U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-29, 06:33   #2071
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Dziewczyny, baardzo proszę Was o kciuki, koło 11 będę bronić magistra Nie mogłam spać i zaczęłam się denerwować (a miałam miec to w nosie).

Przy okazji mam pytanie: czy są inne buty niż sandały (nie noszę, mam kompleks swoich stóp), które pasują do zwiewnej sukni? Mam suknię z szyfonu, perłową, przypomnę model (nie ma tego chabazia przy biuście)

bedzie dobrze

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 06:34   #2072
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Bry.
Ale u mnie pięknie ma być cały weekend taki
a wody w basenie pełno

Girls co myślicie o tych butach na przebranie do zabawy: http://allegro.pl/buty-sandaly-mel-b...440131193.html
to są melisski więc powinny być w miarę znośne do hulania... sama nie wiem...
Stary 2012-06-29, 06:46   #2073
nena1984
Zakorzenienie

dziś wstałam o piątej i wałęsałam się po domu w oczekiwaniu aż mi miejsce pracy otworzą
na dodatek paczę i paczę i mam od samej dupki do stopy piękne oczko w rajstopach. Poczekam aż się zrobi cieplej, wyjdę spod biurka i popełnię największe faux pas w biurze i zdejmę rajstopy

ladystar - makijaż fajny, ale nie na wesele. Próbuj dalej. Spróbuj połączenia grafitu i fioletu

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 06:54   #2074
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Dobrze, że już piątek, bo w pracy taki młyn, że wracam kompletnie wymęczona.

Obudziłam się dziś rano z nadzieją. Po poradni przedmałżeńskiej postanowiłam się nadal obserwować i mierzyć temp. Wcześniej tego nie robiłam i postanowiłam to kontynuować, chyba tak dla poznania siebie, swojego organizmu. Spoglądam właśnie na ten mój wykres i ciężko to stwierdzić tan na 100% po dwóch obserwowanych cyklach, ale bardzo możliwe, że w dniu ślubu nie będę jednak jednak cierpiała z powodu @ Z moich obserwacji wynika, że dostanę jakiś tydzień po ślubie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

aaa i mam coś dla Was moją ponoć córeczkę :P
Dziękuje za tyle miłych słów

Pierwsze zdjęcie dzidzi Niech rośnie zdrowo.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nareszcie i na mnie przyszła kolej

100 Dni Do Ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sporo już macie. Jesteście świetnie zorganizowani Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
O jejciu

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Czy pasuje w takiej sukience iść na wesele?
Mam do niej czarną kopertówkę i czarne buty na obcasie.

Pasuje, pasuje. Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana...Mam wątpliwości co do makijażu ślubnego.Teraz mi się odwidziało,że mi się nie podoba itp..
Ech a przecież już nie znajdę nikogo kto mi zrobi makijaż,bo terminy sie szybko rezerwuję...masakra

Spokojnie. Stres nie jest dobrym doradcą, ale jeśli to przemyślałaś, to zmieniaj. Masz wyglądać tego dnia pięknie i czuć się pięknie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

No i najwazniejsze!!! Makijaz... i tu zaczynaja sie schody, bo wszystkie moje plany legly w gruzach Zaczelysmy od moich pragnien - smoky eyes - w delikatniejszej wersji. I tu od razu falstart - wyszlo kiepsko - w ogole nie pasowalo to do slubnego makijazu, bardziej na impreze Chcialam mocno podkreslone oczy i niestety wyszlo za mocno.
Nr 2 zmoich pragnien - brazowy - makijazystka od razu odradzala brazowy do brazowych oczu, ale mimo to chcialam sprobowac i... niestety miala racje - wygladalo zwyczajnie, a moje oczy zlaly sie z powiekami. Po zrobieniu kreski makijaz znow zrobil sie zbyt perwersyjny. I w tym momencie zabraklo mi pomyslow, bylam juz zmeczona i zla i mialam juz wory pod oczami.
I w tym momencie makijazystka zaproponowala cos od siebie - zielone cienie. Wyszlo najlepiej z wszystkich, ale ten zielony do niczego mi nie pasowal No wiec kombinowalysmy dluzsza chwile i zaproponowalam zloty - dorzucila do tej zieleni i teraz sama nie wiem................... oczy wygladaja najlepiej w tym makijazu, ale zloty z zielonym niby zloty jest ok... ale ten zielony poza tym ze super podkresla moj kolor oczu to juz do niczego nie pasuje (poza lodygami od kwiatkow i koszami dla rodzicow ) Myslicie ze makijaz moze do niczego nie pasowac?

Cholercia, nie wiem. Nie jestem przekonana do zieleni. Źle mi się kojarzy, a do makijażu ślubnego, to już w ogóle jakoś mi nie pasuje. Aż zaczęłam bać się tego swojego próbnego.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 06:59   #2075
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Dziewczyny, baardzo proszę Was o kciuki, koło 11 będę bronić magistra Nie mogłam spać i zaczęłam się denerwować (a miałam miec to w nosie).

Przy okazji mam pytanie: czy są inne buty niż sandały (nie noszę, mam kompleks swoich stóp), które pasują do zwiewnej sukni? Mam suknię z szyfonu, perłową, przypomnę model (nie ma tego chabazia przy biuście)
Sa kciuki Bedzie impreza.! Zdasz! Powodzenia!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 07:13   #2076
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja dzisiaj jade na week do rodziców

tz mi porywaja na 3 dni na wieczór kawalerski

jada do Giżycka

Mia i Tosia <3

Stary 2012-06-29, 07:19   #2077
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja dzisiaj jade na week do rodziców

tz mi porywaja na 3 dni na wieczór kawalerski

jada do Giżycka

Uuuu, aż trzydniowy wieczór kawalerski. Będzie się działo Ja tez chyba wybiorę się na weekend do rodziców. Jest piękna pogoda, odpoczniemy, posłuchamy muzyki z TŻem w ogrodzie i wybierzemy wreszcie piosenki dla DJ, obdzwonimy gości, którzy nie dali znać, kupimy wstążeczki. Przyjemne z pożytecznym Może zajmiemy się też winietkami. Macie może jakieś gotowe szablony do wykonania winietek?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 07:24   #2078
fablous
Zakorzenienie

Heej
Myślałam, że jak już odgruzowałam się z obrony to będę mieć więcej wolnego czasu a tu . Muszę sobie wypracować jakiś plan na pozostałe dni do ślubu to zostały niecałe dwa miesiące a ja nadal nie mam mnóstwa rzeczy . Połowa zaproszeń jeszcze nierozdanych, nie mam butów, bielizny
Czas zacisnąć poślady i wziąć się ostro do roboty! Nakrzyczcie trochę na mnie to może będzie mi łatwiej się sprężyć

Cytat:
Dziewczyny jestem załamana...Mam wątpliwości co do makijażu ślubnego.Teraz mi się odwidziało,że mi się nie podoba itp..
Ech a przecież już nie znajdę nikogo kto mi zrobi makijaż,bo terminy sie szybko rezerwuję...masakra
Przecież możesz zmienić samą koncepcję makijażu, niekoniecznie makijażystkę

Cytat:

No i najwazniejsze!!! Makijaz... i tu zaczynaja sie schody, bo wszystkie moje plany legly w gruzach Zaczelysmy od moich pragnien - smoky eyes - w delikatniejszej wersji. I tu od razu falstart - wyszlo kiepsko - w ogole nie pasowalo to do slubnego makijazu, bardziej na impreze Chcialam mocno podkreslone oczy i niestety wyszlo za mocno.
Nr 2 zmoich pragnien - brazowy - makijazystka od razu odradzala brazowy do brazowych oczu, ale mimo to chcialam sprobowac i... niestety miala racje - wygladalo zwyczajnie, a moje oczy zlaly sie z powiekami. Po zrobieniu kreski makijaz znow zrobil sie zbyt perwersyjny. I w tym momencie zabraklo mi pomyslow, bylam juz zmeczona i zla i mialam juz wory pod oczami.
I w tym momencie makijazystka zaproponowala cos od siebie - zielone cienie. Wyszlo najlepiej z wszystkich, ale ten zielony do niczego mi nie pasowal No wiec kombinowalysmy dluzsza chwile i zaproponowalam zloty - dorzucila do tej zieleni i teraz sama nie wiem................... oczy wygladaja najlepiej w tym makijazu, ale zloty z zielonym niby zloty jest ok... ale ten zielony poza tym ze super podkresla moj kolor oczu to juz do niczego nie pasuje (poza lodygami od kwiatkow i koszami dla rodzicow ) Myslicie ze makijaz moze do niczego nie pasowac? Oczywiscie na koniec zrobila mi niespodzianke i dorzucila taki mini brokat no ale trudno... staram sie patrzec na ten makijaz bez tego cholernego brokatu... i teraz sama nie wiem jestem w czarnej dupie.

Mam zdjecia tylko tego ostatniego makijazu, bo nie wzielam aparatu tam Ale musicie mi uwierzyc na slowo, ze tamte byly kiepskie... tylko co z tym ostatnim
Sprobujcie nie patrzec na brokat przrzedzone rzesy (beda nowe) i niewyregulowane brwi

Cala facjate wrzuce na poczte
Kurka no dołączę się do opinii dziewczyn - nie podoba mi się w ogóle ten makijaż
Śliczna z Ciebie dziewczyna a ten make up niestety tego nie podkreśla.

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
jeeee ;D niemcy przegrali ;D !!!!

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Byłam w Bonarze... padaka...
tych butów które chciałam już nie ma, a inne nieprzecenione i 4 stówy
obeszłam calutką galerię i dup.a.
teraz buszuje po allegro bo we wtorek przymiarka i muszę te buty mieć coby suknie ewentualnie skrócić jeszcze
a TŻt koszul się namierzyl i nadal nie ma...
Audrey a Ty nie masz już czasem Zarowych bucików na ślub? Czemu szukasz nowych?

Cytat:

się trzymają
Ja bym do tej sukni widziała też jakieś peep tołki, zupełnie zakryte będą chyba zbyt cięzkie to tak ślicznej, zwiewnej sukni.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

dziś wstałam o piątej i wałęsałam się po domu w oczekiwaniu aż mi miejsce pracy otworzą
na dodatek paczę i paczę i mam od samej dupki do stopy piękne oczko w rajstopach. Poczekam aż się zrobi cieplej, wyjdę spod biurka i popełnię największe faux pas w biurze i zdejmę rajstopy
Oj też mam z tym problem, 30 stopni a ja muszę naginać w rajtkach do biura
Dress code bywa bolesny

Miłego dnia wam życzę dziewczyny
Ja uciekam do pracy a później na kawę z koleżanką, chcę jej wręczyć zaproszenie

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 07:25   #2079
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Uuuu, aż trzydniowy wieczór kawalerski. Będzie się działo Ja tez chyba wybiorę się na weekend do rodziców. Jest piękna pogoda, odpoczniemy, posłuchamy muzyki z TŻem w ogrodzie i wybierzemy wreszcie piosenki dla DJ, obdzwonimy gości, którzy nie dali znać, kupimy wstążeczki. Przyjemne z pożytecznym Może zajmiemy się też winietkami. Macie może jakieś gotowe szablony do wykonania winietek?

wlasnie ja tu sie denerwuje troszke, ma szalonych kumpli i by sie nie zdziwila jak jakas pani lekkich obyczajow sie tam pojawi

ja to sie zanudze u rodzicow, neta nie ma, kolezanek nie ma

ale jutro wybieramy sie na zakupy do miasteczka obok, polatamamy po lumpach, moze cos sie upoluje

Mia i Tosia <3

Stary 2012-06-29, 07:29   #2080
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Piękna pogoda chyba w całej PL bo u mnie też
I jeszcze dziś piątek
Musze trochę ogarnąc w pokoju a nie chce mi sięZa 3 tygodnie mam tydz urlopu i będzie malowanie w domu więc już wogóle mi się nie chce sprzatać
Stary 2012-06-29, 07:48   #2081
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Bry.
Ale u mnie pięknie ma być cały weekend taki
a wody w basenie pełno

Girls co myślicie o tych butach na przebranie do zabawy: http://allegro.pl/buty-sandaly-mel-b...440131193.html
to są melisski więc powinny być w miarę znośne do hulania... sama nie wiem...
Odradzam z calego serca. Mialam meliski na przebranie, wytrzmalam w nich nie cala godzine. Ciezkie, nogi sie poca, w palcach okropnie uwieraja a z piety spadaja. Po 30 min mialam cale stopy w plastrach.

Lady faktycznie ten makijaz kulawy, i to polaczenie kolorow jakos dziwnie wyszlo, ale moze to wina aparatu. Dziewczyny dobrze radza sprobuj fioletu. Ja tez sie go balam bo zawsze fiolet mnie postarzal ale tydzien przed slubem zaryzykowalam i zrobilam jeszcze jeden probny. Wyszedl piekny i na slubie mialam w koncu fioletowy. Tylko ze cienie ktorych uzywala wizazystka byly w zupelnie innym odcieniu niz z ktorymi do tej pory mialam do czynienia. Byly takie lekko przybrudzone nawet troche w braz wpadajace. Jak to wizazystaka ujela to byl jej najwazniejsza paleta dla PM, jest lekka, slubna i z klasa.

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-06-29 o 07:54
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 08:00   #2082
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochane bardzo dziękuję wam za opinie
Przemyślałam to sobie i zrobię tak... będę szukać innych butów ale nic na siłę, jak nie znajdę to pójdę w tych. Ja wcześniej chciałam kupić jakieś delikatniejsze ale nie mogłam nic znaleźć:/
Jeszcze raz pokazuję zdjęcie aczkolwiek nie jest to rzeczywisty kolor.
One są zamszowe, co czymi je bardziej delikatnymi niż np. skórzane. Moim zdaniem pasują, a butów pod suknią prawienie widać, tylko czasem czubek. Jak znajdziesz inne, to Twój bonus, będziesz mieć 2 pary Ja bym jeszcze na koszt mamę namówiła, skoro jej się nie podobają

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:01   #2083
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Melody - co do piosenki to my mamy polską nie za wolną nie za szybką i w 100% odzwierciedlająca nas

http://www.youtube.com/watch?v=EtBOrVcyE2w
Też ją chciałam, ale trochę się boję, że nie zatańczymy do tego Żadni z nas tancerze, a TŻ za żadne skarby nie chce spróbować. Mówi, że woli iść na żywioł i boje się, że wyjdzie kaszana Jak wy planujecie tańczyć do tego?

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Mądrości mojego męża:

Nie można mieć wszystkiego, i kota i srokę trzymać za szłapę.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

dzieki dziewczyny odnosnie odpowiedzi o degustacje trotu
My pewnie tez bedziemy zamawiać w "ciemno" Szczerze to nawet nie zastanawialiśmy sie nad smakami

A wy juz wiecie jakie smaki wybieracie?
Nasz będzie czekoladowo-waniliowy z wiśniami.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Was. Długo trzeba czekać na spisanie protokołu?
My poszliśmy w godzinach urzędowania księdza i od razu nas przyjął Tzn. musieliśmy poczekać trochę, bo była przed nami inna para jeszcze.

Cytat:
Może poproś, żeby inaczej cię pomalowała?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wiecie co ja myślałam że na praktycznie 15 dni przed to będę srała po gaciach a od pewnego czasu czuje taki luz że aż się siebie boje
No i dobrze ale coś mi się wydaje, że w dniu ślubu i tak stres będzie mega

Cytat:
I w tym momencie makijazystka zaproponowala cos od siebie - zielone cienie. Wyszlo najlepiej z wszystkich, ale ten zielony do niczego mi nie pasowal No wiec kombinowalysmy dluzsza chwile i zaproponowalam zloty - dorzucila do tej zieleni i teraz sama nie wiem................... oczy wygladaja najlepiej w tym makijazu, ale zloty z zielonym niby zloty jest ok... ale ten zielony poza tym ze super podkresla moj kolor oczu to juz do niczego nie pasuje (poza lodygami od kwiatkow i koszami dla rodzicow ) Myslicie ze makijaz moze do niczego nie pasowac? Oczywiscie na koniec zrobila mi niespodzianke i dorzucila taki mini brokat no ale trudno... staram sie patrzec na ten makijaz bez tego cholernego brokatu... i teraz sama nie wiem jestem w czarnej dupie.

Cala facjate wrzuce na poczte
Mi się już ten złoty w ogóle nie podoba Nie lubię błyszczących cieni. Spróbuj może porozmawiać z panią, żeby ci zrobiła na matowych, wtedy nawet jak jest ciemniejszy kolor to się tak nie rzuca w oczy. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hmm ja bym się nie zdecydowała na zieleń w dniu ślubu,ostatnio na imprezie miałam zielono-niebieskie oczy
Ale to musi się tobie podobać,to ty masz się czuć w tym dniu pięknie
Powycinałam moje oczy z fotek
Na imprezę super

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Heej
Myślałam, że jak już odgruzowałam się z obrony to będę mieć więcej wolnego czasu a tu . Muszę sobie wypracować jakiś plan na pozostałe dni do ślubu to zostały niecałe dwa miesiące a ja nadal nie mam mnóstwa rzeczy . Połowa zaproszeń jeszcze nierozdanych, nie mam butów, bielizny
Czas zacisnąć poślady i wziąć się ostro do roboty! Nakrzyczcie trochę na mnie to może będzie mi łatwiej się sprężyć
dla ciebie. Mamy ślub w tym samym dniu, więc możemy się spinać razem

Ja wczoraj wysłałam ostatnie 3 zaproszenia Wszystkie do moich koleżanek, z którymi nie dam rady się spotkać przez przeprowadzkę Z jedną miałam problem - tzn. z TŻ i z nią. Bo TŻ jej nie lubi bardzo i nie chciał się zgodzić, żebym ją zapraszała. A nie mogłam jednej zaprosić, a drugiej nie, bo mieszkałyśmy razem przez 3 lata i z obiema dobrze się dogadywałam. Trzecia to koleżanka ze studiów. W końcu wczoraj wzięłam te zaproszenia i wysłałam, po fakcie powiedziałam TŻtowi. Trochę się wkurzył, ale potem powiedział, że skoro tak zrobiłam to tak musi być, więc jest spoko

A jutro przyjeżdżają rodzice TŻta. Aż się boję co to będzie. Teściowa tylko będzie pytać, co załatwiliśmy, a my nic Mamy jechać na salę ustalić menu. Obawiam się, że mądrości 7 osób mogą zakończyć się kłótnią
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:11   #2084
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
w fiolecie czuje sie jakos tak staro

wlasnie nie obrazam sie - bo po to pytam zeby poznac Wasze opinie - szczere

bo mi juz sil zabraklo
ladystar, zostawiłam Ci obszerną wiadomość na poczcie i zdjęcia moich brązowych oczu. Może brąz miał zły odcień? Ja nie lubię brązu wpadającego w czerwienie, wyglądam jak wampir, a te wpadające w szarość są super. W fioletach miałam tak samo - wyglądałam jakbym nie spała 3 dni, a potem mi ktoś przywalił prosto w oko.

Testowałam i jasne fiolety - lawendowe i takie bardziej jak ciemna śliwka - w pierwszym byłam jak klown, a w drugim jak stara baba.

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wez mi tu nie pitul sa rozne odcienie fioletu, powiedz mi masz brazowe włosy ?? (tak mysle) ja dalabym taki sliwkowy biolet i z tymi oczami to taka sliwka w czekoladzi bedzie
Kawo, ja testowałam taki makijaż "śliwka w czekoladzie" i właśnie tak jakoś mnie postarzył

Ale radziłaś mi brąz (baklażan był, ale to dla mnie taki brąz ciemny, szaro-brązow-bakłażanowy :P) z brzoskwinią i to był strzał w dziesiątkę dla moich brązowych oczu. Niniejszym dziękuję

- George Elliot
Stary 2012-06-29, 08:12   #2085
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
ladystar, zostawiłam Ci obszerną wiadomość na poczcie i zdjęcia moich brązowych oczu. Może brąz miał zły odcień? Ja nie lubię brązu wpadającego w czerwienie, wyglądam jak wampir, a te wpadające w szarość są super. W fioletach miałam tak samo - wyglądałam jakbym nie spała 3 dni, a potem mi ktoś przywalił prosto w oko.

Testowałam i jasne fiolety - lawendowe i takie bardziej jak ciemna śliwka - w pierwszym byłam jak klown, a w drugim jak stara baba.
Ja też bym stawiała przy urodzie ladystar jednak na delikatne brązy z krememKremik by trochę rozjasnił a brąz pasowałby idealnie
Ja chyba tez chce brązy, chociaż moje oczy są niebieskie
Stary 2012-06-29, 08:12   #2086
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Tż się na mnie trochę obraził, bo wczoraj nakrzyczałam na niego za coś czego straaasznie nie lubię A na zdrowie mu
Dziś mam w planach ruszyć coś pracę licencjacką i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:27   #2087
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witajcie

Też ją chciałam, ale trochę się boję, że nie zatańczymy do tego Żadni z nas tancerze, a TŻ za żadne skarby nie chce spróbować. Mówi, że woli iść na żywioł i boje się, że wyjdzie kaszana Jak wy planujecie tańczyć do tego?

Nasz będzie czekoladowo-waniliowy z wiśniami.

My poszliśmy w godzinach urzędowania księdza i od razu nas przyjął Tzn. musieliśmy poczekać trochę, bo była przed nami inna para jeszcze.

Może poproś, żeby inaczej cię pomalowała?

No i dobrze ale coś mi się wydaje, że w dniu ślubu i tak stres będzie mega

Mi się już ten złoty w ogóle nie podoba Nie lubię błyszczących cieni. Spróbuj może porozmawiać z panią, żeby ci zrobiła na matowych, wtedy nawet jak jest ciemniejszy kolor to się tak nie rzuca w oczy. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Na imprezę super

dla ciebie. Mamy ślub w tym samym dniu, więc możemy się spinać razem

Ja wczoraj wysłałam ostatnie 3 zaproszenia Wszystkie do moich koleżanek, z którymi nie dam rady się spotkać przez przeprowadzkę Z jedną miałam problem - tzn. z TŻ i z nią. Bo TŻ jej nie lubi bardzo i nie chciał się zgodzić, żebym ją zapraszała. A nie mogłam jednej zaprosić, a drugiej nie, bo mieszkałyśmy razem przez 3 lata i z obiema dobrze się dogadywałam. Trzecia to koleżanka ze studiów. W końcu wczoraj wzięłam te zaproszenia i wysłałam, po fakcie powiedziałam TŻtowi. Trochę się wkurzył, ale potem powiedział, że skoro tak zrobiłam to tak musi być, więc jest spoko

A jutro przyjeżdżają rodzice TŻta. Aż się boję co to będzie. Teściowa tylko będzie pytać, co załatwiliśmy, a my nic Mamy jechać na salę ustalić menu. Obawiam się, że mądrości 7 osób mogą zakończyć się kłótnią
Też mam problem z jedną z koleżanek,spotykam się z nią,gadamy naprawde dużo,Tż nie przepada za nią ale powiedział że jeżeli chce to ją zaprosimy Za to mój brat się wtrąca i nawet rzucił beszczelne hasło ze jak ją zaproszę to on nie przyjdzie
Nie podoba mi się to i Tż powiedzial że z nim pogada bo to nie jego ślub i nie ma prawa się wtrącać

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Jak ten miesiąc szybko zleciał
Jutro odbieramy obrączki
Mam nadzieje że będzie trzeba robić poprawek
Stary 2012-06-29, 08:35   #2088
chocolate muffin
Rozeznanie

Dziewczyny biuściaste

Wybiegając myślami w podróż poślubną.. muszę kupić strój kąpielowy, a właściwie 2. A przy rozmiarze 70E/F kupienie bikini graniczy z cudem Przerabiałam to 2 lata temu i się załamałam. Musiałam kupić taki brzydki wiązany na szyi z miękkimi miseczkami, w którym wszystko mi wisi, bo nic innego mi nie pasowało.

Potrzebuję stroju na mój rozmiar, nie wiązanego na szyi (porażka, okropny ból karku i głowy) i z twardymi miseczkami. Dobrze by było też jakby cena mnie nie zabiła

Kojarzycie jakies sklepy stacjonarne gdzie mogą być takie stroje ?

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-06-29 o 08:36
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:35   #2089
(kicia)
Zakorzenienie

Dziewczyny odkąd skończył się rok akademicki mam takiego lenia że to bajka. Od tygodnia idę do fryzjerki i dojść nie mogę żeby skrócić grzywkę. Dziś przełożyłam to na środę (jakby nie przeniosła zakładu to bym miała rzut beretem a tak pół miasta trzeba lecieć )

A dziś mamy 15 dni
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-29, 08:38   #2090
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Dziewczyny biuściaste

Wybiegając myślami w podróż poślubną.. muszę kupić strój kąpielowy, a właściwie 2. A przy rozmiarze 70E/F kupienie bikini graniczy z cudem Przerabiałam to 2 lata temu i się załamałam. Musiałam kupić taki brzydki wiązany na szyi z miękkimi miseczkami, w którym wszystko mi wisi, bo nic innego mi nie pasowało.

Potrzebuję stroju na mój rozmiar, nie wiązanego na szyi (porażka, okropny ból karku i głowy) i z twardymi miseczkami. Dobrze by było też jakby cena mnie nie zabiła

Kojarzycie jakies sklepy stacjonarne gdzie mogą być takie stroje ?
Ja biustu nie posiadam wiele, ale większe rozmiary widziałam w Tesco F&F i za dobrą cenę Na stronie internetowej mają zdjęcia.

- George Elliot
Stary 2012-06-29, 08:46   #2091
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ja biustu nie posiadam wiele, ale większe rozmiary widziałam w Tesco F&F i za dobrą cenę Na stronie internetowej mają zdjęcia.
Wiem, ale te które mają miseczki duże mają też duży obwód pod biustem np. 80, a ja potrzebuję 70.. i to jest paranoja. Producenci myślą, że jak ktoś ma duży biust to musi mieć duży obwód I zawsze mam problem ze stanikiem i kostiumem.

Wprawdzie w internecie można znaleźć takie rozmiary, ale już ceny dużo wyższe no i jak nie pasuje to trzeba odsyłać, a to też kosztuje.
Stary 2012-06-29, 08:49   #2092
megan713
Wtajemniczenie

Hej Hej!

Cytat:
trzymam moooocno! to już tylko formalność

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Dziewczyny odkąd skończył się rok akademicki mam takiego lenia że to bajka. Od tygodnia idę do fryzjerki i dojść nie mogę żeby skrócić grzywkę. Dziś przełożyłam to na środę (jakby nie przeniosła zakładu to bym miała rzut beretem a tak pół miasta trzeba lecieć )

A dziś mamy 15 dni
ja też się lenie... ale ulga psychiczna - bezcenna!
gratulacje dni do ślubu

Lady - ja się dołączam i popieram fiolet mat lub satyna z brązem i różem np. w smokey;] masz piękne oczyska!

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:52   #2093
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Wiem, ale te które mają miseczki duże mają też duży obwód pod biustem np. 80, a ja potrzebuję 70.. i to jest paranoja. Producenci myślą, że jak ktoś ma duży biust to musi mieć duży obwód I zawsze mam problem ze stanikiem i kostiumem.

Wprawdzie w internecie można znaleźć takie rozmiary, ale już ceny dużo wyższe no i jak nie pasuje to trzeba odsyłać, a to też kosztuje.
Mały biust źle, duży też źle Powodzenia
Będę buszować po F&F, bo potrzebuje jeszcze jeden dół kupić, to obadam czy mają małe obwody ale nie obiecuję kiedy...

- George Elliot
Stary 2012-06-29, 08:54   #2094
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dziewczyny, co myslicie o takich kolczykach i bransoletce?
http://img18.allegroimg.pl/photos/or.../73/2448767388

http://www.jeweline.pl/images/allegr...rystal%201.JPG

Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:58   #2095
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj obdzwoniliśmy gości i będziemy mieć 62-70 osób. Z 82 zaproszonych. Odpadły osoby z ważnymi powodami typu 9 miesiąc ciąży, stan zdrowia, praca wakacyjna za granicą a większość to niezabieranie ze sobą osób towarzyszących. Jesteśmy zadowoleni bo rodzina i znajomi nas nie olali, nie było głupich wykrętów.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:58   #2096
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
ładna ta biżuteria i będzie pasować do Twojej sukni
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 08:59   #2097
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie w porządku A nie chciałaś do swojej sukni czegoś bardziej "strojnego"?
Stary 2012-06-29, 09:06   #2098
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki

co do bucikow, to mam podobny problem...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:10   #2099
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ładne

Post_blue za obronę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-06-29 o 10:09
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 09:10   #2100
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Witam

Wczoraj obdzwoniliśmy gości i będziemy mieć 62-70 osób. Z 82 zaproszonych. Odpadły osoby z ważnymi powodami typu 9 miesiąc ciąży, stan zdrowia, praca wakacyjna za granicą a większość to niezabieranie ze sobą osób towarzyszących. Jesteśmy zadowoleni bo rodzina i znajomi nas nie olali, nie było głupich wykrętów.
super! ja muszę najpierw rozdać zaproszenia....

Cytat:
bardzo ładne - delikatne. Zależy jak bardzo żeby biżu sie rzucała w oczy, bo ta będzie baaaardzo subtelna.

Mam problem - czy któraś w Was dogrywała sobie oddzielnie teledysk ślubny? Nasz kamerzysta jest daleko od miejsca zamieszkania i tak szczerze to robi raczej na czołówce zdjęcia z dzieciństwa i finito... ja chciałabym jakąś fajną czołówkę w stylu narzeczeńskiego spaceru czy czegoś zabawnego i chciałam nagrać to oddizelnie i dac potem do zmontowania naszemu kamerzyście. zwróciłam się do jednej firmy w Wwie i zaśpiewał za taki filmik 2 TPLN...wtf? nasz caly film z wesela i ślubu będzie kosztował 1300... macie może jakiegoś kamerzystę w Warszawie który zrobi taką czołówkę? albo jakiś inny fajny pomysł który nie będzie ani ubieraniem Panny młodej ani zdjęciami z dzieciństwa?

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości