![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
dziewczyny sliczne maluchy
![]()
#2642 |
Wtajemniczenie
|
Ahoj Czarnuszko!
![]() Napisz coś więcej o sobie, bo pewnie o nas wiesz już duuuuuuuużo, my też chcemy Cię poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
helooo, wcinam wlasnie sniadanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smacznego, ja też wcinam póki mój bawi się grzecznie na podłodze. Już o 4.30 dzisiaj go karmiłam, myślałam, że nie zaśnie ale padł ![]() ![]() 3mam kciuki, aby wyprawa się udała ![]() Ja też muszę się doprowadzić do ładu, bo dziś jazda samolotem ![]() Później wstawię foty na fb ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Kochana ![]() Taaaaakkk razem jedziemy, jakoś tak nam dziwnie się rozstać nawet na głupi weekend, może jak bym go podsyłała do dziadków tak jak Ty od początku byłoby lżej, a teraz to jakoś mi tak by było dziwnie ![]() Chcemy gdzieś jechać bo 2 lata w stecz była straszna lipa finansowa, nawet tż nakwiaty nie miał, więc trzeba zadbać o fajny wypad ![]() A muszę się pochwalić że wyjazd nad morze bardzooo dobrze zrobił naszemu związkowi. Mieliśmy czas aby szczerze porozmawiać, wyjaśnić sobie wszystko, wygłupialiśy się jak nastolatkowie. Tż na maxa zbliżył się do Michaiła, nawet wózka mi nie dał prowadzić ![]() Cały czas wygłupy i pomoc aby mi ulżyć jeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zadomowienie
|
baha to swietne wiadomosci,fajnie ze wypoczeliscie,i ze milo spedziliscie razem ten czas
![]() haha moj tz to od razu jak wroci z pracy mala zabiera,a na specerze tez mi wozka nie da,tatus kochany ![]()
#2646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wypad na bank będzie udany. Strasznie się cieszę, że pogadaliście od serducha, że minął głupi, niepotrzebny kryzys, że tż z Michasiem zbliżyli się - no SUPER!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że i mój tż jeszcze lepszy kontakt ma z małą - może to też przyczyna, że dzieciaki są większe, takie obrotniejsze, coraz fajniejsze i nie tylko mama i mama, ale i tata ma coraz większe zainteresowanie malucha? ![]() Czekam na foty na fb z morza Laseczko ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Moje dziecko odkryło fantastyczną zabawę - chowanie za ochraniacz łóżeczka różnych przedmiotów, najlepiej jak z hukiem spadną na podłogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
hej mamuski, widze, ze nie tylko u nas nocki niespokojne, chyba taki etap nasze dzieci przechodza
![]() Fifi dzis wstal o polnocy i uprawial nocne polakow rozmowy, mruczanki i plucie smoczkiem na odleglosc, po godzinie zabawy w ''nabralem mame ze spie'' poddalam sie i wzielam go do nas, a on poczlapal do tzta, przytulil sie i zasnal it tak po prostu ![]() wariateczko moj koszyk od wozka tez jest baaardzo pakowny na szczescie, spokojnie pakuje tak zgrzewke wody (chociaz w instrukcji jest 3kg max obciazenie kosza ![]() ![]() glam u mnie to samo, kazdy paproch, mikrodziurka itp musza zostac obadane i najlepiej zjedzone ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Baha ciesze sie, ze wyjazd sie udal i sie z tzem znow dogadujecie ![]() u mnie tez ponuro, chmurzyska jakies chodza, a musze po chleb i kasze manna skoczyc ![]() wczoraj byla taka nawalnica, ze mi drewniane ciezkie krzesla na balkonie poprzewracalo i potluklo donice... |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Muff u nas glownym obiektem zainteresowania stal sie smietnik
![]() ![]() ostatnio w kupie znalazlam spore kawaly papieru (kartka w gratke ![]() juz sie martwie co bedzie jak sonia wroci bo ona wszedzie wszystko rozrzuca ![]() Baha peklam- najpierw piszesz ze idziesz na samolocik a potem ze wstawisz foto na fb ![]()
#2650 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja miałam takie samo skojarzenie ja dziewczyny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś w zasypiam, maskara jakaś z ta pogoda. Wczoraj odwiedziałam koleżnke, ma termian na 2 wrzesnia, zawiozłam jej troche ubranek, ona bedzie miała chłopca, więc przebrałam te roże po Ani i cos tam dla niej jeszcze wygrzebałam. Dzis zaczęłam brac moje normalne pigułki, te co brałam przed ciążą. Pamietam, że jak je zaczynalam brac 5 lat temu to przezyłam katorge, okres trwał 3 tygodnie a ja sie czułam jak w I trymestrze ciąży, mam nadzieję, że teraz bedzie inaczej. Wracam do pracy, miłego dnia! PS. dzis mam edo, znów mam wyniki do dooopy, odchylone od normy na maxa, juz nie wiem co mi sie z ta tarczyca dzieje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, racja. Sam mój tż przyznał, że Michał już jest bardziej kumaty więc może z nim zrobić już więcej. Np powydurniać się z nim, posiedzieć w aucie i pokierrować kierownicą itp ![]() Roxy ma świetną zabawę hihihi Teraz niuniek śpi, więc mam czas na zrobienie oka, wypicia z Wami kawcię i ddać foteczki ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() Bo ja kobieta pracująca jestem ![]() Michał najlepiej lubi siedzieć na przedpokoju i lizać buty ![]() A śmiać nam się chciało. Jak byliśmy w sklepie z butami Michał był na takim głodzie, że przyczłapał idąc za rękę z tżem do regału z butami i jak się dorwał to nie mogliśmy mu go wyrwać ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pierdziele.... Mała właśnie usnęła, a sąsiad cymbał wymyślił sobie akurat teraz wiercenie dziur... Hałas niesamowity... Położyłam pieluszke jej na uszko... Może pośpi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
moi tez buty lubia...najbardziej gumowe klapki
#2654 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ktoś pytał skąd jestem. Mieszkam niedaleko Krakowa. ![]() Jestem młodą, mamą wręcz bardzo młodą, mam 18 lat i jestem przeszczęśliwa że mam półrocznego bobasa ![]() Nie wiem co byście jeszcze wiedzieć chciały, pytać ![]() princessskaa Mój też właśnie teraz zasnoł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
Baha kto by pomyślał, że Ty dzidzie urodziłaś?! Ludzie LASENCJO TY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to naprawdę jesteś młodziutka - SUPER ![]() Jak będziesz w moim wieku Twój Michałek będzie szedł do komuni ![]() My idziemy 06.10 na ślub do tża kuzyna. Dziewczyna po miesiącu zaszła w ciążę (też ma 18 lat) a tak jej z tżem nie lubimy że ło ho ho. Wozi się niemiłosiernie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-17 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
czarnuszka ja pochodze z okolic krakowa
![]() a ja bahy nie zobacze bo ja nie fejsowa moja mala oproc zulubionego kremu to jakos ma malo zabawek,tzn jakos jej nie interesuja,ale za to pampki,patyczki do uszu,waciki i glam dokladnie jak piszesz gazety,nigdy jej samej z nimi nie zostawiam bo ona czyta bardzo intensywnie,a konczy sie i tak tym ze cos u niej w dziubie wyladuje ![]() bylismy wczoraj na zakupach,kupilam malej dwie pary fajnych getrow,jakies wypatrzylam ostatnie na przecenie,i szukalam dla niej jakiejs ksiazeczki ale zadnych fajnych nie znalazlam niestety ehh
#2661 |
Wtajemniczenie
|
Baha no to ma tupet smarkula (bez obrazy Czarnuszka
![]() Czarnuszka rzeczywiście młodziuteńka jesteś, mi 9go sierpnia skoczy 26 to normalnie zgred, emeryt przy Tobie ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- żałuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak coś nie miej skrupułów - będę z Tobą ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- ździwi się troszeczkę ![]() to dawaj na nk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Przyczajenie
|
Baha Rzeczywiście z deka bezczelności to dziewczyna ma. Trudno paczki się nie doczeka
![]() princessskaa pierdoły pociskasz ![]() ![]() Panie xd wariateczka88 Jaki ten świat mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
princ wierze Ci na słowo,boś Ty sama laska tak ze druga laskę poznasz
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- baha wyslalam Ci zapro na nk,jesli to Ty,bo jak nie to ![]()
#2666 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dziękuję bardzo ![]() ![]() W zasadzie to ja jestem po drugiej ciąży ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
sesesese ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Przyczajenie
|
A ja lecę na szczepienie z Michałkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
jaki ten Twoj Michas jest juz duzy i slodki
![]() a Ty chcesz deko zrobic?w ciemnych wloskach wygladasz super,a w jasnych nie moge sobie Ciebie wyobrazic ![]()
#2669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zadomowienie
|
czarnuszka
![]() u nas jest tak brzydko,od samego rana pada,nie wiem czy uda nam sie wyjsc chociaz do sklepu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.