|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
No właśnie często zastanawiam się gdzie są ci rodzice...
Raz, drugi kiedyś dostałam ścierą od matki i od razu się poprawiłam Ale zastanawiam się... Zamknąć ich do więzienia? Chłopak ma 18 lat, nie ma własnego rozumu, przesiąknie tamtymi ludźmi w więzieniu i wyjdzie jeszcze gorszym degeneratem niż był... A z drugiej strony jak go nie zamkną to będzie czuł się bezkarny... Ciekawa jestem czy ten chłopak przeżyje...Nie chciałabym być sędzią... ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- http://www.seamsforadesire.com/ Nowy wpis ![]() Strasznie mi się podoba jej uroda i figura I ta stylizacja też!
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-20 o 14:55 |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
MP, mój TŻ jak był wychowywany przez matkę, to też był strasznie niedopilnowany, potem mieszkał u babci, ale wiadomo jak to jest, starsza kobieta nie jest w stanie upilnować perfekcyjnie 5 dzieci, także też jego szkoła średnia to był jeden wielki chill i wylewka na wszystko, normalnie cud, że jakoś wyszedł na prostą, studiuje niełatwy kierunek i ogólnie posiada silny kręgosłup moralny. Wiele dzieciaków nie ma w sobie na tyle siły, żeby coś z tym życiem zrobić.
|
|
|
|
|
#3784 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spróbuj tylko nas zostawić albo mniej off topować a pożałujesz ![]() Cytat:
![]() ta Twoja kol to wydaje mi się że chyba zazdrosna trochę jest? Jesteś bardzo silną kobietą , co wnioskuje z Twoich postów i nie sądzę żebyś nie wiadomo jak bardzo narzekała, a wiadomo troszkę pomarzekać może każdy A to że najważniejsi są dla Ciebie Tż i Oliwka to chyba normalne, może ona jest zazdrosna że oni są ważniejsi dla Ciebie. Nie wiem W każdym razie żyj swoim życiem, ciesz się szczęściem a innych zazdrość miej w dup.ie ![]() Cytat:
3. u mnie czasem znaczy ostatnio codziennie, ale od wtorku nic słodkiego nie jadłam Cytat:
ale nie powiem, dużo jest takich główniarzy co chcą szpanować tym jak klną. Mi też się ona podoba Byłam ostatnio w lumpie i kupiłam kilka rzeczy i słitaśny różowy szlafroczek w serduszka ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-04-20 o 16:13 |
||||
|
|
|
|
#3785 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. dawaj fotki
|
||
|
|
|
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
zaczelam weekend dzisiaj o 14
Cytat:
zawsze musialo byc tak jak ona chce. Takie zazdrosne, zaborcze osoby sa fajne tylko na chwile lubie sie z nia spotykac ale to raz/dwa w roku![]() Cytat:
Albo inaczej - dlaczego wszytsko jest takie drogie, i trzeba sie tak bardzo napracowaćwczoraj troche poszalalm w croppie, nigdy tak nie chodze a jak juz pojde to zawsze cos wychacze!fajne promocje mają no i ogolnie mozna sobie wydrukowac z facebooka znizki i z ich strony internetowej. ja dzieki temu przy kolejnych zakupach zgarne rabat 50 zl kupilam bluzke mgielke biala i koszule niebieska. Tez tak macie ze zawsze od razu chodzicie w nowych ciuchach?
|
|
|
#3787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też tam byłam wczoraj i kupiłam przecenione, krótkie jeansowe spodenki, granatowe do rajstop czarnych np Może sezon się kończy, ale szukałam takich od dawnaKolano mnie boli ![]() już nasmarowałam, może przejdzie bo chce zrobić te ćwiczenia od Psyhe
|
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, mój TZ dopiero teraz zaczyna sezon który trwa mniej więcej do listopada. Wychodzi wtedy z domu przed 6 wraca koło 22, soboty do 18. Dla mnie to masakra bo bidula pracuje po 16 godz a nam wiecznie nie starcza raty, opłaty, życie - masakra jakaś!yyy... ja na zakupy musze troszkę zaczekać....
|
|
|
|
|
|
#3789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze jestes ![]() jak było? jak z TZem ? ![]() zarobilas miliardy, kupilas sobie jakies fajne ciuchy? ![]() przykro mi ze nie wazysz tyle ile bys chciala, ale fajnie, ze bedziesz sie tu z nami wspolnie odchudzala ![]() w wielu przypadkach co prawda nie chudniemy xD ale przynajmniej nie tyjemy hhaaha czytasz te bzdury?! o jezu! ![]() Cytat:
2. a kiedy znowu jedziesz ![]() Cytat:
![]() mi sie wydaje ze ja jestem takim wampirem Cytat:
nienawidze kielbachy aaa apropo lodów, to Grycanki to moja calkiem bliska rodzina, stad ta moja tusza xD zartuje, daleka. babcia z ciocia rozkminily drzewo geneaogiczne. nie mam zadnych praw do majatku ![]() mojej babci matki siostra wyszla za jakiegos typa i on sie nazywal Grycan. i od niego do tych Grycanow od lodow podobno juz calkiem niedaleko, ale nikt w to nie wnika bo i po co ![]() w przyszlosci bede taka super hiper, ze to one beda szukaly wiezow krwi co do drugiej czesci wypowiedzi Psyholu, radzę wykonywać w kierunku facetów znaczące spojrzenia, zachęcające uśmiechy oraz kiwać w tym samym momencie głową jakbyś chciała im powiedziec: mrau! przystojniaku! cho no! chonotu! i tez mrygaj do nich oczkiem niczym kotka
|
|
|
#3790 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz grzmi ![]() znowu na uczelnie?dzizas , we wtorek czy w poniedzialek tez bylas ;p Cytat:
chcialam sie zwierzyc, ze tez kiedys palilam, ale chcialam napisac w jaki sposob rzucilam. palilam dla towarzystwa i dlatego ze w ten sposob zawsze poznawalm ciekawych ludzi i mialam rozne fajne przygody tak czy inaczej jak poznalam tza to palilam; jak juz zaczelismy byc razem, to cos tam stekal, ze mu przeszkadza, a kiedy nasza znajomosc osiagnela juz bardziej zaawansowany level, to zdesperowany chlopak nie wytrzymal i pod wplywem %% powiedzial, ze jak dalej bede palila to mu nie stanie dziala znajomi tez wyprobowali ;p Cytat:
poglady naszej prawniczki ![]() to w duzej mierze wina rodzicow, tego, ze nie poswiecaja czasu dziecku i daja mu jednoczesnie przyzwolenie na patologiczne formy spedzania czasu wolnego. co nienarodzone dziecko ma z tym wspolnego ;p ale z pierwsza czescia wypowiedzi po czesci sie zgodze, fakt, duzo za duzo jest patologii wsrod mlodziezy, jednak wg mnie wystepuje ona w roznych pokoleniach. nie sama w sobie mlodziez jest zla a to, ze skads bierze te zle wzorce. Cytat:
i ciezko prz nich nie przeklinac czasami jak sie wkreci w rozmowie o pracy, to mam probke. MASAKRA. a tak to nie przeklina, przy cywilizowanych ludziach ;pja kiedys sporo przeklinalam, sama nie wiem czemu. teraz praktycznie wcale nie klne najlepszy jest moj tata ktory do tej pory przeprasza mnie pol dnia, kiedy wymknie mu sie jakies przeklenstwo w mojej obecnosci, to urocze! czuje sie jak dama Cytat:
|
|
|
#3791 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta - pisalam to juz tysiac razy, nudziara ze mnie xD Cytat:
2. pokaaaaaaaaaz! ![]() ja biore sie za wyprzedaz garderoby :P taaaaaak mi sie nie chce wystawiac aukcji, no ale cos trzeba zrobic z tymi ubraniami ktorych nie nosze ![]() Cytat:
ech, gimnazjum :P zazdrosc czesto rujnuje przyjaznie damsko damskie ![]() Cytat:
reszte czasu spedzamy w pracy ![]() ktorej przewaznie nienawidzimy superowo 2. tez lubie croppa za te ceny kupuje, ale tylko na przecenach, czy jakis tam seznowych obnizkach. niby jakos tych rzeczy do wybitnych nie nalezy, ale i tak nie narzekam noo ja od razu chodze w nowych rzeczac buty zakladam w domu i chodze w nich po domu a ubrania mam ze soba w reklamowce , ciagle je ogladam, na nastepny dzien od razu zakladam
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-20 o 18:52 |
||||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
Bania tak się rozpisałaś, że nie pamiętam na co chciałam odpowiedzieć
![]() Blogujące laseczki, czekam na nowe posty! Przyszłam się pożegnać! Ej, spokojnie, tylko na dziś, bo naprawdę muszę zacząć zakuwać ![]() Jak sie wyrobię to zajrzę jeszcze jutro przed wyprawą do szkoły
|
|
|
|
|
#3793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wstajesz rano (czasami przed 5Ciuchów nie kupiłam ![]() nie mieliśmy samochodu do własnej dyspozycji, żeby szaleć na wyprzedażach, strasznie chcialam pojechać do Primarku, ale się nie udało Postanowiłam, że wpadne w szał zakupowy po powrocie do domu i co ... strasznie urósł mi brzuch![]() wszystko żle leży, wylewa sie ze spodni, spódnic, a nawet wyskakuje z leginsów kupiłąm kilka rzeczy ale szału nie robią jak będe super fit to się obłowieW sprawach związkowych ok, fajnie się dotarliśmy, wiem, że chce z nim spędzić reszte życia, mogę na niego liczyć i nie ma wad, których mogłabym nie znieść. Jadę może za 2 tygodnie, może za 3, ale tylko na miesiąc później wracam chyba do października. Fajnie będzie, teraz siedzę w domu więc będę was bombardowac postami co kilkanaści minut
|
|
|
|
|
|
#3794 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej Waaaaam
mimo wstania o 6 rano jestem pełna życia i energii coś z dietą idzie nie tak... ciągle sięgam po coś niezdrowego tż w pracy, a ja zaraz z Oliwką będą ogladać shreka haha postanowiłam trochę ograniczyć ćwiczenia... kolano boli mnie coraz bardziej stwierdziłam,że będe robić tylko ćwiczenia cardio, trwające 30, 45, 55, 60 min. nie bedę robić dodatkowych ćwiczeń z ekspanderem i ciężarkami, bo za bardzo męczą mi kolano. postanowiłam do kazdego ćwiczenia cardio dorzucić 10 min ćwiczeń na całą partię nóg. w końcu teraz na nich najbardziej się skupiam. chcę żeby nie były galaretowate, tylko gładkie i jędrne także w ruch jeszcze idzie peeling, gąbeczka syrenka i w lato mogę wyskoczyć w krótkich szortach, o! śniadanie : bułka z szynką i odrobiną majonezu + 2 szklanki wody. II śniadanie: bułka z nussmilkiem! obiad: bułka serowa, mamba, chrupki kukurydziane, woda! brawo, brawo! po takiej dawce kcal nawet nie chcę mi się jeść... podwieczorek: kisiel truskawkowy. kolacja: 2 kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorkiem. ćwiczenia: 55 min fire class! + 10 min ćwiczeń na nogi + 20 przysiadów Plie. po wczorajszych ćwiczeniach na nogi mam zakwasy... Cytat:
a tak poza tym... dziewczyny macie rację jeśli chodzi o tą moją 'koleżankę' nie będę się tym już przejmować, nie warto. jak będzie chciała to się odezwie, jak nie, no to nie. prosić się nie będę. Biedroneczek - chyba ze sto lat Cię nie było bierz z Nas przykład! do lata będziemy super hiper! pytałaś co ćwiczymy... Polecam turbo jam, a później turbo fire,jesli chodzi o filmiki zobacz sobie na youtubie co to takiego, ostrzegam uzależnia! Psyhe - tragedia jest z młodzieżą w tych czasach... mnie normalnie nerwica bierze, jak widzę te panienki, co idą z groźną miną i myśla,że ktoś się ich boi Boże, Oby Oliwka nigdy nie wpadła w tak złe towarzystwo... mamuśka już ją przypilnuje MP - rzuć te fajki w cholere! nie truj się! Ewelka - ajj z tymi koleżankami.. pokaż co kupiłaś, foty, foty! haha, ja już na drugi dzień idę w tym co kupiłam dzień wcześniej hehehe dziewczyny, jeszcze mnie zobaczycie u Ewy wydam książkę, płytę i będę Wam podpisywać autografy na gołej klacie co Wy na to? jesteście za?!
|
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiecie że nie mam zadnych szortow? bo nie lubie swoich nóg. To sie musi zmienic w tym roku. Ja dzisiaj grzecznie I: 2 kromki razowca z serkiem i wedlina (salami )II: grejfrut, jablko, jogurt pitny biedronka (czytalam ze fajny 0% tluszczu i bez cukru, ciekawe ile w tym prawdy) III: zupa jarzynowa, ryba z surowka i jeden ziemniak bo mama krzyczala ![]() no i teraz kolacja czuje sie nazarta. 5 dzien na diecie ale ta moja "dieta" to po prostu w miare zdrowe jedzenie. kiedys szybko chudlam, a teraz widze ze to potrwa
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, ja najszybciej chudnę, jak nie jem kolacji i chyba (niestety) wrócę do tego nawyku.
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2. Uwielbiam szorty , wiosną i jesienią do cienkich rajstop, zimą do gróbych![]() Nawet kiedyś zdarzyła się taka historia Myśle sobie o co Ci chłopie chodzi, a ten myślał że sobie jaja robie i właśnie w takich letnich szortach będę pomykać w grudniu. Nie jest na topie i nie zna zimowej wersji szortów---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- No a tak w ogóle to coś mi się stało z nogami... zgrubły pokrzywiły się Mam nadzieję, że to przejściowe bo dalej śmigam w tych krótkich rzeczach, może to głupie z mojej strony, ale jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy Będzie krytyka za takie nastawienie??
|
|
|
|
|
|
#3798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale mnie to wk.rwia!!!!!!!!!!!!!!!
napisze wam tyle madrych rzeczy i nie wiem, czy to ja cos galganie na klawiaturze, czy wizaz cos galgani ale moje posty sie nie zapisuja/ kasuja w czesci, nei wiem kiedy nausze sie kopiowac swoje posty w razie WU gdyby trzeba bylo napisac je jeszcze raz ![]() Cytat:
bardzo szybko osiagnelas zamierzone cele, jezeli z takim uporem bedziesz dazyla rowniez do tego aby zostac instruktorka - wierze, ze za kilkanascie lat bedziesz wlascicielka kompleksu silowni i wydasz ksiazke, plyte, a shape to bedzie marna gazecina w porownaniu do tego, co Ty wypuscisz na rynek. (pamietaj wtedy o kolezankach z wizazu i ich swietnym stylu creative writing xD) Cytat:
latem ciagle chodze w krotkich spodenkach, bo nie lubie jeansow, czy nawet legginsow - wydaje mi sie, ze dodaja jeszcze centymetrow moim nogom ![]() najchetniej zakladam rajtki, bandazowke albo szorty, wtedy jest git ![]() w czym chodzisz w lecie? upaly czasami sa masakryczne, jak sobie z nimi radzisz bez szortow ![]() 2. u mnie w biedrze byly brzydkie grejfruty, a mialam dzis taka ochote na jakis pyszny owoc z kolei bedac w biedrze zapomnialam o ananasie, a podobno byl w promo , za to przypomnialam sobie o nim w tesco, jak bylam z tata - i mowie, ze oo, kupmy ananasa bo kolezanka mowila ze jest za 2 zl (Agnes pisala xD) ale okazalo sie ze za dyche, to mowie, eeeeeeeeeeeee tam, dajmy sobie spokoj z kupowaniem owocow - bylo rano, a wtedy czynne sa tylko te zryte samoobslugowe kasy, nie znosze ich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez uwielbiam sie tak nosic! szosrty w zimie to w ogole magia! mozna kombinowac ze sweterkami, zakolanowkami, kozakami! a latem trzeba odslaniac stopy ![]() heheh to ciezko masz z bratem. ja na szczescie mam siostre ktora jakos jedyna ogarnia moj styl przedszkolaka rodem z lat 80 tych (kocham KOLOR )2. bedzie pochwala za takie nastawienie
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wtedy ubieram sukienke/tunike zwiewna, i taka dlugosc coby zakrywala moje udziska . Ewentualnie takie szorty mam dłuzsze. Ale marza mi sie takie krotkie w przyszlym tygodniu wypadaja mi dwa dni pracy od 8 - 21!!! moja genialna szefowa zaczela zapisywac klientki na maxa, bo myslala ze przyjmie kogos na staz. Ale dziewczyna zrezygnowala i zonk. Kolejny weekend nie bede mogla sie zrelaksowac! wdech, wydech ....
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa też chcę się cieszyć i pisać optymistyczne posty
Mam mega zły dzień, @, kłóce się z TŻtem bo oczywiście nie jestem tak wyrozumiała jak pisałam w klubie i czasem, podczas złego dnia, nerwy puszczają. Do tego wszyscy gratulują mi zrobienia pracy, nad którą siedziałam kilka dni do nocy, a zarobi na tym oczywiście kto inny, ja nie zarobię nic
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Podsumowując:
1. Tez mnie wkurzaja uciekające posty ![]() 2. Nie mam szortów, latem piekę się w długich jeansach, ewentualnie wskocze w jakaś kieckę koło domu bo przerażają mnie galaretowate, latające na wszystkie strony uda ![]() 3. po kolacji zeżarłam paczkę flipsów, a tuż przed nią paczkę draży ![]() 4. Nie uczyłam się. Ogarnęłam mieszkanie, posprzatałam u psiaka (na dworze w "klatce"). Prace kontolna z angielskiego wrzuciłam w translator i przepisałam 5. Dzień uważam za kompletnie do du.py i jest mi ciężko, okropnie itd |
|
|
|
|
#3802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tęskniłam za domem, za rodziną, za znajomymi. nigdy w życiu już bym nie wyjechała do pracy za granicę! oj nie... ładne menu to wakacji jeszcze trochę więc zdążysz kupić jakieś sexi szorty ![]() bańka - dziękujeeeeeeeeeeee jak to za dyche? już nie ma promocji? bŚ,mp - uciekam porobić coś na nogi i kładę się spać, dobranooooooooc
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-04-20 o 23:00 |
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Baniol, niestety w przyszły weekend mam zjazd... I to cały weekend
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3804 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Przyszłam życzyć miłego dnia i spadam muszę się ogarnąć, spakować i o 9.50 jade do szkoły, ale mi sie chce..... ![]() Jak widzę ten deszcz za oknem to mnie szlag zaraz trafi! Jak mam wskoczyć w baleriny?! ![]() oj, marudzę od rana, to będzie długi dzień. |
|
|
|
|
#3805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was sexy dupcie
wiecie co, na początek napiszę coś o sobie . Przez cały tydzień wcinałam tyle że szok. n o i dzisiaj myślę sobie, dobra, wejdę na wagę, zobaczę ile muszę zrzucić czuję się tak ciężko, że przewidywałam że zobaczę na niej więcej niz 60 ![]() a tam 57,9. myślę sobie - na banka waga jest zepsuta wzięłam więc miarkę, i... w talii 64, w udzie 49 tyłek i biust bez zmian, rażąca dysproporcja - 91 i 81 ![]() nic z tego nie rozumiem ;p bo gdybym jadła dużo, ale jakiś zdrowych rzeczy w miarę, to ok, ale ja jadlam czipsy, ciastka, czekolade; mialam zachcianki jak kobieta w ciazy, i postanowilam je realizowac ;p ciesze sie z tych porannych nowin ale cos czuje ze musze zrobic badania, bo to nie jest normalne :P Cytat:
tak jak i Winyl :PWydaje mi się, że ubierasz sie tak dziewczęco i idziesz w beże, brązy, czerń, jakieś modne wzory ![]() 2. posr.ana baba to przykro, jak nie wyszedl jej plan pszyoszczedzenia kasy na stazystce, to musi zatrudnic nowa oaobe skoro zapisuje tyle klientek, czemu wy macie na tym cierpiec a ona robi cos w tym salonie, w sensie zabiegi, czy tylko psuje wam nerwy?Cytat:
2. Ty jestes na praktykach, tak? poświęcasz im tyle czasu, nie chciałabyś poszukać sobie czegoś za co by Ci placili nie wiem jak to jest z praca u studentow prawa, wiec nie wiem co tu radzic ![]() była etykieta cenowa, ze za 9,99; ale możliwe, ze ja cos przeoczylam, bo wpadlismy z tata jak tornado do tego tesco a powiedz mi, Ty nie lubisz tych zjazdow, bo jestes leneim i wolisz siedziec w domu, nie lubisz spotykac sie ze znajomymi tylko z nami czy nie lubisz tego co studiujesz![]() Cytat:
ja rowniez nie lubie jak rano pada deszcz i nie wiem jakie zalozyc buty, i w ogole, jak sie ubrac! i nosic ze soba parasolki nie lubie! wrr! u mnie tez jest pochmurno, ale chyba nigdzie dzis nie ide. zaproponowalam tzowi sesje toples i z piana everywhere przy samochodzie z ktorym sie zegnamy ale stwierdzil ze jestem rowno popieprzona xD
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, ale jak "co ze mna"?
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Mało Cię
A jak już wpadniesz na moment, to piszesz nautralne posty, gdzie ta postrzelona Agniesik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Chudziny!!!!!
Biorę się za nadrabianie, ale chciałam powiedzieć, że Wrocław jest mega, mega, mega Piłam na rynku piwo z 15-stoma Włochami, którzy przyjechali tam na "TYDZIEŃ KAWALERSKI" jednego z chłopaków Poznałyśmy świetnych warszawiaków i nikt nie wierzył w to, że mam na imię Laura ![]() Już Was czytam moje dziubasy
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ja nie mam czasu, żeby non stop siedzieć na wizażu i odpisywać na bieżąco na posty ?
Bania, czemu jestem zagadką? Od samego rana próbuję się zdecydować czy z moim żołądkiem dzisiaj wszystko ok czy wręcz przeciwnie ... Jak zaraz czegoś nie zjem to umrę!
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

BLOGUJĘ 

Ciekawa jestem czy ten chłopak przeżyje...

spróbuj tylko nas zostawić albo mniej off topować a pożałujesz 

ale wydaje mi się że naszej Agnesuk i tak nie przebije

lubie sie z nia spotykac ale to raz/dwa w roku

jak z TZem ? 

bierz z Nas przykład! do lata będziemy super hiper!

już nie ma promocji?
Piekarnik Laury