|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
Mój szwagier oświadczył się siostrze na Eiffla...było by piknie gdyby nie fakt,że sis ma lęk wysokości ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Powiedzmy,że tak tylko rzeczy dochodzi coraz więcej sprawiających,że w ogóle nie ma mnie w domu
|
|
#212 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to mi też daje do zrozumienia, że przecież nie zawsze jest źle, nawet jak przez jakiś czas się nam nie układa, to w końcu przyjdą te dobre czasy i wszystko się zacznie układać. Skoro inni tak mają, to czemu ze mną miałoby być inaczej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#213 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale ten czas zapitala
![]() A związek jak? Poskładacie?
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się marzy Majorka albo Hiszpania nas ostrzegli ost. że jeśli zmniejszy się ilość pracy to zwolnią 1 z nas...nie wiem jak oni to sobie wyobrażają,że 2 osoby będą pracować przez cały tydz ale gratuluję im tego pochwal się gdzie ![]() Biorę się za odpisywanie na wiadomość klientce, która tak mnie wczoraj zirytowała,że zasnąć nie mogłam...Ja nie wiem skąd Ci ludzie się biorą...banda idiotów... EDIT: drzemie we mnie bardzo ogromna chęć napisania Pani kilku nie miłych słów....jaka szkoda,że nie mogę tego zrobić
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2012-04-22 o 18:20 |
|
|
|
|
#215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nooo strasznie
przeraża mnie myśl o pakowaniu się, przenoszeniu wszystkiego... ![]() Cytat:
A myślisz, że da się to jeszcze naprawić? Cytat:
Mi też Hiszpania ![]() Moja siostra była na Majorce, podobało się ![]() Cytat:
Do większego miasta obok, jakieś 10 min drogi od tego w którym mieszkam teraz będę teraz wynajmować pokój zamiast domu, co by mieć za co pospłacać moje kursy na które się pozapisywałam
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-22 o 18:22 |
|||
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja szukam mieszkania....Matka znowu podniosła opłaty a w cenie jej aktualnej stawki z palcem w nosie mogę wynająć sobie pokój i mieć święty spokój...nie wysłuchiwać,że nic nie robię,wiecznie mnie nie ma i blebleble
|
|
#217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie teraz nie masz do tego okazji, i wydaje mi się, że tak naprawdę nigdy się o tym nie przekonasz jeżeli nie mieszkacie razem i nie spędzacie więcej czasu ze sobą. Cytat:
Ja sobie tego nie wyobrażam, moja mama w życiu nie wzięłaby ode mnie pieniędzy za mieszkanie z nią. Już teraz może nie, ale jeszcze kiedyś zdarzało jej się powiedzieć coś w stylu "trzeba było u nas mieszkać, to byś rentu nie płaciła" Dlatego u mnie zawsze jest opcja, że jak coś pójdzie nie tak, stracę pracę i nie będę mogła nic znaleźć albo po prostu będę mieć jakieś kłopoty finansowe, to zawsze mogę iść do rodziców. Inna sprawa, że ja sobie nie wyobrażam mieszkania z nimi, bo od kilku lat już nie mieszkam. No i właśnie dlatego:Cytat:
|
|
|
#218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mama ściąga ode mnie za mieszkanie od 3 lat.szkoda tylko,że kwota co rok się zwiększa x 2. generalnie rozumiałam idee pomagania jej finansowo kiedy ojciec nie pracował bo sama nie dała by rady utrzymać mieszkania ale teraz pracują obydwoje a opłata za mieszkanie znowu wzrosła...
|
|
#219 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak pozna inną i oszaleje na jej punkcie, to umrzesz.Cytat:
![]() Za to jakie to wspaniałe uczucie, gdy usiądziesz spokojnie, już rozpakowana i ogarniesz swoje przytulne gniazdko
|
|
|
#220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już w ten sam dzień robimy ![]() Pamiętam jak rok temu się przeprowadzałam do tego domu, w którym teraz mieszkam. Rozpakowałam się, po czym usiadłam, pomyślałam jak to sobie pięknie pokój urządziłam, po czym wpadłam w ryk i tak ryczałam przez pół dnia - no bo co z tego, że pokój jak przecież eksa nie ma przy mnie i bla bla bla Pffft
|
|
|
#221 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie na szczęście, wcześniej tego nie dostrzegałam. Teraz widzę coraz lepiej, jak na mnie to działa. Jak wróciła na urlop teraz, to miałam wątpliwości, żeby sie z nią spotkać, a spotkanie tylko mnie upewniło. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest mi ciężko po prostu, ale nie poddaje się. Dlatego zapisałąm się na terapię, szukam znajomości, szukam ciekawych eventów w większych miastach, uczę się, ciągle coś poznaję. chciałabym, żeby to było proste. Cytat:
Też tak myślę.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||||||||
|
|
|
#222 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bzdura.
A jak się dziko potrzebuje towarzystwa do czegokolwiek, to net aż się roi od haseł zbierających ludzi na wspólne wypady w kraj. Poznawanie ludzi o innych zainteresowaniach jest jeszcze ciekawsze - poszerza się horyzonty.
|
|
#223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro się Euro zaczyna to czemu by nie odpocząć na chwilę przed sesją, która i tak zaczyna się już w maju Cytat:
Zostało mi jakieś 30 stron notatek do egzaminu z pedagogiki społecznej.Jak zawsze nie znosiłam historii tak o dziwo początki nauki dało się łatwo ogarnąć natomiast to co teraz opracowuje jest jak jedna wielka kupa
|
|
#224 | |
|
Raczkowanie
|
Znalazłaś już coś? W jakich organizacjach szukasz?
Wspominałaś, że lubisz pisać. Może redakcje, portale internetowe? W jak dużym mieście mieszkasz? Piszesz, że dookoła zaścianek i stereotypowe myślenie, więc wyobrażam sobie, że to miasto do 10 tys. ludzi? Chociaż i w takich da się spotkać bardzo ciekawe osoby. Cytat:
Aaaa! Nie mogę znaleźć pracy, a wydatki mi się mnożą w postępie geometrycznym Edytowane przez Remedios_Buendia Czas edycji: 2012-04-22 o 23:58 |
|
|
|
|
#225 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też będziesz taka zadowolona? Bo jakoś wątpię.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chłop się ustawił pierwszorzędnie, związku nie chce, ale kimi dalej ma przy sobie na przeczekanie. A w razie czego, to on przecież żadnych zobowiązań nie ma i może sobie robić co chce. Przyjaźń między kobietą i mężczyzną jest wtedy, kiedy on poznaje nową laskę a Ty mu szczerze i z całego serca kibicujesz, żeby była fajna i żeby wszystko wyszło. Nie z grzeczności i nie z poczucia, że tak jest godnie. Tylko naprawdę z głębi serca. Nie dam sobie wmówić, że u kimi ma miejsce taka sytuacja, nie jestem aż tak naiwna. |
||||||
|
|
|
#226 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
O, cześć Juniorka
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ale czad!
|
#228 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
|
#230 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No bez 5 tysi to nie ma za bardzo sensu się w aeroklubie pojawiać
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
O kuła
za te cenę mam .. 3/4 ceny motocykla .. tylko po to żeby sobie pofruwać? no way!
|
#232 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Szkolenie teoretyczne, praktyczne podstawowe, po tym się zostaje wyszkolonym podstawowo pilotem i można szaleć dalej - egzamin państwowy i licencja pilota szybowcowego.
To jest tak jak z prawkiem na motor - robi się to dla przyjemności i za wiele z tego się nie ma ![]() Blondyn jak usłyszał to stwierdził, że już woli żebym za tą kasę zrobiła prawko na ciężarówki, przynajmniej z czasem się zwróci, hehehe ![]() Ale piękna sprawa te szybowce...
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może spróbuj na wizażu kogoś poznać, jakąś kumpelkę Ja poznałam, ale nie udziela się w tym wątku, i teraz bardzo często sie widujemy. Wizaż łączy ludzi![]() E tam mój eks, też mi się czasami zwierza, szczególnie ze swoich rozkmin dot przyszłości No cóż, On kończy studia wraca do siebie i pewnie już zaczyna o tym myśleć, jak się rozstawaliśmy, to jeszcze o tym nie myślał bo "to za wcześnie" Do dzisiaj mi mówi, że teskni. No cóż, ja czasami też mam takie myśli, szczególnie kiedy mam za dużo wolnego czasu Wiem, że jak wyjedzie to mu to zwierzanie przejdzie i dobrze Powinien kogoś poznać i niech to umrze śmiercią naturalną
|
|
#234 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elve - nie lataj, bo Cię bocian stuknie i osierocisz bliźniaki
|
|
#235 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Szybowce latają wyżej niż bociany Żadnych bliźniaków!
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
To może teraz ja troszeczkę nadrobię. Przede wszystkim chciałam napisać, bo mi znowu wypadnie z głowy... Ofelia, uwielbiam Twoje podejście do życia, podziwiam i zazdroszczę, i też chcę takie. To nie jest przemyślenie z teraz, tylko z całokształtu, a zawsze zapominam napisać
.Byłam na weselu, bawiłam się super. Poza tym nieziemsko dużo roboty, zero wolnego czasu, cały czas jakieś zajęcia i takie tam, fajni faceci, których absolutnie nie chcę i różne takie nudy. Kwestia mniej ciekawa... Nie wiem czy wspominałam, ale pewnie nie, bo wstyd. W zeszłym tygodniu na panieńskim troszku się skułam i napisałam smsa do Niedoszłego. Zwykły sms, jedno zdanie z pytaniem co tam. No głupie, bez sensu i w ogóle, ale ja nigdy po pijaku nigdzie nie piszę i nie dzwonię, a tu niestety się zdarzyło po raz pierwszy :/. Jeszcze kwestią przypomnienia, ostatnia nasza rozmowa polegała na tym, że powiedziałam mu, że jeśli nie jest w stanie racjonalnie wyjaśnić mi swojego postępowania, to życzę sobie, żeby się do mnie nigdy nie odzywał, no i oczywiście cisza obustronna. I oczywiście jak do niego napisałam, to mi odpisał. Po wytrzeźwieniu uświadomiłam sobie, jak bardzo durna jestem, ale było już trochę za późno. Ogólnie w wielkim skrócie, pisał do mnie cały zeszły tydzień, w ogóle o pierdołach nieziemskich, nagle się zrobił super uczynny i rzecz jasna przemiły, cudo w ogóle jak zwykle. Ostatecznie uparł się, że on mi przywróci rower do stanu użyteczności. Dla mnie to wszystko to był jeden wielki żart, niestety wczoraj zadzwonił, że jest pod moim blokiem i ogólnie tak to właśnie wyglądało. Naprawdę to nawet nie wiem, po co wam to piszę, bo tutaj to już nie ma miejsca na komentarze, chyba po prostu żeby się wypisać. W każdym razie jak zadzwonił wczoraj, myślałam że padnę i nie wstanę. Super, nie? Niewielkim plusem z tej sytuacji jest to, że on się zapewne teraz znowu nie będzie odzywał, że nie jest ze mną tak źle, jak mogłoby być oraz że absolutnie na nic nie liczę. Cóż, pesymizm czasami się przydaje jednak. Mimo to... zabijcie. |
|
|
|
#237 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - robisz ciągle to samo
Schowaj jego numer do szuflady, ale skasuj z telefonu.Musisz sobie wreszcie uświadomić, że jeśli on tego nie wie lub nie chce wyartykułować, to Ty z niego nie wyciśniesz, czemu się zachowuje tak, a nie inaczej. Co z tego, że jest super na każdym spotkaniu, że do siebie pasujecie, że jest między Wami magia, skoro niczego to w jego podejściu nie zmienia. Męczysz się, schizujesz i nakręcasz już pół roku. Dajesz mu siebie jako główne danie na tacy, a on dusi to w swoim sosie, coś tam podzióbie i odkłada. Bardzo Cię lubi, ale zostawia miejsce na podwieczorek, którym Ty nie jesteś.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja na chwile wpadam do was.
podoba mi sie tytul watku-kto wymyslil?
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Nic mu nie daję. Tzn... dałabym wszystko, ale nie daję, więc pewnie on nie zdaje sobie z tego sprawy, a przynajmniej nie całkowicie. Pierwszy raz zrobiłam coś jako pierwsza w tamtą cholerną sobotę, i owszem, żałuję. Trudno, się nie odstanie, błędów nie będę powtarzać.
Z drugiej strony to i tak niczego nie zmieni. I tak o nim myślę. Czy mam skasowane numery, czy nieskasowane, czy on pisze, czy nie pisze, czy mam dużo czasu wolnego, czy mało (ok, jak mam mało to myślę mniej, ale ja już nie jestem w stanie mieć mniej czasu ). Zresztą ja zrezygnowałam już jakiś czas temu, naprawdę. Ja na nic nie liczę, bo sobie tego nie jestem w stanie nawet wyobrazić. Nawet w momencie jak zadzwonił, że jest, to nie za bardzo w to uwierzyłam. Ja po prostu cały czas bym tylko chciała zrozumieć o co chodzi/chodziło, ale... też nie wierzę w to, że się dowiem.A i tak z nikim nie chcę być i facetów mam dość na całe życie, więc nikomu to nie szkodzi. Acha, żeby nie było, absolutnie trzymałam dystans wczoraj. Nic się nie stało. |
|
|
|
#240 |
|
Nie depcze krokusów
|
Gdybyś nie miała okruszka nadziei, nie naciskałabyś na wyjaśnienie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

Jak pozna inną i oszaleje na jej punkcie, to umrzesz.