|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
Oczywiście. Wszystko opiszę dokładnie i wstawię zdjęcia Sama ocenisz i mam nadzieję wy wszystkie ocenicie i skomentujecie efekt
|
|
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a suknie odbiore jutro jak bedzie dobra, jesli cos jeszcze bedzie do poprawek to za tydzien Cytat:
Ja bym brala bez zastanowienia. My tez nie mamy typowo pierwszotancowej piosenki, ale wiaza sie z nia nasze najpiekniejsze wspomnienia, nasze poczatki milosci i nawet przez chwile nie mialam watpliwosci ze to wlasnie ONA
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co mi tam takie mamy marzenie i tak zostanie
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za piosenka?
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
nio niestety ale mi głupio bo ja będę imprezować w klubie do rana ![]() no ogólnie mój TŻ to nie jest typ imprezowicza ale liczyłam że coś na ten kawalerski wymyślą nie mówiąc już o tym że to świadek powinien się tym zająć ![]() udało nam się załatwić większego i tańszego busa
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
To co dziewczyny, jedziemy w przyszłym roku?
http://deser.pl/deser/51,111858,11966220.html?i=0
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojemu już kilka razy przypomniałam żeby wybrał datę kawalerskiego a ten ciągle nie ustalił. Skończy się kawalerskim w lipcu kiedy mamy na każdy weekend masę rzeczy do załatwiania
|
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego my ustaliliśmy wspólną datę żeby jedno drugiemu nie przeszkadzało i pozostałe weekendy możemy spędzić na dopinaniu szczegółów choć szczerze to zostanie nam tylko weekend 7-8.07 bo 30 mamy wesele
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-06-19 o 11:43 |
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
My nie mamy wspólnej daty bo ja panieńskiego nie robię. A że nie mieszkamy tam gdzie będzie ślub to weekendy tylko są na organizowanie.
|
|
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny. Przyszłam się pożalić
![]() Do ślubu 32 dni, a jeszcze tyle zostało do zrobienia... Ale dobra, tu musimy się spiąc i jakoś damy radę. Za to ciśnienie podnosi mi niesamowicie teściowa. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta, bo to raczej offtop, ale muszę się wygadać. Teściowa odp****ala takie farmazony, że w głowie mi się nie mieści. Dzisiaj idziemy podać menu w lokalu i mam tylko nadzieję, że nie skończy się to jedną wielką kłótnią Ogólnie wszystko, co ustaliliśmy tydzień temu we czwórkę (my i nasze mamy) odnośnie menu i ciast zaczyna mojej teściowej nie pasować. Kij z tym, że była nami w cukierni, próbowała tych ciast i menu też z nami ustalała. Teraz mówi, że jej zdanie się nie liczy, a tak naprawdę nie ma żadnego własnego zdania, bo tylko krytykuje to, co np. podoba się pozostałej trójce, czyli mnie, TŻtowi i mojej Mamie, a nie potrafi podać jakiejś alternatywnej propozycji. Ciągle słyszę: A po co dania gorące na stole wiejskim? A tak się nie robi. A po co kelnerzy mają każdemu podawać talerz z obiadem? Bardziej elegancko jest jak na stół położą półmiski i ludzie będą się częstować.. A dlaczego tort nie będzie w kilku smakach? A czemu kupiłeś takie buty na ślub (do TŻta. Mi się one nei podobają. A czemu takie inne macie te obrączki? Najlepsze klasyczne... itd. itd. I co najgorsze, mój TŻ nie chciał zapraszać na wesele nikogo z pracy, ale matka mu tak natruła wczoraj głowę, że stwierdził w końcu, że zaprosi cały dział na wesele, a wszystkim osobom z innych działów wręczy zaproszenia imienne na ślub To pisałam ja - zrozpaczona tenebrosa.
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo TZ mial miec tydzien temu, a ja 09.06, ale jakos tak wyszlo, ze dziewczyny przelozyly na 23 i chlopcom ostatnio bardziej pasowala data 23 (choc do konca byla owiana wielka tajemnica) i wyszlo nato ze mamy w ten sam dzien Juz sie nie moge doczekac
|
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam nauki a takiego mam lenia w
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna relacja Tylko spokojnie, oddychaj, rób swoje a Teściowej powiedz raz a porządnie: TO NASZE WESELE!
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyśl, że za te 32 dni będziesz już szczęsliwą mężatką. Trzymaj się tej myśli, a będzie dobrze
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosa tulę i łączę się w bólu. Ja mam tak samo tyle, że z moją mamą. Aktualnie zamierza mi kupić buty i przysłać bo moje są złe
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
MY DALEJ NIE DOSTALIŚMY ZDJĘĆ!!!
Już mnie zaczyna trafiać... ani od gości, a ni o fotografa, a już powoli 2 miesiące od ślubu... Przeprowadziłam się z domu na blok i dostaje klaustrofobii, nie umiem sobie miejsca znaleźć, dzieciaki na dworze mnie denerwują, nie umie się na niczym skupić. Netu dalej nie mam, Wkurzyłam się i przyjechawszy do rodziców, tu też sama siedzę, ale mam was ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- nie widziałam ją od wesela
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro mowa o teściowych to dziś do Tż dzwoni jego mama i mówi, że może lepiej byłoby na miarę uszyć garnitur, a ten oddać do sklepu
ale ogólnie to na nią nie narzekam.
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja załamana audrey..
właśnie wróciłam z Mami ze szpitala. Złamała nogę, gips na 5-6 tygodni, nie ma szans żeby zdjęli jej go na wesele... mam dość !!
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-06-19 o 12:24 |
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mieliśmy po niecałych 2 tygodniach, od rodziny kilka dni po ślubie. Ogólnie mamy coś ok. 2 tys. fot i już 2 miesiąc wybieram do wywołania do naszego prywatnego albumu - tak samo męczę się teraz z foto albumem dla rodziców na pamiątkę Za to moje siostry t ż czekały od 2-3 miesięcy na swoje fotki, bo fotograf miał pilniejsze sprawy na tapecie i doprosić się nie mogli. Co do mieszkania w bloku - jako dziecko zawsze zazdrościłam tego kuzynce (mieszkania w mieście i bloku). Potem po studiach szybko mi przeszło- mieszkałam na parterze i cały czas miałam wrażenie że ktoś zaraz wejdzie do mieszkania, nie mówiąc że ciasno, głośno, ściany cienkie itp. Dlatego zdecydowanie wolę dom - komfort niesamowity.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-06-19 o 12:25 |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że będzie. Pokica jakoś na pewno!
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku, piękna relacja
Tenebrosa, ściskam Cię mocno i życzę duuużo cierpliwości do teściowej! Ja z teściową problemu nie mam, ale za to teść... ![]() Ja się wkurzyłam, bo TŻ miał mieć dziś wolne i już miałam plany na popołudnie. Zrobiła się ładna pogoda, to myślałam, że pójdziemy na spacer i ogólnie fajnie spędzimy popołudnie, a tu się okazuje, że TŻ musi iść na 17 do pracy |
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz jakoś wszystkie inne problemy które miałam mnie przestały obchodzić. Mam w dupie białą suknie teściowej, to że o wszystko ryczy, to że boje się czy DJ pociągnie imprezę i cz gościom się spodoba to że nie ma orkiestry...
Masakra...
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plener mieliśmy dopiero po miesiącu... Czas ma tylko rano w tygodniu. O weekendzie to można tylko pomarzyć... Masakra normalnie... |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi.... tenebrosa - a TŻet się szanownej mamusi postawić nie może?! Tobie może jeszcze nie wypada pyskować teściowej NIE DAWAĆ SOBIE WŁAZIĆ NA GŁOWĘ DZIEWCZYNY! Nie jesteście już małymi dziewczynkami, którym można mówić co mają nosić
|
|
|
#4618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzwoniła do mnie przed chwilką kobietka z salonu i jutro mam przyjść na przymiarkę... Kto wie? może jak będzie wszystko okey wrócę z nią do domu
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Nic tylko wziąć giwerę i
Oleją ją ![]() Ojej tak mi przykro, jak to się stało? |
|
|
|
#4620 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Napoje 100 butelek Coli 30 Sprite 20 Tonic 60 soku pomarańczowego 40 sok jabłkowy 20 czarna porzeczka 70 niegazowana 45 gazowana woda Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie powolutku do przodu: wciąż rozdajemy zaproszenia i zamówiłam wczoraj dekorację na samochód na Allegro.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

. W laelii wszystko mi odpowiada, często tam bywam na różnych zabiegach ale nie wiem jak z makijażem, tam nie ma takiej typowej wizażystki.
Sama ocenisz i mam nadzieję wy wszystkie ocenicie i skomentujecie efekt

Ja bym brala bez zastanowienia. My tez nie mamy typowo pierwszotancowej piosenki, ale wiaza sie z nia nasze najpiekniejsze wspomnienia, nasze poczatki milosci i nawet przez chwile nie mialam watpliwosci ze to wlasnie ONA 

Ważne, że będzie. Pokica jakoś na pewno!