|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
![]() oj kochaniutka dobrze wyczytałaś z oczetami uważaj bo poczatki sa kiepskie, ale dajemy rade
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
hmm, możliwe, że nie działają skoro mówisz, że apetyt masz dalej taki sam. Ja już po pierwszej tabletce miałam problemy ze zjedzeniem czegokolwiek. Nie wiem jak inne będą działać, bo to ta sama substancja. Może zmień na zupełnie inną? Ale tu już musi mnie ktoś wspomóc, bo nie pamiętam jak się nazywa. Chyba coś na f?
|
|
|
|
#1053 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w gronie problemowych![]() myśle, że ciężko jest stwierdzić po 5 tabl., czy dobrze działają na Ciebie , kg nie spadają po 5 na tydz., spokojnie , weź opak. i dopiero zastanawiaj się co dalej pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Nemezis0810 Ja również jestem tu Nowa i dopiero zaczynam.
No to 2 dzień na sibu. Nie wiem jak to tam jest, ale jak na razie bez żadnych niepokojących objawów. Wczoraj lekko zakręciło mi się w główce ale myślę,że to z przemęczenia. W minioną noc miałam wolne - ale spałam jak zabita, ale w końcu nie spałam ponad 24h. Fakt nie czuję apetytu i chęci podjadania czegokolwiek Na śniadanie była połowa serka wiejskiego, a na obiad mała pierś z kurczaka ugotowana z warzywkami ... do podziału z moją córeczką hahaha - jedyna która dba oto abym nie zjadła za dużo . No ale mimo braku apetytu jednak trzeba coś zjeść.Przepraszam za całość pogrubioną, ale edytor wizaz jakoś mi szwankuje
|
#1055 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w zasadzie wszystko z Twoja wypowiedza byloby ok, masz swoje zdanie i je wyrazilas....po co jednak ten komentarz na sam koniec,hmm? rozumiem, ze kazdy jest skupiony na wlasnym problemie, jeden ma wiekszy, drugi mniejszy, ale z calym szacunkiem, ani Tobie, ani mnie wazyc, ktory jest bardziej doniosly. Z Twojej wypowiedzi mozna wysunac wniosek, ze dziewczyny, ktore nie maja 30 kg do zrzucenia, to po prostu panienki z fanaberiami i tyle. A widzisz, ja czytajac Twoje posty pomyslalam, ze musisz byc naprawde super dziewczyna, ze walczysz i ze sie nie poddajesz i ze pewnie jest trudno, czasami nawet bardzo, ale idziesz dalej i ze rzeczywiscie, w porownaniu z wieloma dziewczynami, moj problem, to zaden problem. Nigdy jednak nie pozwolilabym sobie na jakikolwiek komentarz, nawet jesli ktos mialby kompletnie kosmiczny pomysl. Zaraz sie odezwa glosy, ze jestem przewrazliwiona. Otoz, nie. Po prostu wiem, ze wszystko mozna komunikowac w inny sposob. Dziewczyny, zycze Wam wszystkim powodzenia w osiagnieciu postawionych celow, bez wzgledu na to, jakie sa Ja wiem, jakie mam BMI i wiem, ze jest w normie. |
|
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
hej, dawno mnie nie było. ale nie mam możliwości być tu codziennie
jak tam marika? jak waga?ja odstawiłam już jakiś czas temu sibu., i jak pisałam o lidzie. zamówiłam, biorę chyba już 5dzień. nie boli mnie głowa, jak po sibu., serducho nie wali, czuję się ok. na razie się nie ważyłam, chcę trochę odczekać. zobaczymy. |
|
|
|
#1057 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzień Dobry Pani. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Miło , że nas wreszcie odwiedziłaś ![]() Co tam kochana u Ciebie? Jak żyjesz, jak kg? pisz wszystko bo ciekawość mnie zjada, tyle czasu nic się nie odzywać, byś się wstydziła nawet słowa nie naklepać napisz jaka waga? zeszła przy sib!!! i wypadałoby żebyś wiedziała jaką waga startujesz przy lidzi
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
Kochane
![]() Nic nie pisałam, a tyle miałam do opowiedzenia. Dziś wylądowałam na chirurgii zęba wiem, jak to brzmi, teraz się uśmiecham, ale od wczoraj o mało nie umarłam.Moje ósemki chcą mnie wykończyć, teraz jestem cała w znieczuleniu, po prawie dobie w szpitalu i prywatnym gabinecie nie mam kompletnie sił. Przez ten czas wcisnęłam tylko jeden jogurt w siebie, bo i tak nie mogłam zjeść nic o innej konsystencji. Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie i nadrobię te parę dni. Wszystkim eSkom gratuluję sukcesów tych dużych i mniejszych ![]() A nowe Panie serdecznie witam
Edytowane przez Jeanne1990 Czas edycji: 2012-05-29 o 23:43 |
|
|
|
#1059 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oj Asiula, współczuje że nie Ty jedna masz tak) oczywiście każdy przechodzi inaczej) A ja się wczoraj zastanawiałam , gdzie ta pięknooka zaginęła, a biedactwo męczyło się![]() Man nadzieję , że po znieczuleniach czułaś się ok, bo to różnie bywa pozdrawiam i napisz jakie efekty w kg, wiem , że teraz co innego masz na głowie , ale czekamy na efekty
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
basadyba najmocniej Cię przepraszam, trochę mnie poniosło i rzeczywiście nie powinnam rzucać takich komentarzy. Przepraszam
![]() Co do mnie to mam za swoje... Godzinę temu wzięłam pierwszą tabletkę Sibum. i czuję się tak, jakbym na śniadanie wypiła pół litra wódki. Kręci mi się w głowie niemiłosiernie, czuję że nie myślę trzeźwo tylko tak, jakbym była pijana. Jest mi niedobrze i nie mogę skupić wzroku, rozjeżdża się. Po Slim. nie miałam aż takich jazd. Aha, no i teraz już wiem co to znaczy mieć sucho w ustach....
|
|
|
|
#1061 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
podstawa to jedzenie, a wieczorem chyba nie jadłaś!!! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
no to prawda, nie jadłam wieczorem. Ostatni posiłek to był obiad ok godziny 16. Zaraz zjem jakieś śniadanie. Może będę go brała dopiero po śniadaniu.
|
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, jakoś mam wątpliwości do działa ich na mnie. Nie mam żadnych skutków ubocznych a dzisiaj już 3 dzień. Może dlatego,że od samego początku Was posłuchałam i staram się "jeść" i z reguły piję duuuuuuuuużo wody w ciągu dnia ... nie wiem już.
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
a czujesz głód? ja na początku też nie miałam żadnych skutków ubocznych, ale za to nie miałam też apetytu, więc działały. Nie ma się co bać, na pewno działają
![]() Dziewczyny powiedzcie mi, czy wy też czujecie taką dziwną gulę w gardle? Mam to od kilku dni, tak jakbym miała napuchnięte gardło od wewnątrz. Mam się bać? |
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie dziekuję za odpowiedzi.
Faktycznie nie będę się od razu nastawiać. Biorę dzielnie i może się coś ruszy. Muszę przyznać, że nie mam ochoty na podjadanie wieczorne itp. Słodycze też średnio, więc może nie jest tak źle. Zobaczymy w kolejnych dniach. Dziś dzień siłowni, więc trochę się spali dodatkowych kalorii na bieżni i orbitreku. Pozdrawiam wszytkie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam gulę w gardle, bo mam tak pogryziony język i policzek, że masakra
![]() Znacie jakieś sposoby, żeby to jak najszybciej zagoić? basadyba, nie dziw się, że osoby z prawdziwą nadwagą tak reagują. Na Niedoskonałości figury przy takiej wadze, jaką Ty masz, tak jak powiedziała Marika- zdadzą się tylko ćwiczenia. Moja Mama jest szczuplutką osobą, ale ma problem z 'wydętym' brzuszkiem. Jak się zaczęła odchudzać, to miała takie mizerne ramionka, rączki, ale brzuszek... został. Zaczęła ćwiczyć. Kupiłam jej w empiku kilka płyt z fitnessem różnego rodzaju. Efekt? Po paru tygodniach brzuszek zaczał się wciągać ![]() I jeszcze jedno- wiesz, dlaczego jesteśmy uczulone, jak ktoś z normalną wagą chce brać takie tabletki? Bo przez osoby, które nie potrzebowały, nie powinny brać tych tabletek, a brały mimo to, wycofali Meridię i wszystkie pochodne z aptek. Jest to lek przeznaczony dla osób otyłych nie bez powodu. |
|
|
|
#1067 |
|
Przyczajenie
|
hej
jestem tu nowa moge do was doloczyc zawsze bedzie mi razniej![]() wiec tak moje parametry to wiek 28 lat 2 ciaze waga 110!!!!!zgroza!!!! pas 115cm mam tabletki obestofit, tez 15mg sibu... biore je od wczoraj.. natepne wazenie bedzie we wtorek.. co do skutkow ubocznych to mam suchosc w ustach i czasam uderzenia goraca.. ale zdazylo mi sie to dopiero ze 2-3 razy.. nie chce mi sie w ogole jesc.. wczoraj zjadlam na sniadanie jedna kromke chleba, w dzien nic, tylko picie, potem o 16 mialam dzien mamy w szkole i zjadlam 1 kawalek ciasta ( wiecej i tak bym nie dala rady) no i wieczorem zmusilam sie do jednej kanapki.. wiem ze musze jakos wiecej jesc... bo z tego co wczoraj wyliczylam zjadlam tylko jakies 800 kcal... dzis bedzie tez i banan i jakis jogurt.. aaa a na obiad zrobie sobie salatke z kurczakiem... ciekawa jestem czy na mnie zadzialaja te tabletki... |
|
|
|
#1068 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
mówiłam , że sibu-x to nie slim.. dziewczyny , czytajcie uważnie i - wiem , że to ciężkie jak ktoś zwraca uwagę komuś- posłuchajcie kobity która brała nie jedno opak..... tłumaczyłam jak ....małemu dziecku , że początki są naprawdę ciężkie a wy dalej swoje, dzieci - chcą być mądrzejsze od matki ![]() ![]() ja was dowe to was utłuke, a znajde was , warszawa nie taka wielka ![]() czasami nie chce mi się już pisać , bo nic nowego nie piszę tylko to samo!!!!!!!! a ja chce dobrze ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
więc nie ma co się załamywać , bo to przyniesie odwrotny skutek powodzonka---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
płukanke z szałwi rób , opuchnięcie i stan zapalny usunie , który powstał po urazie pliczków |
|||
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
ile mi spadło na sibu, pisałam poprzednio, nie wracałam do niego. miałam przerwę w stosowaniu, gdy czekałam na przyjście lidy. teraz biorę ją 6dzień, no czuję się ok, piję jak smok i mogę spać, znam wagę, ale zważę się dopiero za kilka dni, przez lidę mam zaparcia, ale to podobno normalne na początku, więc dam znać o wynikach
|
|
|
|
#1070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie nie czuję głodu - na szczęście , ale jedno co zauważyłam, że mimo wszystko człowiek chyba się jeszcze nie przyzwyczaił bo złapałam się na tym, że z nudów zaglądam do lodówki, albo szukam po domu coby tu przekąsić. W rezultacie na nic nie mam ochoty i idę zapalić ale i jakoś papierosy przestały mi smakować hahaha.
|
|
#1071 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
Biorę 5 dzień i mam podobnie.. Gula w gardle. jakby kulka jedzenia się zatrzymała
![]() Ciężkie są te początki.. Kołatanie serca masakra:/ najmocniej wieczorem. Damy radę
|
|
|
|
#1073 |
|
BAN stały
|
Wiecie co wam powiem o tych gulkach, o uczuciu towarzyszącemu
![]() Nie wiem , czy któraś z was kiedyś rzucała palenie!!! Ja tak i mam takie samo odczucie czegoś w gardle, nacisku, ucisku, ciężko to określić, jakby coś było co blokuje . Ale do czego zmierzam , nie wiem czy to nie jest spowodowane tym , ze my jako organizm potrzebujemy jedzenia - w tej sytuacji, odchudzania- organizm walczy , bo w mózgu powstaje blokada przez tabl. na odczuwanie potrzeby jedzenia. Moze to wyda sie głupie ale miałam tak samo przy rzucaniu palenia kiedy brałam Niquitin, który powodował blokadę na chec palenia i odczucie było jakby organizm walczył a gardło potrzebowało to co zawsze dostawało , nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam , ale skojarzenie mam takie bo bardzo podobna sytuacja |
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Ja palę
![]() hmm, sugerujesz, że to psychika?
|
|
|
|
#1075 |
|
BAN stały
|
ja wiem , czy psychika? prędzej głód nikotynowy a teraz głód na brak poiżywienia, nie wiem dlaczego ale skojarzenie takie mam bo odczucie takie było
Moze przy braku , odstawieniu czegoś taki icisk w gardle , wypchania czymś tak jak piszecie "gula" takie uczucie? ale skoro kazda z nas to ma więc powodu do obaw nie ma
|
|
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
Albo to po prostu efekt zażywania S. Np. 2 tygodnie, nim zaczęłam łykać ograniczałam już jedzenie i takiego uczucia nie miałam.
Przecież jemy fakt, że mniej![]() Widocznie tak ma być. |
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o gulę to nie mam takiego objawu. Jednak biorąc pod uwagę to, że nie mam żadnych objawów to moje stanowisko w tej sprawie jest mało ważne.
Muszę Wam się przyznać, że mogłabym mieć chociaż więcej energii. Mnie to się chce spać niemiłosiernie. |
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
Nemezis zgodzę się z Tobą. Energii trochę brak. Uprzedzam, że osłabienie to nie jest.
Pamiętajmy też, że ostatnio ciśnienie skacze, pogoda się zmienia, co powoduje taki stan "uśpienia". |
|
|
|
#1079 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moze napisałam porównanie , a jak jest nie wiem , nie jestem expertem ,nic takiego nie ma w ulotce wiec nie wiem [SIZE=1]---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------[/SIZE [QUOTE=Jeanne1990;34400066]Ja mam gulę w gardle, bo mam tak pogryziony język i policzek, że masakra ![]() Znacie jakieś sposoby, żeby to jak najszybciej zagoić? i jak się czujesz? nic sie nie odzywasz? przeszło troche? |
|
|
|
|
#1080 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=crookass;
jak sie czujesz? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

dobrze wyczytałaś z oczetami
Wstyd się przyznać, ale mam 165 i 102 kg. No cóż trudno - 2 ciąże - choć i przed tem nie byłam modelką
jak tam marika? jak waga?

męczyło się