|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Jutro TEN DZIEŃ a ja tego nie czuję
Jakaś spokojna jestem
![]() |
#662 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
Bo my mielismy cześć pytań teraz i się podpisywaliśmy pod tym a jak zerknęłam na drugą stronę to tam pisało pytania przeznaczone na drugie spotkanie( czy coś w tym stylu) a ksiądz nam właśnie mówił że musimy jeszcze raz przyjść do niego porozmawiać. Więc już sama nie wiem.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda ze nie poczulam mierzac ja ze to "ta" Jest booooksa normalnie az brak mi slow... Nienawidze sie ze ta suknia nie spasila mi ![]() Wygladasz OBŁĘDNIE! ![]() ![]() na poczcie pytalam o pas ![]() Bedzie pieknie! ![]() Trzymam za Was mocno kciuki i zycze niezapomnianych chwil na slubie i cudownej zabawy do samego rana ![]() W wiekszosci w obiejciach TZta niz gosci ![]() ![]() Jutrzejszym PMka rowniez zycze wszytskiego dobrego! Bez stresu dziewczyny, bez strsu ![]() To bedzie Wasz piekny dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ladystar pięknie wygląsz! Ta suknia jest stworzona dla Ciebie ![]() Audrey piękny tort będziecie mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz się pos^%^&*am taka piękna jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Magduś ![]() ![]() ode mnie dostajesz tytuł najbardziej opanowanej PMki ![]() A ja pożarłam cheesów, nuggetsów i ciacho jabłkowe bo się skusiłam z PMSem na maka ![]()
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
A ja jestem załamana ewidentnie wiem, że na śłub bedę mieć @
![]() ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
Jest spora szansa, że stres przesunie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idz do gina, zapisze Ci tabletki, ktore bierzesz tylko 20 dni i koniec. Przesunie Ci sie i spokoj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Nie mam dzisiaj już nawet siły pisać
![]() Dzisiejszy makijaż okazał się totalną klapą. To już 2. Teraz cała nadzieja w niutowej makijażystce. 3 lipca zdaję egzamin licencjacki i dzisiaj dopadł mnie taki koszmarny stres u tża, że zaczęłam się trząść, zrobiło mi się słabo a na koniec się popłakałam ![]() Bardzo źle znoszę stres. A teraz jest jeszcze większy, bo mam 1,5 tygodnia i ogrom nauki z całych 3 lat studiów. Po dzisiejszej akcji stwierdziłam, że musze chyba kupić jakieś tabletki na uspokojenie, tylko boje się że będą mnie usypiać i nie będę w stanie się uczyć. Dobranoc.
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!
Przepraszam, że mnie nie było dwa dni, ale normalnie nie mam czasu nawet się w ![]() ![]() Właśnie siedzę nad prezentacją na jutrzejsze szkolenie, które prowadzę w Krk, dlatego wybaczcie, że nie nadrobię(zrobię to w niedzielę, jak wrócę) Powiem Wam tylko szybciutko, że byłam w czwartek na I słownie pierwszej przymiarce i muszę przyznać, e podszewka leży całkiem dobrze ![]() ![]() Dzisiejszym Pmkom, życzę by ten dzień rozpoczął ich dobrą passę w życiu, niech spełniają się Wasze wspólne marzenia!! ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Jeszcze proszę WAs bardzo o kciuki, bo chciałabym w Kraku kupić bieliznę i sukienkę, którą może wdzieję na czas sesji narzeczeńskiej.
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ja też życzę pięknych, niezapomnianych chwil i cudnego uśmiechu - żeby wam towarzyszył na długo idę spać - kolorowych... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wyluzujcie to tylko post czy to coś zmieni, że na nim jesteście czy nie ??są w życiu poważniejsze sprawy niż takie głupoty ![]() Ale mam dzisiaj bombę ;p ![]() Nasze dzisiejsze PMKi Wszystkiego najlepszego niech się Wam wiedzie w życiu cieszcie się każdym dniem spędzonym z małżonkiem ![]() Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2012-06-23 o 00:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wpadłam się przywitać przed pracą i by wszystkim dzisiejszym Panną Młodym i ich przyszłym wspaniałym mężom złożyć życzenia wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia. By każdy wasz wspólny dzień był pełen wzajemnego szacunku, zrozumienia, wybaczenia, czułości, miłości i namiętności. Kochajcie się jeszcze 100 lat. Cytat:
![]() I słusznie. Wychodzisz za mąż za meżczyznę swojego życia, więc luzik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Wydaje się, że dzis będzie dobra pogoda na ślub, przynajmniej w Lublinie
![]() Wszystkim ślubującym dziś PMkom życzę, aby wszystko poszło zgodnie z planem i aby obyło się bez większego stresu, za to z ogromnym uśmiechem na buziolu ![]() ![]()
#675 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny
Jeszcze jest spokój, poćwiczyłam sama sobie pierwszy taniec, głowie mam ciągle słowa przysięgi (planujemy powiedzieć sami od siebie). Zostałam w domu, reszta wybyła z autem i do fryzjera. Zacznie się jakoś po 10:00 wszystko kręcić odpowiednim tokiem, że za nim się obejrzę, będzie 15:00 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() liczyliśmy na max 2-3 warstwy. Wcześniej zagruntowaliśmy ściany takim czymś, no nic dziś pojadę do mieszkania i zobaczymy jak to wygląda. evoonia86
Magdzia0108 wensday21 ibyza D0tk4 życzę Wam samych cudowności w dniu ślubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odp. na poczcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Tobie kochana zycze super wesela, samych niezapomnianych chwil z tego dnia!! I slodkiego milego zycia przy TZ. ![]() Pozostalym dzisiejszym PMkom evooni86, ibyzie, D0tce i wensday21 rowniez zycze wszystkiego co najpiekniejsze na nowej drodze zycia. ![]() Wstalam o jakiejs chorej porze, bo pojechalismy do ksiedza zeby mu w koncu zaplacic ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym wątku
![]() koocur przepieknie wyglądaliście, Twoja suknia to ideał ![]() audrey piękny tort, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ja nie będę mieć takiego w stylu angielskim. ladystar suknia ![]() ![]() ![]() U mnie dalej to samo - jestem zarypana nauką ![]() ![]() ![]() W temacie pracy - ta nowa praca jest ekstra! Aż sama nie wierzę, że udało mi się ją dostać. Póki co jestem na etapie wdrażania się i poznawania wszystkiego ale podoba mi się coraz bardziej ![]() Dzisiaj muszę się na chwilkę wyrwać do mojej świadkowej, chcę jej dać zaproszenie ![]() ![]() Póki co przez te zawirowania z obroną i nową pracą temat ślubny poszedł zupełnie w odstawkę ![]() ![]() evoonia86
Magdzia0108 wensday21 ibyza D0tk4 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
Madziu Twój spokój i opanowanie jest godne podziwu!
![]() ![]() ![]() Dla dzisiejszych PMek: evoonia86
Magdzia0108 wensday21 D0tk4 ![]() ![]()
#680 |
Zakorzenienie
|
A dzisiaj panienski i kawalerski
![]() Musze ogarnac pokoj i zrobic penisowa salatke, a tak mi sie nie chce ![]() O 14 jade na kawalerski TZ ![]() ![]() W ogole nasz swiadek uchylil rabka tajemnicy co do kawalerskiego TZ, po wszystkich sportowych atrakcjach TZ ma pojechac do domu przebrac sie w stroj bardziej "wieczorowy" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja mam tajniacko ostrzec jego rodzicow, zeby nie dostali zawalu i nie zglaszali sprawy na policje jak go porwie Milicja ![]()
#681 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny... no i nie zamówiłam tego tortu
![]() ponieważ te w stylu angielskim są suche a on robi pokre tylko że nie pokrywa go masą cukrową tylko kremem czy jakoś tak że one mogą by.ć pokre i pyszne... no i pan kazał i wybrać sobie na necie jakie mi się podobają a on mi taki zrobi doradzi i jestem mega szczęśliwa z tego powodu bo już myślałam że będę miała zwykły tradycyjny tort a tu niespodzianka ![]() dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkim naszym dzisiejszym PMką życzę duuuuuuuuużo szczęścia i jeszcze więcej miłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
I ostatni poranny NEWS...
za 2 tygodnie!!!! o tej porze bede siadac na fotelu fryzjerskim ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() wlasnie ja mam skore, ktora szybko lapie siniaki :/ czesto nie wiem nawet skad, np. jak ktos chwyci mnie za reke mocniej to robi mi sie siniak ![]() ![]() ![]() ale bardziej martwie sie o TZ, bo te ekstremalne sporty moga go nie malo poturbowac, a jak wpadnie do wody na raftingu to sama wskocze zeby go ratowac ![]() ![]()
![]() |
#685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kawalerski zapowiada się super, Twój panieński mam nadzieję taki sam ![]() A u Nas dzisiaj ostatnia luźna sobota gdyż: 30.06 TŻt idzie na Rysy ![]() 07.07 jest u Nas impreza plenerowa na której zaczęliśmy ze sobą być więc obecność obowiązkowa ![]() 14.07 to panieński i kawalerski.. a za 4 tygodnie o tej porze... będę pewnie jadła śniadanie i przepuszczała je od razu dołem ![]()
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Madzia - ja Cie ciagle widze tutaj
![]() ![]()
#687 |
Wtajemniczenie
|
Bo Madzia jest hardkorem, siedzi z nogami wywalonymi na biurko, czyta sobie spokojnie wizaż, zagryza kanapeczkę, popija herbatką... jest chill
![]()
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Ślubującym dziś PMkom życzę dużo szczęścia i miłości. Niech dziś wszystko pójdzie po Waszej myśli
![]() kicia też już olewam ten kalendarz ![]() Jak wczoraj Tż ucieszył się z łazanek ![]()
#689 |
Zadomowienie
|
Dla dzisiejszych PM wszystkiego najlepszego,dużo miłości,wszystkiego dobrego
![]()
#690 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz lece do pracy ale 3 h szybko miną
![]() Dostaliśmy wczoraj kartki do spowiedzi i jakoś dziwnie to wygląda,zresztą zobaczcie same ![]() Czy ta kreska oznacza że mamy tylko raz przed ślubem iśc do spowiedzi?Przyjrzałam się dopiero w domu hmmm ![]() Troche zamazane robiłam przed chwila telefonem.
ŻONA ![]() MAMA LENKI ![]() Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-23 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.