|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Cytat:
Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-07-11 o 15:16 |
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
A takw ogóle to cześć Wam
ja właśnie z miasta wróciłam, ale duchota ufff a jeszcze głowa mnie strasznie boli i słabo mi dziś coś :/ pewnie przez pogodę...nakupowałam owoców, ostatnio wyczytałam ,że brzoskwinie są wskazane przy odchudzaniu!!! mają zaledwie ok 46kcal a baaardzo dużo witamin z grupy B, oraz wit A, magnez,potas,żelazo, chronią kości przed osteoporozą,antystresowo działają bo posiadają niacynę która wpływa na wzrost seroiny hormonu szczęścia czy jakoś tak i dodatkowo dotlenia i odżywia skórę,oczyszcza organizm i poprawia metabolizm nie wiedziałam,że tak dobra dla organizmu jest brzoskwinia afrodyzjak![]() kupilam na lumpie koszulę taką dłuższą na guziczki,z tyłu wiązana w czarno białe prążki poprzeczne drobne super zakup ,zsdowolona jestem bo właśnie taką chciałam rozmiar 42, na brzuchu luźna tylko w biuście opięta na ostatni guzik nie zapinam bo za obcisła ale tak to suuuper zadowolona jestem,tyle szczęścia za całe 15zł do długich leginsów i koturn będzie jak ta lala DSC05865.jpg
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ostatnio kupiłam sukienkę ale nie wiem czy nie jest trochę za krotka
|
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
o tak wyglądam w niej
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Balam widze w Twoim opisie TF czyzbys brala Therma Line??
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
Dziś rano -2,8kg
Ale w tym dużo wody i jelita się oczyszczały. Podejrzewam, ze nie za dużo tłuszczu spaliłam. A jak u Was pogoda? U mnie deszcze, jak cudownie chłodnio na dworze... Wręcz bosko ![]() IIIIII dobieram dziś zamówienie kosmetyków
|
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a sukienka za 6,5 zł w osiedlowym lumpie
Edytowane przez balam88 Czas edycji: 2012-07-11 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakie cudeńka na lumpie można znaleźć u mnie zbyt lumpów już nie ma,kiedyś były teraz już nie ma a jak są to z cenami jak w normalnym sklepie...i jak coś fajnego to po 20-30zł a to dużo jak za używane..obiad gotuję, ziemniaczki młode,sos z mięskiem i sałate z marchewką i sosem sałatkowym ze śmietanki bo daaaaawno nie robiłam
|
|
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie od rana burzowo ale ciepłoCytat:
inusia smacznego obiadku, ja zabieram sie za ćwiczenia jak wczoraj nie dałam rady 45 fire to dziś muszę a później jeszcze 4o min streching'u
|
||
|
|
|
|
#1063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podziwiam,że Ci się chce! a możesz nam link podać z którego ćwiczysz?? u mnie w mieście gdzie do szkoły kiedyś chodziłam też był taki na wagę i każdego dnia cena malała o 5zł i fajne rzeczy były ale potem zdziadział i takie szmaty szmaty same |
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj na obiad zjadłam omlet z 2 jej z tuńczykiem, do tego mizeria z jogurtem. Taki obiad na leniwca
![]() U mnie wiatr się zerwał, grzmi, chyba burza będzie. I co chwilę mi internet rozłącza ![]() O właśnie znowu, musiałam iść wyłączyć modem na chwilę. Wiem, że jak burza to powinno się odłączyć wszystko, ale na razie same pojedyncze grzmoty, na szczęście bez błyskawic ![]() Ja nie mam cierpliwości do lumpków, w Krakowie ich sporo, ale jakoś mnie nie ciągnie, nie umiem nigdy nic znaleźć.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-07-11 o 16:36 |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=oRGTu...feature=g-hist ale ćwiczeń jako takich nie ma na youtube ściągałam je z chomika |
|
|
|
|
|
#1066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaki apetyczny biust![]() Mogłabyś podesłac mi linki na PW? Bo szukam i jakoś nie mogęogarnąc. Cytat:
Wreszcie![]() A co do spadku: trzeba się cieszyc, że jest i czekac na kolejne. |
||
|
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co do TF to tu macie link do wątku na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=586080 W pierwszym poście są plany treningowe, poszczególne filmiki można ściągnąć z chomika. Bez problemu jest wszystko, z tym, że potrzebne pewnie będzie Wam konto i wykupienie transferu, mi filmiki z tego pierwszego programu, najbardziej podstawowego zajmują na dysku nieco ponad 2gb.
|
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
to TF fajnie brzmi i w ogóle ale ja nie jestem systematyczna więc nie wiem czy mi to coś da...leń jestem i to do potęgi n-tej...
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- [QUOTE=andzia1989r;3523433 3]Ślicznie wyglądasz w tej koszuli I jaki apetyczny biust![]() ohhh merci ![]() |
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Ściągam to TF, kupiłam transferu 5 gb:P (bo to w całości ma 4,2) zapłaciłam 5,50 przelewem i ściągam.
Dam radę myślę... Ja lubię takie zorganizowane cwiczenia. Jeśli cwicze sama to mam wrażenie, że NIC to nie daje, bo ja coś robię źle
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będę miała ciebie andzia jako dodatkową motywację , właśnie skończyłam fire 45 z dwiema krótkimi przerwami ale i tak pot się leje obficie biorę się za sterching żeby nie być takim sztywniakiem
|
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi najbardziej zależy na boczkach, brzuchu i przede wszystkim na UDZISKACH. Ręce mam dosyc zgrabne, duży fajny biust, wąską talię. Ale boczki, brzuch i uda to jest koszmar
|
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale myślę że warto podjąć to wyzwanie
|
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1074 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak w załączniku.Moim faworytem jest: Per aspera ad astra. W łacinie oznacza to: Przez ciernie do gwiazd. Cytat:
Cytat:
Sukienka już kupiona, buty też, żakiet również. Pewnie na kilka dni przed, wrzucę Wam zdjęcie. Madzia, czytałam, że jak rozstępy są czerwone, to łatwiej z nimi walczyć ! Stosujesz jakieś kremy ?Cytat:
I życzymy wytrwałości. Witam wszystkie nowe dziewczyny, bardzo się cieszę, że nowych duszyczek ciągle przybywa. Ja czytam regularnie, ale mało się udzielam, bo nie pracuję z komputerem. Gratuluję wszystkich sukcesów, w kg i cm.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
||||
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
oj dziewczyny ale brzuch mnie boli...wypiłam 2 kawy i pojadłam czereśni i zdycham...
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie bylam na rekonansie na silowni i poznalam mila pania
trenerke osobista ktora bedzie pracowac ze mna od soboty trzymac kciuki
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż ciągle gada, że chciałby mnie zabrać do jakiejś knajpy, a ja ciągle na tej diecie... Eh czasami mam jej juz dosyć... albo zastanawiam się, co mi to da, że bede ważyć te 60kg? Nie wiem no...
|
|
#1079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
idź napij się piwka i spraw przyjemność tym wyjściem sobie i facetowi,jeżeli pilnujesz się, nie jesz tłustych rzeczy, nie objadasz się fast foodami i słodyczami to chyba na małe piwko możesz sobie pozwolić |
|
|
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty trzymaj za moje turbo fire ![]() Ściągnęło mi się na razie 61%, oglądałam to co się ściągnęło i to będzie po prostu walka nie z tej ziemi ![]() Ale dam radę... Muszę ! Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

i przejechałam 7km na rowerku w 12minut (przejezdzam coraz szybciej , o prawie minute hehe)

ja ostatnio kupiłam sukienkę ale nie wiem czy nie jest trochę za krotka

Start -->96,9kg - 91,5kg - Cel--> 69kg

?