Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-10, 22:02   #3961
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Już tak planuje i planuje to zamówienie ze Zsk i jakoś mi zawsze coś musi wyskoczyć :/

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:16   #3962
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Takiej z kranu przegotowanej

Co to jest zwykła? Bo jeśli chodzi Ci o mineralną, to nie nadaje się ona do włosów. Jeśli już to destylowana.
Ja tam leję z kranu Mam w nosie Uważam, że jeśli o włosie chodzi to najważniejsze jest pH, a kranówa ma około 7, więc jest git.
Cytat:
Napisane przez _tysia_ Pokaż wiadomość
No właśnie, a czym różni się destylowana od demineralizowanej? Do tej pory tkwiłam w przekonaniu, że to jest to samo. Ale chyba jednak nie
Woda destylowana i demineralizowana to nie to samo.
Destylowana jak wiadomo powstaje przez odparowanie wody, a następnie skroplenie pary wodnej.
A do produkcji demineralizowanej używa się wymieniaczy jonowych, które "wybierają" odpowiednie jony z wody nieoczyszczonej. Chociaż czasem otrzymywana jest takowa przez wielokrotną destylację.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:17   #3963
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez riendo Pokaż wiadomość
Do dziewczyn, które brały CP: wysypało Was po nim? Zastanawiam się, czy nie zacząć kuracji, ale na wakacjach po prostu nie dam rady się malować i gdyby mnie wysypało, to byłaby jakaś masakra
Mnie też wysypało, ale nie jakoś strasznie, tylko że ja nigdy nie miałam większych problemów z cerą

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:20   #3964
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
ja ide oczyścić włoski barwą pokrzywową i zrobię mega dobroczynny mix ale jeszcze nie wiem co w nim będzie
Też dziś poszalałam i taką miksturę stworzyłam:
dwa olejki Alterra limonka&oliwka i migdały&papaja + słynny krem do rąk z Biedronki BeBeauty masło Shea & olejek kokosowy
wzięłam miseczkę, nalałam trochę wody dałam wszystko i.. jak się okazało pomieszać się tego nie dało Dolałam więc wody i całą tą substancję wylałam na włosy
Muszę przyznać piękny zapach to miało.
Po dwóch godzinach spłukałam Joanną Naturią i dałam jeszcze odżywki Alterra (dwie na raz).

Efekty:
piękne, błyszczące, pachnące fale bez puchu

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:38   #3965
ForbiddenFruit
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
do Trójmieszczanek - a Bingo jest w Tesco w Gdańsku? Bo do Sopotu mi się nie chce jechać
Ja ostatnio się specjalnie wybrałam po Bingo i nie było

Kupiłam sobie nożyczki Próbowałam wyłapać te wszystkie biały końcówki ale słabo mi to idzie..

I co nikt nie wie jakie jest potrzebne stężenie gliceryny żeby była ona promotorem??
ForbiddenFruit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:38   #3966
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez riendo Pokaż wiadomość
Do dziewczyn, które brały CP: wysypało Was po nim? Zastanawiam się, czy nie zacząć kuracji, ale na wakacjach po prostu nie dam rady się malować i gdyby mnie wysypało, to byłaby jakaś masakra
kończę pierwsze opakowanie i nic się nie dzieje

Cytat:
do Trójmieszczanek - a Bingo jest w Tesco w Gdańsku? Bo do Sopotu mi się nie chce jechać
na Chełmie nie ma niestety.

dzisiaj przyszły moje kosmetyki z Bingo mama zamówiła sobie chyba ze sto rzeczy, fajnie wyglądały rozłożone na całym stole nałożyłam w wannie maskę z keratyną i spiruliną, zobaczymy jakie będą efekty. kupiłam też olejek makadamia na twarz i jestem zaskoczona jaką wspaniałą ma konsystencję - jeszcze lżejszy niż kokos - prawie jakbym używała kremu

w ogóle dużo tu nas Trójmieszczanek na wątku może kiedyś zorganizujemy jakieś spotkanie

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2012-07-10 o 22:39
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:42   #3967
bleu0
Rozeznanie

GG do bleu0

Gdzie mogę dostać produkty z Joanny?
Stary 2012-07-10, 22:45   #3968
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdzie nie widziałam
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Woda destylowana i demineralizowana to nie to samo.
Ale dla włosów, to chyba jeden pies
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
w ogóle dużo tu nas Trójmieszczanek na wątku może kiedyś zorganizujemy jakieś spotkanie
Nagle dużo a parę miesięcy temu, to prawie nikogo nie było
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:47   #3969
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
w drogeriach
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:50   #3970
bleu0
Rozeznanie

GG do bleu0

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
w drogeriach
W rosmanie też? Nie mam zabardzo dostępu do "drogerii"
Stary 2012-07-10, 22:57   #3971
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleu0 Pokaż wiadomość
W rosmanie też? Nie mam zabardzo dostępu do "drogerii"
W Rossmanie, Naturze, Tesco, Intermarche, Leclerc (jak to się pisze ? ) i w wielu innych nigdy nie miałam problemu z dostępnością.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:

ale to ma same plusy - dzięki temu dowiedziałam się o tym sklepie na Monciaku. bardzo nie lubię płacić za przesyłkę w sklepach internetowych, wydaje mi się to marnotrawieniem pieniędzy, które mogłabym wydać na coś włosowego teraz wystarczy wybrać się do Sopotu i dużo wspaniałości stacjonarnie można dostać
Stary 2012-07-10, 22:58   #3972
201801220933
Konto usunięte

Mam włosowy kryzys.
Niby z włosami coraz lepiej, ale mam dość wiecznie odstających babyhair które mają w sumie 2 różne długości i jakkolwiek bym się nie uczesała wciąż odstają i nie dają się ujarzmić. Mam włosy falowane, partia włosów przy skroniach ma jakieś 6 cm i wiecznie odstaje, nie nadaje się do wypuszczenia ani do związania. Partia włosów przy uszach odstaje tworząc mi dwie anteny z boku głowy i wygląda to tragicznie.
Jak już mówiłam moje babyhair maja różne długości. Jeśli zepne górną partie włosów u góry głowy i ściągnę mocniej włosy, przy skroniach krótkie bejbiki tworzą nieestetyczny meszek, a po chwili te dłuższe wymykają się i tworzą mi wokół głowy piuropusz.
Włosy są bardzo gęste u nasady + 10cm, natomiast od połowy długości są tragicznie przerzedzone tak że kiedy opadają na plecy tworzą tylko kilka klusków. Nie daje rady z warkoczem, bo jest strasznie cienki; kok jest nieestetyczny, mały i wszystko się z niego wymyka (w dodatku moje włosy zmieniają kolor, te przy nasadzie są hebanowe, potem jaśnieją, aż do ciepłego brązu, więc kok wygląda nienaturalnie, jakby był zrobiony z innych włosów, a robię go wysoko, więc kontrast jest widoczny ). Z przedziałkiem nie da rady ich nosić, bo grzywka wygląda jak wygryziona, a po prawej stronie właściwie jej nie ma, są tylko odrastające partie włosów różnej długości, które nie zakrywają mi uszu, natomiast po lewej jest jej bardzo mało.
Krótko mówiąc mam już dośc wcierania Jantara, picia skrzypu i tych wszystkich rzeczy. Wiem, że trzeba na to wszystko czasu, dbam o włosy od dawna, ale teraz jestem bardzo zdesperowana, a to pewnie dlatego że zachęciły mnie efekty stosowania Jantara w postaci szybszego porostu i chciałabym wszystko już teraz.
Pozatym dawno ich nie podcinałam (ok 4 miesiące) i mimo że wcale tego nie wymagają, wciąż mam ochotę to zrobić, chociaż trochę wyrównać. Ale wtedy moje starania pójdą na marne, liczy się każdy centymetr. Siedzę w internecie i oglądam zdjęcia pięknych włosów, ale niestety - kilka lat notorycznego wypadania zrobiło swoje. Jak przetrwać coś takiego, może zarzuce na głowę jakąś chustę.

Przepraszam. Musiałam to komuś powiedzieć, a wiem że tylko wy, włosomaniaczki mnie zrozumiecie.

Chwila zwątpienia, może czas na powrót do olejków...

Edytowane przez 201801220933
Czas edycji: 2012-07-10 o 23:04
201801220933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 22:59   #3973
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _tysia_ Pokaż wiadomość
Zakupiłam dzisiaj balsam mr's petter's, sprawdzę jak mi umyje włosy
A który balsam dokładnie? Daj znać jak poszło, bo szukam jakiejś alternatywy do mycia włosków Ponoć balsamy mrs potters są lżejsze od isany babassu, a ona przy myciu obciążała moje cienkie kłaczki.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2012-07-10 o 23:00
Stary 2012-07-10, 23:05   #3974
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
ale to ma same plusy - dzięki temu dowiedziałam się o tym sklepie na Monciaku. bardzo nie lubię płacić za przesyłkę w sklepach internetowych, wydaje mi się to marnotrawieniem pieniędzy, które mogłabym wydać na coś włosowego teraz wystarczy wybrać się do Sopotu i dużo wspaniałości stacjonarnie można dostać
No pewnie, że same plusy! Pamiętam, jak zimą zazdrościłam Krakowiankom, że mają taką dużą ekipę i mogą sobie podsyłać informacje co gdzie można kupić
Zapomniałam powiedzieć, że Parchute też można kupić w tym sklepiku

kasycko, kiedy testujesz GP?
Stary 2012-07-10, 23:06   #3975
Kinga_Jana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez "niusia" Pokaż wiadomość
Mam włosowy kryzys.
Niby z włosami coraz lepiej, ale mam dość wiecznie odstających babyhair które mają w sumie 2 różne długości i jakkolwiek bym się nie uczesała wciąż odstają i nie dają się ujarzmić. Mam włosy falowane, partia włosów przy skroniach ma jakieś 6 cm i wiecznie odstaje, nie nadaje się do wypuszczenia ani do związania. Partia włosów przy uszach odstaje tworząc mi dwie anteny z boku głowy i wygląda to tragicznie.
Jak już mówiłam moje babyhair maja różne długości. Jeśli zepne górną partie włosów u góry głowy i ściągnę mocniej włosy, przy skroniach krótkie bejbiki tworzą nieestetyczny meszek, a po chwili te dłuższe wymykają się i tworzą mi wokół głowy piuropusz.
Włosy są bardzo gęste u nasady + 10cm, natomiast od połowy długości są tragicznie przerzedzone tak że kiedy opadają na plecy tworzą tylko kilka klusków. Nie daje rady z warkoczem, bo jest strasznie cienki; kok jest nieestetyczny, mały i wszystko się z niego wymyka (w dodatku moje włosy zmieniają kolor, te przy nasadzie są hebanowe, potem jaśnieją, aż do ciepłego brązu, więc kok wygląda nienaturalnie, jakby był zrobiony z innych włosów, a robię go wysoko, więc kontrast jest widoczny ). Z przedziałkiem nie da rady ich nosić, bo grzywka wygląda jak wygryziona, a po prawej stronie właściwie jej nie ma, są tylko odrastające partie włosów różnej długości, które nie zakrywają mi uszu, natomiast po lewej jest jej bardzo mało.
Krótko mówiąc mam już dośc wcierania Jantara, picia skrzypu i tych wszystkich rzeczy. Wiem, że trzeba na to wszystko czasu, dbam o włosy od dawna, ale teraz jestem bardzo zdesperowana, a to pewnie dlatego że zachęciły mnie efekty stosowania Jantara w postaci szybszego porostu i chciałabym wszystko już teraz.
Pozatym dawno ich nie podcinałam (ok 4 miesiące) i mimo że wcale tego nie wymagają, wciąż mam ochotę to zrobić, chociaż trochę wyrównać. Ale wtedy moje starania pójdą na marne, liczy się każdy centymetr. Siedzę w internecie i oglądam zdjęcia pięknych włosów, ale niestety - kilka lat notorycznego wypadania zrobiło swoje. Jak przetrwać coś takiego, może zarzuce na głowę jakąś chustę.

Przepraszam. Musiałam to komuś powiedzieć, a wiem że tylko wy, włosomaniaczki mnie zrozumiecie.

Chwila zwątpienia, może czas na powrót do olejków...
Też miewam kryzysy
Najlepiej wtedy zapomnieć o włosach (tak, nie jest to łatwe), wyluzować i poczekać aż motywacja sama wróci.

Wszyscy jesteśmy architektami losu. Więc nie patrz żałośnie w przeszłość. To już nie wróci.
Kinga_Jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:10   #3976
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
konto na facebooku już mają : facebook.com/herbalislabutiko
potwierdzam, sklep cudowny oby takich więcej !
Bardzo czesto posilkuja sie na nim opiniami z KWC

Cytat:
Ejjj, ja bylam!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:18   #3977
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Dlaczego tylko do włosów ? Grecja z kosmetyków do opalania słynie . Np. z firmy APVITA - cała seria Suncare . No i ... przyprawy . Że się tak wyrażę : . Ubolewam niezmiernie, że moja dostawczyni uciekła z Grecji do Kanady . Posucha w kuchni u mnie nastała, Panie Dzieju !
Pytam o rzeczy do włosów bo tu taki wątek Przyprawy itd na pewno przywiozę to już miałam w planach a za informację o tych kosmetykach bardzo dziękuję pewnie je przetestuję
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:22   #3978
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Też dziś poszalałam i taką miksturę stworzyłam:
dwa olejki Alterra limonka&oliwka i migdały&papaja + słynny krem do rąk z Biedronki BeBeauty masło Shea & olejek kokosowy
wzięłam miseczkę, nalałam trochę wody dałam wszystko i.. jak się okazało pomieszać się tego nie dało Dolałam więc wody i całą tą substancję wylałam na włosy
Muszę przyznać piękny zapach to miało.
Po dwóch godzinach spłukałam Joanną Naturią i dałam jeszcze odżywki Alterra (dwie na raz).

Efekty:
piękne, błyszczące, pachnące fale bez puchu
Ja rozpuściłam w mikrofali masło shea dodałam keratyne, dpantenol, elastynę, hydromanil, mleczko pszczele, aloes, glicerynę, mocznik, kofeinę, kwas hialuronowy, resztkę waxa i dopełniłam pottersem teraz trzymam to pod reklamówką i ręcznikiem
Cytat:
Napisane przez bleu0 Pokaż wiadomość
w zwykłych, małych sklepikach z kosmetykami jak i w drogeriach. Są w rossmanie, w drogeriach polskich, w marketach...

Cytat:
A który balsam dokładnie? Daj znać jak poszło, bo szukam jakiejś alternatywy do mycia włosków Ponoć balsamy mrs potters są lżejsze od isany babassu, a ona przy myciu obciążała moje cienkie kłaczki.

Ja mam a aloesem i czymś tam( nie pamiętam) i jest spoko

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:27   #3979
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:

Izus gdzie foty
No właśnie, gdzie one są

Miałam zrobić, ale włoski były mokre i teraz też są jeszcze wilgotne. Ostatnio coś nie pamiętam, bo w ciągu dnia mnie praktycznie nie ma w domu, a już czas na aktualizację

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Nie wszystkie dziewczyny dbające o włosy są na detoksie od silikonów . Dla wielu są nawet one koniecznością. Wydaje mi się, że jako tako świadoma jestem, a silikonów używam .
Dokładnie
Ja na początku pielęgnacji unikałam silikonów i po dwóch miesiącach musiałam ściąć ponad 5 cm
Teraz stosuję silikony na końcówki, spray b/s z lekkim silikonem i czasami nakładam odżywkę d/s
Jedyne czego moje włoski nie lubią, to szampony z silikonami, mam strąki wtedy i są obciążone.
Jeżeli umie się używać silikonów z głowa, to one naprawdę nie są złe.
Ja używam lekkich i regularnie oczyszczam włoski i nic negatywnego nie zauważyłam
Jedynie na plus, że nie rozdwają się tak szybko i nie łamią wcale

Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
Z moich nowości:

Kupiłam sobie nivea long - super jestem z niej zadowolona Jest extra.
Ja mam Intense Repair i też ją lubią
Składy mają podobne, ale pewnie kiedyś się skuszę na Long

Cytat:
Napisane przez ForbiddenFruit Pokaż wiadomość
Mam pytanie do was

Mam w domu trzy wcierki - joannę rzepę, wodę brzozową i eliksir GP i zastanawiam się czy lepiej będzie jak będę je używała np miesiąc rzepa, miesiąc brzoza, miesiąc GP, czy jeden dzień rzepa, drugi brzoza, trzeci GP i tak w kółko??

O i właśnie jeszcze jedno pytanie. W tym eliksirze nie ma żadnego promotora, więc dodam glicerynę tylko w jakim stężeniu??
Ja bym dawała miesiąc/półtora jedno, a później następne, aby włoski się nie przyzwyczaiły
Sama tak robię

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Dzięki za radę serum Pantene niestety także zawiera alkohol...
A jaki to jest alkohol, bo nie wszystkie są złe

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Powracam ze zdjęciami 1,5 mies temu lekko podcięłam i wycieniowałam i chyba zaczynam żałować tego cieniowania
1. zdjęcie włosy po wysuszeniu, widać różnicę pomiędzy górą, a końcówkami, jak w mordę strzelił...
2. zdjęcie włosy z góry,
3. zdjęcie: falki od spodu, aczkolwiek im bardziej nawilżam tym mniej się kręcą, wcześniej zdarzał się konkretny baran...
4. dzisiejsze falki, które i tak się wyprostowały
Myślicie że jest szansa na odratowanie tej dolnej części? czy tylko do cięcia? oczywiście jak włosy wyprostuję, zakleję jedwabiem, to wyglądają spoko, ale może w końcu zamiast je maskować kosmetykami, pora porządnie zadbać...

Skusiłam się dzisiaj na Isanę z babassu
Widać, że masz potencjał na fale
Zajrzyj tutaj https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126
Dowiesz się co zrobić, aby wydobyć skręt

No i jeżeli nie masz rozdwojonych końcówek, to spróbuj je nawilżać i nie obcinaj na razie

Cytat:
No pewnie, że same plusy! Pamiętam, jak zimą zazdrościłam Krakowiankom, że mają taką dużą ekipę i mogą sobie podsyłać informacje co gdzie można kupić
Zapomniałam powiedzieć, że Parchute też można kupić w tym sklepiku

Ja też zazdroszczę tego, że macie takie ekipy, bo z moich rejonów jest tutaj mało włosomaniaczek
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:28   #3980
say-hello
Zakorzenienie

efekty po masce Bingo keratyna i spirulina na razie bardzo zadowalające następnym razem dodam trochę półproduktów

dziewczyny, czy miód dodawany do maski poradzi sobie z przesuszonymi włosami od słońca i wiatru? szukam jakiegoś dobrego nawilżacza. szkoda, że sok z aloesu mi się przeterminował.
Stary 2012-07-10, 23:33   #3981
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
No właśnie, gdzie one są

Miałam zrobić, ale włoski były mokre i teraz też są jeszcze wilgotne. Ostatnio coś nie pamiętam, bo w ciągu dnia mnie praktycznie nie ma w domu, a już czas na aktualizację
się należy
Cytat:

dziewczyny, czy miód dodawany do maski poradzi sobie z przesuszonymi włosami od słońca i wiatru? szukam jakiegoś dobrego nawilżacza. szkoda, że sok z aloesu mi się przeterminował.
musisz sprawdzić, nie kazde włosy lubią miód
moje np. uwoelbiają

- 25 kg
Stary 2012-07-10, 23:35   #3982
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
się należy

moje np. uwoelbiają
Ałć

Już robię foty

Edit: jednak będą jutro, bo aparat mam rozładowany
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy

Edytowane przez izus_86
Czas edycji: 2012-07-10 o 23:37
Stary 2012-07-10, 23:43   #3983
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ForbiddenFruit Pokaż wiadomość
I co nikt nie wie jakie jest potrzebne stężenie gliceryny żeby była ona promotorem??
A próbowałaś bez?
Na 250 ml 5 ml gliceryny. Chociaż ja nie dodaję
Cytat:
Nigdzie nie widziałam

Ale dla włosów, to chyba jeden pies

Tak, jeden pies, ale ja się nawet w przegotowywanie wody nie bawię
Cytat:

Na paczkę czekam

Kochana, nie piszę tego konkretnie do Ciebie(nie czuj czasem urazy, nie o to mi chodzi), bo i na innych wątkach mam ten problem
Dziewczyny:
Jestem KASCYSKO!
Stary 2012-07-10, 23:44   #3984
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
moje np. uwoelbiają
A moje nienawidzą

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:47   #3985
vendettka
Wtajemniczenie

Hej mam pewien problem a mianowicie z moimi końcówkami. Są zdrowe,sama je podcinam troszkę nożyczkami fryzjerskimi ale jak je umyję i nałożę na końcówki serum do końcówek z biowaxa to po kilku godzinach końcówki są szorstkie i nie miłe w dotyku. Co byście poradziły ? Zastanawiałam się nad jedwabiem CHI.

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 23:48   #3986
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Kochana, nie piszę tego konkretnie do Ciebie(nie czuj czasem urazy, nie o to mi chodzi), bo i na innych wątkach mam ten problem
Dziewczyny:
Jestem KASCYSKO!
Było se łatwiejszy nik wymyślić
To of kors żart
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
A moje nienawidzą
no właśnie

- 25 kg
Stary 2012-07-10, 23:55   #3987
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny:
Jestem KASCYSKO!
A ja jestem ślepa

Wybacz
Na pocieszenie Ci powiem, że do mnie długo mówili Fubzinka czy coś takiego
Stary 2012-07-10, 23:57   #3988
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Było se łatwiejszy nik wymyślić
To of kors żart
Mondre, nie wpadłam na to
Ale najlepsze jest to, że wszędzie jest przekręcany identycznie, i nie rozumiem tego fenomenu

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
A ja jestem ślepa

Wybacz
Na pocieszenie Ci powiem, że do mnie długo mówili Fubzinka czy coś takiego
Luzik
Chyba zrobię sobie kascysko vel. kacysko
Stary 2012-07-10, 23:57   #3989
izus_86
Zakorzenienie

Dziewczyny w Rossmannie od czwartku w promocji spraye Gliss Kura, odżywki Nivea, Joanna z Apteczki Babuni.
Ogólnie jest kilka fajnych produktów do ciałka w promocji
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

Moje włosy
Stary 2012-07-10, 23:59   #3990
green elf
Raczkowanie

Cytat:
do krakowskiej ekipy dołączam również ja od października
wszystko będę wydawać na włosy

jutro też się wybieram do Krakowa na dwa dni i lecę polować na coś włosowego

chciałam dać wam dzisiaj focie, ale nie zdążyłam
ostatnio nic się nie odzywam, ale jestem cały czas
a później się zobaczy

jest: 60cm
green elf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości