Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 14:59   #1051
inusia89
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez madziek1988 Pokaż wiadomość
inusia proszę:

Nick : madziek1988
wzrost: 170cm
waga:96kg
cel : 65kg

ja dzisiaj na sniadanko mleko z muesli (wstałam pozno , jadłam je dopiero po 10), a teraz zjadłam kalafiorka i przejechałam 7km na rowerku w 12minut (przejezdzam coraz szybciej , o prawie minute hehe)

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

a i jestem albo jabłkiem, albo wiolonczelą , albo cegła....wszystkim tym co ma wszystko duże
Madzia dopisałam

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2012-07-11 o 15:16
inusia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 15:16   #1052
inusia89
Rozeznanie

A takw ogóle to cześć Wam ja właśnie z miasta wróciłam, ale duchota ufff a jeszcze głowa mnie strasznie boli i słabo mi dziś coś :/ pewnie przez pogodę...nakupowałam owoców, ostatnio wyczytałam ,że brzoskwinie są wskazane przy odchudzaniu!!! mają zaledwie ok 46kcal a baaardzo dużo witamin z grupy B, oraz wit A, magnez,potas,żelazo, chronią kości przed osteoporozą,antystresowo działają bo posiadają niacynę która wpływa na wzrost seroiny hormonu szczęścia czy jakoś tak i dodatkowo dotlenia i odżywia skórę,oczyszcza organizm i poprawia metabolizm nie wiedziałam,że tak dobra dla organizmu jest brzoskwinia afrodyzjak
kupilam na lumpie koszulę taką dłuższą na guziczki,z tyłu wiązana w czarno białe prążki poprzeczne drobne super zakup ,zsdowolona jestem bo właśnie taką chciałam rozmiar 42, na brzuchu luźna tylko w biuście opięta na ostatni guzik nie zapinam bo za obcisła ale tak to suuuper zadowolona jestem,tyle szczęścia za całe 15zł do długich leginsów i koturn będzie jak ta lala DSC05865.jpg
Stary 2012-07-11, 15:22   #1053
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pagzik Pokaż wiadomość
Moja waga w koncu po 4 dniach zastoju i 2 dniach przybierania zaczeła spadac... ale skokowo, bo dziś jest 800g mniej niż wczoraj. Moj organizm wariuje. A jeśli chodzi o figure to ja chyba jestem wazą
woow to gratuluje
jabłuszka dominują
Stary 2012-07-11, 15:29   #1054
balam88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inusia89 Pokaż wiadomość
A takw ogóle to cześć Wam ja właśnie z miasta wróciłam, ale duchota ufff a jeszcze głowa mnie strasznie boli i słabo mi dziś coś :/ pewnie przez pogodę...nakupowałam owoców, ostatnio wyczytałam ,że brzoskwinie są wskazane przy odchudzaniu!!! mają zaledwie ok 46kcal a baaardzo dużo witamin z grupy B, oraz wit A, magnez,potas,żelazo, chronią kości przed osteoporozą,antystresowo działają bo posiadają niacynę która wpływa na wzrost seroiny hormonu szczęścia czy jakoś tak i dodatkowo dotlenia i odżywia skórę,oczyszcza organizm i poprawia metabolizm nie wiedziałam,że tak dobra dla organizmu jest brzoskwinia afrodyzjak
kupilam na lumpie koszulę taką dłuższą na guziczki,z tyłu wiązana w czarno białe prążki poprzeczne drobne super zakup ,zsdowolona jestem bo właśnie taką chciałam rozmiar 42, na brzuchu luźna tylko w biuście opięta na ostatni guzik nie zapinam bo za obcisła ale tak to suuuper zadowolona jestem,tyle szczęścia za całe 15zł do długich leginsów i koturn będzie jak ta lala Załącznik 4772795
śliczna koszula ja ostatnio kupiłam sukienkę ale nie wiem czy nie jest trochę za krotka
balam88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 15:47   #1055
balam88
Raczkowanie

o tak wyglądam w niej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0055.jpg (114,8 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-07-11, 15:54   #1056
anulciak85
Zakorzenienie

Balam widze w Twoim opisie TF czyzbys brala Therma Line??
Stary 2012-07-11, 15:56   #1057
balam88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Balam widze w Twoim opisie TF czyzbys brala Therma Line??
nie, robię program ćwiczeń turbo fire

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 15:58   #1058
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez balam88 Pokaż wiadomość
o tak wyglądam w niej
super! wcale nie za krótka , masz ładne zgrabne nogi i w ogóle nie wyglądasz na te 94kg!!!! max 75 :P
Stary 2012-07-11, 16:02   #1059
segregator1
Raczkowanie

Dziś rano -2,8kg

Ale w tym dużo wody i jelita się oczyszczały. Podejrzewam, ze nie za dużo tłuszczu spaliłam.

A jak u Was pogoda? U mnie deszcze, jak cudownie chłodnio na dworze... Wręcz bosko

IIIIII dobieram dziś zamówienie kosmetyków Dziś będzie uczta pod prysznicem

Start -->96,9kg - 91,5kg
- Cel--> 69kg

segregator1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 16:04   #1060
balam88
Raczkowanie

Cytat:
super! wcale nie za krótka , masz ładne zgrabne nogi i w ogóle nie wyglądasz na te 94kg!!!! max 75 :P
inusia to mi teraz posłodziłaś na pewno nie wyglądam na 75 ale niech Ci będzie, humor mi na cały tydzień poprawiłaś
a sukienka za 6,5 zł w osiedlowym lumpie

Edytowane przez balam88
Czas edycji: 2012-07-11 o 16:07
Stary 2012-07-11, 16:22   #1061
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
inusia to mi teraz posłodziłaś na pewno nie wyglądam na 75 ale niech Ci będzie, humor mi na cały tydzień poprawiłaś
a sukienka za 6,5 zł w osiedlowym lumpie
hehe ja tylko stwierdzam fakty i mówię to co widzę jakie cudeńka na lumpie można znaleźć u mnie zbyt lumpów już nie ma,kiedyś były teraz już nie ma a jak są to z cenami jak w normalnym sklepie...i jak coś fajnego to po 20-30zł a to dużo jak za używane..obiad gotuję, ziemniaczki młode,sos z mięskiem i sałate z marchewką i sosem sałatkowym ze śmietanki bo daaaaawno nie robiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 16:30   #1062
balam88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez segregator1 Pokaż wiadomość
Dziś rano -2,8kg

Ale w tym dużo wody i jelita się oczyszczały. Podejrzewam, ze nie za dużo tłuszczu spaliłam.

A jak u Was pogoda? U mnie deszcze, jak cudownie chłodnio na dworze... Wręcz bosko

boszeee ja na taki spadek miesiąc czekam, super nawet jeśli to w większości woda u mnie od rana burzowo ale ciepło

Cytat:
hehe ja tylko stwierdzam fakty i mówię to co widzę jakie cudeńka na lumpie można znaleźć u mnie zbyt lumpów już nie ma,kiedyś były teraz już nie ma a jak są to z cenami jak w normalnym sklepie...i jak coś fajnego to po 20-30zł a to dużo jak za używane..obiad gotuję, ziemniaczki młode,sos z mięskiem i sałate z marchewką i sosem sałatkowym ze śmietanki bo daaaaawno nie robiłam
u mnie na osiedlu jest lump gdzie wszystko jest na wagę, w dzień dostawy można znaleźć cudeńka
inusia smacznego obiadku,
ja zabieram sie za ćwiczenia jak wczoraj nie dałam rady 45 fire to dziś muszę a później jeszcze 4o min streching'u
Stary 2012-07-11, 16:33   #1063
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
boszeee ja na taki spadek miesiąc czekam, super nawet jeśli to w większości woda u mnie od rana burzowo ale ciepło

u mnie na osiedlu jest lump gdzie wszystko jest na wagę, w dzień dostawy można znaleźć cudeńka
inusia smacznego obiadku,
ja zabieram sie za ćwiczenia jak wczoraj nie dałam rady 45 fire to dziś muszę a później jeszcze 4o min streching'u
dziękuję
podziwiam,że Ci się chce! a możesz nam link podać z którego ćwiczysz??
u mnie w mieście gdzie do szkoły kiedyś chodziłam też był taki na wagę i każdego dnia cena malała o 5zł i fajne rzeczy były ale potem zdziadział i takie szmaty szmaty same
Stary 2012-07-11, 16:34   #1064
daktylek1987
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj na obiad zjadłam omlet z 2 jej z tuńczykiem, do tego mizeria z jogurtem. Taki obiad na leniwca

U mnie wiatr się zerwał, grzmi, chyba burza będzie. I co chwilę mi internet rozłącza

O właśnie znowu, musiałam iść wyłączyć modem na chwilę. Wiem, że jak burza to powinno się odłączyć wszystko, ale na razie same pojedyncze grzmoty, na szczęście bez błyskawic

Ja nie mam cierpliwości do lumpków, w Krakowie ich sporo, ale jakoś mnie nie ciągnie, nie umiem nigdy nic znaleźć.

Edytowane przez daktylek1987
Czas edycji: 2012-07-11 o 16:36
daktylek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 16:39   #1065
balam88
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję
podziwiam,że Ci się chce! a możesz nam link podać z którego ćwiczysz??
u mnie w mieście gdzie do szkoły kiedyś chodziłam też był taki na wagę i każdego dnia cena malała o 5zł i fajne rzeczy były ale potem zdziadział i takie szmaty szmaty same
tu jest filmik zachęcający
http://www.youtube.com/watch?v=oRGTu...feature=g-hist
ale ćwiczeń jako takich nie ma na youtube ściągałam je z chomika
Stary 2012-07-11, 16:42   #1066
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
kupilam na lumpie koszulę taką dłuższą na guziczki,z tyłu wiązana w czarno białe prążki poprzeczne drobne super zakup ,zsdowolona jestem bo właśnie taką chciałam rozmiar 42, na brzuchu luźna tylko w biuście opięta na ostatni guzik nie zapinam bo za obcisła ale tak to suuuper zadowolona jestem,tyle szczęścia za całe 15zł do długich leginsów i koturn będzie jak ta lala Załącznik 4772795
Ślicznie wyglądasz w tej koszuli I jaki apetyczny biust

Cytat:
nie, robię program ćwiczeń turbo fire
Mogłabyś podesłac mi linki na PW? Bo szukam i jakoś nie mogęogarnąc.

Cytat:
Napisane przez segregator1 Pokaż wiadomość
Dziś rano -2,8kg

U mnie też deszczowo Wreszcie

A co do spadku: trzeba się cieszyc, że jest i czekac na kolejne.
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 16:53   #1067
daktylek1987
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co do TF to tu macie link do wątku na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=586080

W pierwszym poście są plany treningowe, poszczególne filmiki można ściągnąć z chomika. Bez problemu jest wszystko, z tym, że potrzebne pewnie będzie Wam konto i wykupienie transferu, mi filmiki z tego pierwszego programu, najbardziej podstawowego zajmują na dysku nieco ponad 2gb.
Stary 2012-07-11, 17:38   #1068
inusia89
Rozeznanie

to TF fajnie brzmi i w ogóle ale ja nie jestem systematyczna więc nie wiem czy mi to coś da...leń jestem i to do potęgi n-tej...

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

[QUOTE=andzia1989r;3523433 3]Ślicznie wyglądasz w tej koszuli I jaki apetyczny biust

ohhh merci chętnie oddam troche tego biustu :P
Stary 2012-07-11, 17:43   #1069
andzia1989r
Zakorzenienie

Ściągam to TF, kupiłam transferu 5 gb:P (bo to w całości ma 4,2) zapłaciłam 5,50 przelewem i ściągam.

Dam radę myślę...

Ja lubię takie zorganizowane cwiczenia. Jeśli cwicze sama to mam wrażenie, że NIC to nie daje, bo ja coś robię źle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 17:50   #1070
balam88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Ściągam to TF, kupiłam transferu 5 gb:P (bo to w całości ma 4,2) zapłaciłam 5,50 przelewem i ściągam.

Dam radę myślę...

Ja lubię takie zorganizowane cwiczenia. Jeśli cwicze sama to mam wrażenie, że NIC to nie daje, bo ja coś robię źle
super że też będziesz ćwiczyć TF będę miała ciebie andzia jako dodatkową motywację, właśnie skończyłam fire 45 z dwiema krótkimi przerwami ale i tak pot się leje obficie biorę się za sterching żeby nie być takim sztywniakiem
Stary 2012-07-11, 18:01   #1071
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
super że też będziesz ćwiczyć TF będę miała ciebie andzia jako dodatkową motywację, właśnie skończyłam fire 45 z dwiema krótkimi przerwami ale i tak pot się leje obficie biorę się za sterching żeby nie być takim sztywniakiem
Tja... Zobaczymy jak mi pójdzie.

Mi najbardziej zależy na boczkach, brzuchu i przede wszystkim na UDZISKACH.

Ręce mam dosyc zgrabne, duży fajny biust, wąską talię. Ale boczki, brzuch i uda to jest koszmar
Stary 2012-07-11, 20:05   #1072
balam88
Raczkowanie

Cytat:
Tja... Zobaczymy jak mi pójdzie.

Mi najbardziej zależy na boczkach, brzuchu i przede wszystkim na UDZISKACH.

Ręce mam dosyc zgrabne, duży fajny biust, wąską talię. Ale boczki, brzuch i uda to jest koszmar
lekkie to te ćwiczenia nie są , więc z góry możesz się na to nastawić na niezły wycisk ale myślę że warto podjąć to wyzwanie
Stary 2012-07-11, 20:15   #1073
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
lekkie to te ćwiczenia nie są , więc z góry możesz się na to nastawić na niezły wycisk ale myślę że warto podjąć to wyzwanie

Nastawiam się na wycisk Mam nadzieję przetrwac
Stary 2012-07-11, 21:01   #1074
ojp
Wtajemniczenie

Cytat:
tak właśnie myślę o nim...a różaniec nie dlatego ,że mam takie widzi mi się tylko rok temu będąc nad morzem nie wiem co mnie tknęło ale stwierdziłam ,że muszę sobie kupić malutki różaniec z bursztynków (nie potrafię tego wyjaśnić ale po prostu musiałam go kupić)...za każdym razem jak śni mi się mój zmarły tato lub jestem nie spokojna od wewnątrz mam jakiś dziwny niepokój to odmawiam sobie dziesiątkę i jest mi lepiej,ulgę mi daje...dlatego pomyślałam o tym tatuażu...chciała bym jakoś upamiętnić mojego tatę ale nie wiem czy to dobra forma...mój tato zmarł niecałe 1,5 roku temu a ja nie zdążyłam się z nim pożegnać, nie dojechałam na czas
Mi osobiście się nie podoba ten tatuaż. Może gdyby było inne wykonanie... Ja zastanawiam się nad tatuażem również. Tyle, że nie chcę obrazków, a słowa. Tak jak w załączniku.
Moim faworytem jest: Per aspera ad astra. W łacinie oznacza to: Przez ciernie do gwiazd.

Cytat:
Dziewczyny, możecie mi pogratulować, jestem studentką, dostalam sie na socjologie, historie i europeistkę i wybieram te ostatnią. Ha, może zaczne myślec pozytywnie to i waga spadnie ... A przy okazji tatuaży to ja mogę pokazac swój
Gratulacje ! I rzeczywiście, tatuaż ładnie wykonany.

Cytat:
Napisane przez madziek1988 Pokaż wiadomość
wspierajcie mnie wspierajcie....potrzebuje tego...potrzebuje Was

Sylwia, ja własnie na poczatku mialam siezmierzyc i zwazyc, alemialam dostac @wiec stwierdzilam ze zrobie to jak mi sieskonczy, no a ze to troche trwa totak to odkladam...a chcialam chociaz troche sie ogarnac bo 21lipca ide na wesele i chcialam jakas fajna sukienke sobie kupic, ale z tym zawsze problem, moje szerokie ramiona bede musiala pokazywac i jeszcze mi na nich nawet rozstepy na nich wyszly czerwone sa i strasznie je widac....wygladam jak popękana , o brzuchu i udach nie wpsomne

nie moge pekac

nie pekaj magda niepekaj!!!!
Ja też na weselicho idę, tyle, że we wrześniu. Sukienka już kupiona, buty też, żakiet również. Pewnie na kilka dni przed, wrzucę Wam zdjęcie. Madzia, czytałam, że jak rozstępy są czerwone, to łatwiej z nimi walczyć ! Stosujesz jakieś kremy ?

Cytat:
Hej dziewczyny

Przeglądałam sobie wątki na dietetyce i stwierdziłam, że chyba tutaj będę pasowała. Przyjmiecie kogoś jeszcze?

Przygarniecie mnie ?
Przygarniemy ! I życzymy wytrwałości.

Witam wszystkie nowe dziewczyny, bardzo się cieszę, że nowych duszyczek ciągle przybywa. Ja czytam regularnie, ale mało się udzielam, bo nie pracuję z komputerem. Gratuluję wszystkich sukcesów, w kg i cm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4892bb190010b3274daada35.jpg (29,3 KB, 16 załadowań)

Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009
11.03.2015-?

Walczę:
82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ?

cel I: 79 kg
cel II: 75 kg
cel III: 71 kg

"Per aspera ad astra".
ojp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 21:20   #1075
inusia89
Rozeznanie

oj dziewczyny ale brzuch mnie boli...wypiłam 2 kawy i pojadłam czereśni i zdycham...:he lp:
Stary 2012-07-11, 21:26   #1076
anulciak85
Zakorzenienie

Wlasnie bylam na rekonansie na silowni i poznalam mila pania trenerke osobista ktora bedzie pracowac ze mna od soboty trzymac kciuki
Stary 2012-07-11, 21:28   #1077
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Wlasnie bylam na rekonansie na silowni i poznalam mila pania trenerke osobista ktora bedzie pracowac ze mna od soboty trzymac kciuki
3mam mocno a ja pije somersby takie zimne z lodówy bo mi się przypomniało mieszanka nieziemska po tych czereśniach
Stary 2012-07-11, 21:46   #1078
pagzik
Rozeznanie

GG do pagzik

Mój Tż ciągle gada, że chciałby mnie zabrać do jakiejś knajpy, a ja ciągle na tej diecie... Eh czasami mam jej juz dosyć... albo zastanawiam się, co mi to da, że bede ważyć te 60kg? Nie wiem no...
Stary 2012-07-11, 22:10   #1079
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Mój Tż ciągle gada, że chciałby mnie zabrać do jakiejś knajpy, a ja ciągle na tej diecie... Eh czasami mam jej juz dosyć... albo zastanawiam się, co mi to da, że bede ważyć te 60kg? Nie wiem no...
satysfakcje,większą pewność siebie i poczucie własnej wartości ale tak jak pisałam wcześniej nie można dać się zwariować i w paranoję wpaść, raz się żyje i nie można wszystkiego sobie odmawiać, ważne by się nie objadać i dokonywać mądrych wyborów...dziś na zakupach byłam i tak idę obok półki ze słodyczami a tam moje ukochane kinder bueno i sama do siebie ,że jak się zaraz kopnę w dupę,że przecież kupiłam sobie nektarynki,brzoskwinie i czereśnie i gorzką czekoladę więc mogę się obyć bez kinder...ale tak jak Ciebie zaprasza facet to dlaczego w weekend nie pójdziesz? idź napij się piwka i spraw przyjemność tym wyjściem sobie i facetowi,jeżeli pilnujesz się, nie jesz tłustych rzeczy, nie objadasz się fast foodami i słodyczami to chyba na małe piwko możesz sobie pozwolić
Stary 2012-07-11, 22:19   #1080
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie bylam na rekonansie na silowni i poznalam mila pania trenerke osobista ktora bedzie
pracowac ze mna od soboty trzymac kciuki
No to trzymam mocno kciuki

Ty trzymaj za moje turbo fire

Ściągnęło mi się na razie 61%, oglądałam to co się ściągnęło i to będzie po prostu walka nie z tej ziemi

Ale dam radę... Muszę !

Cytat:
satysfakcje,większą pewność siebie i poczucie własnej wartości ale tak jak pisałam wcześniej nie można dać się zwariować i w paranoję wpaść, raz się żyje i nie można wszystkiego sobie odmawiać, ważne by się nie objadać i dokonywać mądrych wyborów...dziś na zakupach byłam i tak idę obok półki ze słodyczami a tam moje ukochane kinder bueno i sama do siebie ,że jak się zaraz kopnę w dupę,że przecież kupiłam sobie nektarynki,brzoskwinie i czereśnie i gorzką czekoladę więc mogę się obyć bez kinder...ale tak jak Ciebie zaprasza facet to dlaczego w weekend nie pójdziesz? idź napij się piwka i spraw przyjemność tym wyjściem sobie i facetowi,jeżeli pilnujesz się, nie jesz tłustych rzeczy, nie objadasz się fast foodami i słodyczami to chyba na małe piwko możesz sobie pozwolić
Dobrze prawi. Polac jej
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości