U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 08:27   #691
sloneczko740
Rozeznanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

szukam tortu w stylu angielski ale w kolorze kremowym białym złotym i nic znleśc nie mogę... chyba jakaś niedorozwinięta jestem...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja zaraz lece do pracy ale 3 h szybko miną
Dostaliśmy wczoraj kartki do spowiedzi i jakoś dziwnie to wygląda,zresztą zobaczcie same
Czy ta kreska oznacza że mamy tylko raz przed ślubem iśc do spowiedzi?Przyjrzałam się dopiero w domu hmmm
hmmm według mnie to on zaznaczył wam że to musicie mieć odbyte jak następnym razem do niego pójdziecie
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 08:28   #692
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Dzisiejsze Pmki wszystkiego naj,naj,najidealniejszego , uśmiechu, uśmiechu i jeszcze raz radości

kicia, ladystar życzę wam i waszym Tżtom zaj%$&#$ch imprez panieńskich i kawalerskich

ja spadam się szykować, muszę wysprzątać cały dom, pojechać do mamuśki, zrobić tort z babeczek i pojechać zobaczyć przedszkole a na domiar tego wszystkiego Tż musiał dziś iść do pracy

więc see you later krokodajl

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 08:42   #693
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
u mnie po dwóch dniach pluchy i mgły wyszło słonko
co jest ewidentnie dobrą wróżbą dla dzisiejszym PM-ek , więc:

dzisiejszym PM-kom samych słonecznych dni u boku mężów

wszystkim potrzebującym oczywiście kciuczki

a całej reszcie udanej soboty
ja nawet nie muszę dziś robić obiadu
zakład mojego męża robi piknik rodzinny, będzie pełno żarełka ( liczymy, że będzie dobre bo wypróbowują nową miejscówkę) i atrakcje dla dzieciarni

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 08:51   #694
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

evoonia86
Magdzia0108
ibyza
D0tk4
wensday21

Dziewczynki, najwspanialsze życzenia dla Was i Waszych TŻów. Niech ten dzień będzie piękny, a każdy następny - już razem - jeszcze piękniejszy!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 08:52   #695
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny... no i nie zamówiłam tego tortu ale to dobrze bo dowiedzialam się przy okazji od pana że on również robi torty w stylu angielskim ale nie do końca...
ponieważ te w stylu angielskim są suche a on robi pokre tylko że nie pokrywa go masą cukrową tylko kremem czy jakoś tak że one mogą by.ć pokre i pyszne... no i pan kazał i wybrać sobie na necie jakie mi się podobają a on mi taki zrobi doradzi i jestem mega szczęśliwa z tego powodu bo już myślałam że będę miała zwykły tradycyjny tort a tu niespodzianka
kochana, nie jestem profesjonalistką tylko zwykłym łasuchem i nie chcę podważać kompetencji ego pana, ale torty w stylu agielskim, to właśnie te pokryte masą marcepanową albo lukrem plastycznym nie kremem
a co do zawartości ( w sensie suchości/mokrości środka) to zależy wyłącznie od cukiernika
widziałaś mój tort? tam był tylko cieniutki biszkopt na spodzie i na nim warstwa kremu - takiego musu z serka maskarpone - nie mógł być suchy
oczywiście przy tortach pietrowych nie mogłoby to tak wyglądać

a co do kolorystyki- znajdź wzór, jaki Ci się spodoba i powiedz, w jakich kolorach chcesz
ja tak zamawiałam różową kokardę dla Pani Sowy

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-23, 09:26   #696
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

u nas tez dzisiaj zapowiada sie sloneczny dzionek i ciepelko jest o 12 musimy jechac do Lillehammer po rodzinke TZ, bo to juz dzisiaj przyjezdzaja:P wiec pewnie bede mniej zaglądac do Was w tym tygodniu, wlasciwie to do konca lipca, bo wtedy wracam z powrotem do NO , bede juz żoną mojego męża i bedzie spokoj chyba umre bez Was

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
A dzisiaj panienski i kawalerski
Musze ogarnac pokoj i zrobic penisowa salatke, a tak mi sie nie chce

O 14 jade na kawalerski TZ - niestety nie bede nago wyskakiwac z tortu a tylko fotografowac chlopakow podczas raftingu.

W ogole nasz swiadek uchylil rabka tajemnicy co do kawalerskiego TZ, po wszystkich sportowych atrakcjach TZ ma pojechac do domu przebrac sie w stroj bardziej "wieczorowy" i wtedy do jego domu wpadnie milicja ktora przyjedzie taka PRLowsą nyską oskarża go o costam, zakuja w kajdany i wpakuja do tej nyski , a pozniej impreza odbedzie sie w jakims klubie w stylu PRL muzyka PRL, klimat PRL wodeczka, ogorki kiszone itp Chlopaki jednak maja wyobraznie
A ja mam tajniacko ostrzec jego rodzicow, zeby nie dostali zawalu i nie zglaszali sprawy na policje jak go porwie Milicja
udanego panienskiego i kawalerskiego My 7 lipca organizujemy w naszym mieszkanu impreze: paniensko-kawalerską-urodzinową TZ-parapetową 4in1 juz sie nie moge doczekac

Cytat:
Dostaliśmy wczoraj kartki do spowiedzi i jakoś dziwnie to wygląda,zresztą zobaczcie same
Czy ta kreska oznacza że mamy tylko raz przed ślubem iśc do spowiedzi?Przyjrzałam się dopiero w domu hmmm
Troche zamazane robiłam przed chwila telefonem.
a mieszkacie raze,m? wtedy jest tylko 1 spowiedz jak nie, to musicie isc na dwie a ksiedzu widocznie cos sie maznęło

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

a znowu bym zapomniala:P

wszystkim dzisiejszym wspanialym ślubującym PM życze wspanialego ślubu i weselicha! duzo MIŁOŚCI
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 09:46   #697
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Dzisiejsze Pmki wszystkiego naj,naj,najidealniejszego , uśmiechu, uśmiechu i jeszcze raz radości

kicia, ladystar życzę wam i waszym Tżtom zaj%$&#$ch imprez panieńskich i kawalerskich
dziękuję

ja właśnie zjadłam śniadanko za godzinę idę spotkać sie w sprawie dekoracj a potem będę się szykować na imprezkę

dzisiejszym PMkom wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze życia duuuuuuużo miłości wspaniałych mężów i cudownego życia razem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 09:48   #698
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny
Jeszcze jest spokój, poćwiczyłam sama sobie pierwszy taniec, głowie mam ciągle słowa przysięgi (planujemy powiedzieć sami od siebie). Zostałam w domu, reszta wybyła z autem i do fryzjera. Zacznie się jakoś po 10:00 wszystko kręcić odpowiednim tokiem, że za nim się obejrzę, będzie 15:00
Słusznie tylko spokój może Cię uratować

Dzisiejsze PMki Magdzia, Evoonia, Ibyza, Wensday, Dotk4 życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego dziś i na całe wspólne małżeńskie życie

Pogoda u mnie piękna, więc oby u Was też (u Magdzi na pewno bo ona z okolicy)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 09:54   #699
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, nie jestem profesjonalistką tylko zwykłym łasuchem i nie chcę podważać kompetencji ego pana, ale torty w stylu agielskim, to właśnie te pokryte masą marcepanową albo lukrem plastycznym nie kremem
a co do zawartości ( w sensie suchości/mokrości środka) to zależy wyłącznie od cukiernika
widziałaś mój tort? tam był tylko cieniutki biszkopt na spodzie i na nim warstwa kremu - takiego musu z serka maskarpone - nie mógł być suchy
oczywiście przy tortach pietrowych nie mogłoby to tak wyglądać

a co do kolorystyki- znajdź wzór, jaki Ci się spodoba i powiedz, w jakich kolorach chcesz
ja tak zamawiałam różową kokardę dla Pani Sowy
ten cukiernik jest super jeżeli o to chodzi... a to będzie tort w stylu angielskim ale nie do końca.. ja chcę żeby tort był mokry a nie suchy no i pan mi wytłumaczły że tym lukrem plastycznym jak się pokrywa to tort będzie suchy ponieważ ta masa się nie trzyma mokrego tortu... i on nie będzie kład nam tej masy z lukru plastycznego .. więc to będzie tort w stylu angielski ale nie do końca to znaczy że będzie czym innym udekorowany:P
Stary 2012-06-23, 09:57   #700
justyna_b3
Raczkowanie

Dziewczyny, proszę Was o radę w kwestii garnituru. Na co zwracać uwagę przy wyborze? Wiem, że ważna jest tkanina, ale jaka jeste najlepsza? Chodzi mi o to, żeby materiał przepuszczał powietrze i nie miął (?) się za bardzo.
Stary 2012-06-23, 10:23   #701
Jamee
Zakorzenienie

evoonia86
Magdzia0108
ibyza
D0tk4
wensday21

Życzę Wam szczęścia, miłości, uśmiechów na twarzy przez wszystkie Wasze wspólne dni. Oby ten dzień był najbardziej udanym i idealnym dniem Waszego życia.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 10:23   #702
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no i wszystko jasne wypadłam już z obiegu to możecie mi wybaczyć i generalnie jakoś tu nie pasuje czuje się stara i brzydka i w ogóle taki zgred ze mnie i nie umiem się tu odnaleźć
Kindziu normalnie kopa w dostaniesz! Nie mów tak

Cytat:
wrzucam zatem zdjecie z podpietym trenem, w ogole go pozniej nie widac ale smiesznie mi wyszly plecy na tym zdjeciu, jakby byly umiesnione, a nie sa
Dokladnie! i rowniez sie ciesze ze kupilam taki material jaki chcialam, a nie wzielam tego od nich, bo efekt jest dokladnie taki jak sobie wyobrazalam
Twoja suknia jest przecudowna:l ove: Aż sama żałuję, że wybrałam taką jaką wybrałam... Chociaż cena Twojej mogłaby mnie zabić podejrzewam

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to ja wygląda na aucie tzn główna dekoracja jest ok i na przednią i tylną szybę też gorzej z 4 bocznymi na maskę bo niektóre są nie starannie zrobione jak ją oglądałam w domu było ok ale jak się przyczepi to brzydko odstaje chyba będę musiała np jakiś tiul albo organze kupić i jakoś to zasłonić
Spokojnie, coś na pewno wymyślisz A nie możesz nie dawać na boki, tylko zostawić z przodu i z tyłu?

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
pomalowaliśmy pokój. Na razie jedna warstwa białej farby na ciemny pomarańcz. Wygląda to tragicznie Łóżko za to już w pełni pomalowane, skręcone czeka na materac i przetestowanie

ha! tego nie wie nawet Tż i raczej się nie dowie, bo byłby to ostatni nierozważny krok w moim zyciu
Sprowadzają ci oryginalną suknię szytą przez nią? No nie mogę normalnie:lov e: Mi się tak marzyła, ale ceny...

Cytat:
Jutro TEN DZIEŃ a ja tego nie czuję
Jakaś spokojna jestem

Cytat:
Dziękuję dziewczyny
Jeszcze jest spokój, poćwiczyłam sama sobie pierwszy taniec, głowie mam ciągle słowa przysięgi (planujemy powiedzieć sami od siebie). Zostałam w domu, reszta wybyła z autem i do fryzjera. Zacznie się jakoś po 10:00 wszystko kręcić odpowiednim tokiem, że za nim się obejrzę, będzie 15:00
Będzie pięknie

Wszystkim dzisiejszym Parom Młodym chciałabym życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo słonka i powodów do radości!
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 10:29   #703
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Sprowadzają ci oryginalną suknię szytą przez nią? No nie mogę normalnie:lov e: Mi się tak marzyła, ale ceny...
Neny sukienka to cała historia opisana w wątku II - bardzo ciekawa.
Wtedy dołączyłam do wątku dlatego pamiętam.
Nena dostała suknię od cioci z USA, była wysłana pocztą do polski, na szczęście celnicy potraktowali suknię ulgowo i dołączyli tylko życzenia dla neny

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 10:32   #704
sloneczko740
Rozeznanie

ide sprzątać a potem po 17 jedziemy z Tżem na cmentarz do jego taty i do organisty po metryke chrztu
Stary 2012-06-23, 10:38   #705
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Neny sukienka to cała historia opisana w wątku II - bardzo ciekawa.
Wtedy dołączyłam do wątku dlatego pamiętam.
Nena dostała suknię od cioci z USA, była wysłana pocztą do polski, na szczęście celnicy potraktowali suknię ulgowo i dołączyli tylko życzenia dla neny
W takim razie pędzę szukać tej historii Odczuwam teraz bardzo złe uczucie jakim jest zazdrość
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 10:42   #706
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejka

u nas tez dzisiaj zapowiada sie sloneczny dzionek i ciepelko jest o 12 musimy jechac do Lillehammer po rodzinke TZ, bo to juz dzisiaj przyjezdzaja:P wiec pewnie bede mniej zaglądac do Was w tym tygodniu, wlasciwie to do konca lipca, bo wtedy wracam z powrotem do NO , bede juz żoną mojego męża i bedzie spokoj chyba umre bez Was

udanego panienskiego i kawalerskiego My 7 lipca organizujemy w naszym mieszkanu impreze: paniensko-kawalerską-urodzinową TZ-parapetową 4in1 juz sie nie moge doczekac

a mieszkacie raze,m? wtedy jest tylko 1 spowiedz jak nie, to musicie isc na dwie a ksiedzu widocznie cos sie maznęło

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

a znowu bym zapomniala:P

wszystkim dzisiejszym wspanialym ślubującym PM życze wspanialego ślubu i weselicha! duzo MIŁOŚCI

A dlaczego jesli sie mieszka razem to jest tylko jedna spowiedz???!!!

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ŚLUBUJĄCYCH!!!!
Stary 2012-06-23, 10:42   #707
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
W takim razie pędzę szukać tej historii Odczuwam teraz bardzo złe uczucie jakim jest zazdrość
Chyba na każdym ta suknia robi wrażenie

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 10:54   #708
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
A dlaczego jesli sie mieszka razem to jest tylko jedna spowiedz???!!!

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ŚLUBUJĄCYCH!!!!
Bo księża zdają sobie sprawę, że para mieszkająca razem raczej nie będzie uskuteczniać postanowienia poprawy w kwestii dotrzymania wstrzemięźliwości do ślubu

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Dziewczyny, pytanie z innej beczki: Znacie jakiś sklep online z sukienkami dla mamy tylko w dużych rozmiarach, tak od 50/52? Moja mama się obudziła, że ona nie ma w czym iść na nasze wesele
Stary 2012-06-23, 10:57   #709
olajakzam
Raczkowanie

ehhh wszyscy znajomi moi idą dzisiaj na Wesela! to nie fair;/ też bym poszła hhmmm i co my z tż będziemy dzisiaj robić??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 10:59   #710
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Kochana a mieszkacie razem? Bo my mieszkamy i ksiądz nam wykreślił pierwszą spowiedź, mamy iść tylko do tej bezpośrednio przed ślubem.

Ja również życzę wszystkim, dla których dzisiejszy dzień jest tym najważniejszym dniem w życiu, dużo słońca (bo póki co nie widać go) no i żeby zawsze promieniały jak dziś

Ja też wybieram się dziś na wesele do koleżanki

A jedna spowiedź jest jak mieszkacie bo grzeszycie i nie możesz iść obiecywać poprawę skoro jej nie dotrzymasz bo i tak pójdziecie do tego samego mieszkania

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2012-06-23 o 11:00
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 11:00   #711
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Bo księża zdają sobie sprawę, że para mieszkająca razem raczej nie będzie uskuteczniać postanowienia poprawy w kwestii dotrzymania wstrzemięźliwości do ślubu [COLOR="Silver"]
W takim razie wszystkie pary powinna obowiązywac jedna spowiedź. Skoro jednym "pozwala się" na niedotrzymywanie wstrzemięźliwości, a drugim nie, to jest w tym jakieś zakłamanie.
Stary 2012-06-23, 11:12   #712
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
W takim razie wszystkie pary powinna obowiązywac jedna spowiedź. Skoro jednym "pozwala się" na niedotrzymywanie wstrzemięźliwości, a drugim nie, to jest w tym jakieś zakłamanie.
Nasz kościół lubi różne sprzeczności. Ja to się w ogóle śmieję, że ci którzy nie mieszkają jeszcze razem, powinni mieć tylko jedną spowiedź w ramach nagrody
Stary 2012-06-23, 11:15   #713
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nasz kościół lubi różne sprzeczności. Ja to się w ogóle śmieję, że ci którzy nie mieszkają jeszcze razem, powinni mieć tylko jedną spowiedź w ramach nagrody
Otóż to!
Tak mi się przypomniało, jak było u siostry mojego TŻ. Na pierwszej spowiedzi nie dostali rozgrzeszenia, bo mieszkają razem. I do drugiej spowiedzi/ślubu mają ową wstrzemięźliwość utrzymywać i wtedy ksiądz im da rozgrzeszenie
Stary 2012-06-23, 11:20   #714
a u d r e y
Wtajemniczenie

Ubrałam Tatinka od stop do głów
na poczcie możecie zobaczyć efekty, moim zdaniem wygląda suuuper
Stary 2012-06-23, 11:42   #715
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym to tak zroumiała że pierwsza spowiedz macie mieć zaliczoną jak drugi raz pójdziecie do niego albo tak jak mówią dziewczyny że ksiadz Wam wykreślił pierwszą i macie tylko przystąpic do tej bezpośrednio przed ślubem

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
ehhh wszyscy znajomi moi idą dzisiaj na Wesela! to nie fair;/ też bym poszła hhmmm i co my z tż będziemy dzisiaj robić??
Z TŻ to się nie powinnaś nudzić napewno coś wymyślicie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 11:51   #716
melod_y
Zakorzenienie

POTRZEBUJE PILNIE WASZYCH KCIUKÓW !!!
prosze

o 16stej mam egzami
a w kieszeni mam 63 sciagi

Musze to zdac nie ma bata

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 12:01   #717
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej laseczki!

Dziewczęta: evoonia86, Magdzia0108, ibyza, D0tk4, wensday21
---> życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze, przede wszystkim samej miłości i harmonijnego związku z mężem by wszystko zawsze szło po Waszej myśli!

Kochane tak mi głupio, że nie mogę z Wami popisać, czasowo po prostu nie ogarniam kuwety... za 28 dni będę żoną, a mam wrażenie że wszystko jest surowe, niegotowe, nieogarnięte... Tak naprawdę zostały szczegóły do ogarnięcia, zrobienie dekoracji (oj dużo tego będzie!) dalej czekają na mnie te nieszczęsne winietki, podziękowania dla rodziców (chyba zrobimy krótką prezentację multimedialną z naszymi zdjęciami a w prezencie damy im po dużym cytrusowym drzewku ---> jako nawiązanie do drzewkowej księgi gości na weselu ), muszę się dokładnie umówić z florystką która zrobi wymarzony gipsówkowy bukiet dla mnie i butonierki dla TŻa, świadka, mojego taty i partnera mamy TŻa, nie mam dalej sukienki na latynoski pokaz, TŻ czeka na swoje buty w większym rozmiarze, musimy zobaczyć się jeszcze raz z usługodawcami ech i pewnie jeszcze trochę tych "pierdółek" by się znalazło...

A teraz powiem Wam coś naprawdę przykrego, co wydarzyło się późnym wieczorem 21 czerwca, czyli równy miesiąc do ślubu...

Otóż świadkowa mnie wystawiła... Naprawdę nie mam ochoty tłymaczyć o co poszło, ale uwierzcie mi moje kochane, że to nie jest tak że ją oczerniam i siebie wybielam... W kilku słowach: nie wierzy w nas i nazwała nasz dzień "absurdalnym", dowiedziałam się, że jestem egoistką, hipokrytką i nie kocham mojego TŻa tak naprawdę, ech... Jest ciężko, poprosiłam moją siostrę by w trybie pilnym mnie poratowała, rozumiem że jest na mnie wściekła bo nie zaproponowałam jej tego na początku (część z Was może pamięta jak kiedyś opowiadałam o naszych kiepskich "ślubnych relacjach", bałam się że będzie mi cały czas dogryzać i nabijać się ze mnie) ale dziś mamy jeszcze osobiście porozmawiać bo widzimy się na grillu u rodziców. Cóż, zobaczymy jak to będzie... Ostatecznie dziewczyny z tańców obiecały mi pomóc z organizacją i w ogóle we wszystkim...

Jestem zestresowana, czuję się niegotowa na ślub z takiego organizacyjnego punktu widzenia - doskonale to przedstawił mój masakryczny koszmar ślubny, jeszcze nigdy po nocy nie czułam się tak zmęczona i przerażona tym co widziałam Masakra...

Buziakam Was dziewczynki, trzymam za Was kciuki i lecę działać żeby nie było za późno
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 12:02   #718
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
no wiec wrzucam tutaj 2 foty - wiecej na poczcie
nie zwracajcie uwagi na moje piersi, bo tutaj wlasnie jestem w tym zlym staniku

pas na moim monitorze jest najbardziej zblizony do rzeczywistosci na zdjeciu z tylu, ale nie wiem jak u Was bo juz stracilam wiare w monitory po zakupie krawatow

domowilam sobie jeszcze jedno ramiaczko dopinane - tak na wszelki wypadek, doradzala mi instruktorka tanca, ze lepiej bede sie czula przy wychyleniach, wiec domowilam, zeby w razie w je miec, ale wolalabym nie korzystac

dolaczem tez przypinki dla gosci

Audrey a czy Ty nie mialas miec babeczek zamiast tortu?
wow ale extra wyglądasz naprawdę super

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
prosze

o 16stej mam egzami

23
evoonia86
Magdzia0108
ibyza
D0tk4
wensday21
wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia przepiękną pogodę macie bez stresu tylko
Stary 2012-06-23, 12:31   #719
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

prosze

o 16stej mam egzami

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-23, 12:39   #720
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy jedną spowiedź (mieszkamy razem) więc właśnie z taką krechą kartki dostaliśmy.

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ŚLUBUJĄCYCH!!!! Niech ten dzień będzie pełen szczęścia i miłości

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości