojechał z chłopakami na te gokarty ( dzwonił już 2 razy i się pyta czy wszystko ok i co porabiam, się martwi o żone )
Jak mąz pojechał to ja z synkiem poszłam na spacer! Ubraliśmy się na luzie ( ja w błękitne jeansy, adidasy i bluze tą moją Adidasa sportową) i poszliśmy na plac zabaw Oczywiście znowu się gapili na mnie jak na ufo, ale nie faceci się gapili tylko baby!!! i to takie starsze w wieku ok. 40 lat. Co one kuźwa chcą ode mnie??????? Nie kumam.
Poszliśmy na ten plac zabaw ale po drodze zaszliśmy na ten pałac o którym Wam pisałam zrobiłam kilka zdjęć ale póki co fontanny są jeszcze wyłączone i kwiaty nie zakwitły więc aż tak pięknie nie jest w tych ogrodach jak na zdjęciach w internecie. Ale sam pałac jest przecudny! Pięknie zdobiony i jaki wielki!!! Później poszliśmy na plac zabaw, ale świetny ten plac! ile zabawek dla dzieci mały nie wiedział gdzie ma się bawić bo tyle tam tego Tam już kobiety które były z dzieci bardzo miłe i uśmiechały się do mnie i do Kolina A była też taka murzynka z synkiem - czarni jak węgle!!!! Tylko zęby i białka w oczach było im widać hehe Podobają mi się murzynki, czasami nawet zazdroszczę im tej ciemnej skóry
No i tak fajnie było na tym placu zabaw ale za chwile musieliśmy uciekać bo straszny wiatr się zerwał i zaczęło padać. Biegłam z Kolinem na rękach, ledwo go trzymałam bo on taki już cięzki... dobrze, że się rozpadało tak porządnie jak już do domu dobiegliśmy także nie zmokliśmy za mocno

Wrzucam fotki ale nie są za piękne bo telefonem je robiłam i w dodatku już się chmurzyło i ciemno było troche ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plac zabaw.jpg (46,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss.jpg (40,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss2.jpg (49,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss3.jpg (43,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss4.jpg (43,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss5.jpg (50,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss6.jpg (34,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss7.jpg (24,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schloss8.jpg (48,2 KB, 16 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 19:45   #1092
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

no jak masz sporo kasy na początek na wynajem mieszkania i szybko znajdziesz sobie pracę to pewnie byś sama radę dała. A do kanady nie trzeba mieć wizy?

Miłej zabawy

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

ooo pyszny masz obiadek
Ja dzisiaj też robię ziemniaczki ale z sosem czosnkowym Knorra, z kapustą czerwoną i jajkami sadzonymi

Ja dukanowskiej nie jadłam nigdy, a takiej normalnej pizzy bez ketchupu czy sosu też nie zjem, nie smakuje mi nawet bo za sucha

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

tak, jak malutki był i jeszcze razem ze swoją mamusią był to ona nauczyła swoje kocięta załatwiać się w kuwecie. Odkąd go mam nigdy mi nigdzie poza kuwetą nie załatwił się. Nawet w samochodzie jak jechaliśmy do Niemiec przez 15 godzin to nic nie narobił a nie miał dostępu do kuwety wtedy. Co do żwirku to najlepiej kupować jeszcze dodatkowo pochłaniacze zapachu albo neutralizatory zapachu i dosypywać do żwirku. Jak będziesz miała dużo zwirku w kuwecie i sprzatała każdą kupe którą kot zrobi to nie będzie nic śmierdziało. Ja sprzątam co drugi dzień w kuwecie łopatką wybieram te bryłki i kupy.
Kociak jest cudny i grzeczny, nic mi nie zniszczył i nie podrapał nigdy. Tylko czasami w nocy jak był młodszy to nie dawał nam spać bo biegał po całym domu. Teraz już jest grzeczniejszy i śpi do 6 rano a potem przychodzi do nas do łóżka i chce aby go głaskać mój mąż już go pare razy wywalił z pokoju bo chciał spać a ten po nas chodził sobie :P Ale ogólnie jest słodki i kochany tuli się ciągle do mnie i męża a z Kolinem gania się po całym domu
Jak leciałam to musiałam mieć wizę, ale na tą chwilę nie jest ona już potrzebna
Dziękuję. Czarno to widzę ale mam nadzieję na dobrą imprezę! W końcu kiedyś mi się należy :P
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:25   #1093
meeedzik
Zakorzenienie

Monia a no buty, bo nic innego fajnego nie znalazłam a żadne specjalne, takie trampki do latania, o takie : http://allegro.pl/443-tenisowki-tram...285962804.html
A zdjęcia śliczne
U mnie dziś cały dzień było ładnie a na wieczór ulewa taka i grzmiało, że szok

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Monia a ze słodyczy to zjadłam princessę i 2 paski czekolady białej z ryżem preparowanym i drożdżówkę z budyniem ale za to jak wróciłam to zjadłam tylko 7 pierogów i nic już nie jem teraz wypiłam desperdaosa
Stary 2012-04-20, 21:28   #1094
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
kurcze, jak jestme sama w domu to nie musze jesc, nie chce mi sie jesc, nie jestem glodna, tylko spotkalam sie z moim lubym i juuuuuuz zarcie leeeciii! masakra nie moge sie z nim widywac w takim razie
cwiczyc tez srendio, na silke nie bedziemy szli, bo on angine mial i teraz cwiczenia niebardzo :P no chyba ze inny rodzaj cwiczen interwalowych
hehe ja też tak mam :P jak siedzę w Polsce to nie chce mi się jeść a tylko przyjechałam tu do męża to jadłbym na okrągło :/ Dziwny wpływ faceci na nas mają
no to pewnie teraz w nocy nadrabiać siłownię będziecie także miłej nocki

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Jak leciałam to musiałam mieć wizę, ale na tą chwilę nie jest ona już potrzebna
Dziękuję. Czarno to widzę ale mam nadzieję na dobrą imprezę! W końcu kiedyś mi się należy :P
no pewnie, że się należy baw sie dobrze

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Monia a no buty, bo nic innego fajnego nie znalazłam a żadne specjalne, takie trampki do latania, o takie : http://allegro.pl/443-tenisowki-tram...285962804.html
A zdjęcia śliczne
U mnie dziś cały dzień było ładnie a na wieczór ulewa taka i grzmiało, że szok
ooo super te trampeczki!!! przydałyby mi się takie białe pewnie szybko by się brudziły ale trudno :P prałabym je w pralce
Dziękuję zdjęcia latem będą piękne jak te kwiaty zakwitną wszystkie no i te fontanny w nocy ponoć są podświetlone różnymi kolorowymi światłami, musi to pięknie wyglądać widziałam w necie : http://www.landfunker.de/_data/Bruch...alerie-080.jpg

Tutaj tak samo, cały dzień ładnie i bardzo ciepło a wieczorem jak lunęło!!! i też troche pogrzmiało ale tak leciutko

Cytat:
Monia a ze słodyczy to zjadłam princessę i 2 paski czekolady białej z ryżem preparowanym i drożdżówkę z budyniem ale za to jak wróciłam to zjadłam tylko 7 pierogów i nic już nie jem teraz wypiłam desperdaosa
ooo no to miałaś dzisiaj pyszny dzień
pierogi kocham!!! a tak dawno nie jadłam ;/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 22:01   #1095
murka04
Zadomowienie

Hej kochane ja właśnie wróciłam od Tż i siadłam żeby Was poczytać Tylko w międzyczasie chciałam zapytać, czy znacie jakieś dobre szampony które dodają włosom blasku, sprawiają że są bardziej sprężyste? Tylko takie sprawdzone. W ogóle to szukam jakiegoś który by przyciemniał włosy delikatnie, chociaż nie wiem czy wierzyć w te szampony-cud. A co myślicie o tym : http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=6836 ?? Bo stwierdziłam że zrezygnuję z szamponu dla przetłuszczających się włosów. bo i tak muszę myć codziennie a są wysuszone. Liczę na Wasze opinie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-04-20 o 22:02
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:10   #1096
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny,

Ja się przypominam ,że jestem z wami , podczytuję , żyję i się dietkuję....tylko ostatnio weny brak. Ciekawe , czy w ogóle mnie pamiętacie?
Doła mam , trochę problemów osobistych ostatnio na mnie spadlo,ale nie chcę się rozwodzić. Schudłam tylko 2 kg , w zasadzie to nie wiem czemu tak mało ,bo naprawdę rygor 3mam. Po centymetrze widać bardziej ,no i po ciuchach. Polecialo 2cm z biustu , 3 z talii , 1 z bioder - przez 3 tyg - to chyba malo. Oporny ten mój organizm.
Ściskam was wszystkie i jak tylko odzyskam wenę ,to postaram się udzielać reguralnie. Może jakieś baty podziałają na mnie czy cuś.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:16   #1097
heroine86
Zakorzenienie

Cześć

Nadrobiłam Was i padam nie mam siły na nic...

Monia, zdjęcia cuuu-do-wne!!! a Twój synek to taki słodziak! no i Ty piękna nie wiem co Ci ludzie chcą tam od Ciebie że się tak gapią

Meedzik, Ty zakupoholiczko Ty śliczniusie trampeczki

Tineek wyglądasz super Kochana nie spinaj się tak, spadnie w swoim czasie zaglądaj do nas częściej

Aisza rzeczywiście dawno Cię nie było pewnie, że pamiętamy
ojej, problemy w związku? mam nadzieję, że wszystko się ułoży pomyślnie
za spadki; ważne, że są jakiekolwiek, niż żeby nie spadło nic

Cytat:
O ludzie, jakie pyszności
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 22:21   #1098
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
hej chudziny moje

chcialam tylko dac znac ze zyje i ze w ten weekend raczej nie beede sie odzywac , bo tydz nie widzialam sie z TZem i teraz spedzamy weekend razem
milego weekendu

Hej

Mnie też nie będzie na weekendzie, bo wyjeżdżam na wieczór panieński mojej przyjaciółki będzie impra

ja mam to samo! TŻ ma jakiś dziwny wpływ na mnie jakoś przy nim czuję się rozgrzeszona z większej ilości jedzenia a potem płacz, że przybyło tu i ówdzie

no, ćwiczenia masz zapewnione sasasa

dzięki! i również życzę miłego weekendu!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-20, 22:24   #1099
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej kochane ja właśnie wróciłam od Tż i siadłam żeby Was poczytać Tylko w międzyczasie chciałam zapytać, czy znacie jakieś dobre szampony które dodają włosom blasku, sprawiają że są bardziej sprężyste? Tylko takie sprawdzone. W ogóle to szukam jakiegoś który by przyciemniał włosy delikatnie, chociaż nie wiem czy wierzyć w te szampony-cud. A co myślicie o tym : http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=6836 ?? Bo stwierdziłam że zrezygnuję z szamponu dla przetłuszczających się włosów. bo i tak muszę myć codziennie a są wysuszone. Liczę na Wasze opinie

No ja uwielbiam wszystko co z Pantene wypróbowałam wcześniej na prawdę sporo różnych szamponów z innych firm i nigdy nie miałam takich pięknych efektów jak po Pantene. Co do tego szamponu którego podałaś link to pierwszy raz go na oczy widzę w sklepach nigdzie go nie widziałam jeszcze pewnie to jakaś nowość? A Ty go gdzieś już widziałaś? Jak nie znajdziesz to może wypróbuj ten: http://www.kmdelikatesy.pl/files/zdj...w/17073263.jpg i do tego kup sobie koniecznie tą odżywkę w sprayu : http://www.kosmetic.pl/pantene-prov-...ka-temperatura
Po umyciu włosów wytrzyj dobrze je ręcznikiem i na wilgotne ( ale nie mokre) włosy spryskaj je dokładnie Włosy są mega lśniące - wiem, bo używam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-20, 22:39   #1100
Aisza21
Wtajemniczenie

Heroine, dzięki A tak wszystko się skumulowało - wiecie jak to jest . człowiek w sobie coś dusi i dusi ,aż wystarczy 1 mała rzecz i pęka.

Murka, ja lubię Loreala serię różową. Mogę polecić do suchych włosów, ale jakimś ekspertem nie jestem.

Monia, gapią się na Ciebie, bo nowa laska do miasta zawitała , a to jednak małe miasteczko jest - a czy w Niemczech czy w Polsce ,to nie ma znaczenia. Tak ,jak mówisz w Berlnie by nikt uwagi nie zwrócił, tak samo jak w Warszawie.
Moja ciocia mieszka w Niemczech , z tym ,że ona w dużym mieście i super się ubiera, ma prawie 50 lat ,a wygląda na 40 , między innymi przez modne ciuchy.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

A ja mam pytanie ,bo jutro mam spotkanie , planuję ze 2 piwka wpić. Czy nie jeść kolacji i zrobić miejsce na % ,czy normalnie zjeść ?? Bo to jednak kalorie będą.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-04-20 o 22:36
Stary 2012-04-20, 22:46   #1101
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej

Ja Ci średnio pomogę, bo po mojej ostatniej akcji z włosami używam teraz tylko ziołowych rzepa, rumianek, pokrzywa no i waxa stosuję cudownie miękkie włosy są po nim!

ale produkty Pantene polecam używałam wcześniej i byłam zadowolona

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Heroine, dzięki A tak wszystko się skumulowało - wiecie jak to jest . człowiek w sobie coś dusi i dusi ,aż wystarczy 1 mała rzecz i pęka.
doskonale rozumiem jesteśmy z Tobą

To Ty chyba zamawiałaś te porteczki z Wranglera na all, tak? i jak, fajne?

Cytat:
A ja mam pytanie ,bo jutro mam spotkanie , planuję ze 2 piwka wpić. Czy nie jeść kolacji i zrobić miejsce na % ,czy normalnie zjeść ?? Bo to jednak kalorie będą.
Ja bym zjadła lekką kolację jakiś serek wiejski z warzywami albo jajka bo piwka przelecą i nie zaspokoją głodu w ogóle po piwie apetyt wzrasta, więc jest ryzyko, że skusiłabyś się na coś niezdrowego

Ja dzisiaj powinnam pójść do kąta miałam grzeszny dzień wstyd mi na dodatek teraz siedzę i piję winko już mi wesoło

nawet mi trochę spanie przeszło http://kwejk.pl/obrazek/1105878 pijemy pijemy nie tylko w sobotę, ale i w piątek
Stary 2012-04-20, 22:46   #1102
Aisza21
Wtajemniczenie

Heroine, co ty - już dawno je opchęłam na all - podaj dalej. Za małe były i to sporo - nawet się nie zapięłam. Bratowa je mierzyła kościotrup 46 kg i może z 1 rozm. za duże na nią były. Zaniżona rozmiarówka strasznie, do tego się w ogóle nie rozciągaly , podejrzewam ,że na dziewczynę 50kg były dobre.
Ale tak - fajne były
Ale nie ma tego złego -kupiłam za 60zł , sprzedałam za 110.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-04-20 o 22:48
Stary 2012-04-20, 22:48   #1103
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, co ty - już dawno je opchęłam na all - podaj dalej. Za małe były i to sporo - nawet się nie zapięłam. Bratowa je mierzyła kościotrup 46 kg i może z 1 rozm. za duże na nią były. Zaniżona rozmiarówka strasznie, do tego się w ogóle nie rozciągaly , podejrzewam ,że na dziewczynę 50kg były dobre.
Ale tak - fajne były
Uuu, szkoda jak mówisz, że fajne ale dobrze, że udało Ci się sprzedać
Stary 2012-04-20, 23:01   #1104
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Uuu, szkoda jak mówisz, że fajne ale dobrze, że udało Ci się sprzedać
Kwestia dobrych zdjęć.
Ale żałuję ,bo większych rozm nie było. A chudnąć do nich bym musiała lata świetlne.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Ja juz myślę teraz o strojach kąpielowych ,hehe. Ciekawe ,jakie w tym sezonie będą modne. Przed odchudzaniem to już nawet myślałam,że kupię sobie 1szy w życiu 1dnoczesciowy ,ale nie skalam się tym przybytkiem dla starszych pań Wszak nawet w 8cu ciązy pomykałam w bikini Wtedy to się ludzie gapili , szczególnie,jak mi nie wychodziło pływanie żabką - coś mnie ciągnęło na dno

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-04-20 o 23:04
Stary 2012-04-20, 23:06   #1105
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie ma tego złego -kupiłam za 60zł , sprzedałam za 110.
No proszę, interes życia

Cytat:
Ale żałuję ,bo większych rozm nie było. A chudnąć do nich bym musiała lata świetlne.
taaa, śmieję się, a sama mam takie spodnie booooże, jak ja marzę, by je założyć

Cytat:
Ja juz myślę teraz o strojach kąpielowych ,hehe. Ciekawe ,jakie w tym sezonie będą modne. Przed odchudzaniem to już nawet myślałam,że kupię sobie 1szy w życiu 1dnoczesciowy ,ale nie skalam się tym przybytkiem dla starszych pań Wszak nawet w 8cu ciązy pomykałam w bikini
Nie lubię strojów kąpielowych zresztą, nigdy nie byłam nad morzem to nawet się nie wysilałam na kupno zresztą, wstyd założyć
Stary 2012-04-20, 23:17   #1106
Aisza21
Wtajemniczenie

Nie lubię strojów kąpielowych zresztą, nigdy nie byłam nad morzem to nawet się nie wysilałam na kupno zresztą, wstyd założyć [/QUOTE]

No ,co ty kochana??? Nie wierze Nie chodzisz na plażę???
Ja mieszkam na Mazurach , w okoł miasta mam z 10 jezior - a i w centrum jedno 5 min ode mnie . Do morza daleko ,ale jedzimy co roku.
Właśnie ta wizja pokazania się w bikini mnie trzyma - u nas wszyscy latem się lansują nad jeziorem . Jeżdzą wszyscy conajmniej raz w tyg. Także u mnie nie ma zmiłuj Muszę wyglądać do lata.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Ja kocham plażowanie , dla mnie to kwintesencja lata. Na solarium nie chodzę ,ale plaże latem zaliczam kilka razy w tyg. Cieszę się,że mam gdzie -pod tym względem cieszę się z tego gdzie mieszkam ,ale szkoda ,że pracy brak.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-04-20 o 23:12
Stary 2012-04-20, 23:25   #1107
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No ,co ty kochana??? Nie wierze Nie chodzisz na plażę???
Ja mieszkam na Mazurach , w okoł miasta mam z 10 jezior - a i w centrum jedno 5 min ode mnie . Do morza daleko ,ale jedzimy co roku.
Właśnie ta wizja pokazania się w bikini mnie trzyma - u nas wszyscy latem się lansują nad jeziorem . Jeżdzą wszyscy conajmniej raz w tyg. Także u mnie nie ma zmiłuj Muszę wyglądać do lata.
no nie żartuję nie chodzę na plażę, bo u mnie plaż nie ma bliżej mi w góry czuję dyskomfort jak sobie pomyślę o bikini eh...

a za Ciebie trzymam wiesz, miejsce zamieszkania zobowiązuje
Stary 2012-04-20, 23:32   #1108
Aisza21
Wtajemniczenie

No ,ale mi nie mów ,że nigdy nie byłaś na plaży ? Zapraszam do siebie - wikt i opierunek zapewniony
Może i jestem świrnięta, ale dlatego nie chciałabym się przeprowadzić np do Szkocji ,gdzie latem jest temp max 20 st , a często 16 st i tak naprawdę są tam 2 pory roku - jesienna i wiosenna. Jak dla mnie porażka.A oni i tak śmigają na krótki rękaw. Ja kocham te nasze 4 pory roku - mrozna zima - sanki narty i te sprawy i lato upały i plazowanie. Wtedy człowiek czuje ,ze zyje .Żadne pieniądze mi tego nie zapewnią.
Spadam lulu

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-04-20 o 23:35
Stary 2012-04-20, 23:44   #1109
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No ,ale mi nie mów ,że nigdy nie byłaś na plaży ? Zapraszam do siebie - wikt i opierunek zapewniony
Może i jestem świrnięta, ale dlatego nie chciałabym się przeprowadzić np do Szkocji ,gdzie latem jest temp max 20 st , a często 16 st i tak naprawdę są tam 2 pory roku - jesienna i wiosenna. Jak dla mnie porażka.A oni i tak śmigają na krótki rękaw. Ja kocham te nasze 4 pory roku - mrozna zima - sanki narty i te sprawy i lato upały i plazowanie. Wtedy człowiek czuje ,ze zyje .Żadne pieniądze mi tego nie zapewnią.
Spadam lulu
no byłam ze dwa razy ale nie w bikini w szortach ewentualnie

popieram! też kocham nasze pory roku człowiek potrzebuje słońca!!! duuuużo słońca! a i śnieg jest fajniusi

Ja też spadam spać teraz czuję, że wino mnie ululało nieźle

Kolorowych snów Kochane!!!!
Stary 2012-04-21, 06:08   #1110
tinekk
Zadomowienie

Heroine ja podobnie jak Ty nie wiem czemu ale czuje sie rozgrzeszona zawsze przy swoim TŻ, a on jest baaaardzo szczupły i wrecz przeciwnie powinnam sie przy nim chamować, a tu na odwrót wtedy mam ochote na fast fooda, lody itp a potem płacz i zgrzytanie zębów

Monia piękna ta fontanna, a oświetlona mmm to prze ślicznie wygląda

Meeedzik postaram się zaglądać dziekuje raz jeszcze za pamięć

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości