|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
Hej hej hej Brzuchatki
![]() ![]() Prince udanej wizyty u doktorka ![]() Miłego dnia Kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile nerwow musieliscie miec ![]() ![]()
![]() |
#4683 |
Zadomowienie
|
Witam z rana z kawą z pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Prince udanej wizyty, mnie dzisiaj też to czeka ![]() Karmelku ja też jeszcze parę lat temu, jakby mi ktoś powiedział za kogo wyjdę i z kim będę miała dziecko - nie uwierzyłabym ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2012-04-24 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Witam w rozpoczętym 22 tygodniu
![]()
#4687 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ależ miałam dzisiaj koszmarny poranek, normalnie od rana jakaś seria pechowych przypadków... w ogóle to wstałam mega niewyspana, bo znowu przez to swędzenie skóry spać nie mogłam. Muszę o tym ginowi jutro powiedzieć. Na spacerze z psem tak mi się zrobiło niedobrze, słabo i zakręciło w głowie, że myślałam, że fiknę, już miałam po małża dzwonić, żeby po mnie wyszedł bo bałam się, że do domu po prostu nie dojdę. Dwa razy musiałam przykucnąć, bo ustać na nogach nie mogłam i prawie pawia puściłam. W końcu jakoś doczłapałam się do domu. A na dzisiaj miałam zaplanowany jeszcze wypad do labu na badanie krwi i moczu. Miałam już sobie odpuścić, ale mój kochany mężuś zaproponował, że mnie zawiezie, poczeka, przywiezie do domu i dopiero pojedzie do pracy ![]() I oczywiście jak nam się spieszy, to wszystko musi iść nie tak. Najpierw babka źle mi się wkłuła w rękę i musiała wkłuwać się w drugą. A potem jeszcze poszłam odebrać wyniki na HIV bo ostatnio barany tego nie dali mojemu mężowi jak on odbierał, tylko sam odczyn Coombsa mu dali. Babka najpierw kazała mi poczekać, a potem mówi, że te wyniki to już mąż mój odebrał. No więc tłumaczę jej, że właśnie nie odebrał, bo się pomylili i dali mu tylko jeden wynik zamiast dwóch. A ta mi na to, że oni tych wyników nie mają ![]() No, mam nadzieję, że na dzisiaj limit takich niespodzianek już wyczerpany Karmelku ja też raz jeszcze gratuluję ![]() ![]() ![]() oj niestety, do dzisiaj pamiętam badanie przez takiego jednego gbura w szpitalu, kurna jak to bolało! A jak mój gin mnie bada, to jakoś zawsze niemal nic nie czuję no to świętujemy ![]()
#4688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Karmelku mimo przeszkód ważne że się udało i sto lat
![]() aaaaa ja dzisiaj nie mam siły w ogóle ![]() napiszę że dzisiaj zaczynam 32 tydzień i 8 miesiąc ![]() i będę podczytywać bo zaraz padnę |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Wtajemniczenie
|
Witam się z Wami Mamusie w ten pochmurny dzień...
wyobraźcie sobie, że jak moja Mała wczoraj o 22 zaczęła hulać, to do 24 jej zaszło, a ja spania nie miałam... ![]() a rano Małż wstaje o 6 łapie za brzuszek i mówi- "o znów bryka"- i brykała jak szalona!! wyginała się, rozciągała-poranna gimnastyka czy co ![]() ![]() ale w końcu jakoś usnęłam i teraz wstałam wcześniej, bo dziś w koleżanka jestem na mieście umówiona ![]() ![]() zaraz zjem śniadanko-serek z rzodkiewką i szczypiorkiem ![]() Lila teraz też fika jak szalona ![]() Miłego poranka ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-04-24 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
Zadomowienie
|
witam z rana
![]() dzisiaj spałam jak zabita i miała 2 głupie sny. Pierwszy dot. pracy, że byłam u siebie w przedszkolu z koleżanką z pracy w gabinecie dyrektorki, gdzie miałyśmy dostać awans, ale warunkuem było to, że mamy usługiwać jakiemuś facetowi z UM (podawać kawkę, herbatkę itd.) ![]() ![]() no a wczoraj wieczorem mój małż stwierdził że ograniczy mi dostęp do komputera bo to niezdrowe ![]() ![]() Karmelek gratuluję pięknego zakończenia tego oczekiwanego dnia ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |||
Zakorzenienie
|
karmelek - moje gratulacje!
![]() ślub to piękne wydarzenie, ale dobrze że już po ![]() ![]() Cytat:
na każde leczenie zgadzasz sie albo nie - Twoje pełne prawo ![]() tym bardziej że w tym przypadku zasadność takiego leczenia jest mocno wątpliwa ![]() Cytat:
![]() Dla lekarza jedynym wartościowym badaniem jest 2d. Ja 3d czy 4d nigdy nie robiłam ale zawsze usg w 2d mam robione na takiej aparaturze która daje możliwosć zrobienia badan 3d i 4d. To najłatwiejszy sposób na sprawdzenie czy mamy do czynienia z dobrym sprzętem. Ajka - jeśli nie ma możliwości zrobienia 3d i 4d to lepiej nie robic na takim sprzecie prenatalnego usg. Cytat:
![]() U mnie leci 27 tc. (wg OM) lub 28 tc. (wg usg) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Kobietki
![]() ![]() prince dottta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Ja tez sie witam z kawka, juz na nogach po nieprzespanej kolejnej nocce. Glowa mi peka. Wczoraj mialam tragiczny dzien w pracy czuje sie okropnie i nie cce tam dzisiaj isc. Ba nei chce tam isc ngdy wiecej. Dzisiaj przychodzi do mnie kobieta z Sure Start wiec zobaczymy c mi powie o tym becikowym. gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze. Karmelek wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() a ja od rana wzielam się za obieranie szparagów ![]()
#4697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Rozeznanie
|
hej
![]() dziewuszki mam do Was pytanie musze zrobić sobie glukozę, wysłałam mamę do przychodni koło mnie żeby zapytała czy da radę zrobić a babka jej mówiła coś w tym stylu że mam sobie kupić wypić w domu i przyjść po dwóch godzinach ... a mam 75. Chyba coś nie halo co nie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Rozeznanie
|
dla tych co lubia szarobure rzeczy
![]() http://allegro.pl/super-polspiochy-s...292852638.html tak sie zaczelam niesmialo rozgladac za wyprawką... ![]() Edytowane przez Ando Czas edycji: 2012-04-24 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- a ja znow w stresie - wczoraj wpadla kolezanka i posiedzialam z nia troche...a w nocy obudzil mnie napinajacy sie brzuch. Tego sie spodziewalam ze tak pewnie sie skonczy, ale rano mialam podpaske pelna jakiegos gluta, i do teraz mam troche obolaly brzuch.... i mam takie pytanie do tych co im sie szyjka skrocila - czy byly jakies objawy tego? czy to dopiero na usg widac? chyba sie jutro przejde do gin, bo za czesto mnie ten brzuch meczy i sama nie wiem co o tym myslec... ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- prince dottta i wszystkim innym co dzis idą - udanych wizyt ! nadalka, modnisia - gratki ![]() karmelek - gratki rowniez ![]() Edytowane przez Ando Czas edycji: 2012-04-24 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję mobilizacji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
życzę szybkiego rozwiązania problemów z pieniędzmi ![]() Cytat:
![]() Życzę Wam żeby każdy poranek był tak piękny i dalszego cudownego życia we troje ![]() Z mojego doświadczenia wynika, że faceci ginekolodzy są jednak delikatniejsi od kobiet, one częsciej mają drewniane łapy ![]() Gratuluję ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My też sie spóźniliśmy do kościoła, ale za to jakie mieliśmy wejście ![]() Gratulacje ![]() Gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widziałam je właśnie spodobały mi się one i były jeszcze pajacyki z tej samej serii ale jak dla mnie za drogie, to wolę sobie kupić F&F lub H&M z przeceny ... już na ostatniej prostej a ja w czarnym lesie z zakupami ,obiecałam sobie ,że jak bedę coś kupowała dla dzidzi to nie będzie to ani różowe ani błękitne takie typowe dla chłopca czy dziewczynki a się okazuje ,że bardzo mało jest takich ciuchów szaro -burych taki właśnie lubię kolory szare,brązowe, beżowe... niedługo wstawię zdj. moich zakupowych ciuszków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
Witam po kilku dniach nieobecności , melduję ze u nas wszystko w porządku ![]() ![]() ![]() Zaraz będę Was nadrabiać i zyczę wszystkim udanych wizyt i gratki za juz przebyte oraz za skończone cudowne kolejne tygodnie , które zbliżają nas do spotkanie z naszymi kochanymi dzieciaczkami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gratuluję wszystkich nowo rozpoczętych tygodni i magicznych studniówek ![]() Znów mam ciasto bananowe w piekarniku ![]() A w ogóle to się czuję jakaś sflaczała... ciężko mi rano wstać, najchętniej tylko bym spała... wczoraj pogoda super, a dziś od rana znów leje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Rozeznanie
|
taka ladna pogoda byla od rana i sie zachmurzylo....
wczoraj mielismy dzien zlych wiesci ![]() najpierw dzwonili ze szkoly do ktorej zapisalam syna ze niestety sie nie dostal bo za malo dzieci i nie zrobili drugiej grupy... ale moze lepiej ze bedzie chodzil pod domem - z noworodkiem latanie po miescie jest uciazliwe. A potem sie rozejrze za lepsza szkola... A potem dzwonili z tbsu ze komisja ktora ma nam przyznac mieszkanie sie nie odbyla...bedzie za miesiac ...moze... wiec wciaz nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac. Mam nadzieje ze nam jednak przyznają w koncu... natomiast wpadl moj tz sie przytulic i oswiadczyl ze nasze dzieci sa takie kochane i madre i wogule ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ando Czas edycji: 2012-04-24 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Wtajemniczenie
|
jak Wam podobają się takie napisy dla dzidzi?? chcę coś takiego sama zrobić-w stylu które wklejam pod spodem...
tylko poradźcie czy zrobić napis: Lila Lilka Lilunia Liluś??? czy jeszcze jakoś inaczej??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.