|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Mówisz o mnie? Chcę deko, ale machnąć się na ciemny blond, bo nie chce już takich ciemnych z delikatnm odcieniem brązu. Jasne miałam, fotka na nk
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale wydaje mi sie w ciemnych wygladasz o wiele lepiej zalezy jak Ty sie czujesz,chyba ze po rpostu chcesz jakas zmaine ![]() mialysmy wyjsc i co,ubrane,juz schodzimy a tu
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
witam...
u nas pogoda do dupy - pada i siedzimy w domu ![]() jutro mam rodzinkę na obiedzie ciocia,babcia i brat cioteczny przyjeżdzają z Włoch na wakacje do Polski kurde ja bym chciała gdzieś wyjechać a tu ludzie do Polski na wakacje przyjeżdzają heheFifi zaczął pewnie siedzieć hehe a tyle na to czekałam,teraz bawi się spinaczmi do prania zamóiłam mu gryzaka z siatką ma któraś ?? pamiętam że kiedyś o tym pisałyście lubią dzieciaczki?? aaa i zatyczki na kontakty bo zaczęły go interesić ![]() idę bo mu się ulało i rosciera to po podłodze
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
witam
u nas pogoda też średnia troche pada za chwile słońce.....ja przyniosłam sobie od cioci cukinie to zrobie wieczorem bigos bo tż lubi![]() matkooo SARA jak twój dzieć podobny do mojego kolegi ze studiów masakrycznie identyczny może wy jakaś rodzina bo on gdzieś z tamtych stron hehehh napatrzec sie nie moge normalnie.....
|
#2676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez ta siateczka nie podeszla
ale teraz z zaka iloscia zebow to Fifi sobie ladnie gryzie i sie nie dlawi niczym
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ząbków mamy tylko 2 - dolne jedyneczki ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- może u mnie będzie inaczej
|
|
#2679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój tż też tak robi Hej mamuśki U nas nocka ok a pogoda dzisiaj do ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wszędzie dzisiaj deszczowo. My też jeszcze na spacerze nie byłyśmy. Maruda leży w łóżeczku i zasnąć nie może, nie chce się poddać.. Ja posprzątałam łazienke i zrobiłam porządek w kosmetykach i szafce łązienkowej. Na cholercie ja niektóre rzeczy chomikuję? Nie wiem
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pfff jaka głupia ja bym nic nie dała ![]() :br zydal: Moja szwagierka rodzi w grudniu i też liczy na jakieś rzeczy ale nic im nie dam Jak urodziłam to nawet nie przyszli zobaczyć małej dopiero ją widzieli jak miała 2-3miesiące![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- żałuj ojjj żałuj
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też powinnam posprzątać... mam okazję bo Fifi śpi
|
|
#2683 | |||
|
Zadomowienie
|
elo
wczoraj Was tylko szybko przelecialam ale nie miałam sily nic pisac bo padałam na twarz poszłam spac kolo 22iej i dzisiaj całkiem inna bajka, jesli chodzi o pobudke pierwszy dzień w pracy rozwalony, cały dzień siedzenie na nic nie przygotowane - przede wszystkim miejsce i komputer no ale dzis już lepiej... stopniowo się wdrażam i przypominam wszystko Cytat:
zdrówka zyczę witam nowa mamusię saara, netka słodziaki te Wasze szkraby ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to bym chciała mieć choć przez chwilkę swoje naturalne. Jak się da to, machnę się na ciemny blond. Nie będą za jasne ani za ciemne PRINC APEL Zrobisz coś dla mnie ? zetnij sobię grzywkę na skos ) wiesz o co kaman ;pOwieczko rodzina z włoch Pierogarnia zamknięta, więc póki młody śpi idę na strych i będę prasować
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-17 o 15:40 |
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie to nigdy nigdzie nie bylismy z tej okazji od poczatku mamy wspólne konto, wiec cięzko jakakolwiek niespodzianke zrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
ojj chciałabym mieć rodzinkę w jakimś ciepłym kraju ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- baha super że urlopik się udał i poprawily się relacje z tż a takich fotek na fb nie wstawiaj bo tylko ludzi w kompleksy wpedzasz pozazdrościc figurki
|
|
#2686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja mam taką dalszą znajomą która niedługo rodzi i ez coś podgadywała żeby jej ubranka dać ale jakoś udałam że nie słyszę. Ona taka bałaganiara i fleja, też mi szkoda że zniszczy. Zresztą druga koleżanka rodzi na jesieni to wolę jej dać, przynajmniej wiem że upierze itp. saaraa_lub_ śliczny synio . Widze garnuszek na klocuszek, u nas też ta zabawka ciągle w ruchu, aż z tż-em nucimy odruchowo te melodyjki :"pełny jest garnuszek mój..." baha- ja też chce Cię zobaczyc, ja też ! ale ja też nie klubowa, fejsa mam ale nie mam żadnej z Was w znajomych, jedynie wariateczke na nk Witam się i ja ![]() Wczoraj niespodziewanie odwiedziła mnie przyjaciółka (jedyna z niedzieciatych które o mnie pamiętają ). Strasznie się ucieszyłam że przyjechała, tego mi było trzeba! Posiedziałyśmy trochę w domu, wykąpałam małą i poszłyśmy na piwko . Tż zazdrosny, i dobrze haha . A dziś rano mieliśmy niespodziewany wyjazd do lbn, rozglądałam się za naszą wątkową miss (princ ) czy czasem nie spaceruje ze swoją księżniczką ale nie widziałam . Tż nawet sam z siebie zaproponował żebyśmy zajechali do galerii i żebym cos sobie kupiła ale tylko się zdenerwowałam bo przymierzyłam fajne spodnie i wyglądałam w nich tragicznie . Zepsuł mi się humor i juz przeszla ochota na dalsze zakupy więc wróciłam z niczym. Czas chyba w końcu poważnie wziąć się za odchudzanie...Idę Was doczytywać.Oli - super że w pracy idzie w dobrą stronę A jak malutka zniosła rozłąkę?Ja tak czytam o tych waszych wyjazdach to aż mi żal że nie pojechaliśmy nad morze czy na mazury ( i tu i tu mamy rodzinę więc nocleg odpada ). A teraz o już nie da rady, najwyżej we wrześniu bo lato to dla tż gorący okres w pracy... Mamy sprawdzony nocleg w Zakopanem za 30zł a warunki super, blisko centrum, może namówię tż
Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-07-17 o 16:23 |
|
|
|
|
#2687 |
|
Przyczajenie
|
Baha Widzę że masz fanki
![]() My już po szczepieniu, krzyku trochę było, jak zawsze w sumie . Jakie to są gryzaki z siateczką?.. |
|
|
|
#2688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę na nk popatrzeć na Twoje fotki, bo miałaś zablokowane i nic nie widziałam. A muszę Cię w tych jasnych włosirdach oblookać ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Baha stwierdzam - ładnemu we wszystkim ładnie ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Oliveira zero lamentów widzę, dzielna jesteś ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Nie zawstydzaj... ![]() Czasami tak na zakupach jest, mnie też szlak trafia, jak coś co mi się podoba, leży na mnie beznadziejnie.. Ale ja wtedy się nie poddaję i szukam dalej Trzeba wykorzystać szanse, że tż ma chęć coś zakupić |
||
|
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Hejka, podczytuje was ale nie mam weny pisac ....
@ i te sprawy i cała do kitu jestem ehhhh..... Baha wysłałam Ci zaproszenie na nk mam nadzieję, że to TY hehe
|
#2690 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to ja Przyjełam Ależ Ty masz piękne zębiska ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Cytat:
oddam jej tylko 3 rzeczy które ostałm od jej teściowej (bluzę, zabawkę i buciki)Wyślę CI pv z danymi do zapo ![]() Cytat:
Cytat:
Czaje, czaje. Niech czułko odpocznie ![]() Narazie przystaje przy ciemnym blondzie. A w ogóle to poczekam aż fryzjer sam się wypowie co mi może zrobić i jaki kolor wyjdzie. Bo jak stwierdzi że nie da razy zrobić mi tego co chcę to po protu wyjdę
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-17 o 17:06 |
|||||
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
Bobek ładnie wczoraj zjadł mój obiadek, a dzisiaj niet. Może chce codziennie świeżo gotowane, a nie z lodówki?
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymyśla. Zgłodnieje będzie wcinać ![]() Żart. Mimi czasami też takie scenki odwala, ale wciskam i nie ma wyjścia, zjada ![]() A odkąd byliśmy nad morzem jadł normalne zupy które były w knajpach i nic mu nie było, więc od wczoraj je razem z niami zupy. Zrobiłam jarzynową, to jak mi strzelił w twarz to myślałam, że kalafior będę zdrapywać ze ściany
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zadomowienie
|
no staram się na razie w pracy "lajcik" ale z dnia na dzień będzie coraz więcej roboty i wtedy na pewno na maksa zatęsknię za siedzeniem w domu, bo za Malutką juz tęsknie a ona wydaje mi się, że daje radę i na razie specjalnie nie widze u niej zmiany ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() wysłałam Ci zapro na nk
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
oliviera mialam wlasnie pytac wczesniej,jak tam w pracy ale widze ze mnia sama uprzedzilas,a jak lajcik to super
![]() tez chcialam oblukac janeczke na nk,ale nie wiem ktora to udało nam sie wyjsc normalnie na 40 minut az,i co?ledwo wrocilismy zaczelo padac znowu mala teraz sie bawi w gryzienie wszystkiego co znajdzie,aktualnie jest to moj pasek od torebki
|
#2696 |
|
Rozeznanie
|
Matko moje dziecko dzisiaj jest niemożliwe.. W łóżeczku źle, na rękach źle, na podłodze też źle, zabawa też nie.Wykąpałam ją już i mam nadzieję że zaraz pójdzie spać
Jakiś czas temu pisałam o bramkach zabezpieczających, saaraa chyba Ciebie też interesowały. Od 23 lipca będą w Lidlu po 99zł. A mam pytanie, gdzie kupujecie dzieciom takie ubranka typu body, pajace? W sieciówkach? Ja przeważnie kupowałam w tesco i do tej pory byłam zadowolona ale ostatnio kupiłam 3-pack i z dwóch sprał mi się napis . Muszę dokupić sporo ubranek bo jakos pusto w szafie niuni. Patrzyłam w h&m ale tak są dość drogie a na wyprzedazach w tym roku jakaś bida.Spadam ogarnąc dom, poprasować. Nie wiem czy dam radę jeszcze dziś zajrzeć bo czeka mnie jeszcze wieczorem porcjowanie mięsa z ćwiartki świnki- teściowie ukatrupili
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
olka ja wlasnie w h&m i tesco kupowalam body i bylam bardzo zadowolona,a tak to mase ciuszkow dostalismy,i dopiero niedawno pare sztuk malej kupilam bo wszystko mielismy,ale powoli nam tez sie wszystko konczy,bo mala z polowy ciuchow juz wyrosla
a troche kupilam tez w ciazy wiekszych i mniejszych,w lumpku,w krakowie jest jeden fajny,gdzie sie czesto trafiaja rzeczy nowe i nawet z metami za kilka zlotych kupilam tez w pepco kilka sztuk i ja bylam zadowolona,ale dziewczyny nie polecaly,mowily ze im sie wszystko porozciagalo
|
#2698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę że nasze dzieci upodobały sobie taką samą formę zabawy Cytat:
"Bo rodzina jest najważniejsza. Żaden zawodowy sukces nie waży tyle, ile szczęście w miłości. Żadna zawodowa porażka nie boli tak jak rozstanie. " B.Grysiak Edytowane przez 21pyza Czas edycji: 2012-07-17 o 20:06 |
||
|
|
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj kupiłam małej fajne długie spodnie do spania, prawie nie używane za 2 zł i taką na wyrost, ale nówkę bluzeczke na długi rękawek z fajnymi falbaneczkami przy ramionach - też 2 zł
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
ajj no co ty ja właśnie kombinuje kiedy dam rade je wybielic jak w PL będziemy, jeszcze nigdy nie robiłam ale chce spróbować.... no i powinnam jako dziecko nosic aparat a że rodzice nie dopilnowali... Ty to lasencja !! W życiu nie powiedziałabym, że byłaś w ciązy ![]() Cytat:
heheh ale mu smakowałoprzyjęłam wysłałam Ci dane na priv
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

wczoraj gotuje, maly po kuchni sie kreci, nagle jakas dziwna cisza, odwracam sie, a on wygrzebal blache z suszacym sie chlebem i wcina te suchary
bo wszystko zniszczą i nic do mne nie wróci. Poza tym nic się nie pytała tylko oświadczyła że czekają na paczkę 
poszłam spac kolo 22iej i dzisiaj całkiem inna bajka, jesli chodzi o pobudke
ojj chciałabym mieć rodzinkę w jakimś ciepłym kraju
. Tż zazdrosny, i dobrze haha
. Zepsuł mi się humor i juz przeszla ochota na dalsze zakupy więc wróciłam z niczym. Czas chyba w końcu poważnie wziąć się za odchudzanie...Idę Was doczytywać.
mala teraz sie bawi w gryzienie wszystkiego co znajdzie,aktualnie jest to moj pasek od torebki