![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem ze snem
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
tylko wtedy gdy mam zarwana noc-przez wiatr oczywiscie
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Był już wątek o bezsenności, więc połączyłam.
Ja ogólnie śpię dobrze (uwielbiam spać ![]() Jednego dnia pomogły mi 4 melisy wypite pod rząd. Ale potem miałam koszmary. Śniło mi się, że wypadam z okna. Dokładnie, w bardzo zwolnionym tempie. I miałam wrażenie, że wszystko mnie boli - w momencie styknięcia się z ziemią. A potem mi się śniło, że jeździłam żyletką po skórze. ![]() Zatem w gruncie rzeczy tego sposobu nie polecam. ![]()
![]() |
![]() |
#245 | |
Raróg
|
Coś musi być z tą melisą, rozklejałam się po niej na zawołanie, chociaż to raczej nie w moim stylu
![]() ![]() Poza tym ostatnio całkiem nieźle sypiam, a dopiero co się tu użalałam. Odmieniło mi się z nowym rokiem; po czterech latach czas najwyższy... :/ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie do Rambo - czy to była na pewno melisa?
![]() Lauro, to gratuluję sukcesu no i zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Raróg
|
Dzięki Silva
![]() ![]() Tylko ciągle się boję, że poprawa jest jedynie tymczasowa :/
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
tylko ten watek jest o tym ze nie mozemy spac przez wiatr.......
![]() |
#249 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najgorzej jest tez kiedy przegapi się tę 'chwilę' kiedy naprawde chce się porządnie spać. Później już jest koniec :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ostatnio, przez te wichury, to wolę nie otwierać okna niż widzeć ruszającą się firankę. A gdy już naprawdę muszę otworzyć, to przesuwam ją tak, żeby broń Boże wiatr nie miał jej w zasięgu podmuchu ![]() Wiesz, gdy mówiłam, o tym, że ruszająca się w oknie firanka doprowadza mnie do szału, wszyscy robili taką minę -> ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Ehhhh a co powiecie na to że ja od roku czasu "zasypiam" koło 3 w nocy i potem "śpie" bo snem tego nie można nazwać raczej drzemką do 12-13 w południe?Zaczęło sie jak rok temu zdradził i zostawił mnie chłopak od tamtej pory nie sypiam normalnie,teraz po świętach zrobił to samo,zerwałam i mam jeszcze gorsze noce.Nie moge sie przestawić a jak musze wstać wcześnie rano to odsypiam w dzień,próbuje tego nie robić ale nie wychodzi.Musze sie chyba już przyzwyczaić do tego chybaże znajde prace której szukam i sie to jakoś ureguluje nie wiem ale męczące to jest.Miewam po kilka takich drzemek nad ranem zawsze mi sie śni coś innego a ostatnio...tylko on...niedawno 4 razy!Masakra...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Raróg
|
Silva, no to rzeczywiście mnie pocieszyłaś
![]() ![]() Póki co przegapiłam raz, na szczęście bez konsekwencji, ale to dopiero pół miesiąca mija (dla mnie szmat czasu) ![]() Kami, u mnie właśnie tak samo wyglądało to moje spanie :/ A Twój powód - powiem jedno, dobrze, że go zostawiłaś. Może się wszystko ureguluje, kiedy dojdziesz do ładu z własnymi uczuciami, rozstanie jednak bywa niezłym stresem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezsenność
Położyłam się dziś o 00.30, zasnęłam ok 4.00, a o 4.30 zadzwonił mój zalany ex z wyznaniem miłości... Powiedział "Kocham Cię Aguś" po czym się rozłączył
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
zażyłam wczoraj Pramolan i nic nie zadziałał, całą noc się wierciłam i budziłam zastanawiam się czy wsiąść dzisiaj dwie myślicie że można?
![]() |
#255 |
BAN stały
|
Ja się tak nauczyłam chodzić spać o 1:00 góra 2:00 godzinie,że wcześniej nie zasne.Starałam się to zmienić,bo potem budze się i czuje się jak flak.
Chciałabym chodzic wcześniej spać,ale jak się położe za wcześnie,to zaczynam się rozmyślać,kręcić itd Potem chyba już ze zmęczenia usypiam i urywa mi się film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
wory pod oczami, bezsenność:(
nie wiedziałam na którym forum pisać, więc napisałam na plotkowym, ale mniejsza o to:
czy wy też macie problemy z bezsennością i worami pod oczami ![]() ![]() a może da się coś zrobić żeby ukryć objawy nieprzespanych nocy? i nie chodzi mi tu tylko o korektor, żeby jakoś wyglądać, ale żeby coś zrobić żeby nie zasypiać na stojąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wory pod oczami, bezsenność:(
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3879541]nie wiedziałam na którym forum pisać, więc napisałam na plotkowym, ale mniejsza o to:
czy wy też macie problemy z bezsennością i worami pod oczami ![]() ![]() a może da się coś zrobić żeby ukryć objawy nieprzespanych nocy? i nie chodzi mi tu tylko o korektor, żeby jakoś wyglądać, ale żeby coś zrobić żeby nie zasypiać na stojąco[/quote] miałam podobnie ...nie mogłam spać , tylko że ja kładłam się po 12, a i tak zasypiałam o 3 , a rano wyglądalam jak trup! a wszystko przez sesję, nerwy , brak ruchu i powietrza! więc zaczęłam się więcej ruszać. basen, dłuższe spacery z psem i kładę się o normalniejszych godzinach! i jest oki! może spróbuj pić melisę , więcej ruchu i powietrza!
![]() |
#258 |
BAN stały
|
na sen poodbno dobrze robi ciepłe mleko przed pójściem spać
ja jako tako problemów z bezsennością nie mam, czasami zdarza się jakaś jedna noc, kiedy nie mogę zasnąć, ale to rzadko - odpukać ![]() Wiem jednak, że mój tata ma takie problemy i to do tego stopnia, że poszedł do lekarza i dostał tabetki na sen. Problem w tym, że ma nienormowany czas pracy i czasami jak wraca z pracy o północy to już nie weźnie tabletki, bo rano by nie wstał - to dopiero koszmar, rano znów staje niewyspany, bo znów nie mógł zasnąć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
dzięki wam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
a znacie jakieś tanie sposoby na bezsenność
![]() codziennie nawet jeśli położę się o 22 do łóżka zasypiam gdzieś tak o 2, 3 a rodzice budzą mnie gdzieś tak o 5 - nie specjalnie, ale mam lekki sne, a tak hałasują że spać nie mogę ![]() chciałabym spać gdzieś tak do 7 rano i żeby się wyspać ale normalnie nie mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3880065]a znacie jakieś tanie sposoby na bezsenność
![]() codziennie nawet jeśli położę się o 22 do łóżka zasypiam gdzieś tak o 2, 3 a rodzice budzą mnie gdzieś tak o 5 - nie specjalnie, ale mam lekki sne, a tak hałasują że spać nie mogę ![]() chciałabym spać gdzieś tak do 7 rano i żeby się wyspać ale normalnie nie mogę ![]() ![]() tez mi halas przeszkadznajmnijeszy jak spie dltego rodzicow juz ustawilam ze maja chodzic jak myszki ![]() dobra jest tez herbartka na sen _-Nervinum nawet 2 zaparzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
prawdziwa bezsennosc jest choroba ktora leczy sie prawdziwymi lekami- wiec chyba nie musze pisac ze herbatka zaledwie pomaga w zasnieciu- nawet jak 2 zaparzysz nie gwarantuje ze zasniesz- a wstac napewno wstaniesz - co innego jakbys brala tabletki nasenne typowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Konto usunięte
|
dzięki
![]() a jest może ktoś na wątku, kto wie gdzie w Białymstoku można kupić tanio stopery (tak to się chyba nazywa) do uszu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3891017]dzięki
![]() a jest może ktoś na wątku, kto wie gdzie w Białymstoku można kupić tanio stopery (tak to się chyba nazywa) do uszu ![]() ![]() Stopery można kupić w każdej większej aptece. Ewentualnie na allegro ![]() Wiem, bo sama używam ![]()
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
ehhh doprowadza mnie to do szalu- najmniejszy problem blahostka a ja juz nie spie cala noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
naprawdę nie wiem Brook
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
widzę, że wątek ożył... ja jakoś od dwóch tygodni nie mogę spać, znów te wiatry i te firanki w oknie... brrr...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.