Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 14:32   #3871
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Wiecie co?
Facet mi się podoba, ale nie chce mi się iść na randkę... Chociaż w sumie to nie randka. Tylko spotkanie.
Rany ja mam taki syndrom przed każdym spotkaniem z jakimkolwiek facetem. Najpierw jestem nakręcona na maksa, a potem - wszystko ze mnie schodzi i najchętniej napisałabym sms, że miałam ciężki wypadek i umieram w szpitalu

W ogóle Psyhol, co do tego co pisałam w PW - wszystko okazało się bujdą. Facet po prostu próbował mnie wyrwać, a ja się dałam. Rozmawiałam też z tą dziewczyną, a na dokładkę - z moim ulubionym KOLEGĄ, do 3 nad ranem

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 14:38   #3872
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Rany ja mam taki syndrom przed każdym spotkaniem z jakimkolwiek facetem. Najpierw jestem nakręcona na maksa, a potem - wszystko ze mnie schodzi i najchętniej napisałabym sms, że miałam ciężki wypadek i umieram w szpitalu

W ogóle Psyhol, co do tego co pisałam w PW - wszystko okazało się bujdą. Facet po prostu próbował mnie wyrwać, a ja się dałam. Rozmawiałam też z tą dziewczyną, a na dokładkę - z moim ulubionym KOLEGĄ, do 3 nad ranem
Skąd wiesz, że to mi chodzi po głowie?

W fajny sposób chciał Cię wyrwać
Tylko chyba teraz nie ma co tego roztrząsać
Ale dobrze, że przynajmniej wszystko się wyjaśniło
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 14:43   #3873
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd wiesz, że to mi chodzi po głowie?

W fajny sposób chciał Cię wyrwać
Tylko chyba teraz nie ma co tego roztrząsać
Ale dobrze, że przynajmniej wszystko się wyjaśniło
Wpadło mi to do głowy od razu jak napisałaś, że nie chcesz tam iść! Po prostu mój typ! Ale jak już zrobię się na bóstwo to właściwie zaczynam mieć ochotkę

A co lepsze - dziewczyna jest świetna, fajnie nam się rozmawiało..
Samo się roztrząsnęło, mogłam w ogóle nie zaczynać rozmowy, a tak - znowu wszystkie ZA i PRZECIW. Oczywiście nie okazałam tego, ale było ciężko Dobrze, że miałam BŚ w pogotowiu, bo o mało tam nie zeszłam!

Stary 2012-04-23, 15:06   #3874
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Idź może chociaż piwo wypijesz za free

Monia to sobie odpoczniesz ja 2 maja mam chirurga dentystycznego więc majówke mam już z głowy

ej, nie mam zapału do ćwiczen no po prostu mi się nie chce i już
do nauki też nie

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 15:25   #3875
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, może się zaprzyjaźnicie

MP, wiedziałam
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 15:43   #3876
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Loriette, może się zaprzyjaźnicie

MP, wiedziałam
wykrakałaś mi to!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 16:14   #3877
Sunday Rose
Zakorzenienie

Kto dziś rozwalił wszystko i zebrał dwie 5?
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Przez cały tydzień wcinałam tyle że szok. n o i dzisiaj myślę sobie, dobra, wejdę na wagę, zobaczę ile muszę zrzucić czuję się tak ciężko, że przewidywałam że zobaczę na niej więcej niz 60
a tam 57,9.
myślę sobie - na banka waga jest zepsuta wzięłam więc miarkę, i... w talii 64, w udzie 49 tyłek i biust bez zmian, rażąca dysproporcja - 91 i 81

nic z tego nie rozumiem ;p bo gdybym jadła dużo, ale jakiś zdrowych rzeczy w miarę, to ok, ale ja jadlam czipsy, ciastka, czekolade; mialam zachcianki jak kobieta w ciazy, i postanowilam je realizowac ;p
i może jeszcze będziesz narzekać?
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
zamiast zrobić głupiego i nudnego fire 45 walnęłam fire 55 i jestem z siebie dumna!

nie zasapałam się i ćwiczyłam z mega energią i uśmiechem na twarzy

zrobiłam do tego 10min nogi i czuję się boooooosko!

lecę pod prysznic, baaaj
Agnes, słoneczko Ty nasze, będziesz idealną instruktorką!
Cytat:
czemu wszystkie buty do biegania są takie brzydkie i zryte?

1.
ejjjj do ostatnich minut byla pierwsza! a o 23.55 jakas laska przyspeedowala z smsami i wskoczyla na pierwsze miejsce zniszcze ją bazuką. mniejsza z tym, iga jest druga, aktualnie lezy i chudnie do gali finalowej, bo jak cos zajmie, w co wszyscy watpia () to bedzie najgrubsza miss ever (ona to wie xD)
Bańka moje są ładne i wygodne :P czuję się jak wspomniana Miranda, kiedy skaczę na wewnętrznym podwórku i kątem oka widzę moją publiczność w oknach

Cytat:
1. Opuchlizna zeszła - jednak przypływ adrenaliny w środku nocy zrobił swoje i już jestem prawie tak idealna jak przed dostaniem w pychola A co do pudru.. nie sprawdziłam! Chyba pojadę dziś na halę i poszukam tej piłki - sorry.. mam drogi puder, więc niech mi go oddadzą
o matko, Laura

Cytat:
Póki co:
I: Kawałek babki czekoladowej
II: Barszcz zabielany + kluski z kurczakiem w sosie pieczarkowym i buraczkami
Bejbe, a jak z Twoją wagą? Bo jadłospis jak widzę bez zmian

Cytat:
dobry argument nie jest zły
Stary 2012-04-23, 16:14   #3878
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Agnes! Mam dla Ciebie jeszcze jedną opcję na biznes

Otwórz klub fitness dla mam. Na początek wynajmij salę. a właściwie dwie i poproś kogoś o pomoc. Ty będziesz ćwiczyła. a druga osoba będzie opiekowała sie dziećmi. Skutek? Kobiety przychodzą ćwiczyć i mają z kim zostawić dzieci, ale jednocześnie są blisko nich. Dzieci dobrze się ze sobą bawią A mamy dogadują się ze sobą, można robić spotkania i konsultacje z dietetykiem, z osobami zajmującymi się opieką nad dziećmi itd. Może wynająć salę w jakimś przedszkolu? Żeby były zabawki.
No i mamy nie będą się bały ćwiczyć, bo będą w swoim otoczeniu, nie będzie dziwnych ludzi na siłowni, będzie fajna atmosfera, a Ty będziesz dzieliła się doświadczeniami. Wystarczy zacząć od dwóch małych sal i pomocy koleżanki.

Eeej, moim zdaniem pomysł jest dobry, idę robić biznesplan i otworzę sama coś takiego
WIesz, że myślałam o tym samym? pjona
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Nie mam czasu przez mature, mam tez troche swoich problemow, o ktorych nie chce pisac.
wracaj do nas, jak juz sobie wszystki poukładasz

Chciałabym powiedzieć, że Sandej zaczyna redukcję Zważyłam się, zmierzyłam, wyznaczyłam cele, założyłam 294385228974 zeszycik na mondre notatki dietetyczno-treningowe i stwierdziłam, że cel jest realny :P czas operacyjny - do wakacji (a że moja sesja wygląda, jak wygląda, to pewnie wakacje przypadną na koniec września xD )

Moje włosy są dziś taaaakie ładne <3
Stary 2012-04-23, 16:25   #3879
MalaPikanteria
Zadomowienie

Normalnie tak sie na siebie wkurzyłam, że troszke poćwiczyłam (5 min biegu w miejscu-po którym padłam na kanapę , 3x25 brzuszków, 5 min rowerek w powietrzu, po 25 skłonów bocznych + po tyle samo do każdej nogi i "środka", wymachy nogami), a teraz wyciągnęłam mój magiczny zeszyt z notatkami i uzupełnię notatki z sobotniego prawa. Potem zrobię TZ obiadek i będę na dziś spełniona. O!

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Kto dziś rozwalił wszystko i zebrał dwie 5?
Cytat:
Chciałabym powiedzieć, że Sandej zaczyna redukcję Zważyłam się, zmierzyłam, wyznaczyłam cele, założyłam 294385228974 zeszycik na mondre notatki dietetyczno-treningowe i stwierdziłam, że cel jest realny :P czas operacyjny - do wakacji (a że moja sesja wygląda, jak wygląda, to pewnie wakacje przypadną na koniec września xD )

Moje włosy są dziś taaaakie ładne <3
1. Gratuluję 5!
2. i bardzo dobrze, że wierzysz w siebie! pewnie, że wszystko jest realne, trzeba tylko być systematycznym. Dasz radę
3. moje włosy są ostatnio yyyy.... szade, bo zostawiam loczki

ej, a ja sie nie pochwaliłam - dostałam z prac kontrolnych 4 (z Techniki Biurowej) i 5 (z Rachunkowości) szkoda, że te oceny sie do niczego nie liczą i są tylko po to żeby móc do egzaminu przystąpić

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 16:34   #3880
Sunday Rose
Zakorzenienie

MP, dziękuję i Tobie także gratuluję! To widzę, że Twoje prace kontrolne to coś takiego, jak kolokwia zaliczające ćwiczenia, rozgrzewka przed prawdziwymi przyjemnościami Stwierdziłam, że w sumie i tak się zdrowo odżywiam, ćwiczę, tylko sobie bimbam czasami, więc podejmuję wyzwanie (Actimela xD), daję sobie tydzień wzorowej redukcji opartej o zasady 10 PŻ i zobaczymy, co z tego wyniknie Aaaaa, mamuś moja mi kupiła Shape'a! Ale póki go nie mam tutaj, to poćwiczę 8 minute abs i buns
Stary 2012-04-23, 16:36   #3881
MalaPikanteria
Zadomowienie

yyy co to zasady 10PŻ?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 16:37   #3882
Sunday Rose
Zakorzenienie

MP Wizażowe guru, dr Berardi stworzył 10 zasad zdrowego odżywiania wątki podwieszone na dietetyce warto czytać, naprawdę
Stary 2012-04-23, 16:45   #3883
MalaPikanteria
Zadomowienie

ej, bo ja nasz wizażowy wątek traktuje jak rodzinę i rzadko czytam cos innego

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

ok, już doczytałam znam to tylko nie wiedziałam, że to sia tak nazywa

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 16:47   #3884
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Bejbe, a jak z Twoją wagą? Bo jadłospis jak widzę bez zmian
Waga stoi
Wydaje mi się, że cm poleciały albo po prostu te flaki zamieniają się w mięśnie i zbiły się w jedną kupę. Zgubiłam centymetr i nawet nie mam jak się zmierzyć!

Stary 2012-04-23, 16:50   #3885
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co?
Tak patrzę$ na moje menu i .......... składa się ono w 90% z węglowodanów
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 16:53   #3886
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co?
Tak patrzę$ na moje menu i .......... składa się ono w 90% z węglowodanów
Pocieszę Cię, że w moim tez jest mało np białka. Zaraz zjem obiado-kolacje : ziemniak, udko z kurczaka, buraczki. Yyyy.... no i właśnie. Proszę. Dziękuję.

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-23, 17:11   #3887
Sunday Rose
Zakorzenienie

Poćwiczone miałam iść dzisiaj biegać, ale mży

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Bania, widzę Cię :P i BŚ też widziałam, ale uciekła
Stary 2012-04-23, 17:20   #3888
psyhe666
Zakorzenienie

Ja jutro znowu biegam
I nadal robię pompki i może poćwiczę zginaczem i coś na brzuch
Tym razem schudnę!
I ograniczam węgle od jutra...
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 18:00   #3889
agniesikk
Zakorzenienie

Tak! Ja też od jutra schudnę! Agnes będzie wieszać moje zdjęcia w swoim fitness klubie Ale dzisiaj jestem głodna.

PS Agnes, Ty nie ćwiczysz 1raz od stycznia, a ja od stycznia ćwiczyłam może z 20 razy Jestem grubym pasztetem, na dodatek dziś od niepamiętnych czasów po raz pierwszy wyskoczył mi pryszcz. Chyba namówię TŻ na odchudzanie, bo on musi zrzucić trochę brzucha (pisałam Wam kiedyś, że wypadł mu dysk i miał 1,5 roku przerwy w treningach)

PS2 Myślałam, że Winyl tam wrzuciła do wątku jakieś swoje zdjęcia, ale to chamidło jak zwykle pełna anonimowość Wpierdziel masz, jak przeprowadzę się do Krakowa.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-23 o 18:03
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 18:04   #3890
psyhe666
Zakorzenienie

Nie idę na spotkanie.
Wyłgałam się z niego Obyło się bez ciężkiego wypadku, śmierci babci itp. (Loriette pjona! )
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 18:51   #3891
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
ja jak byłam w liceum to też dużo przeklinałam, do tej pory Tż mi wypomina że na pierwszej randce przeklinałam jak szalona

a gdzie byłaś? też chciałabym gdzieś wyjechać, zobaczyć świat pracować niekoniecznie

świetne podejście gdybym tylko ja umiała tak myślec jak Ty to już wogóle byłoby super super

a za mna nikt nie tęsknił
1. Ja kiedyś też więcej przeklinałam, teraz rzadko, do tego stopnia, ze jak kiedyś powiedziałam dupa to się dowiedziałąm, że zrobiłam się wulgarana i że dawniej mówiłam pośladki albo tyłek szkoda, że faceci wszystkich nie traktują jedna miara

2, Byłam w Holandii, niestety w celach zarobkowych, nie turystycznych. Ogólnie polecam, bardzo czysto (nie mówie o wielkich miastach jak Amsterdam, bo tam cięzko tego upilnować, głównie przez przyjezdnych), ładnie, spokojnie, masa zwierząt Dla mnie kosmos. łabędzie pływają w kanałe przed domem, pozwalają się karmić (pierwszy raz w życiu widziałam czarne, ale to przed takim lokalem więc nie wiem jak z autentycznościa), nie mówiąc o pospolitych kaczkach i innym ptactwie, sarenki, zające. Takie wczasy dla emerytów z dużych miast

3. to nie zawsze jest fajne, bo jak np widzę bardzo otyłą laskę, która ma spodnie w połowie pośladków, szpan na biodrówki, to myśle, dlaczego nie spojrzała w lustro. Boje się że ze mną moze być czasami podobnie

4. Tęsknimy, tęsknimy, no jasne, że tak
Cytat:
Nie idę na spotkanie.
Wyłgałam się z niego Obyło się bez ciężkiego wypadku, śmierci babci itp. (Loriette pjona! )

Szkoda mogło być fajnie, może poznałąbyś ciekawych ludzi pełnych pasji i energii... O przepraszam takich już znasz no to ok możesz zostać

Edytowane przez biedroneczek
Czas edycji: 2012-04-23 o 18:54
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 19:05   #3892
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Bania je też chcę dołączyć do któregoś z Twoich planów szpiegowskich

Ale mam plany na dziś - muszę posprzatać mieszkanie, wyprać stertę ciuchów, zrobić dobry obiadek dla TZ, pouczyć się () i spedzić kolejny dietetczny dzień
Postanowiłam, że skoro już w miarę ładnie jem i ćwiczę to mogę wymagać od siebie więcej i dlatego jedzonko będę kończyć o 18 (tak wiem to nie zdrowe dla metabolizmu)
1. serio?! mam kolejną asystentkę! ja mam mnóstwo planów szpiegowskich, Ty możesz być moją wysłanniczką z Pomorza

2. nienawidze sprrzatac w poniedzialek, wspolczuje xD co robilas pysznego dla tza nie za dobrze mu, zasluzyl?

tez lubie szybko konczyc z jedzeniem, lepiej mi sie pozniej spi, jednak nie wiem czy dalabym rade skonczyc o 18. nie wiem jak to robilam ze kiedys udawalo mi sie nie jesc nic po 15/ 16 O_O

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Chciałam Wam się pochwalić, wczoraj pierwszy raz w tym roku poszłam biegać, i przebiegłam 3,9km (sprawdzałam na runkeeper) bez najmniejszej zadyszki! Wiem że to niewielkie osiągnięcie w oczach niektórych (.... Loriette ), ale biorąc pod uwagę, że przed TJ i Ewą nie mogłam przebiec 500m bez zatrzymania się chociaż na chwilę, to jest cuuuud! Pierwszy raz w życiu chciało mi się biec dalej i jogging nie był katorgą. Yaaaaaaaaaaaaaay
wszystkie jesteście suprowe, należą Wam się medale.
3,9 to mega dużo, ekstra !

Cytat:
Nie wiem skąd to przekonanie, ale ja mam sexy adidaski najki biało-niebieskie i wyglądam jak Edyta Herbuś tylko z mniejszą głową...

I tu już wiemy, czemu jesteś jaka jesteś... To przez ten wypadek. To nie Twoja wina! xD

O ja! Super! Będzie leciała gdzieś w tv?

Ja kiedyś byłam na boisku kościelnym i był jakiś mecz piłki nożnej... Poszłam sobie pooglądać i akurat stał przystojniak, który mi się wtedy aktualnie podobał... Iiiiii niestety dostałam piłką w głowę, zamroczyło mnie i koleżanka odprowadziła mnie do domu
Koniec podrywu na pasję
1. hahah! no, ona ma taaaaaaaaką wileką głowę ale buźkę ma jak laleczka, nigdy jej nie lubilam xD
2. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! hihihhhihiiihiii odkryłaś mój sekret wpływu krzywego dzieciństwa na krzywy intelekt
3. jeszcze jeden etap przed nią ;p a pozniej polsat albo jakis tv4 xD
4. uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah!
Cytat:
Bania dowiedzie co mu pociekło hahahha! xD

Karola, pjona! Też biegałam xD Pochwal się zakupami!
Ja jak schudnę kupię sobie dżinsy z Zary z suwaczkiem, ale obawiam się, że jak będę skracać nogawki (nieuniknione) to akurat skrócę w miejscu gdzie się on skończy Cóż za niesprawiedliwość losu.
Najwyżej poproszę krawcową, żeby go wszyła wyżej! O tak! To dobra ajdija!
1. to nie był pot

2. a sa gdzies jeszcze takie portaski? ja chce rozowe portasy z kokardkami z tyłu! najlepiej zeby mialy jeszcze flbanki, wstązeczki i swiecily w ciemnosci na bro-ka-to-wo! o!

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
hej
Idę zaraz do dentysty naprawić moje jedyneczki, tzn nałozyć takie coś, żebym nie miała przerwy między nimi, jak już będą śliczne, to kupie te paski wybielające i już całkiem będzie wow Jakie ja mam kompleksy na punkcie zębów to nawet sobie nie zdajecie sprawy A może stosował ktoś te paski?? co dziewczyny??

poważnie? a to Twoja schiza, czy masz cos nie tak z tymi zębami, ajkieś drastyczne przerwy
wiesz, pytam, bo ja mam niby proste zęby itd ale jak ja bym chciala je jeszcze wyrownac, to sobie nie wyobrazasz! takze tu ewidentnie jest moja schiza. a Ty jak masz? hm? hm?
ja stosowalam biala perle i kiedys z nią zasnęłam, w tej szczece jak sie obudzilam, to cala poduszka byla w slinie, kolejnego dnia nic nie moglam jesc takze gdybys kombinowala z BP to trzymaj ją na zebach przepisowe pol godziny czy iles tam.
nawet dziala
gdybys kupila paskki i okazalyby sie mega hiperowe, to daj znac, tez kupie, bede miala usmiech jak gwiazda hollywood

Cytat:
Loriette, jak się tylko ma dobrą krawcową to z najgorszej szmatki zrobi wystrzałowy ciuch!
w tej chwili zapragnelam byc krawcowa!
ale serio, bardzo chcialabym miec dobra maszyne, rozne bajeranckie nitki, igly i w ogole, mowie wam

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Czemu popieprzona ? to mogłaby być fajna sesja
Też chciałam kiedyś jakąs fajną sesje ale jestem gałgan i sie do takich nie nadaje
co Ty, strasznie blacharska, tz by mnie zabił smiechem no i nie wpuscilby mnie na maske zebym ciorała biustem po przedniej szybie xD
czemu sie nie nadajesz? musisz smiac sie sama z siebie i miec dystans, wtedy na pewno wyjdzie kazda tego typu durna sesja
ja mam jedną, na zlewie, jak byłam taaaka pijana te zdjęcia sa straszne xD
Cytat:
Psycholku, tęskniłaś?

A poza tym jeszcze 4 dni w pracy i tydzień wolnego
j tez tesknilam ! i sie martwilam!

jakies plany
Cytat:
I mam nadzieję, że zobaczę mniej niż 47
zartujesz chyba nie probuj miec mniej niz 47
Cytat:
aaaaahahahahahahaahahaha! MISTRZ!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 19:10   #3893
psyhe666
Zakorzenienie

Siema Bania !!!
Jak to nie jadłaś nic od 15/16?
Ja bym wstała w środku nocy żeby się nażreć Nie dałabym rady

Baniaaaaaaaaaaaaa, wrzuć nam zdjęcie ze zlewu

Nooo o czym innym pomyślałam. Nie o pocie.
so trójka maybe.

Stary 2012-04-23, 19:25   #3894
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, widzę Cię :P i BŚ też widziałam, ale uciekła
jestem odpalilam wizaz, pogadalam chwile z tzem prze telefon i zasnelam ostatnio ciagle spie
Cytat:
Tak! Ja też od jutra schudnę! Agnes będzie wieszać moje zdjęcia w swoim fitness klubie Ale dzisiaj jestem głodna.

PS2 Myślałam, że Winyl tam wrzuciła do wątku jakieś swoje zdjęcia, ale to chamidło jak zwykle pełna anonimowość Wpierdziel masz, jak przeprowadzę się do Krakowa.
1. hheheehhe
uwielbiam Was, ciagle sie tu smieje ;D
2. wpierdziel jej spuść jej lomot, psia kość!
Cytat:
Nie idę na spotkanie.
ale z Ciebie pała

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Siema Bania !!!
Jak to nie jadłaś nic od 15/16?
Ja bym wstała w środku nocy żeby się nażreć Nie dałabym rady

Baniaaaaaaaaaaaaa, wrzuć nam zdjęcie ze zlewu
no, kiedys tak umiałam! na dzien dzisiejszy co godzine jestem glodna

eej no co Ty, zdjecia ze zlewu nie nadaja sie do uzytku publicznego ja je usunelam, ma je tz i mnei nimi szantazuje

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
można, są nawet takie zawody - bieganie w szpilkach, kasę można wygrać .
Też mnie to martwi, że wszystkie buty do biegania są paskudne .

ZGUBIŁAŚ KOTA?!
1. my, ikony mody i stylu nie mozemy pozwolic sobie na taka wtope, i dlatego nie biegamy

2.
mi sie wydaje, ze go ktos uwiezil, jest taki sliczny,wlochaty, rudo bialy i ma duzo rozowych wstawek nie ma go juz chyba z 5 dni
cierpie nie wiem co robic, chyba zaczne roznosic ulotki po domach, do rąk własnych, zeby przy okazji rozejrzec sie po pomieszczeniu! jak moj kot uslyszy moje "dzien dobry " w progu, to od razu przytupta!
Cytat:
Wszyscy zachwalali, więc kiedyś też kupiłam te białe michałki. Wpieprzyłam ich tyle za jednym razem, że już więcej nie mam ochoty ich jeść nigdy!

No ba, że mam wyczucie, gust i za☠☠☠isty styl. Ale tylko w mojej głowie, gdyż do tego potrzebne jest nie wielorybie cielsko, a ładna szczupła sylwetka.
Także wiesz, -14kg i dostaniesz moje słiiiit focie .
1. a kilogram zjadlas?
2. czekam!

Stary 2012-04-23, 19:45   #3895
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, pewnie, że spuszczę Aż jej się loki rozprostują.

Wiecie, dzisiaj tak obijam dupę, że aż wstyd, nic nie zrobiłam, byłam tylko dwie godziny na korepetycjach z chemii, a poza tym to nie przyczyniłam się w ogóle to samorozwoju w dziedzinie biologii i chemii Trudno jest pogodzić macierzyństwo z nauką do matury Pod koniec maja Julianek jedzie do taty, może TŻ zabierze go do akademika?
Stary 2012-04-23, 19:52   #3896
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno jest pogodzić macierzyństwo z nauką do matury
Aga xDDDDDDDDDDDDdd jumejdmajdej
Stary 2012-04-23, 19:57   #3897
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, dzisiaj tak obijam dupę, że aż wstyd, nic nie zrobiłam, byłam tylko dwie godziny na korepetycjach z chemii, a poza tym to nie przyczyniłam się w ogóle to samorozwoju w dziedzinie biologii i chemii Trudno jest pogodzić macierzyństwo z nauką do matury Pod koniec maja Julianek jedzie do taty, może TŻ zabierze go do akademika?
nie powinien się go wypierać i skrywac swoich ojcowskich uczuć względem Juliana
Musi wziąć się w garść i wdrożyć Julianka w swoje otoczenie.

Marta z m jak miłość ma botoks w ustach ?

Stary 2012-04-23, 20:10   #3898
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

PS Agnes, Ty nie ćwiczysz 1raz od stycznia, a ja od stycznia ćwiczyłam może z 20 razy Jestem grubym pasztetem, na dodatek dziś od niepamiętnych czasów po raz pierwszy wyskoczył mi pryszcz. Chyba namówię TŻ na odchudzanie, bo on musi zrzucić trochę brzucha (pisałam Wam kiedyś, że wypadł mu dysk i miał 1,5 roku przerwy w treningach)

Ja nawet nie wiem czy 20 ćwiczyłam .
A moje zdjęcie też będzie wisieć - jako antyprzykład .

wpie r dol od Agnesik Nie mogę się doczekać!

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:

1. my, ikony mody i stylu nie mozemy pozwolic sobie na taka wtope, i dlatego nie biegamy

2.
mi sie wydaje, ze go ktos uwiezil, jest taki sliczny,wlochaty, rudo bialy i ma duzo rozowych wstawek nie ma go juz chyba z 5 dni
cierpie nie wiem co robic, chyba zaczne roznosic ulotki po domach, do rąk własnych, zeby przy okazji rozejrzec sie po pomieszczeniu! jak moj kot uslyszy moje "dzien dobry " w progu, to od razu przytupta!

1. a kilogram zjadlas?
2. czekam!
Wypchaj się, nawet pół paczki nie dałam rady (tej małej ), nie sądziłam, że coś jest w stanie być dla mnie za słodkie, ale jednak. No i mam z głowy i się cieszę, a Ty sobie wpieprzaj i niechaj Ci dupa rośnie na zdrowie!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 20:13   #3899
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
nie powinien się go wypierać i skrywac swoich ojcowskich uczuć względem Juliana
Musi wziąć się w garść i wdrożyć Julianka w swoje otoczenie.

Marta z m jak miłość ma botoks w ustach ?
Też tak myślę, już oddelegowałam do niego Kłapka, tego osiołka, któremu ciągle rozwalano domek w "Kubusiu Puchatku" I sobie mieszka w akademiku.
Stary 2012-04-23, 20:28   #3900
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wypchaj się, nawet pół paczki nie dałam rady (tej małej ), nie sądziłam, że coś jest w stanie być dla mnie za słodkie, ale jednak. No i mam z głowy i się cieszę, a Ty sobie wpieprzaj i niechaj Ci dupa rośnie na zdrowie!
Żartujesz

to znaczy, że nie jestes prawdzią fanatyczką slodyczy :P

taaak, chcesz zeby mi dupa rosla, zapamietam to!

Cytat:
Też tak myślę, już oddelegowałam do niego Kłapka, tego osiołka, któremu ciągle rozwalano domek w "Kubusiu Puchatku" I sobie mieszka w akademiku.

To Twój TZ jest taką akademikową dobrą duszyczką
jak jego koledzy reagują na jego słitaśne bajkowe otoczenie i stukniętą dziewczynę?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości