|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam tylko śliwki z Hippa i jak mój synek nie lubi czasemm wypróżnianiać się przez kilka dni to po tych śliwkach już po paru godzinach był difikejt ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-06-11 o 21:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zadomowienie
|
spać chodzę o 23-24
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() codziennie jej powtarzam mama i się śmieje z tego ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytałaś ile babcia Magdalena ma lat......w październiku skończę 33 ![]() saaraa_lub- dzięki wielkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Wtajemniczenie
|
Mamy 6 miesiecy
![]() ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Nika Z. zajada deserki owocowe wszystkie smaki bez musu brzoskwiniowego bo brzuszek bolal.banana jej skrobie.warzywka w zupce ale brokul byl bee.mieska nie dawalam.moja pije soczki rozcienczone bo wody nie tyka samej. ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Nika Z. zajada deserki owocowe wszystkie smaki bez musu brzoskwiniowego bo brzuszek bolal.banana jej skrobie.warzywka w zupce ale brokul byl bee.mieska nie dawalam.moja pije soczki rozcienczone bo wody nie tyka samej.
#3250 |
Rozeznanie
|
helooooo
![]() nie spimy od 3ciej ![]() ![]() młoda juz ziewa ale nie dam jej a co be ![]() kurde wiem jedno dluzej niz 2 godxzine drzemki nie moze miec bo dupa ze spaniem...
#3251 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dobry ![]() My od 5.50 na nogach ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
![]() Michaś tak się śmieje ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
przepraszam, już nie narzekam na Michałka .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Od razu przyznaję - nie doczytałam wszystkiego co napisałyście od wtorku - wczoraj czytałam cały dzień, ale nie dałam rady - tyle tego naskrobałyście ![]() Dobrusia kończy dzisiaj 8 miesięcy!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Magdalena152 ja też w październiku końćzę 33 lata ![]() Seona moja mała też cały czas mówi do nas głosem Nergala - mam wrażenie, że sobie gardło zedrze - a ją to cieszy niesamowicie ![]() Idę trochę Was poczytać jeszcze...
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-06-12 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja podaje mrozonki tez Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
peg perego sa chyba jednymi z drozszych spacerowek, inglesina i chicco tez chyba robia ok spacerowki Cytat:
wywar miesny bardziej uczula, na poczatek sie go nie podaje Cytat:
![]() Cytat:
moja miala faze na mamama i baba jakis czas temu ale juz od 2 tygodni nic zapomniala albo jej sie znudzilo fatal pamietam jak pisalas, ze wracasz do pracy w ciezkim okresie dla dziecka. ja faktycznie teraz zauwazam, ze Kasia zrobila sie bardziej wrazliwa na to czy jestem czy mnie nie ma. Bylismy na weekend u rodzicow i ja bylam jeszcze na imprezie to potem miala bunt na butelke. NIe chciala z niej jesc kaszki, tylko piers. Czasem jak jest w nowym otoczeniu i mnie nie widzi to zaczyna troche plakac, wczesniej tak nie bylo. Jak teraz chce cos w domu porobic to ona za mna caly czas chodzi zamiast bawic sie z TZtm. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
Anilina, dziękuję za odp. Sprawdzę jeszcze w takim razie Inglesine i Chicco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o boże, jak ja jej współczuje ![]() Cytat:
ale mówiła też że po rehab będzie lepiej spał a tu guzik, sypia tak jak do tej pory czyli sie ciagle budzi w nocy do cyca ![]() a o co chciałaś zapytac? podobnież w mądrej ksiażce czytałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() gratulujemy również ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-06-12 o 07:02 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mała przebudziła się o 5, ale smoka dałam, chwilę poleżała, powkładała nogi między szczebelki, a jak wróciłam z wc to już cwaniak mały spał ![]() ![]() Najlepszego dla Dobrusi ![]() Boże, wieczorem dostane chyba szału.. Mecz Polska-Rosja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Świętujemy Dziewczyny ![]() Jeju, ale moje dzieciątko jest duzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Rozeznanie
|
WItam kochane
![]() Widze ze nie tylko ja jestem nie wyspana . Mój Maciuś ostatnio kilka razy w nocy budzi się z wrzaskiem i cieżko go ululać spowrotem. Dziewczyny macie może jakieś namiary na noclegi nad morzem -najlepiej w Miedzyzdrojach ale nie koniecznie- odzwoniłam kilka miejsc i pozajmowane są już pokoje.Będę wdzięczna. Kupiłam spacerówkę graco mirage venus -dzisiaj sprawdze jaka jest w użytkowaniu . pozdrawiamm
#3258 |
Wtajemniczenie
|
Mam rodzinke nad morzem (rodzinne str mojej mamy), ale nad samym morzem to w Jantarze ciocia wynajmuje pokoje, ale raczej zarezerwowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mója cudna ![]() ![]() tż załatwił odkurzacz, db że wczoraj posprzatałam. obiad też wczorajszy...co ja ze sobą pocznę cały dzień ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro popołudniu jedziemy na szoping ![]() ![]() i też taki bardziej babski szoping. muszę kupić sobie nową bieliznę... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zadomowienie
|
witam sie, wczoraj was doczytywałam wieczorem i zaznaczyłam cytaty a potem wyłaczyłam kompa i sie poszło...
Cytat:
![]() aaa jeszcze Princ chciałam napisac ze super wypasiona wersje tego chleba w jajku robi ![]() ![]() dzisiaj znowu ten cholerny mecz...wszyscy beda trabic i budzic mi dziecko. ehhh a tz bewnie wybedzie wieczorem, ale to w zasadzie lepiej bo by sie tu darł w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedno i drugie delikatne mięsko ![]() najpierw powinno się dawać samo mięso, a potem dopiero na wywarze. Nie pamiętam dokładnie od którego miesiąca życia dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
Ja mam nad morze jakies 800 km więc mi się opłaca bardziej jechać w ciepłe kraje ![]() ![]() ![]() u nas też mnóstwo pobudek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czy jest jakas mamuska i jakis jej Tz, którzy meczy nie oglądają? U nas ten piątkowy z Grecją leciał w tle i gdyby nie zaczęli trąbić za oknem, to byśmy gola nie zauważyli ![]() gdzie się podziewaja: Oliviera, truskafka, Glam, myszeczka86, darusia? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-06-12 o 07:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
swoją droga jak ja wytrzymam bez was tyle czasu??? raczej bede bez neta porazka, nawet nie ma opcji zebym was potem nadrobiła... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Wtajemniczenie
|
Zobacznie jak sie zlozylo gra Polska-Rosja a sedzia bedzie Niemiec...
#3265 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratki dla polroczniaczkow obawiam sie ciut tego meczu dzisiejszego, na poprzednim bylismy na wsi to bylo cicho, ale w bloku to moga sie dzieci budzic. Mecz jest o 20:45 chyba ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
ja ten poprzedni tak ogladalam srednio, bo Mloda trzeba bylo umyc, uspac na meczu i to na innym pietrze niz tv, ale dzis sie bede wczuwac ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- a i jeszcze co do piwka i winka to ten licznik alkoholu jest fajny nie trzeba wiele liczyc i pokazuje o ktorej godzinie mozna karmic. jak jest zielone to juz mozna ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- http://www.kazdypromil.pl/index.php |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Wtajemniczenie
|
Kobietki jak defekacja u Waszych niemowlat?
![]()
#3267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaj akbym zaczęła oglądać to pewnie też bym się stresowała itp ![]() jak mieszkałam z rodzicami to z tatą mecze oglądałam i mówiłam to Tż ostatnio, a o do mnie, że pewnie oglądaliśmy i komentowalismy "ten fajny, tamten ma fajną klate" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Wtajemniczenie
|
coś 20:40
![]() Dziewczyny znalazłam ta piosenkę i powyłam się ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sb8ihMBvuQc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.