|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Sukienka, bardzo mi się podoba, jak dla mnie idealna na 2 dzień, bukieciki też piękne, a skąd ta pani Ola bo nie doczytalam?
![]() A mój ślub będzie 15.06.2013 ![]() ![]() Ale się ciesze, że termin w końcu znany i sala załatwiona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zaklepania sali i terminu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli będzie Ci wygodnie w spodniach i do tego jakaś ładna bluzeczka to myślę, że będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Rozeznanie
|
anoxee super
![]() marketka gratulacje daty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Wklejam zestawienie
![]() 1) Suknia będzie przerobiona - gorset drapowany bez tego dużego ramiączka (chociaż sam pomysł jednego ramiączka coraz bardziej zaczyna mi się podobać ![]() 2) Butki na obcasie mam zamiar nosić, na zmianę jak już będę zdychać ![]() 3) Materiał, to materiał z jakiego tż będzie miał uszytą kamizelkę i musznik. ![]() ![]() 4) Te ozdoby na poręczy wykorzystam na strojenie klatki - kolor oczywiście fiolet. 5) Świeczki w podłużnych świecznikach bardzo mi się podobają - z fioletowymi perełkami na girlandzie. 6) Fryzury - nie mogę się zdecydować jak upleść moje rude kłaczki. ![]() 7) Nie wiem co z tą biżuterią - jeszcze nie kupiłam. Wciąż się waham czy na pewno postawić na fiolet w biżuterii, czy raczej tradycyjnie w perłowym kolorze. ![]() ![]() No to tyle na razie mi się przypomniało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja przed chwilką powysyłałam kilka emaili z zaproszeniem na ślub,dla znajomych,zobaczę co z tego wyniknie ![]()
![]() |
#4270 |
Rozeznanie
|
anoxee ciekawa suknia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
No to gratulacje a dzisiaj już tylko 99
![]() ![]() ![]() Piękne zestawienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() no i właśnie pochwal się, ja też jestem ciekawa tego mixu ![]() ![]() Oriflame mailem wysyłasz znajomym? ![]() Edytowane przez marketka Czas edycji: 2012-06-15 o 08:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=anoxee;34714102]Wklejam zestawienie ![]() 1) Suknia będzie przerobiona - gorset drapowany bez tego dużego ramiączka (chociaż sam pomysł jednego ramiączka coraz bardziej zaczyna mi się podobać ![]() 2) Butki na obcasie mam zamiar nosić, na zmianę jak już będę zdychać ![]() 3) Materiał, to materiał z jakiego tż będzie miał uszytą kamizelkę i musznik. ![]() ![]() 4) Te ozdoby na poręczy wykorzystam na strojenie klatki - kolor oczywiście fiolet. 5) Świeczki w podłużnych świecznikach bardzo mi się podobają - z fioletowymi perełkami na girlandzie. 6) Fryzury - nie mogę się zdecydować jak upleść moje rude kłaczki. ![]() 7) Nie wiem co z tą biżuterią - jeszcze nie kupiłam. Wciąż się waham czy na pewno postawić na fiolet w biżuterii, czy raczej tradycyjnie w perłowym kolorze. ![]() ![]() No to tyle na razie mi się przypomniało ![]() ![]() ![]() sukienka bardzo ładna i oryginalna, przychylam się do Twojego pomyłu, że to ramiączko jest bardzo ładne i tez zrezygnowałabym z tylu kwiatów, a kwiat na biodrze będzie ładnie dopełniał całość ![]() buciki bardo ładne, zwłaszcza te na szpileczce ![]() jak dla mnie fryzura nr 1 z tym kwiatem, zresztą planuję coś podobnego ![]() a co do biżuterii to sama musisz zdecydować, żeby nie przesadzić, ja też mam kolor przewodni, ale zdecydowałam , że biżuteria z kryształków bezbarwnych, nic chabrowego ![]()
![]() |
#4274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak,nie dała bym rady do wszystkich jechać bo nie mieszkają na miejscu,ale zaproszenia zrobiłam z pięknym tłem w programie graficznym i powiem Wam,że ładnie to wygląda ![]()
![]() |
#4275 |
Rozeznanie
|
hej
byłam na przymiarce przez moja mamuskę nie mam zdjęcia ale moja minka powinna opowiedzieć wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie muszę naq pilnie slić dekoracje domu bo jak tego nie zorbie to mamusia nawiesza takie ozdoby jak z lat 90 bo sie nimi zachwycała ![]() ![]() miłego dnia
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to szukaj tam szukaj tych dekoracji i też się pochwal jak coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Anna Jantar - Moje jedyne marzenie Serduszko puka w rytmie cha cha Kasa - Macho Doda - Dżaga We mnie jest sex Chcę oglądać Twoje nogi Anna Jantar - Baju baj Daj mi tę noc Nie bądź taki szybki Bil O Ana Ana (śląska piosenka ![]() Brathanki - Siebie dam po ślubie Nie wierz nigdy kobiecie Lepszy model Marek Grechuta - Nie dokazuj O mnie się nie martw Jesteś szalona Brathanki - Gdzie ten, który powie mi Żoneczka (śląska piosenka ![]() Jeśli ktoś ma ochotę posłuchać, proszę o pw z e-mailem - wyślę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4279 |
Zadomowienie
|
Kochana, co Ty opowiadasz, jeśli Ci się spodoba, to odgapiaj ile wlezie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Piosenka wysłana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
anoxee fajnie, że wszystkie piosenki polskie, podoba mi się to
![]()
#4281 |
Rozeznanie
|
anoxee widziałam teki mix na necie i świetnie to wygada zwłaszcza jak ktoś ma jakieś pociągi aktorskie
![]() ![]() ![]() ![]() dziś idziemy na 1 spowiedź trochę późno ale nie umieliśmy się inaczje wyrobić strasznie się boje ...... niby chodzę regularnie ale jednak stres jest bo nie wiadomo jak ksiądz zareaguje jak ujrzy datę ślubu bo niby na spowiedź 1 się idzie minimum 1 przed ślubem ..... dziś też chcemy kupić kolorowe alkohole i ni mam pojęcia po ile butekek na 60 osób wiec zostawiałam to do przeliczenia tż ... wódka to jego zadnia z którego najbardziej pasowała mu kosztowanie ![]()
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
dużo tych piosenek
![]() a gdzie kupujecie alkohol? |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
my kupowaliśmy w selgrosie i jak się znajdzie fajną promocję to polecam
![]()
#4284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak po spowiedzi? ![]()
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
my chcemy iść jutro na pierwszą..... przerażona jestem, szczególnie, że siadam psychicznie już....ii tylko bym płakała....
#4286 |
Zadomowienie
|
Ja mam pierwszą spowiedz z około miesiąc temu za sobą i było ok,nie ma się czym przejmowac
![]()
#4287 |
Raczkowanie
|
A my dzisiaj odbyliśmy ostatnią naukę przedślubną, jeszcze tylko poradnia do zalatwienia!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | ||
Rozeznanie
|
hej
![]() obkupiona na podróż poślubna i na 2 dzień wesela (kupiłam tunikę i do tego ubiorę jasne spodnie będzie luźno a elegancko) maly_czlowieczek Cytat:
![]() Oriflame_Rybnik spowiedź luz - powiem nie taki diabeł straszny jak go malują ![]() ![]() songoku Cytat:
![]() ![]() marketka zdjęcia nie mam bo zapomniałam w aucie aparatu a i tak już byłyśmy spóźnione i panie na nas czekały ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
heh, dzięki za rady ![]() dziś pierwsza przymiarka - będzie 5 minutowa podobno, pewnie tylko halka i jakiś szkielet góry, zobaczymy.....
![]() |
#4290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeeeej... no piękna ta sukieneczka... tylko na wesele / poprawiny swoje.. no nie wiem... Nie wiem jaki jest dokładnie jej krój... ale... w zeszłym roku na weselach widziałam dwie dziewczyny w podobnych wyglądały rewelacyjnie... Wszystko było dobrze dopóki nie zaczęły tańczyć... jeden obrót a kiecka pięknie się rozkładała... jej zakłopotanie i zachwyt męskiej części gości, że tyle widać... sądzę, że dziewczyny się nie pobawiły tak jak by tego chciały... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.