Slimex 15 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 14:47   #1051
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
ja też tak mam, że się skupić nie mogę, strasznie bolą mnie oczy i w ogóle zauważyłam, ze troszkę gorzej widzę, a czytałam, że sibu może pogarszać widzenie.

Paczuszka doszła i od jutra lecę na Sibu
widze że od jutra zaczynasz się męczyć
oj kochaniutka dobrze wyczytałaś z oczetami uważaj bo poczatki sa kiepskie, ale dajemy rade
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 14:48   #1052
crookass
Raczkowanie

hmm, możliwe, że nie działają skoro mówisz, że apetyt masz dalej taki sam. Ja już po pierwszej tabletce miałam problemy ze zjedzeniem czegokolwiek. Nie wiem jak inne będą działać, bo to ta sama substancja. Może zmień na zupełnie inną? Ale tu już musi mnie ktoś wspomóc, bo nie pamiętam jak się nazywa. Chyba coś na f?
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 14:50   #1053
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Witajcie,
właśnie rozpoczęłam już nie wiem, którą walkę z kilogramami. Obecnie BMI chyba 38 Wstyd się przyznać, ale mam 165 i 102 kg. No cóż trudno - 2 ciąże - choć i przed tem nie byłam modelką
Mianowicie zakupiłam Sibusl.. (kiedyś brałam Adi...) i muszę przyznać, że spodziewałam się lepszego działania. Oczywiście 3x w tygodniu ćwiczę i stosuję dietę. Dziś 6 tabletka a na koncie tylko - 0,8kg. Efekty na wadze to jedno, ale apetyt jest, może tylko na słodycze mniejszy. I żadnych efektów ubocznych - może powinnam się cieszyć, ale gdyby były to bym wiedziała, że tabletki działają.
Tabletki są chyba ok - źródło chyba spoko. Może na mnie nie działają, może warto po tym opakowaniu kupić inny specyfik. Co o tym myślicie? A może efekty będa później.

Będę wdzięczna za wsparcie i jakieś wskazówki.
Pozdrawiam
Witaj w gronie problemowych
myśle, że ciężko jest stwierdzić po 5 tabl., czy dobrze działają na Ciebie , kg nie spadają po 5 na tydz., spokojnie , weź opak. i dopiero zastanawiaj się co dalejpozdrawiam
Stary 2012-05-29, 15:23   #1054
Margaritte
Raczkowanie

Witaj Nemezis0810 Ja również jestem tu Nowa i dopiero zaczynam.
No to 2 dzień na sibu. Nie wiem jak to tam jest, ale jak na razie bez żadnych niepokojących objawów. Wczoraj lekko zakręciło mi się w główce ale myślę,że to z przemęczenia. W minioną noc miałam wolne - ale spałam jak zabita, ale w końcu nie spałam ponad 24h.
Fakt nie czuję apetytu i chęci podjadania czegokolwiek co bardzo mnie cieszy bo miałam z tym problemu szczególnie wieczorami.
Na śniadanie była połowa serka wiejskiego, a na obiad mała pierś z kurczaka ugotowana z warzywkami ... do podziału z moją córeczką hahaha - jedyna która dba oto abym nie zjadła za dużo . No ale mimo braku apetytu jednak trzeba coś zjeść.

Przepraszam za całość pogrubioną, ale edytor wizaz jakoś mi szwankuje
Stary 2012-05-29, 15:39   #1055
basadyba
Przyczajenie

Cytat:
moim zdaniem to jest głupota brać tak mocną chemię przy 5 kg nadwagi :/
to jest lek dla otyłych, a nie dla dziewczyn, którym przeszkadzają boczki.
Oczywiście, tak jak mówi Marika, nikt Ci tego nie zabroni, możesz brać, ale nic Ci to nie da. Dziewczyno masz BMI w normie, a chcesz się truć niewiadomo czym. Sibu było przepisywane dla osób z otyłością zagrażającą zdrowiu, a nie dla panienek, którym boczki wystawały....
Hej Crookass,
w zasadzie wszystko z Twoja wypowiedza byloby ok, masz swoje zdanie i je wyrazilas....po co jednak ten komentarz na sam koniec,hmm? rozumiem, ze kazdy jest skupiony na wlasnym problemie, jeden ma wiekszy, drugi mniejszy, ale z calym szacunkiem, ani Tobie, ani mnie wazyc, ktory jest bardziej doniosly.
Z Twojej wypowiedzi mozna wysunac wniosek, ze dziewczyny, ktore nie maja 30 kg do zrzucenia, to po prostu panienki z fanaberiami i tyle. A widzisz, ja czytajac Twoje posty pomyslalam, ze musisz byc naprawde super dziewczyna, ze walczysz i ze sie nie poddajesz i ze pewnie jest trudno, czasami nawet bardzo, ale idziesz dalej i ze rzeczywiscie, w porownaniu z wieloma dziewczynami, moj problem, to zaden problem. Nigdy jednak nie pozwolilabym sobie na jakikolwiek komentarz, nawet jesli ktos mialby kompletnie kosmiczny pomysl.
Zaraz sie odezwa glosy, ze jestem przewrazliwiona. Otoz, nie. Po prostu wiem, ze wszystko mozna komunikowac w inny sposob.

Dziewczyny, zycze Wam wszystkim powodzenia w osiagnieciu postawionych celow, bez wzgledu na to, jakie sa

Ja wiem, jakie mam BMI i wiem, ze jest w normie.
basadyba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:58   #1056
paulajas
Raczkowanie

hej, dawno mnie nie było. ale nie mam możliwości być tu codziennie jak tam marika? jak waga?

ja odstawiłam już jakiś czas temu sibu., i jak pisałam o lidzie. zamówiłam, biorę chyba już 5dzień. nie boli mnie głowa, jak po sibu., serducho nie wali, czuję się ok. na razie się nie ważyłam, chcę trochę odczekać. zobaczymy.
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 17:06   #1057
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
hej, dawno mnie nie było. ale nie mam możliwości być tu codziennie jak tam marika? jak waga?

ja odstawiłam już jakiś czas temu sibu., i jak pisałam o lidzie. zamówiłam, biorę chyba już 5dzień. nie boli mnie głowa, jak po sibu., serducho nie wali, czuję się ok. na razie się nie ważyłam, chcę trochę odczekać. zobaczymy.

Dzień Dobry Pani.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Pani.

Miło , że nas wreszcie odwiedziłaś ale żeby nie było tak słodko z przywitaniem dostaniesz troszke

Co tam kochana u Ciebie? Jak żyjesz, jak kg? pisz wszystko bo ciekawość mnie zjada, tyle czasu nic się nie odzywać, byś się wstydziła nawet słowa nie naklepać
napisz jaka waga? zeszła przy sib!!! i wypadałoby żebyś wiedziała jaką waga startujesz przy lidzi
Stary 2012-05-29, 23:01   #1058
Jeanne1990
Raczkowanie

Kochane

Nic nie pisałam, a tyle miałam do opowiedzenia.

Dziś wylądowałam na chirurgii zęba wiem, jak to brzmi, teraz się uśmiecham, ale od wczoraj o mało nie umarłam.

Moje ósemki chcą mnie wykończyć, teraz jestem cała w znieczuleniu, po prawie dobie w szpitalu i prywatnym gabinecie nie mam kompletnie sił.
Przez ten czas wcisnęłam tylko jeden jogurt w siebie, bo i tak nie mogłam zjeść nic o innej konsystencji.

Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie i nadrobię te parę dni.

Wszystkim eSkom gratuluję sukcesów tych dużych i mniejszych
A nowe Panie serdecznie witam

Edytowane przez Jeanne1990
Czas edycji: 2012-05-29 o 23:43
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 06:51   #1059
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jeanne1990 Pokaż wiadomość
Kochane

Nic nie pisałam, a tyle miałam do opowiedzenia.

Dziś wylądowałam na chirurgii zęba wiem, jak to brzmi, teraz się uśmiecham, ale od wczoraj o mało nie umarłam.

Moje ósemki chcą mnie wykończyć, teraz jestem cała w znieczuleniu, po prawie dobie w szpitalu i prywatnym gabinecie nie mam kompletnie sił.
Przez ten czas wcisnęłam tylko jeden jogurt w siebie, bo i tak nie mogłam zjeść nic o innej konsystencji.

Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie i nadrobię te parę dni.

Wszystkim eSkom gratuluję sukcesów tych dużych i mniejszych
A nowe Panie serdecznie witam

oj Asiula, współczuje wiem co znaczą wyżynające się ósemki dla pocieszenia mogę dodać , oj Asiula, współczuje wiem co zbacza wyżynające się ósemki
że nie Ty jedna masz tak) oczywiście każdy przechodzi inaczej)

A ja się wczoraj zastanawiałam , gdzie ta pięknooka zaginęła, a biedactwo męczyło się
Man nadzieję , że po znieczuleniach czułaś się ok, bo to różnie bywa

pozdrawiam i napisz jakie efekty w kg, wiem , że teraz co innego masz na głowie , ale czekamy na efekty
Stary 2012-05-30, 07:05   #1060
crookass
Raczkowanie

basadyba najmocniej Cię przepraszam, trochę mnie poniosło i rzeczywiście nie powinnam rzucać takich komentarzy. Przepraszam

Co do mnie to mam za swoje...
Godzinę temu wzięłam pierwszą tabletkę Sibum. i czuję się tak, jakbym na śniadanie wypiła pół litra wódki. Kręci mi się w głowie niemiłosiernie, czuję że nie myślę trzeźwo tylko tak, jakbym była pijana. Jest mi niedobrze i nie mogę skupić wzroku, rozjeżdża się. Po Slim. nie miałam aż takich jazd. Aha, no i teraz już wiem co to znaczy mieć sucho w ustach....
Stary 2012-05-30, 07:31   #1061
marika39
BAN stały

Cytat:
basadyba najmocniej Cię przepraszam, trochę mnie poniosło i rzeczywiście nie powinnam rzucać takich komentarzy. Przepraszam

Co do mnie to mam za swoje...
Godzinę temu wzięłam pierwszą tabletkę Sibum. i czuję się tak, jakbym na śniadanie wypiła pół litra wódki. Kręci mi się w głowie niemiłosiernie, czuję że nie myślę trzeźwo tylko tak, jakbym była pijana. Jest mi niedobrze i nie mogę skupić wzroku, rozjeżdża się. Po Slim. nie miałam aż takich jazd. Aha, no i teraz już wiem co to znaczy mieć sucho w ustach....
kochana mówiłam , żeby uważać na skutki!!! zjadłaś coś wcześniej? uważaj na siebie, pij duzo wody i spróbuj na początek co 2 dzień powinno przejsc po tyg. ładnie sie załatwiłeś!!!
podstawa to jedzenie, a wieczorem chyba nie jadłaś!!!
Stary 2012-05-30, 07:40   #1062
crookass
Raczkowanie

no to prawda, nie jadłam wieczorem. Ostatni posiłek to był obiad ok godziny 16. Zaraz zjem jakieś śniadanie. Może będę go brała dopiero po śniadaniu.
Stary 2012-05-30, 08:34   #1063
Margaritte
Raczkowanie

Cytat:
no to prawda, nie jadłam wieczorem. Ostatni posiłek to był obiad ok godziny 16. Zaraz zjem jakieś śniadanie. Może będę go brała dopiero po śniadaniu.
Oj chyba najlepiej po śniadanku. Ja wstaję piję kawę jem serek i biorę się za tabsa

Ale nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, jakoś mam wątpliwości do działa ich na mnie. Nie mam żadnych skutków ubocznych a dzisiaj już 3 dzień.

Może dlatego,że od samego początku Was posłuchałam i staram się "jeść" i z reguły piję duuuuuuuuużo wody w ciągu dnia ... nie wiem już.
Stary 2012-05-30, 08:39   #1064
crookass
Raczkowanie

a czujesz głód? ja na początku też nie miałam żadnych skutków ubocznych, ale za to nie miałam też apetytu, więc działały. Nie ma się co bać, na pewno działają

Dziewczyny powiedzcie mi, czy wy też czujecie taką dziwną gulę w gardle? Mam to od kilku dni, tak jakbym miała napuchnięte gardło od wewnątrz. Mam się bać?
Stary 2012-05-30, 09:14   #1065
Nemezis0810
Raczkowanie

Serdecznie dziekuję za odpowiedzi.
Faktycznie nie będę się od razu nastawiać. Biorę dzielnie i może się coś ruszy. Muszę przyznać, że nie mam ochoty na podjadanie wieczorne itp. Słodycze też średnio, więc może nie jest tak źle.

Zobaczymy w kolejnych dniach. Dziś dzień siłowni, więc trochę się spali dodatkowych kalorii na bieżni i orbitreku.

Pozdrawiam wszytkie
Nemezis0810 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 09:14   #1066
Jeanne1990
Raczkowanie

Ja mam gulę w gardle, bo mam tak pogryziony język i policzek, że masakra
Znacie jakieś sposoby, żeby to jak najszybciej zagoić?

basadyba
, nie dziw się, że osoby z prawdziwą nadwagą tak reagują. Na Niedoskonałości figury przy takiej wadze, jaką Ty masz, tak jak powiedziała Marika- zdadzą się tylko ćwiczenia.

Moja Mama jest szczuplutką osobą, ale ma problem z 'wydętym' brzuszkiem. Jak się zaczęła odchudzać, to miała takie mizerne ramionka, rączki, ale brzuszek... został.

Zaczęła ćwiczyć. Kupiłam jej w empiku kilka płyt z fitnessem różnego rodzaju. Efekt? Po paru tygodniach brzuszek zaczał się wciągać

I jeszcze jedno- wiesz, dlaczego jesteśmy uczulone, jak ktoś z normalną wagą chce brać takie tabletki? Bo przez osoby, które nie potrzebowały, nie powinny brać tych tabletek, a brały mimo to, wycofali Meridię i wszystkie pochodne z aptek. Jest to lek przeznaczony dla osób otyłych nie bez powodu.
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:22   #1067
oblio84
Przyczajenie

hej jestem tu nowa moge do was doloczyc zawsze bedzie mi razniej

wiec tak moje parametry to

wiek 28 lat
2 ciaze
waga 110!!!!!zgroza!!!!
pas 115cm

mam tabletki obestofit, tez 15mg sibu...

biore je od wczoraj.. natepne wazenie bedzie we wtorek..
co do skutkow ubocznych to mam suchosc w ustach i czasam uderzenia goraca.. ale zdazylo mi sie to dopiero ze 2-3 razy..

nie chce mi sie w ogole jesc.. wczoraj zjadlam na sniadanie jedna kromke chleba, w dzien nic, tylko picie, potem o 16 mialam dzien mamy w szkole i zjadlam 1 kawalek ciasta ( wiecej i tak bym nie dala rady) no i wieczorem zmusilam sie do jednej kanapki.. wiem ze musze jakos wiecej jesc... bo z tego co wczoraj wyliczylam zjadlam tylko jakies 800 kcal...

dzis bedzie tez i banan i jakis jogurt.. aaa a na obiad zrobie sobie salatke z kurczakiem...

ciekawa jestem czy na mnie zadzialaja te tabletki...
oblio84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:47   #1068
marika39
BAN stały

Cytat:
kochana jesteś od dłuższego czasu tutaj , sama już mnie pytałaś kiedy lepiej brać , pisałyśmy o tym nie raz, a Ty i tak po swojemu~~~~~~~~~~
mówiłam , że sibu-x to nie slim.. dziewczyny , czytajcie uważnie i - wiem , że to ciężkie jak ktoś zwraca uwagę komuś- posłuchajcie kobity która brała nie jedno opak..... tłumaczyłam jak ....małemu dziecku , że początki są naprawdę ciężkie a wy dalej swoje, dzieci - chcą być mądrzejsze od matki

ja was dowe to was utłuke, a znajde was , warszawa nie taka wielka

czasami nie chce mi się już pisać , bo nic nowego nie piszę tylko to samo!!!!!!!! a ja chce dobrze

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Serdecznie dziekuję za odpowiedzi.
Faktycznie nie będę się od razu nastawiać. Biorę dzielnie i może się coś ruszy. Muszę przyznać, że nie mam ochoty na podjadanie wieczorne itp. Słodycze też średnio, więc może nie jest tak źle.

Zobaczymy w kolejnych dniach. Dziś dzień siłowni, więc trochę się spali dodatkowych kalorii na bieżni i orbitreku.

Pozdrawiam wszytkie
hejka, więc to najważniejsze, dobre nastawienie , dietka , ruch itp , zobaczysz efekty. Waż sie co tydz. i zobaczysz po miesiącu 5 kg mniej więc nie ma co się załamywać , bo to przyniesie odwrotny skutek powodzonka

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:

basadyba
, nie dziw się, że osoby z prawdziwą nadwagą tak reagują. Na Niedoskonałości figury przy takiej wadze, jaką Ty masz, tak jak powiedziała Marika- zdadzą się tylko ćwiczenia.

Moja Mama jest szczuplutką osobą, ale ma problem z 'wydętym' brzuszkiem. Jak się zaczęła odchudzać, to miała takie mizerne ramionka, rączki, ale brzuszek... został.

Zaczęła ćwiczyć. Kupiłam jej w empiku kilka płyt z fitnessem różnego rodzaju. Efekt? Po paru tygodniach brzuszek zaczał się wciągać

I jeszcze jedno- wiesz, dlaczego jesteśmy uczulone, jak ktoś z normalną wagą chce brać takie tabletki? Bo przez osoby, które nie potrzebowały, nie powinny brać tych tabletek, a brały mimo to, wycofali Meridię i wszystkie pochodne z aptek. Jest to lek przeznaczony dla osób otyłych nie bez powodu.

płukanke z szałwi rób , opuchnięcie i stan zapalny usunie , który powstał po urazie pliczków
Stary 2012-05-30, 09:53   #1069
paulajas
Raczkowanie

ile mi spadło na sibu, pisałam poprzednio, nie wracałam do niego. miałam przerwę w stosowaniu, gdy czekałam na przyjście lidy. teraz biorę ją 6dzień, no czuję się ok, piję jak smok i mogę spać, znam wagę, ale zważę się dopiero za kilka dni, przez lidę mam zaparcia, ale to podobno normalne na początku, więc dam znać o wynikach
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 11:30   #1070
Margaritte
Raczkowanie

Cytat:
a czujesz głód? ja na początku też nie miałam żadnych skutków ubocznych, ale za to nie miałam też apetytu, więc działały. Nie ma się co bać, na pewno działają

Dziewczyny powiedzcie mi, czy wy też czujecie taką dziwną gulę w gardle? Mam to od kilku dni, tak jakbym miała napuchnięte gardło od wewnątrz. Mam się bać?

Nie nie czuję głodu - na szczęście , ale jedno co zauważyłam, że mimo wszystko człowiek chyba się jeszcze nie przyzwyczaił bo złapałam się na tym, że z nudów zaglądam do lodówki, albo szukam po domu coby tu przekąsić. W rezultacie na nic nie mam ochoty i idę zapalić ale i jakoś papierosy przestały mi smakować hahaha.
Stary 2012-05-30, 11:51   #1071
marika39
BAN stały

Cytat:

basadyba

wiecie co do tej "guli" jesteście juz nie pierwsza osoba która o to pyta i kilka osób na to zwróciło uwage , pisaliśmy już o tym na forum K.Z wiec może lepiej przeczytac na ten temat tam albo zadaj pytanie bezpośrednio osobie która na takie tematy może od powiedzieć . Na forum 2-3 dziewczyny miały takie odczucie , ja szczerze zastanawiam sie czy takie wypełnienie w gardle jakby uścisk to jest to o czym mówicie !!!!! jeśli tak to też to mam.
Stary 2012-05-30, 12:28   #1072
Dolce32
Raczkowanie

Biorę 5 dzień i mam podobnie.. Gula w gardle. jakby kulka jedzenia się zatrzymała
Ciężkie są te początki.. Kołatanie serca masakra:/ najmocniej wieczorem.
Damy radę
Dolce32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 12:44   #1073
marika39
BAN stały

Wiecie co wam powiem o tych gulkach, o uczuciu towarzyszącemu

Nie wiem , czy któraś z was kiedyś rzucała palenie!!!

Ja tak i mam takie samo odczucie czegoś w gardle, nacisku, ucisku, ciężko to określić, jakby coś było co blokuje . Ale do czego zmierzam , nie wiem czy to nie jest spowodowane tym , ze my jako organizm potrzebujemy jedzenia - w tej sytuacji, odchudzania- organizm walczy , bo w mózgu powstaje blokada przez tabl. na odczuwanie potrzeby jedzenia.
Moze to wyda sie głupie ale miałam tak samo przy rzucaniu palenia kiedy brałam Niquitin, który powodował blokadę na chec palenia i odczucie było jakby organizm walczył a gardło potrzebowało to co zawsze dostawało , nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam , ale skojarzenie mam takie bo bardzo podobna sytuacja

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 13:02   #1074
Dolce32
Raczkowanie

Ja palę

hmm, sugerujesz, że to psychika?
Stary 2012-05-30, 13:11   #1075
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dolce32 Pokaż wiadomość
Ja palę

hmm, sugerujesz, że to psychika?
ja wiem , czy psychika? prędzej głód nikotynowy a teraz głód na brak poiżywienia, nie wiem dlaczego ale skojarzenie takie mam bo odczucie takie było

Moze przy braku , odstawieniu czegoś taki icisk w gardle , wypchania czymś tak jak piszecie "gula" takie uczucie? ale skoro kazda z nas to ma więc powodu do obaw nie ma
Stary 2012-05-30, 13:17   #1076
Dolce32
Raczkowanie

Albo to po prostu efekt zażywania S. Np. 2 tygodnie, nim zaczęłam łykać ograniczałam już jedzenie i takiego uczucia nie miałam.
Przecież jemy fakt, że mniej
Widocznie tak ma być.
Stary 2012-05-30, 13:42   #1077
Nemezis0810
Raczkowanie

Jeśli chodzi o gulę to nie mam takiego objawu. Jednak biorąc pod uwagę to, że nie mam żadnych objawów to moje stanowisko w tej sprawie jest mało ważne.
Muszę Wam się przyznać, że mogłabym mieć chociaż więcej energii. Mnie to się chce spać niemiłosiernie.
Nemezis0810 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 13:57   #1078
Dolce32
Raczkowanie

Nemezis zgodzę się z Tobą. Energii trochę brak. Uprzedzam, że osłabienie to nie jest.
Pamiętajmy też, że ostatnio ciśnienie skacze, pogoda się zmienia, co powoduje taki stan "uśpienia".
Stary 2012-05-30, 16:05   #1079
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dolce32 Pokaż wiadomość
Albo to po prostu efekt zażywania S. Np. 2 tygodnie, nim zaczęłam łykać ograniczałam już jedzenie i takiego uczucia nie miałam.
Przecież jemy fakt, że mniej
Widocznie tak ma być.

moze
napisałam porównanie , a jak jest nie wiem , nie jestem expertem ,nic takiego nie ma w ulotce wiec nie wiem

[SIZE=1]---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------[/SIZE

[QUOTE=Jeanne1990;34400066]Ja mam gulę w gardle, bo mam tak pogryziony język i policzek, że masakra

i jak się czujesz? nic sie nie odzywasz? przeszło troche?
Stary 2012-05-30, 18:54   #1080
marika39
BAN stały

[QUOTE=crookass;

jak sie czujesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości