|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4052 |
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
DOBRE!!!
![]() ![]() U nas burzaaaa...
#4053 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
I po meczu
![]() teraz Rosja z Czechami gra,ale to mnie nie interesuje,chociaź mąż zapowiedzial oglądać,ale poszedl z psem ![]() mnie coś spanie zmaga,ide sie umyć i do wyrka zmykam,deszcz dolał porządnie. I od razu powietrze lepsze ![]() do jutra dziewczynki ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-06-08 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Rozeznanie
|
ja chyba też już zmykam spać.
dobranoc mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zadomowienie
|
ah do dupy,nie ładne,jeden troche lepszy ale mojemu sie nie p[odoba i wogole juz nie wiem co sama myslec
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiadomosc od Anusi: Jestem juz po badaniach.Szyjka w lepszym jest juz stanie.Rewelacji nie ma,ale z 10 tyg powinna wytzymać.Mam dalej sie oszczedać.Zostaje tu do poniedziałku.Mały waży 990g,od środy przybrał 30g,trzymajcie sie cieplutko.Ja tu odpoczywam.małemu tu dobrze bo szaleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Paula śpi:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dopiero się obrobiłam ze wszystkim po USG. a więc Zośka ma kilogram na liczniku- szału nie ma, ale nadrobiła przynajmniej kolejne 4 dni, więc różnica między USG z 12 tygodnia ktore wskazywało na ponad 12tyg a z pierwszego kiepskiego gdzie mielismy plecy 2tygodniowe juz się zmniejszyła o praie tydzień. Tak więc rośnie. Położenie główkowe już, ostatnio było poprzeczne, ale co mnie najbradziej rozbroiło to to że mała ma nogi nad głową!! Stópke miała zarzuconą na czoło ![]() Nie wróży mi córy z piękną wagą startową ale mi na prawdę 2,5 kg w zupełności wystarczy. Cóż jeszcze.. właśnie 20 minut temu mój samochód staną na parkingu pod blokiem ![]() ![]()
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Hello, nie dam rady nadrabiać bo mi sie nie chce no :p
Dzisiaj upalny dzień i cholernie głośny przez te mistrzostwa ![]() Byłam dzisiaj w biedronce po chrupki i zauwarzyłam fajny ciuszek dla bajtla ![]() Oczywiście trza było kupić ![]() O taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry ....
melduje się że wczoraj padłam na meczu Rosji z Czechami i spałam do rana .. niesamowicie piękne zdarzenie ![]() dzisiaj muszę załatwić obiegówkę więc latanie po uniwerku będzie ehhh .... niefajne zajęcie jak na sobotni dzień [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34589285]katee mam ale tylko buzi i jajeczek a mały sie tak wiercił że tak smiesznie wygląda.musiałabym zrobić zdjecie zdjecia.zobacze,może jutro wrzuce bom padnięta strasznie jest. Wiadomosc od Anusi: Jestem juz po badaniach.Szyjka w lepszym jest juz stanie.Rewelacji nie ma,ale z 10 tyg powinna wytzymać.Mam dalej sie oszczedać.Zostaje tu do poniedziałku.Mały waży 990g,od środy przybrał 30g,trzymajcie sie cieplutko.Ja tu odpoczywam.małemu tu dobrze bo szaleje ![]() Dobre wieści przynosisz Choco !!!! ciesze się że Ania ma taką sytułejszyn i oby tak pozostało .... Tamlin .. no Paulka padła troszku ... kochany robaczek !!!!! Iwcia śliczne bodziaki !!!!! właśnie tez myślę że ta 84 cm to do 6 miesięcy chyba starczy nie ???? yyy tamlin co myślisz ? a i pampersy to te białe bądź zielone kupować? pamiętam, że tych pomarańczowych się wystrzegać mam, tak? nic nie pomieszałam? a które to mają na pępuszek wycięcie? yy Kate pisała o tym chyba ![]() ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Iwcia Ty mnie pytałaś o pepco gdzie jest i chyba nie odpisałam aaaa więc powiedz swemu ślubnemu że na Bunkrach w simpli okolice ulicy Ślęczka przy tym dużym nowym rondzie jak na osiedle janek się jedzie - będzie wiedział ![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- jejku chce mi się tej sałatki z oliwkami ... nie zapisałam jej ... aaaa pomidor oliwki feta co tam jeszcze było ????????????????
#4065 |
Zakorzenienie
|
hey mamuski,
nadrobię Was w poniedziałek, bo szykuję się do szkoły. Na weekend zostaję we Wroc, bo przez to Euro komunikacja pewnie zapchana, a dziś mam do 20:30 zajęcia i jutro na 8 ciężko będzie dojechac. Także będę dopiero w niedziele wieczorem,a na forum w poniedziałek pewnie. Mężuś z psem mają wolną chatę hehe ![]() my dzisiaj wkraczamy w 27 tydzień ![]() ![]() zmykam po uczyc się jeszcze na egzamin. Trzymac kciuki, bym z zaliczeniami wróciła ![]() ![]() udanego weekendu i milionów kopniaczków ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Iwoncia sliczne bodziaki ![]() Sojka to super, że u Zosi wszystko w porządku i gratuluje własnych czterech kółek ![]() tamlin córunia dosłownie padnięta ![]() kate, konczita, aga_ton, almariel, tamlin śliczne ciuszki ![]() dobra ciut ciut Was nadrobiłam także zmykam do nauki ![]()
#4066 |
Zadomowienie
|
hejkagratulacje wizyt!!!
LASKI trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki zeby nie spieszyly sie za bardzo na druga strone buziaki
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za egzamin ![]() ![]() ja tyż spadam na uniwerek ..
![]() |
#4068 |
Zadomowienie
|
uffff....wkoncu nadrobilam te pare stron.o 7 jakas pierunska mucha mnie obudzila.jak ja zlapie to zatluke
![]() ![]() sliczne ciuszki upolowalyscie ![]() ja na zakuupy wybieram sie po niedzieli. trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu ![]() ![]() ![]() ladna pogoda sie u mnie zapowiada ,wiec ide pranko wlaczyc a potem sobie je na dworze rozwiesze... i jeszcze karpatke musze upiec ![]()
#4069 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() witamy sie w 22 tygodniu ![]() Ale ten czas leci ![]() ja właśnie wcinam śniadanko i popijam cherbatke. na dworku cieplutkko ale troche pochmurno ![]() maly kopie od rana i zapomnialam dopisac,że ułożony jest już główką w dół ale pewnie jeszcze kilka razy fikolki odwrotnie trzaśnie ![]() Ciesze sie,że u Anusi wporządku wszystko i,że mają sie ledpiej ![]() ciekawe jak Marta. Oby dziewczynki sie trzymały jak najdłużej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() internet mi nawala więc nie ma szans ani Was nadrobić, ani coś napisać, mam nadzieję że chociaż ta wiadomość przejdzie zanim zerwie połączenie ![]() Trzymam kciuki za wszystkie leżące mamy! bądźcie dzielne ![]() Gratuluję zaczętych tygodni ![]() i wypocznijcie przez ten weekend! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Helloł mamcie
![]() Iwoncia pinkne body ![]() Sojka Gratki za udaną wizytę ![]() ![]() angel 3 mam kciuki za weekend w szkole ![]() ![]()
#4072 | ||
Konto usunięte
|
Hej laseczki!
Wrescie troche luzu i nie musze sie dziś spieszyc ani jechac więc pobede dziś z Wami. Ale lało u mnie w nocy.Dobrze że kwiatki na noc przestwiłam na balkonie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko sie cieszyc.mądra zosia Cytat:
![]() i dbajcie tam o siebie kochane kupiłam lovele do kolorów.moge w niej prac tez białe ubranka? czy lepiej dokupić lovele do białego bo mam wątpliwosci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Wtajemniczenie
|
Haaaj!!
Ide po truskawy ![]() Baaaj! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 | |
Zadomowienie
|
WITAM!!!
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34589285]katee mam ale tylko buzi i jajeczek a mały sie tak wiercił że tak smiesznie wygląda.musiałabym zrobić zdjecie zdjecia.zobacze,może jutro wrzuce bom padnięta strasznie jest. Wiadomosc od Anusi: Jestem juz po badaniach.Szyjka w lepszym jest juz stanie.Rewelacji nie ma,ale z 10 tyg powinna wytzymać.Mam dalej sie oszczedać.Zostaje tu do poniedziałku.Mały waży 990g,od środy przybrał 30g,trzymajcie sie cieplutko.Ja tu odpoczywam.małemu tu dobrze bo szaleje ![]() Ojej,bardzo chcę zobaczyć ![]() Super,że Anusia i jej bejbik mają się dobrze,niech odpoczywają ![]() Jest nieziemska ![]() ![]() Wygodnie zapewne jej nie było,ale widać padła jak mucha...maleńka ![]() Cytat:
![]() ![]() I gratuluję własnej furencji,trzeba opić soczkiem ![]() Pamiętam jak sama się cieszyłam ze swojego autka i moich danych w dowodzie rejestracyjnym... [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34592976]kochane kupiłam lovele do kolorów.moge w niej prac tez białe ubranka? czy lepiej dokupić lovele do białego bo mam wątpliwosci ![]() Ja też go mam i piorę w nim wszystkie ciuszki dla maleństwa,ale jak chcesz... Konczi to Happy1 mają wycięcie na pępuszek http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...393677916.html angel powodzenia na egzaminie i w ogóle jak Ty się czujesz?antybiotyk pomógł? Iwoncia fajny bodziak z tygrysem,ja kupiłam tylko śliniaczki. Biorę się za prasowanie małych ciuszków,powoli robię pranie,prasowanie i układanie w szafce,ale tak mi się nic nie chce... Miłego weekendu dziewczyny ![]()
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Dobry. sniadanko, ogarnąć chałupę i na działkę na grilla
![]() Cytat:
Pampersy zielone to takie co były zawsze zwykłe, białe ponoć najdelikatniejsze, dla wrażliwej dupci, pomarańczowe - jedno wielkie nie porozumienie. Wycięcie na pępek mają bodajże Happy, jak dla mnie były za sztywne i nie fajne. [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34592976] kochane kupiłam lovele do kolorów.moge w niej prac tez białe ubranka? czy lepiej dokupić lovele do białego bo mam wątpliwosci ![]() Chyba możesz, na odwrót bym nie prała, bo na pewno kolory zblakną, bo w białym są jakieś właściwości wybielające i odświeżające biel. Sojka a taką panikę siałaś, a tu Zosia duża dziewczynka ![]() Tak w ogóle to jestem w szoku jak te nasze dzieci rosną, przez miesiąc w sumie około 500gram. Ja mam wizytę 18-tego, już się doczekać nie mogę. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Już pierzecie??? Ja planowałam w sierpniu dopiero, co by świeżością pachniały porządnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |||||||
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Wczoraj padłam o 9 i siem nie umyłam ![]() Muszę iść pod prysznic, tylko Was nadrobię:P. A tak w ogóle wypieliłam wczoraj prawie cały ogród i posadziłam werbeny przed domem w doniczce:P. I pewnie dlatego taka zmęczona byłam:P. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwielbiam oglądać suknie ślubne ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mniej więcej wiem gdzie to jest bo zabrze przemierzyłam w zdłuż i w szerz prze 13 lat ![]() Dzieki kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() I ![]() ![]() Cytat:
dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to mi zostało 100 dni do porodu ![]() Ale to leci ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34583889]nie.po 2.99zł a na rynku to jest jakaś masakra.tłumy i wykrzykuja ciągle polskaaaaaa i takie takm ![]() a w ogóle to my dzisiaj wkraczamy w 27 tydzień i konczi widziałam że tez więc gratulejszyn[/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Później i tak jak juz będzie za małe, a nie będę miała zbyt dużo większych to moje siorki wyślę na zakupy... bo to już będzie zima, a z małym to tak zimą na chwilę chyba tylko. Na razie jak coś znajdę to też większe kupuję. Cytat:
![]() Flanelki i skarpeteczki świetne, ale ja flanelowych to chyba nie kupię, bo jak je dotykałam to takie mało chłonne się wydają i w sumie nie wiem do czego mogłabym używać? Spróbuj wyprać ten ręczniczek w tym proszku dla dzieci i może na podwójne płukanie, może będzie miękki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
kasiam187 28 zł za kg to jeszcze w miarę... u mnie w Weronie to w poniedziałki jest 62 zł za kg
![]() ![]()
#4080 |
Rozeznanie
|
hejj,
co do tego prania nieszczesnego.... dostalam od znajomej troche ciuszkow po jej coreczce i czesc wrzucilam do pralki.na ubrankach nie bylo metek jak prac bo poobcinala 'zeby nie drapalo mala' wiec ustawilam na bawelne na 40st.i 3 bodziaki mi sie skurczyly okropnie ![]() nawet najmniejszy maluch sie do tego nie wcisnie moze to sie na delikatnym programie pierze...? i juz chyba tego nie wroce do poprzedniego rozmiaru ale jestem zla ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.