|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
za załatwione sprawy. Fajny ksiądz Wam się trafił co nie praktykuje kartek do spowiedzi ![]() Mama się wypytała czy muszę brać akt urodzenia z USC i się okazało, że wszystko jest w USC Tż, bo w tamtym mieście się urodziłam W środę rodzice wybiorą się do księdza po zaświadczenia z chrztu i bierzmowania. Jak załatwią wszystko to dzwonię do parafii żeby umówić się na nieszczęsny protokół.Mam pytanie do Was. Długo trzeba czekać na spisanie protokołu?
|
|
#2012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
u rodziców są drzwi, ale zawsze otwarte, więc równie dobrze mogło by ich nie być... ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Pamiętacie mnie jeszcze??Chyba nie bo tak dawno mnie nie było ![]() Zazaraz po ślubie miałam tyle spraw do załatwienia, a później podróż poślubna. W poniedziałek wróciliśmy i też jestem zalatana. Prawie 3tygodnie po ślubie, a ja mam wrzażenie, żę to było już dawno, dawno:P
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem do konca co masz na mysli z czekaniem na spisanie protokolu. My pisaliśmy go 3 miesiace przed ślubem (I czesc) trwalo to jakies 40 minut bo ksiadz nas jeszcze pytal i wogole dlugo gadalismy.. II czesc mamy przysc spisac jakos 2-3 tyg przed slubem.. W sumie to juz zapomnialam kiedy dokladnie
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy ponad 2 miesiące po ślubie, a nie wiem kiedy to minęło Pamiętam Cię, umknęłóo mi gdzie pojechaliście na sączenie rumu --------------> podróż poślubna
|
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
To u Nas tylko tak wydziwia
![]() Nie umawialismy sie. Poszlismy w czasie godzin kiedy ksiadz ma czynna kancelarie ![]() czasami na stronach parafii pisze kiedy przyjmuje ludzi albo nawet tak jak u Nas byly chyba poszczególne godziny dla narzeczonych. Mozesz zawsze zadzwonic i zapytac kiedy ksiadz przyjmuje. Ale mysle ze jesli mieszkasz w malej miejscowosci to bezproblemu Was przyjmie.
|
#2020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byliśmy na Majorce.
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 |
|
Raczkowanie
|
piekny dzień! ze świadkową zrobiłyśmy winietki
![]() i zaraz tżcik przyjeżdża mmmmmm---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- my też szybciutko
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżywszy mi pamięć
![]() nie byłą, któraś z Ew też na Majorce? Jak się bawiliście? Mąż jest grzeczny? Słucha się? Czy pazurki pokazuje? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- tzn gdzie? Gdzie mieszkasz? |
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My spisaliśmy cały protoków w ok.30 min szybko czytał,my odpowiadaliśmy,cos tam kreślil,podpisaliśmy się i gotowe ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() Zapraszam ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Takiej ochoty przez te torty na coś słodkiego dostałam ze zjadłam żelki siostrzenicy
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
hej... z 60 osób mamy 46... jednak chrzestna TŻ nie przyjedzie bo jakieś wczasy jej wyskoczyły
źli troszke jesteśmy bo zapewniała w zeszły weekend że bedzie bo nie może tego dnia opuścić ![]() mam doła ...idę spać bo jutro wcześnie trzevba wstać... jak bedzie net w szpitalu to bede pisać a jak nie.. to bede nadrabiać zaległości ..Dla naszych kolejnych ślubujących dużo pomyslności i miłości !!!! ![]()
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem załamana...Mam wątpliwości co do makijażu ślubnego.Teraz mi się odwidziało,że mi się nie podoba itp..
![]() Ech a przecież już nie znajdę nikogo kto mi zrobi makijaż,bo terminy sie szybko rezerwuję...masakra
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
trochę daleko, lada dzień uruchomią wakacyjne pociągi i pojedzie przez Poznań, bilet dla roweru to złotóweczka
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- chcesz, to powiem Ci gdzie jest szansa |
|
|
|
#2028 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie tam jest. Tylko nie ciekawie się zaczęło bo mieliśmy 12 godzinne opoznienie samolotu:/Ale Majorka nam to zrekompensowała ![]() A mąż taki jak i wcześniej czyli wszystko jest na swoim miejscu![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Może wcale zły ten makijaż nie był tylko już za dużo myślisz??
|
||
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wstępnie mamy 80 osób ale jeszcze pare osób mam na takiej liście rezerwowych
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po czym położyliśmy się spać A co
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Może i ja jestem przewrażliwiona,za dużo myślę,mam na głowie bo chce jak najlepiej wyglądać ech...
niusia_87 dziękuję Ci ślicznie za info na Pw
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcielibyśmy ale nie możemy Cytat:
pamiętamy pamiętamy wiecie co ja myślałam że na praktycznie 15 dni przed to będę srała po gaciach a od pewnego czasu czuje taki luz że aż się siebie boje
|
|
#2033 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mi te wieńce kojarzą się z pogrzebem ![]() jadę do babci w lipcu jeśli to będzie końcowka to chętnie podskoczę Cytat:
piękne zestawienie, moje za to nie było zrobione ![]() Cytat:
za zostanie nauczycielemCytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mnie teściowa w☠☠☠☠iła A z przyjemniejszych rzeczy mierzyłam dziś moją kieckę i się ponownie w niej zakochałam |
|||||
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoooo
Wrocilam z make up'u z zakupow, z ostatniej lekcji tanca. Odebralismy smoking TZ - jest jest tak idealnie dopasowany, i taki piekny ze chyba schrupie TZta miedzy pierwszym a drugim daniem obiadu No i zaproponowala nam uszycie, bo zaden z gotowych smokingow nie pasowal. Jak byl dobry w ramionach to spodniami mogl sie owinac 2 razy, wiec jest uszyty i jest super Przebieglam przez galerie, dawno tak nie robilam zakupow, bralam wszystko co mi sie podobalo bez przymierzania bo nie mialam czasu tego robic. I tym sposobem zaliczylam wyprz w Inditexie, kupilam tez upragniony koszyk - torebke w Mango, bo o ile ostatnio niebyla przeceniona to dzisiaj juz byla Taniec - mamy caly uklad No i najwazniejsze!!! Makijaz... i tu zaczynaja sie schody, bo wszystkie moje plany legly w gruzach Zaczelysmy od moich pragnien - smoky eyes - w delikatniejszej wersji. I tu od razu falstart - wyszlo kiepsko - w ogole nie pasowalo to do slubnego makijazu, bardziej na impreze Chcialam mocno podkreslone oczy i niestety wyszlo za mocno. Nr 2 zmoich pragnien - brazowy - makijazystka od razu odradzala brazowy do brazowych oczu, ale mimo to chcialam sprobowac i... niestety miala racje - wygladalo zwyczajnie, a moje oczy zlaly sie z powiekami. Po zrobieniu kreski makijaz znow zrobil sie zbyt perwersyjny. I w tym momencie zabraklo mi pomyslow, bylam juz zmeczona i zla i mialam juz wory pod oczami. I w tym momencie makijazystka zaproponowala cos od siebie - zielone cienie. Wyszlo najlepiej z wszystkich, ale ten zielony do niczego mi nie pasowal niby zloty jest ok... ale ten zielony poza tym ze super podkresla moj kolor oczu to juz do niczego nie pasuje (poza lodygami od kwiatkow i koszami dla rodzicow ) Myslicie ze makijaz moze do niczego nie pasowac? Oczywiscie na koniec zrobila mi niespodzianke i dorzucila taki mini brokat Mam zdjecia tylko tego ostatniego makijazu, bo nie wzielam aparatu tam Ale musicie mi uwierzyc na slowo, ze tamte byly kiepskie... tylko co z tym ostatnim Sprobujcie nie patrzec na brokat Cala facjate wrzuce na poczte
|
#2035 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziewczyny borykam się z zaproszeniami ciągle coś musze w nich poprawić to kropki zapomnieli napisać to date pokręcili... no i własnie przed chwilą zaakceptowałam zaproszenia
|
|
|
|
#2036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakos tak... niespecjalnie
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
ladystar- sama nie wiem.. Ten zloty mysle ze nie jest taki zly, zastanowiłabym sie nad tym zielonym.. A moze cos z fioletu? Nie bedziesz miala juz czasu wybrac sie na probny?
ten zielony jest taki "mdly" z tym zlotym.... Wydaje mi sie ze potrzeba tutaj jakiegos mocniejszego koloru. Moze nie mocniejszego a wyrazniejszego
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Ladystar- nie obraź się , ale... no nie bardzo
a może coś z szarością? albo właśnie fiolety? Ten zielony i złoty nie pasują mi kompletnie
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo mi juz sil zabraklo
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Ubraliśmy dzisiaj prawie całkowicie TŻcika. zostały do kupienia buty
za załatwione sprawy. Fajny ksiądz Wam się trafił co nie praktykuje kartek do spowiedzi 

mmmmmm

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
jest tak idealnie dopasowany, i taki piekny ze chyba schrupie TZta miedzy pierwszym a drugim daniem obiadu
Zaczelysmy od moich pragnien - smoky eyes - w delikatniejszej wersji. I tu od razu falstart - wyszlo kiepsko - w ogole nie pasowalo to do slubnego makijazu, bardziej na impreze
niby zloty jest ok... ale ten zielony poza tym ze super podkresla moj kolor oczu to juz do niczego nie pasuje (poza lodygami od kwiatkow i koszami dla rodzicow