XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 13:34   #4681
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
szczerze mowiac chyba masz racje.
Nie mam jakiejs wymarzonej fryzury wiec cos czuje ze wybiore fryzure w dzien wesela widzac jaka jest pogoda

Ale chyba pojde raz jeszcze zobaczyc te rozpuszczone wlosy i upiete na bok. Myslicie ze nie pomysla ze jestem wariatka ?
Bo sie wstydze isc drugi raz na probna do tego samego salonu
Myślę, że nie weźmie Cię za wariatkę masz prawo przetestować różne fryzury

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:35   #4682
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam jakiejs wymarzonej fryzury wiec cos czuje ze wybiore fryzure w dzien wesela widzac jaka jest pogoda

Ale chyba pojde raz jeszcze zobaczyc te rozpuszczone wlosy i upiete na bok. Myslicie ze nie pomysla ze jestem wariatka ?
nie przejmuj się płacisz wymagasz
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:36   #4683
Jamee
Zakorzenienie

Uciekam na spalanie na stepie. Dzisiaj jest tak upalnie, że chyba cała się spalę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:37   #4684
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa wsparcia, staram się nie stracić równowagi emocjonalnej, zenu czy coś jak to któraś napisała Dlatego dorobię te 5 zaproszeń, kupiłam zawiadomienia, niech już tylko będzie spokój.
To ja i moje ZEN

Cytat:
wróciłam od fryzjera
mam większa rozkminke nad fryzura niz dzisiaj rano
Cytat:
Wiecie szczerze to nawet nie ma na co patrzec. Mialam robione 4 fryzury ale tak na szybkiego.
3 upiete (bardzo podobne do siebie, z czego mam tylko fotki pierwszej)
I jedna taka a'la klosa luznego romantycznego ale mi sie wogole nie podoba i jest niewygodny...

i tak pójdę chyba jeszcze raz.... sama nie wiem. to upiecie calkiem ladnie wygladalo na zywo ale zaczynam sie zastanawiac nad rozpuszczonymi....
A mi się podoba ten kłos - jest taki dziewczęco naturalny i niebanalny. Ale musiałby pasować do sukni, itd. Upięcie śliczne.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
chciałam tylko powiedzieć, że jestem miesiąc po ślubie
Gratulacje! I jakie wrażenia? Zmieniło się coś?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:38   #4685
niusia_87
Zakorzenienie

Chłopaki z siatki idą jak burzaaaa!!!!! Awans z pierwszego miejsca, wygrana z Brazylia 3;1 !!!! Tutaaj można kibicowac i sie nie zawieść ))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:46   #4686
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

A mi się podoba ten kłos - jest taki dziewczęco naturalny i niebanalny. Ale musiałby pasować do sukni, itd. Upięcie śliczne.
tylko jak wyszlam na zewnatrz i zawial wiatr to dziwnie uciekal do tylu.. boje sie ze w tancu tez srednio by wygladal na przyklad przy obracaniu... no i co z welonem? srednio mi sie widzi....

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
nie przejmuj się płacisz wymagasz
ale i tak malo zaplacilam bo --> 40 zl za te 4 fryzury. a siedzialam tam 1,5h

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:48   #4687
Blacky
Zadomowienie

Cytat:

No co Ty, przecież to dla nich zarobek. Ja u mojej fryzjerki byłam 2 razy na próbie, a w końcu wzięłam inną.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Chłopaki z siatki idą jak burzaaaa!!!!! Awans z pierwszego miejsca, wygrana z Brazylia 3;1 !!!! Tutaaj można kibicowac i sie nie zawieść ))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
Zgadzam się. Może dla odmiany zbudujemy jakiś stadion lekkoatletyczny albo halę sportową, a nie ciągle piłka nożna...

Cytat:
tylko jak wyszlam na zewnatrz i zawial wiatr to dziwnie uciekal do tylu.. boje sie ze w tancu tez srednio by wygladal na przyklad przy obracaniu... no i co z welonem? srednio mi sie widzi....
Nie mówię, że nie. Po prostu lubię takie naturalne i rustykalne "looki" w dobrym wydaniu. Ale to Ty masz być zadowolona. Choćby było potrzeba 7 fryzur próbnych.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 13:51   #4688
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty, przecież to dla nich zarobek. Ja u mojej fryzjerki byłam 2 razy na próbie, a w końcu wzięłam inną.

Nie mówię, że nie. Po prostu lubię takie naturalne i rustykalne "looki" w dobrym wydaniu. Ale to Ty masz być zadowolona. Choćby było potrzeba 7 fryzur próbnych.
ja tak samo lubie lekkie, zwiewne, romantyczne fryzury... dlatego chyba dalej mam jakies watpliowsci co do wlosow...
Szczerze myslalam ze ten klos mnie powali na kolana ale byl strasznie niewygodny

Stary 2012-06-19, 13:53   #4689
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się. Może dla odmiany zbudujemy jakiś stadion lekkoatletyczny albo halę sportową, a nie ciągle piłka nożna...
to siatkówka powinna zostać sportem narodowym
Stary 2012-06-19, 13:55   #4690
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo lubie lekkie, zwiewne, romantyczne fryzury... dlatego chyba dalej mam jakies watpliowsci co do wlosow...
Szczerze myslalam ze ten klos mnie powali na kolana ale byl strasznie niewygodny
Masz atpliwosci bo do takiej sukni pasuja tylko spiete włosy

Koczek lub cos podobnego

Ja mialam upiete w wstążkę Wszyscy bardzo chwalili i ten welon...fotograf jak i goście byli zachwyceni...a po pierwszym tancu zmieniłam na malutki zastepczy

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:58   #4691
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Masz atpliwosci bo do takiej sukni pasuja tylko spiete włosy

Koczek lub cos podobnego

Ja mialam upiete w wstążkę Wszyscy bardzo chwalili i ten welon...fotograf jak i goście byli zachwyceni...a po pierwszym tancu zmieniłam na malutki zastepczy
przeczytalam ze ze wstazka

ja myslalam tez o jakiejs ozdobnej opasce...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 14:08   #4692
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Przypomnij sobie jak to było jak się przeprowadziłaś
Z czasem da się przyzwyczaić, kwestia czasu
Pamiętam, myślałam, że to ekskluzywna stancja, full wypas, bo w sumie wówczas w bloku byłam parę razy w życiu Ale miło wspominam tamten okres, mieszkanie było takiego fajnego dziadka, przynosił nam cukierki

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Gratki

Przyszły moje winietki-pudełeczka
i są cudowne bardzo mi się podobają. Jedyna moja modyfikacji to zmiana wstążki z białej na fioletową (w komplecie sukienki są ze wstążkami białymi).
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Pogratuluj mu od Nas
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
gratuluję obrony Tżta!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość

Gratulacje dla TŻ
Tż dziękuje z całego serca!: roza:

Cytat:
Znalazłam propozycję tytułów do nowej części jakie padły:
1. "Tytoń, Lewy, Kuba - PMki DZIĘKUJĄ! a na swych weselach do rana balują."

2. "U kolejnych PMek już na palcu obrączka, pozostałe czeka przedślubna gorączka."
[/QUOTE]

Ja jestem za 2

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
chciałam tylko powiedzieć, że jestem miesiąc po ślubie
To źle?

Cytat:
Wiecie szczerze to nawet nie ma na co patrzec. Mialam robione 4 fryzury ale tak na szybkiego.
I jedna taka a'la klosa luznego romantycznego ale mi sie wogole nie podoba i jest niewygodny...

Zaluje ze jeszcze nie zrobilam jednej z rozpuszczinymi wlosami ale bylo mi tak gooooraco ze nie mialam juz sily....

Fryzura jest niedopracowana bo chciałam zobaczyc tylko zarys jak wygladam w upietych.
Zreszta wiecie o co chodzi. te kosmyki tez tak wisza ale bylyby schowane.
Pozostale dwa upiecia byly bardzo podobne tylko nizej (bardziej mi sie podobalo takie upiecie na karku niz to an zdjeciu)

i tak pójdę chyba jeszcze raz.... sama nie wiem. to upiecie calkiem ladnie wygladalo na zywo ale zaczynam sie zastanawiac nad rozpuszczonymi....
Świetne te upięcie! Masz buzię mojej siostrzenicy, gdyby nie to, że ma 15lat pomyślałabym, że to ona się czai na forum
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:14   #4693
melod_y
Zakorzenienie

Post_Blue

widze ze jestescie za upieciem... szkoda ze ta fryzura taka rozwalajaca sie jest

tylko ja chcialabym aby ona byla taka ciasniejsza, bardziej zbita... a nie taka szeroka. Myslicie ze sie da?

A zaraz jedziemy odebrac obraczki bo mamy juz grawer... Ciekawe czy u mnie dalo sie zrobic taki napis jaki chcialam, bo niestety wyszly male problemy przez kamienie ktore w niej sa :/

Powiedziano mi ze moge miec napis tylko z 7 znakow.. ich pogielo calkiem
(wybralam napis skladajacy sie z 11 i mam nadzieje ze mi go umiescili bo ich normalnie zamorduje zywcem! bo nikt nam o tym nie powiedzial. mowili ze mozna napis do 21 znakow na obu obraczkach :/ )

Stary 2012-06-19, 14:20   #4694
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Post_Blue

widze ze jestescie za upieciem... szkoda ze ta fryzura taka rozwalajaca sie jest

tylko ja chcialabym aby ona byla taka ciasniejsza, bardziej zbita... a nie taka szeroka. Myslicie ze sie da?

A zaraz jedziemy odebrac obraczki bo mamy juz grawer... Ciekawe czy u mnie dalo sie zrobic taki napis jaki chcialam, bo niestety wyszly male problemy przez kamienie ktore w niej sa :/

(wybralam napis skladajacy sie z 11 i mam nadzieje ze mi go umiescili bo ich normalnie zamorduje zywcem! bo nikt nam o tym nie powiedzial. mowili ze mozna napis do 21 znakow na obu obraczkach :/ )
jaki masz rozmiar?
Stary 2012-06-19, 14:22   #4695
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry Mam dużo odpisywania, więc biorę się do roboty

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A teraz info, które po prostu mnie zabiło z rana...
Mieliśmy mieć wesele pierwotnie w innej sali, w innej miejscowości, ale zaczęły krążyć plotki że właściciele mają kłopoty finansowe i prawdopodobnie będą bankrutować. Więc zrezygnowaliśmy bo wybudowali wtedy Naszą obecną salę. Teraz dzwoni TŻt i mówi że teściowa do niego dzwoniła, że żona właściciela powiesiła się na jednej z sal- akurat na tej na której miało się odbyć Nasze wesele.
Chyba nie zdziwi Was to, że moimi pierwszymi słowami była reakcja: Ręka Boża żeśmy tę salę zmienili...
Masakra! To chyba przeznaczenie, że zrezygnowaliście.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Oby wszystko poszło zgodnie z planem. Nieźle wyszło z gośćmi. Nie zawiedli, bo u nas niestety tak...Ze 130 osób zaproszonych będzie najprawdopodobniej (nie wszyscy jeszcze dali znać) ok 55 osób. A z rodziny od strony mojego taty nie będzie nikogo. Mój tato ma siedmioro rodzeństwa, oni już mają dzieci i wnuki i nikt, dosłownie nikt nie przyjedzie; nawet jego siostra, moja chrzestna. Nie mogę patrzeć teraz na mojego tatę. Jest mu okropnie przykro...Nie przyznaje się do tego, ale widzę, że jest rozżalony i smutny...
Wcale się nie dziwię, że jest mu przykro. Ale dziwi mnie podejście tej rodziny, zwłaszcza, że jeśli dobrze zrozumiałam, to nie są pokłóceni i chodzi tylko o odległość. Jeśli nasi goście mieliby tak na to patrzeć, to byłoby 10 osób mieszkających na miejscu. Rodzina TŻta ma 300-400km, moja po 100.

Cytat:
To też zbieram się na pocztę i do pasmanterii kupić trochę brązowej wstążki do przywieszek na alkohol
Jak będziesz mocować tą wstążkę do zawieszek? jakoś nijak nie mogę dopasować, żeby było ładnie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was prośbę o radę. Chodzi o pierwszy taniec. Jest pewna piosenka, która od zawsze kojarzy mi się TŻem, z naszym związkiem. Jest to mój ukochany Nickalback i piosenka - Far away Chodzi o to, że ona troszeczkę na ślub, wesle nie pasuje. Są tam słowa o byciu daleko przez jakiś czas (mieszkałam ponad rok 100 km od TŻ i wtedy na okragło tęskniąc tego słuchałam), o wybaczeniu, o tym, że umrę jeśli już nigdy więcej cię nie zobaczę. Kocham tę piosenkę, ale nie wszyscy przecież (a raczej mniejszość), zna naszą historię i boję się, że tego nie zrozumieją. I teraz moje pytanie: Co byście pomyślały słysząc, że młodzi właśnie przy tym tańczą? Uznałybyście, że nie pasuje? Nie wypada?

A oto i ona:
Najważniejsze, żeby piosenka była wasza Opinie gości nie są istotne, i tak wszystkim nie dogodzicie.

Cytat:
Cześć Dziewczyny. Przyszłam się pożalić
Ach te teściowe... Musisz wziąć głęboki oddech i spokojnie jej powiedzieć, żeby się uspokoiła

Cytat:
To ja załamana audrey..
właśnie wróciłam z Mami ze szpitala. Złamała nogę, gips na 5-6 tygodni, nie ma szans żeby zdjęli jej go na wesele...

mam dość !!
Ojej, ale mi przykro Niestety życie jest nieprzewidywalne

Cytat:

Zaluje ze jeszcze nie zrobilam jednej z rozpuszczinymi wlosami ale bylo mi tak gooooraco ze nie mialam juz sily....

Fryzura jest niedopracowana bo chciałam zobaczyc tylko zarys jak wygladam w upietych.
Pozostale dwa upiecia byly bardzo podobne tylko nizej (bardziej mi sie podobalo takie upiecie na karku niz to an zdjeciu)

Koczek bardzo ładnie wygląda I ten kłos też mi się podoba mimo wszystko Wiadomo, że tutaj nie jest idealnie dopracowany. Wierzę, że na ślub wyglądałby lepiej Gdybym miała dłuższe włosy i gęstsze pewnie bym o takim myślała

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Nie zacytowało mi twojej relacji Cieszę się, że wszystko się udało, pogoda w takich momentach jest najmniej istotna A czy mamy szansę zobaczyć chociaż jedno malutkie zdjęcie?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:26   #4696
Blacky
Zadomowienie

Cytat:

Na pewno się da.
Cytat:
Ja mam rozmiar 8 i spokojnie mieści się 7-literowe imię i data ślubu. Co prawda póki co jest tylko imię, ale była opcja z datą.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012

Edytowane przez Blacky
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:30
Stary 2012-06-19, 14:37   #4697
(kicia)
Zakorzenienie

właśnie skompletowałam strój na panieński tylko jeszcze kupić lakier do paznokci i pomyśleć nad dodatkami
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:39   #4698
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie, że tak W końcu za to płacisz!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jak będziesz mocować tą wstążkę do zawieszek? jakoś nijak nie mogę dopasować, żeby było ładnie
Ostatecznie robię same wstążki, bez kartonika z tekstem...
Wyszło mi to mniej więcej tak (zdjęcie poniżej) Póki co zrobiłam tylko 10 sztuk, czekam teraz na resztę kryształków. Chciałam mieć zawieszki w nawiązaniu do zaproszeń, które mam w kolorze brązowo-ecru z bursztynowo-pomarańczowym kryształkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (12,4 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:41
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:41   #4699
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie skompletowałam strój na panieński tylko jeszcze kupić lakier do paznokci i pomyśleć nad dodatkami
pokażesz nam?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 14:41   #4700
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Bardzo fajne to upięcie, jak to zarys to gotowa fryzura będzie piękna.
W kłosie troche jakbys dopiero co z wyrka wstała

Dzięki Dziewczynki Moje za słowa otuchy.
Stary 2012-06-19, 14:42   #4701
magdalennne
Wtajemniczenie

Szukam ciągle inspiracji na dekorację samochodu. Nie podobają mi się za bardzo kwiatki i rattan, byłam zdecydowana właściwie na melonik i welon. Trafiłam wczoraj przypadkiem na coś takiego. Jeśli błądzę proszę o kopniaka Ładne to czy nie bardzo?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg motyle samochód.jpg (30,0 KB, 51 załadowań)
Stary 2012-06-19, 14:43   #4702
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hello

Do jutra mam potweirdenia, wczoraj potwierdzilo kolega i nawet znalazł partnerke a dzisiaj moja kolezanka z mężem - tego sie nie spodziewalam, ale zgadala sie z drugą moją kumpelą i przyjdą obie a reszta to nie wiem.. chyba trzeba bedzie dzwonic..

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
górną haftkę zapięła, ale pod koniec nie mogła już zebrać zeby dosunąć... teraz jak schudnąć z pleców?
z nerwow schudniesz
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Kooocurku piękna relacja!!!
U mnie wnocy była straszna burza....strzelało i błyskało w każdą strone
Dziewczyny tak się ostatnio z teściową zastanawiałysmy kto z nami usiądzie na weselu?
U Was siadają z Wami rodzice czy świadkowie?
Mam też wizje na cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=h_hew...layer_embedded tylko balony ecru i oczywiście sama zrobie ten karton a balony zamówie w kwiaciarni

z nami siedząrodzice Mamy osobny stol tak jakby wiec i tak nie bedzie nas i Rodzicow przy stole, wiec nie chcialam fatygowac swiadkow niech sie bawią w swoim towarzystwie
balony super!
Cytat:
Kiedyś pisałam Wam, że moi kochani przyjaciele coś takiego obmyślili i chcą zrobić..

A teraz info, które po prostu mnie zabiło z rana...
Mieliśmy mieć wesele pierwotnie w innej sali, w innej miejscowości, ale zaczęły krążyć plotki że właściciele mają kłopoty finansowe i prawdopodobnie będą bankrutować. Więc zrezygnowaliśmy bo wybudowali wtedy Naszą obecną salę. Teraz dzwoni TŻt i mówi że teściowa do niego dzwoniła, że żona właściciela powiesiła się na jednej z sal- akurat na tej na której miało się odbyć Nasze wesele.
Chyba nie zdziwi Was to, że moimi pierwszymi słowami była reakcja: Ręka Boża żeśmy tę salę zmienili...
o matko.. dobrze, ze zmieniliscie sale..

Cytat:
a my mamy 19.06.2006 godzina 17.00

my mamy taki długi stoł i siedzą z nami świadkowie plus nasi znajomi i ile się zmieści młodszej części rodizny

u nas rodzice siedzą z rodziną w swoim wieku

koocurku wstałam i od razu czytałam Twoją relację się popłakałam aż

audrey zmroziła mnie ta historia o tej sali

no a my z TŻ tak jak wyżej pisałam dziś mamy 6 rocznicę ja dostałam od niego taki śliczny biały gorsecik na noc poślubną wieczorem obfocę a TŻ dostał spinki do mankietów i wieeeelką czekoladę

a w ogóle to udało mi się schudnąć jak pierwszys raz w tym roku zakładałam takie moje ulubione krótkie spodenki z nierozciągliwego materiału to się załamałam bo w udach były ciasne tzn dało się je nosić ale były opięte na udach ... a dziś je założyłam i znowu są luźne tak jak wcześniej
gratuluje rocznicy i zrzucenia kg

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

ja perfumy CK Truth, ale mam dla niego jeszcze coś speszjal, opowiem po dniu ojca
chyba wiem co masz na mysli

Cytat:
Cześć Dziewczyny. Przyszłam się pożalić
Do ślubu 32 dni, a jeszcze tyle zostało do zrobienia... Ale dobra, tu musimy się spiąc i jakoś damy radę. Za to ciśnienie podnosi mi niesamowicie teściowa. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta, bo to raczej offtop, ale muszę się wygadać.

Teściowa odp****ala takie farmazony, że w głowie mi się nie mieści. Dzisiaj idziemy podać menu w lokalu i mam tylko nadzieję, że nie skończy się to jedną wielką kłótnią

Ogólnie wszystko, co ustaliliśmy tydzień temu we czwórkę (my i nasze mamy) odnośnie menu i ciast zaczyna mojej teściowej nie pasować. Kij z tym, że była nami w cukierni, próbowała tych ciast i menu też z nami ustalała. Teraz mówi, że jej zdanie się nie liczy, a tak naprawdę nie ma żadnego własnego zdania, bo tylko krytykuje to, co np. podoba się pozostałej trójce, czyli mnie, TŻtowi i mojej Mamie, a nie potrafi podać jakiejś alternatywnej propozycji. Ciągle słyszę: A po co dania gorące na stole wiejskim? A tak się nie robi. A po co kelnerzy mają każdemu podawać talerz z obiadem? Bardziej elegancko jest jak na stół położą półmiski i ludzie będą się częstować.. A dlaczego tort nie będzie w kilku smakach? A czemu kupiłeś takie buty na ślub (do TŻta. Mi się one nei podobają. A czemu takie inne macie te obrączki? Najlepsze klasyczne... itd. itd.
I co najgorsze, mój TŻ nie chciał zapraszać na wesele nikogo z pracy, ale matka mu tak natruła wczoraj głowę, że stwierdził w końcu, że zaprosi cały dział na wesele, a wszystkim osobom z innych działów wręczy zaproszenia imienne na ślub Teraz muszę na szybko dorobić 5 zaproszeń, bo do ślubu tylko miesiąc, wiec musi je jutro rozdać. Zawiadomienia kupiłam i prawie osiwiałam, bo za jedno dałam trzy razy tyle, ile wyszło mi robienie zrobienie jednego zaproszenia w domu, ale zwyczajnie nie miałam czasu dorabiać samodzielnie jeszcze 25 sztuk zawiadomień Tym sposobem będziemy czekać do 10 lipca na potwierdzenie ostatecznej liczby osób, bo musimy dać jakiś logiczny termin potwierdzenia dla kolegów z działu, których TŻ postanowił WCZORAJ zaprosić na wesele. Qrwa. Tyle mam do powiedzenia. Musiałam się wygadać, bo już nie wytrzymuję psychicznie tego całego zamieszania. Byle do 21 lipca.
To pisałam ja - zrozpaczona tenebrosa.
jeeezuuu co za baba.. powystrzelac te tesciowe..

Cytat:
To ja załamana audrey..
właśnie wróciłam z Mami ze szpitala. Złamała nogę, gips na 5-6 tygodni, nie ma szans żeby zdjęli jej go na wesele...

mam dość !!
oooj... bardzo wspolczuje

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Audrey - bardzo mi przykro

Co do piosenki na I taniec my mamy też piosenkę po angielsku i na dodatek nie jest znana. Jest to piosenka taka typowo do walca angielskiego, ale nam się bardzo podoba. Chyba nawet nikt nie spiewa, ale melodia jest bardzo fajna A póżniej chcemy zatańczyć rumbę, do piosenki Pauli Od dziś. Może to oklepana piosenka i troche kiczowata wg niektórych, ale bardzo mi się podobają slowa i fajnie się tańczy naszą ukochaną rumbę
jaki ma tytul ta piosenka?

Cytat:
Jeszcze dwie godzinki i koniec pracy na dziś ale za to muszę jechać do rodziców, bo jutro mam egzamin.

Tż mnie wkurza Ja mu mówię jakie napoje musimy kupić i zaznaczam, że w litrowych butelkach, a ten chce 2 litrowe Jak coś to pojadę kupić bez jego wiedzy i już nie będzie miał wyboru
nie dajs ei namowic na 2l!

Cytat:

upięcie super!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:43   #4703
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
pokażesz nam?
Jak mi tata odda laptopa to tak
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:45   #4704
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:

Wyszło mi to mniej więcej tak (zdjęcie poniżej) Póki co zrobiłam tylko 10 sztuk, czekam teraz na resztę kryształków. Chciałam mieć zawieszki w nawiązaniu do zaproszeń, które mam w kolorze brązowo-ecru z bursztynowo-pomarańczowym kryształkiem
bardzo ładne
pasowałyby mi
Stary 2012-06-19, 14:48   #4705
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądają Ja się wzięłam za kartoniki i nie wiem jak dobrze tą wstążkę przymocować do nich.
Stary 2012-06-19, 14:49   #4706
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Szukam ciągle inspiracji na dekorację samochodu. Nie podobają mi się za bardzo kwiatki i rattan, byłam zdecydowana właściwie na melonik i welon. Trafiłam wczoraj przypadkiem na coś takiego. Jeśli błądzę proszę o kopniaka Ładne to czy nie bardzo?
Mi się podoba, estetyczne i oryginalne.
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:54   #4707
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
jaki masz rozmiar?
10 albo 11.. tylko ze mam 4 brylanciki w niej i ponoc nie chca ich narazac na wypadniecie...

Cytat:

Ja mam rozmiar 8 i spokojnie mieści się 7-literowe imię i data ślubu. Co prawda póki co jest tylko imię, ale była opcja z datą.
tylko ze ja mam z cudownej firmy na A.
jesli mi tego nie wygraweruja zaniose do zwyklego jubilera. Niech sie bujaja dziady

Cytat:
Koczek bardzo ładnie wygląda I ten kłos też mi się podoba mimo wszystko Wiadomo, że tutaj nie jest idealnie dopracowany. Wierzę, że na ślub wyglądałby lepiej Gdybym miała dłuższe włosy i gęstsze pewnie bym o takim myślała
dziekuje

Cytat:
bede ich meczyc do upadlego

Cytat:
Bardzo fajne to upięcie, jak to zarys to gotowa fryzura będzie piękna.
W kłosie troche jakbys dopiero co z wyrka wstała

.
aaa jestes za☠☠☠ista i te Twoje teksty

Cytat:
a moze tylko jakies wstazki/kokardy kolo "klamek"
Kutwa jak to sie zwie? Klamki????

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

upięcie super!
dziekuje za opinie.. moja mama troche sie krzywo patrzy bo uwaza ze to upiecie jest zbyt duze obietosciowo...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 14:55   #4708
kasia_kuku
Zakorzenienie

ZALICZYŁAM TEN PORĄBANY EGZAMIN Z PUNKTAMI UJEMNYMI!!!
Jeszcze wyniki wczorajszego, ale tego pewnie nie zdam...

Dziękuję za wsparcie Strasznie mam mało czasu i bardzo stresuje studiami, byłam 2 razy już w szpitalu... Mam nadzieję, że będę się mogła bronić...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 15:00   #4709
melod_y
Zakorzenienie

a i powiem wam cos zabawnego.
Wchodze do sklepu z bizuteria i pytam o grzebienie ozdobne. No ale nie bylo ladnych. I zauwazylam ladna opaske (szkoda ze pozlacana zoltym zlotem)
i sie pytam czy moge obejrzec.
a laska:
- ale oczywiscie tylko ta opaska jest typowo dla panien mlodych... i kosztuje 250zl..
(powiedziala do podkreslajac PM tak jakbym nie wiem, jakas gowniara byla i sobie opaseczke ogladala) na prawde powiedzialo to z taka wyzszkoscia... co za malpa...
a ja jej na to ze wiem o tym. i ze jestem PM. i poszlam

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

z
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ZALICZYŁAM TEN PORĄBANY EGZAMIN Z PUNKTAMI UJEMNYMI!!!
Jeszcze wyniki wczorajszego, ale tego pewnie nie zdam...

Dziękuję za wsparcie Strasznie mam mało czasu i bardzo stresuje studiami, byłam 2 razy już w szpitalu... Mam nadzieję, że będę się mogła bronić...
bARDZO SIE CIESZE!
a ten drugi mam nadzieje ze tez uda Ci sie zaliczyc.
ja bede miala wyniki w sobote ale czarno to widze bo nic nie napisalam, a byla okropna opisowka

Stary 2012-06-19, 15:02   #4710
magdalennne
Wtajemniczenie

Muszę wam pokazać jak mój kot śpi Wybaczcie za odejście od tematu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg śpiący.jpg (128,7 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez magdalennne
Czas edycji: 2012-06-19 o 15:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości