U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 21:36   #2041
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
w fiolecie czuje sie jakos tak staro

wlasnie nie obrazam sie - bo po to pytam zeby poznac Wasze opinie - szczere

bo mi juz sil zabraklo
Kochana wszystko zależy od odcienia fioletu Ja też nie lubię np intensywnego, matowego fioletu. Ale często używam taką lawendę, albo "brudny fiolet" i jest super Oczywiście nie chodzi mi o to, że u Ciebie na pewno będzie tak samo, ale nie zrażaj się tak do tego fioletu
Stary 2012-06-28, 21:37   #2042
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
w fiolecie czuje sie jakos tak staro

wlasnie nie obrazam sie - bo po to pytam zeby poznac Wasze opinie - szczere

bo mi juz sil zabraklo
A może jakis akcent delikatnego różu?
Na prawde mi sie wydaje ze te dwa kolory wygladaja troche przygaszone..

Chyba zeby z eyelinerem jakos lepiej to wygladalo ale nie wiem czy nie chcialas czy stawiasz tylko na swoje cudowne rzesy

Moze Kawa cos Ci doradzi jak bedzie...

Boziu az sie boje jak to bedzie kiedy ja pojde na probne

co do fioletu jeszcze. czasami wystarczy nawet lekki zarys w stylu kreski jak eyelinerem, albo jak kredka, lub niewiele w kaciku oka aby makijaz sie ożywił.
I tak jak dobra dusza pisze jest masa odcieni fioletu.
Ja wciaz jestem zafascynowana makijazem marudy jak pieknie wygladala w fiolecie

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-06-28 o 21:40
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:38   #2043
ladystar
Zakorzenienie

----> poczta

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:41   #2044
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Widzę,że nie tylko ja mam problemy z makijażem...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:42   #2045
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

jeeee ;D niemcy przegrali ;D !!!!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:43   #2046
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Widzę,że nie tylko ja mam problemy z makijażem...
nie martw się, tez zmieniłam dwa tygodnie przed, na Paulinę, o której Ci pisałam i byłam baaardzo zadowolona i wykonaniem i trwałością
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:44   #2047
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
pasuje ja byłam na takiej na sylwestrze (w posobnym w sumie stylu jak wesela) a i na ostatnim weselu też kilka dziewczyn widziałam w sukienkach tego typu

a więc tak kupiliśmy
- opakowania na ciasto (zwykle plastikowe tylko dorobię do nich karteczki z podziękowaniami)
- koszulę dla TŻ
- drugą figrukę na tort tamta wcześniejsza była w promocji więc ją wziełam a ta przedstawia parę blondasków i mi się tak spodobała a to tylko 5 zł
- i torebkę za marne 19 zł ( przecena z 59 zł) bo w jednym miejscu jest zaciągnięta ale tego nie widać jest poręczna wszystko mi się zmieści do niej co potrzebne
- no i dodatkowo już wrzucam wszystko wstążki do związania balonów na klatce (pomarańcz i fiolet ale ten fiolet nie wyszedł na zdjęciu)
za zakupki

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

dzieki dziewczyny odnosnie odpowiedzi o degustacje trotu
My pewnie tez bedziemy zamawiać w "ciemno" Szczerze to nawet nie zastanawialiśmy sie nad smakami

A wy juz wiecie jakie smaki wybieracie?
Biała i ciemna czekolada z musem malinowym pyszny

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
hej... z 60 osób mamy 46... jednak chrzestna TŻ nie przyjedzie bo jakieś wczasy jej wyskoczyły
źli troszke jesteśmy bo zapewniała w zeszły weekend że bedzie bo nie może tego dnia opuścić mam doła ...
idę spać bo jutro wcześnie trzevba wstać...
jak bedzie net w szpitalu to bede pisać a jak nie.. to bede nadrabiać zaległości ..

Dla naszych kolejnych ślubujących dużo pomyslności i miłości !!!!
Kiciu 3maj się tam
widziałam Maluszka jaką ma szyjeczkę chudziunią

Cytat:
Mam zdjecia tylko tego ostatniego makijazu, bo nie wzielam aparatu tam Ale musicie mi uwierzyc na slowo, ze tamte byly kiepskie... tylko co z tym ostatnim
Sprobujcie nie patrzec na brokat przrzedzone rzesy (beda nowe) i niewyregulowane brwi

Cala facjate wrzuce na poczte
Lejdi... co ona Ci zrobiła?
wygląda ... kurde nie obrazisz się?
kurde no wygląda bazarowo
czemu w fiolet nie poszła? w fiolecie byłoby pięęęknie z Twoimi brąz oczkami na pewno...

Byłam w Bonarze... padaka...
tych butów które chciałam już nie ma, a inne nieprzecenione i 4 stówy
obeszłam calutką galerię i dup.a.
teraz buszuje po allegro bo we wtorek przymiarka i muszę te buty mieć coby suknie ewentualnie skrócić jeszcze
a TŻt koszul się namierzyl i nadal nie ma...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 21:45   #2048
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Hejoooo

Wrocilam z make up'u z zakupow, z ostatniej lekcji tanca.

Odebralismy smoking TZ - jest jest tak idealnie dopasowany, i taki piekny ze chyba schrupie TZta miedzy pierwszym a drugim daniem obiadu Przypomne tylko ze szylismy caly smoking na niego w lorens & viktor, po ogladnieciu wszystkich na swiecie smokingow to od nich wydal nam sie najlepiej wykonczony i z najlepszych matrialow. Trafilismy na genialna pania, ktora obiecala ze nie wypusci TZta jak smoking nie bedzie idealny, widac ze pasjonatka No i zaproponowala nam uszycie, bo zaden z gotowych smokingow nie pasowal. Jak byl dobry w ramionach to spodniami mogl sie owinac 2 razy, wiec jest uszyty i jest super

Przebieglam przez galerie, dawno tak nie robilam zakupow, bralam wszystko co mi sie podobalo bez przymierzania bo nie mialam czasu tego robic. I tym sposobem zaliczylam wyprz w Inditexie, kupilam tez upragniony koszyk - torebke w Mango, bo o ile ostatnio niebyla przeceniona to dzisiaj juz byla

Taniec - mamy caly uklad nawet sie nie gubimy i wydaje mi sie ze wyglada dosyc naturalnie, ale mam obawy ze TZ sie zestresuje i zrobimy tylko podstawowe kroki i jedno podnoszenie

No i najwazniejsze!!! Makijaz... i tu zaczynaja sie schody, bo wszystkie moje plany legly w gruzach Zaczelysmy od moich pragnien - smoky eyes - w delikatniejszej wersji. I tu od razu falstart - wyszlo kiepsko - w ogole nie pasowalo to do slubnego makijazu, bardziej na impreze Chcialam mocno podkreslone oczy i niestety wyszlo za mocno.
Nr 2 zmoich pragnien - brazowy - makijazystka od razu odradzala brazowy do brazowych oczu, ale mimo to chcialam sprobowac i... niestety miala racje - wygladalo zwyczajnie, a moje oczy zlaly sie z powiekami. Po zrobieniu kreski makijaz znow zrobil sie zbyt perwersyjny. I w tym momencie zabraklo mi pomyslow, bylam juz zmeczona i zla i mialam juz wory pod oczami.
I w tym momencie makijazystka zaproponowala cos od siebie - zielone cienie. Wyszlo najlepiej z wszystkich, ale ten zielony do niczego mi nie pasowal No wiec kombinowalysmy dluzsza chwile i zaproponowalam zloty - dorzucila do tej zieleni i teraz sama nie wiem................... oczy wygladaja najlepiej w tym makijazu, ale zloty z zielonym niby zloty jest ok... ale ten zielony poza tym ze super podkresla moj kolor oczu to juz do niczego nie pasuje (poza lodygami od kwiatkow i koszami dla rodzicow ) Myslicie ze makijaz moze do niczego nie pasowac? Oczywiscie na koniec zrobila mi niespodzianke i dorzucila taki mini brokat no ale trudno... staram sie patrzec na ten makijaz bez tego cholernego brokatu... i teraz sama nie wiem jestem w czarnej dupie.

Mam zdjecia tylko tego ostatniego makijazu, bo nie wzielam aparatu tam Ale musicie mi uwierzyc na slowo, ze tamte byly kiepskie... tylko co z tym ostatnim
Sprobujcie nie patrzec na brokat przrzedzone rzesy (beda nowe) i niewyregulowane brwi

Hmm ja bym się nie zdecydowała na zieleń w dniu ślubu,ostatnio na imprezie miałam zielono-niebieskie oczy
Ale to musi się tobie podobać,to ty masz się czuć w tym dniu pięknie
Powycinałam moje oczy z fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (27,0 KB, 89 załadowań)
Stary 2012-06-28, 21:47   #2049
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Kochana wszystko zależy od odcienia fioletu Ja też nie lubię np intensywnego, matowego fioletu. Ale często używam taką lawendę, albo "brudny fiolet" i jest super Oczywiście nie chodzi mi o to, że u Ciebie na pewno będzie tak samo, ale nie zrażaj się tak do tego fioletu
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
A może jakis akcent delikatnego różu?
Na prawde mi sie wydaje ze te dwa kolory wygladaja troche przygaszone..

Chyba zeby z eyelinerem jakos lepiej to wygladalo ale nie wiem czy nie chcialas czy stawiasz tylko na swoje cudowne rzesy

Moze Kawa cos Ci doradzi jak bedzie...

Boziu az sie boje jak to bedzie kiedy ja pojde na probne

co do fioletu jeszcze. czasami wystarczy nawet lekki zarys w stylu kreski jak eyelinerem, albo jak kredka, lub niewiele w kaciku oka aby makijaz sie ożywił.
I tak jak dobra dusza pisze jest masa odcieni fioletu.
Ja wciaz jestem zafascynowana makijazem marudy jak pieknie wygladala w fiolecie
Moze macie racje... teraz zaczynam zalowac ze nie sprobowalam jeszcze fioletu

Stary 2012-06-28, 21:48   #2050
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Teraz mi będzie głupio odmówić mojej znajomej która mi miała robić ten makijaż,robi też mi i paznokcie,ale z paznokci jestem zawsze zadowolona,ale z makijażu nie zbyt...

14.07.2012

Stary 2012-06-28, 21:49   #2051
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Lejdi... co ona Ci zrobiła?
wygląda ... kurde nie obrazisz się?
kurde no wygląda bazarowo
czemu w fiolet nie poszła? w fiolecie byłoby pięęęknie z Twoimi brąz oczkami na pewno...

Byłam w Bonarze... padaka...
tych butów które chciałam już nie ma, a inne nieprzecenione i 4 stówy
obeszłam calutką galerię i dup.a.
teraz buszuje po allegro bo we wtorek przymiarka i muszę te buty mieć coby suknie ewentualnie skrócić jeszcze
a TŻt koszul się namierzyl i nadal nie ma...
nie zrobila bo jej powiedzialam ze nie chce

tez bylam w bonarze i tez szukalam butow w zarze i NIC!! na szczescie Stradi nie zawiodl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 21:50   #2052
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Ladya moze w fiolet bys poszla i smokey eye z fioletu ?? bedzie pieknie podkreslal teczowke to tego rozswietlony wewnetrzny kacik oka, ten makijaz co pokazalas jest perlowy a perla fatalnie odbija na plasko swiatlo

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:52   #2053
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hmm ja bym się nie zdecydowała na zieleń w dniu ślubu,ostatnio na imprezie miałam zielono-niebieskie oczy
Ale to musi się tobie podobać,to ty masz się czuć w tym dniu pięknie
Powycinałam moje oczy z fotek
no wlasnie nie czuje sie piekna z tym makijazem ale z zadnym innym nie czulam sie piekna
moze ja poprostu brzydka jestem

Stary 2012-06-28, 21:53   #2054
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Więc mam do pozbycia się 78 pudełek:
a który kolor?
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacje ślubne PMek 2012

WOW! Wygląda imponująco...
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ale mam wynajac bar dla 4 dziewczyn ?
ja tam wolę domówki ale pod tym względem to jestem na wątku chyba w mniejszości...
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
właśnie wyczaiłam u kolegi na fb jedno nasze zdjęcie za stołem- zaraz je tutaj wmontuję
super, sala też miała takie kolory, że pasowało do tematyki ludowej...
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dawno mnie u was nie było ale miałam strasznie zawirowany tydzień. Przede wszystkim - obroniłam się!!!

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ładnie ale ja coś bym zmieniła,zwłaszcza z przodu
Każda z nas ma inny gust, ale gdzieś już twoją fryzurke widziałam
kojarzy mi się z Zosią z Pana Tadeusza

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
:party-time: Z D A Ł A M!!! obrona 5tego dziękuje za kciuki!!! Wybaczcie ze nie pisze,ale nie mam laptopa i działam tylko na tel))
no pewnie, że zdałaś. My to już dawno Ci mówiłyśmy, tylko nam nie wierzyłaś
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Dzięki ale szukam czegoś w normalnej cenie

A baleriny menbura widziałam na żywo i były... naprawdę tak brzydkich butów dawno nie widziałam. A za tą cenę to już w ogóle.
ja na żywo nie widziałam ślubnych, ale te też nie powalają. Popatrz na ebayu, albo może na etsy...

Ja się chyba zdecyduję na biżu etsowe... We wtorek umówiłam się z moją siostrą-świadkową na wybieranie biżuterii. Byłam zdecydowana na bijou brigitte, bo cena nie zabija, a pasuje mi do sukni, bo potrzebuję wyraźnej, szerokiej bransoletki i kolczyków. Kiedyś już pytałam, dokładnie w tym samym sklepie, o to czy mam jakąś gwarancję na nie zczernienie. Wiem, że to nie jest srebro i powiedziałam Pani, że potrzebuję biżu na wrzesień i co by się stało, jeśli zczernieje. Pani powiedziała że gwarancja jest. No to super. I jak przyszłyśmy we wtorek, to znowu pytam, a Pani tym razem mówi, że gwarancja jest, ale czernienie nie jest objęte, bo może wynikać ze złegto użytkowania (np, kąpieli w biżuterii). I , jestem bez biżuterii, popatrzę na etsy. I zaczęłąm oglądać i się zastanawiam na którym wątku, dziewczyna ma temat przewodni pawie pióra? Bo znalazłam cosik takiego http://www.etsy.com/listing/90975151...estone-wedding. Jutro dalsze nadrabianie, jeśli coś mi się uda podejrzeć w pracy, ale szczerze w to wątpię...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:54   #2055
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Ladya moze w fiolet bys poszla i smokey eye z fioletu ?? bedzie pieknie podkreslal teczowke to tego rozswietlony wewnetrzny kacik oka, ten makijaz co pokazalas jest perlowy a perla fatalnie odbija na plasko swiatlo
wlasnie na Twoja opinie czekalam
czyli jednak przekonalyscie mnie do tego fioletu - jutro dzwonie do niej ponownie i umawiam sie na fiolet tylko boje sie ze jak zwykle bede wygladac staro w tym kolorze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 21:56   #2056
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
wlasnie na Twoja opinie czekalam
czyli jednak przekonalyscie mnie do tego fioletu - jutro dzwonie do niej ponownie i umawiam sie na fiolet tylko boje sie ze jak zwykle bede wygladac staro w tym kolorze
wez mi tu nie pitul sa rozne odcienie fioletu, powiedz mi masz brazowe włosy ?? (tak mysle) ja dalabym taki sliwkowy biolet i z tymi oczami to taka sliwka w czekoladzi bedzie

Stary 2012-06-28, 21:57   #2057
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie czuje sie piekna z tym makijazem ale z zadnym innym nie czulam sie piekna
Głupoty gadasz

Pisz no do tej babeczki, umów się na jeszcze jeden próbny i tym razem postawcie na fiolet
Stary 2012-06-28, 21:58   #2058
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Dziewczyny mają racje z tym fioletem ja bym stawiała jeszcze na delikatny brąz z dodatkiem jakiegoś beżu NIC BŁYSZCZĄCEGO I ŚWIECĄCEGO matowe Jak dla mnie kreska musi byc
Stary 2012-06-28, 22:01   #2059
aleksandrettaa
Zakorzenienie

lady po mojemu to wyglądałoby lepiej gdyby dolna kreska nie była taka gruba. Tak to ciężko wygląda i niestarannie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 22:01   #2060
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
powiedziała co wiedziała

W stradim też nic
zabece sie chyba...
Stary 2012-06-28, 22:05   #2061
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wez mi tu nie pitul sa rozne odcienie fioletu, powiedz mi masz brazowe włosy ?? (tak mysle) ja dalabym taki sliwkowy biolet i z tymi oczami to taka sliwka w czekoladzi bedzie
tak - mam brazowe wlosy rowniez...

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Głupoty gadasz

Pisz no do tej babeczki, umów się na jeszcze jeden próbny i tym razem postawcie na fiolet
tak zrobie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
lady po mojemu to wyglądałoby lepiej gdyby dolna kreska nie była taka gruba. Tak to ciężko wygląda i niestarannie.
ogolnie z tego makijazu

Cytat:
powiedziała co wiedziała
W stradim też nic
zabece sie chyba...

ja tak jak pisalam - bralam bez mierzenia zaraz jak nabiore troche sil (po zjedzeniu nutelli) to przymierze moze te rzeczy

Stary 2012-06-28, 22:09   #2062
a u d r e y
Wtajemniczenie

No nic... idę spać.
jutro z rana jadę na uczelnie łapać opiekunke praktyk zanim poleci w świat, żebym mogła w niedziele skończyć I rok...
w między czasie muszę rozkminić buty, od 14 znowu zajęcia...
zwariuję

a w sobotę TŻt idzie na rysy
więc zdechne z nerwów!
Stary 2012-06-28, 22:10   #2063
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

a ja w ramach oszczednosci rozwalilam dzis 300 zl w 30 minut

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 22:13   #2064
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja też już idę spać
W weekend c.d. rozwozenia zaproszeń,tym razem moja rodzinka
Stary 2012-06-28, 22:43   #2065
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

może popróbuj pozmieniać kolory w PH i zobaczysz w czym sobie sie podobasz..albo swoimi cieniami w domu na spokojnie
wrzucam twoje oczy ze zdjęta zielenią na srebrno szary
ja osobiście jestem fanem jak najbardziej naturalnych kolorów w makijażu ślubnym

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
a ja dziewczyny borykam się z zaproszeniami ciągle coś musze w nich poprawić to kropki zapomnieli napisać to date pokręcili... no i własnie przed chwilą zaakceptowałam zaproszenia
weź głęboki oddech i literka po literce sprawdź ostatni raz a potem przestań się tym przejmować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled-1.jpg (22,0 KB, 62 załadowań)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:52   #2066
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Ja nie rozmnażam jorków tylko jak coś to kupię bez rodowodu ale nie mam na to wpływu w jakich warunkach się rodzą takie pieski. Rozumiem gdybym zamówiła sobie takiego pieska i czekała na niego to co innego bo miałąbym jakiś wpływ na to. A ja jak coś to kupię już psa który i tak przyszedł na świat i wolę go kupić i dać mu dobry dom i dobre warunki niż żeby ten piesek mieszkał niewiadomo gdzie
JA to tak widzę.
A psa ze schroniska nie chcę bo tam nie ma raczej szczeniaczków a dorosłego psa nie wezmę bo gdyby miał złe nawyki to już ich nie da rady się zmienić. Moja ma negatywne przeżycia w związku z takim psem.
Nie chcę komentować tego posta, ale moje sumienie nie pozwala przejść koło niego obojętnie - nie chcę wywołać kłótni, lawiny postów, że kogoś obrażam i sprawić Ci przykrości, ale pogrubiona część wypowiedzi to największa głupota jaką przeczytałam.... Każdego psa można oduczyć niektórych zachowań, a szczeniaków w schroniskach jest zatrzęsienie i to nawet pseudorasowych! I to piszę ja - osoba zajmująca się adopcjami psów, wolontariatem, interwencjami, itd., mająca wyrośniętą sunię szczeniaka zabrana ze schroniska jak miała około 10 miesięcy (ma już 4 letnią) , która jest rasą trudną, była agresywna, bita, bardzo chora a teraz jest labradorem w ciele ammstaffa Tyle na temat - nie chcę aby ktoś odpisywał na ten post, ale nie umiem nie napisać swojej wypowiedzi, więc proszę o nie obrażanie się i nie komentowanie. Post ma charakter informacyjny, edukacyjny i może pomóc komuś w świadomej decyzji adopcji psa lub też przełamać strach przed wizytą w schronisku. Wiktusiaczek - obrońca praw zwierząt.

ladystar: masz takie piękne oczy, będziesz mieć firaneczki rzęs, jesteś super laską, a makijaż psuje i zasłania ten obraz Ciebie Zieleń i złoto pasują razem, ale nie Tobie - Kawa się zna i wie, co mówi

Lily: Twoje buty wydają mi się niestety za ciężkie do tak zwiewnej sukienki... Może coś w stylu takich jak miała gosza na sesji w Monachium tylko innego koloru? (Ona miała mięta/zieleń, a Ty byś mogła zaszaleć z granatem/niebieskim)??

Dziś byłam ostatni dzień w pracy - przy pożegnaniu z jednym z kolegów polały się łzy... Dostałam badziewną zawieszkę na łańcuszek z Apartu i badyla (to należy czytać: słonecznik) i jest mi ogólnie smutno bardzo

P.S.: proszę się nie obrazić na część rzeczy napisanych w poście, ale osoby, które bardziej niż ludzi kochają zwierzęta już tak mają
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:00   #2067
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Spać nie mogę ;/

14.07.2012

Stary 2012-06-29, 05:25   #2068
Post_Blue
Rozeznanie

Dziewczyny, baardzo proszę Was o kciuki, koło 11 będę bronić magistra Nie mogłam spać i zaczęłam się denerwować (a miałam miec to w nosie).

Przy okazji mam pytanie: czy są inne buty niż sandały (nie noszę, mam kompleks swoich stóp), które pasują do zwiewnej sukni? Mam suknię z szyfonu, perłową, przypomnę model (nie ma tego chabazia przy biuście)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maresme_1.jpg (11,3 KB, 31 załadowań)
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 06:04   #2069
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Dziewczyny, baardzo proszę Was o kciuki, koło 11 będę bronić magistra Nie mogłam spać i zaczęłam się denerwować (a miałam miec to w nosie).

Przy okazji mam pytanie: czy są inne buty niż sandały (nie noszę, mam kompleks swoich stóp), które pasują do zwiewnej sukni? Mam suknię z szyfonu, perłową, przypomnę model (nie ma tego chabazia przy biuście)
Powodzenia

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 06:26   #2070
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Są kciuki spokojnie zdasz, każdy zdaje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości