|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Hej
Wpadłam na chwilę, właśnie przysłali mi komputer z serwisu i... DALEJ NIE DZIAŁA ZASILANIE!!!!!!!!!!!!!! Jutro jadę Pogodę mamy super enjoy - kąpiel z kolorowym światłem?! Ale bym miała rachunek za wodę Cytat:
Nie żyłam pod nim, on mi nie kazał czegoś robić lub nie robić. Po prostu tak było. Znajomym opowiada, że czuje się w końcu wolny (to akurat mówił, mając 2 laski na raz...). Cytat:
Ma jeszcze zadzwonić po referencje do poprzedniego szefa. Najlepsze, że spacerowałam sobie z koleżanką po bulwarze i właśnie na byłego szefa wpadłam (akurat opowiadałam jej o jakiejś imprezie dzikiej )Dzięki za kciuki, są konieczne!
|
||
|
|
|
#422 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czyli za 3 tygodnie dopiero...
![]() W związku ze Słodziakiem czuję się wolna, ale nie motywowana. Jak chciałam pojechać w góry, a on nie chciał (czy nie mógł, już nie pamiętam), to pojechałam sama. Ale żeby gdziekolwiek dupkę ruszyć, to mi się strasznie przy nim nie chce
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdę mówiąc, patrząc na jego podejście i w ogóle podejście wszystkich w tej branży, to będę musiała się przekwalifikować. Mojej koleżance na rozmowie o pracę zaproponowali 1600zł i zapytali czy od czasu do czasu byłaby chętna posprzątać szefowi mieszkanie nieopodal firmy. W ryj powinien dostać.
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie?
Nie miałam do tej pory internetu, remont, małe wycieczkowanie, zakup auta i inne przyjemności zajmowały mi 100% czasu. Ale od dziś będę znów z Wami czy tego chcecie czy nie ![]()
|
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#427 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, jak tam?
Ja dzisiaj wyjeżdżam na podbój tatrzańskich szczytów, więc mimo że zdrowa do końca nie jestem, to radocha jak u małego dziecka. Śnieg leży na szlakach, może ludzie troszkę mniej będzie niż zwykle? A dzisiaj dodatkowo zrobiłam z siebie głupka na pierwszej jeździe . Co prawda instruktor powiedział, że wcale nie była to taka katastrofa, jak sobie wymyśliłam, ale ja swoje wiem. I nic to, tym lepiej dla mnie, mam większą motywację. Ha! ![]() Więc ja tam życzę wszystkim miłego weekendu, będę z powrotem piątek/sobota, jeśli się nie zabiję oczywiście. |
|
|
|
#429 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - ludzi niestety jak mrówków w Tatrach
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się zdaje, że mam przerąbane nie tylko z pracą
Chyba nie będę mogła robić paznokci u mnie w domu
|
|
#431 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czemu?
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Echh, gadałam z tym kolesiem co u niego wynajmuję pokój... no i na te kursy u mnie w domu się zgodził, a co do tego, żeby ludzie do mnie przychodzili, czy żebym prowadziła swój własny biznes - zaczął mówić najpierw o dodatkowych opłatach, potem coś o ubezpieczeniu, że widział moją lampę czy coś i nie wie czy ją mogę tutaj trzymać (to taka lampa podgrzewająca do paznokci), bo jak coś się stanie i się ktoś dowie, że to do paznokci, to on nie dostanie kasy za to no i w końcu, że on nie wie, bo to prywatny dom i nie chce żeby ktokolwiek czuł się niekomfortowo jak tutaj obcy ludzie będą przychodzić...
W sumie jak znalazłam ten dom, to wtedy jeszcze nie myślałam o powrocie do tego, dopiero parę dni później, ale myślałam, że nie będzie problemu. Tyle, że już zapłaciłam im wtedy depozyt, więc i tak bym nie zrezygnowała. Nie wiem co mam robić, nie dość, że to, to jeszcze się okazało, że pracę mogę stracić już na początku czerwca. Ała
|
|
#433 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dużo wcześniej wszystko widziałaś. Po prostu zakochana dawałaś kolejne szanse, wierzyłaś że się zmieni.
Jak jest teraz? Dalej jesteś zakochana? Dalej wierzysz? Cytat:
za to motywacji od metra i trochę On jest z tych, którzy nie usiedzą spokojnie na tyłku nawet, kwadransa ![]() A że mi się czasem nie chce...? On się tak cieszy i jest tak krótko...że niech mu będzie ![]() Cytat:
Jasne że pamiętamy, ale wiemy że Nowożeńcy potrzebują czasu tylko dla siebie, temu nie awanturujemy się o dopieszczanie nas
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że miesiąc tu pomieszkam i idę na pokój do rodziców
to żem namieszała. I w ogóle, ja to mam pecha Nie ma sensu, żebym tu została skoro wydaję kupę kasy na kursy i wszystkie rzeczy, a później nie będę mogła nawet robić paznokci... Lepiej się przeprowadzić i móc to robić niż tu zostać. Dobrze myślę? Już gadałam z siostrą i z rodzicami i się ze mną zgadzają, więc nie jest źle.
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W mojej branży to standard. Umarłam, jak usłyszałam, że jednej dziewczynie w kancelarii kazali myć podłogę. Wiecie - człowiek napisze jakiś szybki pozew, kilka wezwań i wniosków egzekucyjnych, popracuje parę godzin nad apelacją, a na koniec umyje podłogę Mnie na szczęście takie akcje nie spotkały nigdy. Myślę, że to jest trochę jak z chłopami. Jeśli sobie pozwolisz, to wejdą ci na głowę. Endżoj, a nie lepiej zacisnąć zęby i chodzić ze sprzętem do ludzi? Ja się chłopakowi nie dziwię. Sama też nie chciałabym, żeby ktoś mi w pokoju obok urządził lewy salon kosmetyczny ![]() Jeśli chodzi o pracę, to pisz cv i wysyłaj lub odwiedzaj osobiście potencjalnych pracodawców w ładnym, oficjalnym stroju. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-04-30 o 23:02 |
|
|
|
|
#438 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubi - to co, szybko kursik wuwuzele?
![]() Tak to jest, jak się tapla w brudach innych...
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I na bezczela powysyłam, a co. Kwasy mam w nosie. (w firmie mi się podoba, nie odpowiadają mi warunki płacy w moim dziale). Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-04-30 o 23:21 |
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet sobie nie wyobrażam jakbym miała się z tym wszystkim zabrać. Jeździć autobusem z wielką walizą i stolikiem? Nie ma takiej opcji. Naprawdę jak narazie najlepszą opcją jest dla mnie przeprowadzka do rodziców na jakiś czas. Czyli za jakieś 3 tygodnie przeprowadzam się znowu ![]() Myślę nad tym, żeby może po kursach znaleźć może jakieś miejsce do wynajęcia, np u fryzjerki? Tylko ceny z tego co widzę wysokie, a co jak nie będę mieć klientów... ech. Boję się, że sobie nie poradzę teraz z tym wszystkim
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
No muszę zrobić, bo naprawdę okropnie mi szło a moja koleżanka z roku idealnie grała wszystkie sygnały ostrzegawcze
Cytat:
Ja nie mam kwasów w nosie, bo od pół roku nie mogę znaleźć pracy, a wszyscy ci cwaniakowie się znają praktycznie. Z tego co się dowiedziałam, nikt nie zatrudnia osób z zewnątrz, jak szukają nowej osoby, to biorą z polecenia.
|
|
|
|
|
#442 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jest ciężko. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- A u rodziców na pewno będziesz trzymać się swoich planów? |
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu ktos kto profesjonalnie kopie tylek? i mocno?
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw cudownie, później słodko, a teraz jest fajnonormalnie Cytat:
![]() Hi ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Co się stało? |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Ale moze mlodej mezatce nie marudze.. ja nie wiem czy to ja jestem jakas nie normalna?mozna by rzec tak metafora poleciec ze "uciekl mi facet sprzed oltarza" i nawet nie wiem czemu i po co.. co za tym stoi albo kto.
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz napisać coś więcej, bo ciężko coś doradzić. |
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z poza watku
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Dajesz
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Co to to napewno. Jak już zaczęłam ruszać do przodu, to chcę iść dalej, tylko, że właśnie potrzebuję do tego warunków, a u rodziców napewno będę mieć lepsze.
Poza tym stwierdziłam, że jeśli chodzi o imprezy w tamtym mieście, to będę wychodzić tylko jak będzie naprawdę jakaś okazja. Nie cofnę się tylko dlatego, że tam wracam. Tylko jeszcze, żeby tą pracę znaleźć... a moja siostra mi właśnie dzisiaj uświadomiła, że nie dostanę pracy nigdzie indziej jak w fabryce. Nie ma takiej opcji w ogóle. Świetnie ![]() Czemu tylko fajnonormalnie? ![]() Miałam od dzisiaj rzucać palenie, wypaliłam 3 ostatnie papierosy do południa, ale wytrzymałam tylko do teraz, bo właśnie kupiłam sobie paczkę ![]() A poza tym przymierzam się, do powiedzenia kolesiowi, że wyprowadzam się 18stego
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Wpadłam na chwilę, właśnie przysłali mi komputer z serwisu i... DALEJ NIE DZIAŁA ZASILANIE!!!!!!!!!!!!!! 
Ma jeszcze zadzwonić po referencje do poprzedniego szefa. Najlepsze, że spacerowałam sobie z koleżanką po bulwarze i właśnie na byłego szefa wpadłam (akurat opowiadałam jej o jakiejś imprezie dzikiej
)