|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Seks oralny
Uznajcie mnie za dziwną ale dla mnie zbliżenie mojej twarzy i języka do miejsc intymnych faceta to wysoki stopień wtajemniczenia niż zwykły seks
ale co on o tobie pomyślał to nie wiem, skąd mam wiedzieć? Zależy od tego ile macie lat jakie on ma przekonania... Nie wiem, po prostu zależy
|
|
|
|
|
#32 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Oj ale moja wypowiedź jest niegramatyczna
chodziło mi że to WYŻSZY stopień wtajemniczenia NIŻ... no ale chyba zrozumieliście o co chodzi
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kultura zmienia się ciągle; kiedyś było nie do pomyślenia, aby kobieta zaprosiła mężczyznę na kawę, dziś jest to powszechne. Dawniej stara panna i stary kawaler nie byli traktowani na równi z pozostałą częścią społeczeństwa a w dodatku byli już spisani na straty w wieku dwudziestukilku lat. Dzisiaj bycie singlem to wybór (lub nie) i nie pociąga takich konsekwencji. Kultura się nie zmienia w kontekście damsko-męskim?
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A co ty o nim sobie pomyślałaś ?
puszczalski, łatwy ? |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
A skąd pomysł o wpadce? -szczególnie, że od orala w ciążę się nie zachodzi -mamy powszechny dostęp do antykoncepcji i jeśli dorosła kobieta chce się bzykać z przypadkowym dorosłym facetem to w czym problem ? w opinii cnotek- nie-wydymek, świetych Maryjek na forum czy sąsiadek ?
a jesli nawet dojdzie do wpadki to co Tobie do tego ? Większym problemem jest dla mnie np. aids niz ciąża. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#40 |
|
jestę wieszczę
|
paula78 moja reakcja na posty coolanki była podobna
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic mi do tego, bo seks na pierwszym spotkaniu/jednorazowy/przygodny to nie dla mnie. Jednak chodzą po tym świecie niezbyt mądre dziewoje, które preferują zakrapiane mocno imprezy+taki przygodny seks. A potem płacz, ze jest w ciąży, bo była tak pijana, że się nie zabezpieczyli... Albo tak jak Ty piszesz - łapie HIV.... Ja bym się w życiu nie zdecydowała na takie "zabawy", mimo tego, że jestem odpowiedzialną osobą... Po prostu to "nie mój poziom". Dziewczyny, które nie mają nic przeciwko jednorazowym przygodom, albo są takie aby mieć byle kut.asa, liczy się dla nich tylko przyjemność, seks nie jest dla nich czymś wyjątkowym, który by chciały dzielić z kimś, kogo kochają, albo są zwyczajnie głupie i naiwne, bo ślepo wierzą, że facet taką sie zainteresuje.... Tak w ogóle to nikt mi nie wmówi, że facet, który od razu bzyknął dziewczynę - pomyśli o niej od razu na poważnie , od razu to on liczył na seks dopiero później ew. dziewczyna pokazała mu, że jest coś więcej warta, skoro są razem.I wybaczcie, ale dla mnie dziewczyna, która tak łatwo rozkłada przed innym nogi jest po prostu łatwa - facet nie musi się trudzić, żeby ją sobie bzyknąć. Oczywiście nie musicie sie ze mną zgadzać, taka moja opinia po prostu jest... |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem tych podziałów - ona mu zrobiła loda to może zostać uznana za łatwą. A on to co? Sam się "nastawił", że tak brzydko to określę, więc jeśli uzna ją za łatwą to jednocześnie sam sobie też przyklei taką łatkę. Dziwi mnie, że wypowiadające się tutaj dziewczyny/kobiety mają czelność krytykować dziewczynę, a o facecie nic nie powiedzą...
Myślałam, że poglądy babć moherowych powoli odchodzą w zapomnienie, jak widać niestety nie...http://www.kominek.in/2011/08/dla-pr...ie-jest-latwa/ Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona też na początku liczyła na seks, dopiero później ewentualnie facet pokazał jej, że jest coś więcej wart, skoro są razem. I: Facet, który bzyka na pierwszej randce, jest po prostu łatwy. Dziewczyna nie musi się natrudzić żeby dostać przyjemność. ![]() |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzyd al:Autorko,jesteście,zakłada m,oboje dorośli ,więc nie widzę tu powodu do zgorszenia |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS: Podkreślam,że chodzi mi o seks, a nie zaspakajanie faceta w samochodzie, bo tego nie jestem w stanie pojąć. |
|
|
|
|
|
#47 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrady z czego się biorą ? z tego, że taki jeden raz zkims innym jest znacznie bardziej ekscytujący niz seks z kimś kogo się kocha, czysta fizyczność, nieznane, a to , ze kobiey mają skłonnośc do dorabiania filozofii po 1 razie, pt" on mnie kocha" to sprawa kulturowa i wmawianie kobietom mitów o miłośc,poświęceniu i trzyamniu nóg na słupełek dla tego jedynego. Cytat:
Cytat:
Może czas wreszcie przestac oceniac kobiety a zacząć oceniac facetów, którzy dopóki bzykają sa klepani po ramieniu, dziwia mnie takie opinie w ustach młodych kobiet dla których babki paliły staniki i walczyły o równouprawnienie. |
|||
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopóki kobiety nie przestaną oceniać kobiet i tworzyć kolejne definicje tego, co oznacza bycie "łatwą", to się nic nie zmieni |
|
|
|
|
|
#50 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dorabiaj swojej ideologii. Oceniłam jedynie dziewczynę, nie faceta. NIGDZIE nie napisałam, że facet jest zaj.ebisty, że tak robi. Dla mnie to zwykły frajer, a ona jest po prostu łatwa. ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
to Cię przeraża? Straszne, na prawdę... Ja przynajmniej umiem je wyrazić i zawsze mówię wprost co myślę. Znajomi mnie za to cenią, a tu na forum - "przerażasz mnie swoimi postami" Dla mnie ktoś może mieć swoje zdanie, wisi mi to. Ja mam swoje i go nie zmienię, tylko dlatego, że ktoś ma inne.. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() Tylko ja przedstawiłam swoje poglądy dot. dziewczyny, a faceta pominęłam. Dopisałam teraz post, w którym to wyjaśniłam
|
|||
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ty dorabiasz swoja ideologię co mysli facet- skąd możesz wiedziec co myśli ? oceniasz wg siebie i nie wstydż się przyznać, że taka panna to dla ciebie puszczalska. I już. |
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
skąd mam wiedzieć, co myślą inni? ![]() To co ja myślę, to już napisałam ![]() p.s. Kompletnie nie rozumiem czemu nie potraficie zrozumieć, że są ludzie, którzy mają odmienne zdanie od was. I zamiast to zaakceptować to trzeba rzucać tekstami "piszesz bzdury", "przeraża mnie to co piszesz"... paula78 - to nie do Ciebie akurat
Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2012-07-18 o 16:10 |
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
No to znasz frajerów jednym słowem
Gratuluję kolegów.Bo zapewne o mężczyznach, którzy się puszczają nie powiedzą złego zdania. Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-07-18 o 16:11 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pomijając to, że pomyliłam wątki A tego to powiem, że nie wiem, bo na temat mężczyzn z nimi nie dyskutuję, bo znając życie to męska solidarność mogłaby zadziałać. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak dla mnie jest ok. Skoro i ona tego chciała i on to co jest w tym złego?
Większość udaje świętoszki, które jedynie co robią to uprawiają sex na misjonarza i to po ślubie ![]() Jeżeli stwierdzi, że jesteś łatwa to trudno, znajdziesz innego, wartościowego
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dokładnie to o kolesiu pomyślałam. Podobnie o dziewczynie.
Nie mam standardów podwójnych. Aczkolwiek misji by biegac, kamieniami rzucac i umoralniac też nie mam. Jedynie prywatnie bym się z takim człowiekiem nigdy nie związała.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem jaki jest problem w tym, że kobiety też uprawiają seks dla przyjemności?
Nie rozumiem też tego, że seks (dla kobiety tylko) powinien być z tym jednym i jedynym, którego kocha? Podoba jej się jakiś? Czuje chemię? To niech się z nim prześpi. Nie po to kobieta ma łechtaczkę, żeby się rozmnażać. Ma ją po to, żeby też odczuwać przyjemność z seksu. Póki się zabezpiecza ja na prawdę nie widzę żadnego problemu. Ktoś ma ochotę na lody to je lody, ktoś ma ochotę na kotleta to go je. Ktoś ma ochotę na seks to go uprawia. Jak dla mnie logiczne. Dodam, że oczywiście seks lepiej "smakuje" z osobą, którą się kocha. Ale również jest przyjemny jako przygoda i zaspokojenie potrzeby. Poza tym to ja swojego faceta jak się poznawaliśmy pierwsza ciągnęłam do łóżka. Bo LUBIĘ seks. Jakoś nie uznał mnie za łatwą i będziemy brać ślub...
Alek, 13tc Tarczycówka ![]() ![]() 18.05.2015 Edytowane przez cowie Czas edycji: 2012-07-18 o 16:52 |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś uznaje seks tylko w związku i powiązuje go z miłością to jest świętoszkiem uprawiającym seks w ogóle po ślubie w jednej pozycji? W dodatku jest niewartościowym człowiekiem? A grupy pt: dla mnie seks wiąże się z miłością i nie chciałabym byc z kimś dla kogo to równie powszechna czynnośc jak jedzenie ciastek - nie ma? P.s Oczywiście w sytuacji autorki, jak facet uzna ją za łatwą to jest palantem, bo sama w tym łóżku z sobą nie była.
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

ale co on o tobie pomyślał to nie wiem, skąd mam wiedzieć? Zależy od tego ile macie lat jakie on ma przekonania... Nie wiem, po prostu zależy

Myślałam, że poglądy babć moherowych powoli odchodzą w zapomnienie, jak widać niestety nie...