|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3542 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A my byliśmy zobaczyć nowy dom i w garderobie na dywanie puściliśmy Małego żeby poleżał, siostra zaczęła nakręcać filmik a on myk na czworaka tzn. na kolanka i dłonie!!!!! I zrobił pierwszy malutki kroczek na czworaka!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3543 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak najbardziej udana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Staralam sie z przyjaciolkami zeby wszystko fajnie sie prezentowalo ![]() ![]() ![]() bardzo Ci dziekuje ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze jestes zadowolona z maty? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zazdroszczę etapu budowy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3546 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3548 | |||||||||
Zakorzenienie
|
zaaabcia, ale miałaś cudowny Baby Shower!
![]() ![]() ![]() Po drugie jestem pod wrażeniem organizacji - wszystko dopięte na ostatni guziczek! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale Twoje obecne postanowienia baaardzo mi się podobają ![]() ![]() No i pytanie: gdzie Ty mieścisz te 4 litry płynów?! ![]() ![]() Ale dziękuję za wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też się strasznie cieszę, że nasze plany i marzenia pokrywają się w 100% ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale czad! Na pewno cudnie jest obserwować każdy postęp takiego malucha! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ach, tylko widzisz, po głowie chodzi tryliard myśli, że to przecież odwrotnie wszystko miało być! Tak to jest, jak się wszystko chce mieć zaplanowane co do minuty ![]() Sama z resztą pisałaś o takich wątpliwościach, więc mnie rozumiesz ![]() Madziu, super, że Cię tak energia rozpiera! Magazynuj ją koniecznie, bo za chwilę będzie Ci potrzebna jeszcze bardziej ![]() Aaa, a ja to bym chciała zobaczyć Twoje kostki - nigdy nie widziałam spuchniętych kostek przyszłej mamusi ![]() ![]()
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() długi weekend minął i trzeba do pracy się znowu przyzwyczaić ![]() Gucia6 Rita jest przesłodka, obejrzałam też filmik jak Sandra śpiewa jej kołysankę ![]() żabcia widać, że impreza udana, tak jak dziewczyny pisały, wszystko dopracowałaś super ![]() Bika ślicznie wyglądałaś w tej sukience, a brzuszek już powoli widać ![]() abby spokojnie zdążysz się przygotować, myślę, że nigdy nie będzie idealnego momentu na dzidzię, zawsze będziesz miała jakieś wydatki, a to kredyt a to coś kupić itp. My też nie mamy jeszcze wszystkiego, nie mam w domu prawie w ogóle mebli, tv itp. Co do diety to ja byłam na sb, schudłam 8 kg, efekt trzymał się przez pół roku ale potem zaczęłam przesadzać z jedzeniem i powoli wróciło. Dieta był wyjątkowo dla mnie, bo czułam się po niej rewelacyjnie, pełna energii, ciało miałam gładkie, bez cienia celulitisu. Więc jak nie masz problemów zdrowotnych które pozwalają jeść dużo jajek to polecam. Po Ducanie słyszałam, ze często nerki szwankują więc ja nie polecam madzia fajnie, że masz tyle energii ![]() ![]() blonde ja też uwielbiam ikeę, dobrze że mam tak daleko, bo pewnie z torbami bym poszła. A teraz najfajniejsze przed wami- urządzanie się ![]() w sobotę właśnie wieszaliśmy takie lustra falowane które kupiliśmy chyba z dwa lata temu, ale dopiero teraz mamy wyremontowany przedpokój więc była okazja A mnie coś chyba bierze przeziębienie, bo gardło mnie łaskocze, katar mam i jakoś taka niemrawa jestem. Wczoraj za długo stałam na działce a strasznie zimno było. Muszę się do apteki wybrać po jakieś tabsy. A jutro mój mężuś wyjeżdża ![]()
#3550 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam w ten piękny poniedziałkowy dzień ![]() aaby pewnie, że zdążysz w 3 miesiące się przygotować, akurat tyle przed powinno się brać kwas. To cię mąż zaskoczył ![]() ![]() Amani brawa za pierwszy kroczek, fajnie że udało wam się to nagrać. Na 19 mam dziś wizytę u gina. ![]() stokrotko zdrówka życzę. Kiedy idziesz do lekarza z wątrobą?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co ci powie na wizycie, to chyba już ostatnia nie?
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko to trzymam kciuki abyś jak najszybciej sie do lekarza wybrała.
Też jestem ciekawa czy to ostatnia wizyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
No właśnie jestem bardzo tego ciekawa. Jedynie wiem, ze mi położna mówiła, ze nie czekają u nas 2 tyg, tylko lekarz przeważnie po 4-5 dniach każe się zgłosić do szpitala, ale nie wiem czy na obserwację czy wywołanie
![]() ![]() Ja to coś czuję, ze dziś pójdę do gina a ten mi powie , że mam zero rozwarcia ![]() Ciekawe czy mała sobie pępowinę sciagnęła już. |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Aaby, no skoro mnie nie pomyliłaś z nikim... to dziekuję ![]() ![]() Zabcia, pozwoliłam sobie zobaczyć zdjęcia z baby shower(i zaprosić Cię do znajomych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu, kurna, Ty chyba serio nie planujesz rodzić - niezła jesteś ![]() Ehhh...i znowu poniedziałek i praca. Źle mi, bo mam poczucie straconego czasu przez ten majowy tydzień. Nie zrobiłam bardzo wielu z zaplanowanych rzeczy...szczególnie uczelnianych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Butter no chyba Majce jest za dobrze u mnie w brzuszku.
Wydaje mi się, że większość osób przez ten weekend majowy nic nie zrobiła ![]() Choc ja byłam sumienna i codziennie sie ang. uczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zadomowienie
|
witam po długim meczacym weekendzie minał mi szybko az za szybko tylko ze niestety był przepełniony smutkiem umarł wujek tz ale było tez miło swieto swalismy swoja 1 rocznice i przedewszyskim budowa i tynkowaie udało sie otynkowac juz 1 pkój i zaczac 2 z 3 teraz musze jechac zapisac tz do okulisty ale terminy sa dopiero na wrzesien
![]() ![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
booziaczek witaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zrobiłam tylko wywiad... ale to za mało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu wujka ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Butter jakby mój mąż nie pracował, to też bym nic nie zrobiła. Ja przy nim jakoś nie umiem sie uczyć
![]() Wczoraj mąż nakleił tę naklejkę na kontakt u małej w pokoju, bo tylko tego w nim brakowało ![]() Dzis obiadu nie muszę gotować. Bo po lekarzu jedziemy do moich rodziców na sajgonki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie wiem czy będę dziś robić obiad, bo postanowiłam sobie zrobić detoks po tym tygodniu grillowego obżarstwa... Ciekawe jak mi to wyjdzie, ale czuję, że mój organizm byłby mi za to wdzięczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Butter tak, tak czekamy na nią
![]() ![]() Ja już mam dość grilli normalnie przez tę majówkę. Dziś zrobię sałatkę za to jakąś. |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziendoberek!
Zabcia, a ja nie widze fotek z showera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I super wyszla ta rozmowa z mezusiem!!! Fajnie, jak tak facet sie sam okresli w tej kwestii ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie leje, jest poniedzialek, jestem chora, i czekam na @ ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my tez mamy takie naklejki na kontakty, bardzo mi się podobają takie dekorację ![]() a ja od jutra robię sobie 16 dni bez słodyczy i postaram się bez ziemniaków i może chleba (oj będzie ciężko) nikita dzięki i tobie również zdrówka życzę. A dalej masz plamienia? może @ nie przyjdzie, trzymam kciuki za to.
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-05-07 o 07:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuuu zdrówka życzę. I mam nadzieję, ze @ nie przyjdzie. Stokrotko trzymam kciuki za wytrwałość. Ja ostatnio bez słodyczy wytrzymałam 40 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam się z pracy, po urlopie ![]() Postaram się zajrzeć, chociaż na chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety też mam katar i kaszel... ![]() Cytat:
![]() Nie umiem zaplanować, że nic nie zrobię...to złe, bo potem, jak czegoś nie zrobię, to mam wyrzuty sumienia, tak jak teraz... A jak odpoczywam, to ciągle myślę o tym, co powinnam zrobić, albo co mam do zrobienia...i takie odpoczywanie to tez o kant tyłka rozbić ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
AABY no pewnie że to dość czasu . Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie brałam kwasu przed zajściem, dopiero jak się dowiedziałąm że w ciąży jestem. A i teraz biorę jak mi się przypomni. A decyzji gratuluje. Dacie radę, ja się dowiedziałąm że jestem w ciąży jak mąż fundamenty kopał, tak więc dacie z dzieckiem radę wybudować dom , spokojnie.
![]() AMANI piesek jest już nasz, tzn jest opłacony ale na razie przez miesiąc jeszcze będzie u tych ludzi bo my musimy najpierw płot zrobić. (Fotka ponieżej) A co do budowy – to ciągnie się przeokropnie, już bym chciałą tam mieszkać. ![]() MADZIA mnie się kazała zgłosić w dniu terminu na wizytę, jeśli oczywiście nic mnie wcześniej nie złapie – no i nie zdążyłam ![]() BOOOZIACZEK przykro mi z powodu wujka
ślubowaliśmy - 20.09.2008 ![]() Wojtuś - ur. 06.12.2009 ![]() Ewunia - ur. 10.01.2013 ![]() Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2012-05-31 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi z powody wujka ![]() A TZ sie nie przejmuj, tak jak Butter napisala chlopy to cykory, jak juz sie stanie i bedzie dzidzia to bedzie dumny jak paw sie chwalic, ze to byla jego decyzja. ![]() Cytat:
ja pisanie pracy czy tez uczenie sie zawsze zostawialam na koniec, tzn w ostatecznym terminie sie mobilizowalam, bo jakos pod presja czasu bylam bardziej kreatywna. Po weekendzie grilowania nie moglam patrzec na mieso wiec wyobrazam sobie co czujesz po tygodniu grilowania. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
onyks wiem co czujesz, ja tez zaraz wybieram się do pracy i strasznie mi się nie chce, a jeszcze w tym tygodniu w sobotę idę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.