![]() |
#991 |
Przyczajenie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
damy rade ;P a wiecie kiedy sie płaci za indeks?
![]() |
#992 |
Raczkowanie
|
Ja niestety nic nie wiem, jestem zielona xd
na razie planuję w jakiś dzień wybrać się z dokumentami, a jutro pójdę zrobić to nieszczęsne zdjęcie... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Przyczajenie
|
to tak:
po 1: nie ma się czego obawiać - pśk to nie Guantanamo, przeżyjecie jakoś ![]() po 2 : teraz nie ma już czegoś takiego jak indeks - pod koniec semestrów wydają karty, z którymi musicie latać za wpisami. po 3 : Owa opłata to pewnie za wydanie legitymacji po 4 : Cieszcie się wakacjami ! Pozdro!
![]() |
#994 |
Raczkowanie
|
Witam,
nie dostałam się na iś w Rzeszowie nie składałam poza tą uczelnią nigdzie indziej i jaka jest szansa że mogę się dostac na pśk w dodatkowej rekrutacji na inżynierie bezpieczeństwa,iś,budowni ctwo? moje wyniki: matma 60%pp polski 77%pp angielski 77%pp geografia 56%pp wos 69% pp historia 60 % PR a jeśli nie na te kierunki to na jakie,z góry dziękuję za pomoc ![]() Dodam że bardzo mi sie jakoś spodobala ta pśk z mojego regionu nikogo nie znam kto by tam studiował więc byłabym sama ale uczelnia wydaje się być ok ![]() ![]() Edytowane przez ichaer Czas edycji: 2012-07-17 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Przyczajenie
|
Czesc!
Zamierzam wysłać pocztą dokumenty na Politechnike Świętokrzyską na ZiP. Tylko mam kilka pytanek: "poświadczona przez uczelnię kopia świadectwa dojrzałości" - czyli mam lecieć do swojej szkoły zeby mi kopie zrobili czy jak? "dwie aktualne fotografie - w tym jedna w formie cyfrowej, zgodne z wymaganiami stosowanymi przy wydawaniu dowodów osobistych" - czyli jedną fotkę mam wysłać na CD a drugą normalną? Dziękuję z góry za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Przyczajenie
|
Chyba trzeba po prostu zrobić ksero świadectwa maturalnego i pojechać też z oryginałem żeby na pś potwierdzili zgodność, a fotografia w formie cyfrowej to prawdopodobnie ta dodawana na Twoim koncie po zalogowaniu na stronie rekrutacji pś.
Jeśli ktoś wie lepiej to niech pisze ![]() Edytowane przez WwisienkaA Czas edycji: 2012-07-17 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Przyczajenie
|
a czy ta kopia to nie po prostu odpis swiadectwa? Bo ja nie moge się zgłosic osobiscie do Kielc bo mam daleko i chce wyslac pocztą. Jak wysle odpis to bedzie dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Raczkowanie
|
Powinno być dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Raczkowanie
|
Orientuje sie ktoś jakie jest mniej więcej stypendium socjalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Przyczajenie
|
A czy jest tu ktoś może kto wybiera się na geodezje?? jak wam poszla matura i ile mieliscie tych punktów rankingowych
![]() i najważniejsze co z obozem adaptacyjnym ? wybiera sie ktos?? Edytowane przez aleksandraa9393 Czas edycji: 2012-07-19 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Raczkowanie
|
Co to za obóz adaptacyjny??
Był ktoś z Was z papierami i może powiedzieć co dokładnie trzeba tam zanieść ? Wpłacaliście już to 17 zł? Bo trzeba przynieść potwierdzenie przelewu razem z dokumentami ponoć ![]() ![]() Edytowane przez littleo Czas edycji: 2012-07-19 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Przyczajenie
|
obóz do mielna 9 września
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Przyczajenie
|
ja sie jeszcze zastanawiam czy złożyć dokumenty na PŚk.
Mam miejsce na ZiIP i nie wiem czy to dobry kierunek. Jeśli chodzi o zdjęcie to jak należy to przesłać w formie cyfrowej ? Czy u fotografa np robią tak zdjęcia i przekazują w postaci pliku czy trzeba sobie jakoś inaczej radzić? Prosze o wytłumaczenie mi tego łopatologicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
![]() Wybieram się tak jak Wy na PŚk, 1 rok, studia stacjonarne, informatyka ![]() Dzisiaj byłam zawieźć dokumenty - wymagana jest kserokopia dowodu osobistego, kserokopia świadectwa dojrzałości (przy czym trzeba wziąć oryginał ze sobą, nie odpis - sprawdzają zgodność), jedno zdjęcie normalne, takie jak do dowodu, z tyłu podpisane (imię i nazwisko) i wydrukowaną ankietę osobową, tą co się wypełniało na stronie rekrutacyjnej (jeśli ktoś jej nie ma, to wypełnia na miejscu - tak mi się wydaje, jakiś chłopak coś wypełniał a ja nie więc chyba właśnie to ![]() ![]() Co do akademika to złożyłam podanie, mam nadzieję, że mi przyznają bo ogólnie ludziom ze Świętokrzyskiego jest trudno dostać akademik na 1 roku. Ta Pani, która przyjmuje te podania średnio miła... No ale tak to bywa z paniami w dziekanatach itp. miejscach. Pozdrawiam ![]() asdasfsdfa jesteśmy na jednym kierunku, może trafimy do jednej grupy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Przyczajenie
|
ja jade na adapciak;P trzeba miec kopie swiadectwa ale nie odpis, czyli poprostu skerowac sobie swiadectwo, 2 zdjecia, skerowany dowod po obu stronach i ankiete osobowa
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- aaa no i potwierdzenie wpłaty za legitymacje studencką :P i tyle
![]() |
#1006 |
Przyczajenie
|
Ja też już składałam papiery. Idę na architekturę i u mnie wystarczyło mieć jedno zdjęcie, dawałam im też nie ksero a właśnie odpis tego świadectwa i nie musiałam od razu wpłacać tych 17 zł. Wiem jednak że na wydziale gdzie jest ekonomia to należało przynieść dwa zdjęcie a mieć potwierdzenie wpłaty tych 17 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Przyczajenie
|
ale o jakie 17 PLN chodzi ? jeśli można wiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Przyczajenie
|
Mhm, czyli na każdym wydziale inaczej wymagają. Oj, chaos. Ja zawożę to co jest na stronie wypisane, będę się najwyżej na nią powoływać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Przyczajenie
|
To kto się wybiera na geodezję? Czy ktoś coś wie odnośnie badań na GiK?
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
JA ![]() Co do punktów to niewiele ponad próg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Raczkowanie
|
A gdzie można takie progi znalieść?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Przyczajenie
|
Z tego co się orientuję to na końcu list przyjętych na stronie pśk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Przyczajenie
|
taak - na geodezje są wymagane badania. przy składaniu dokumentów otrzymuje sie od razu skierowanie na badania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Przyczajenie
|
odnośnie tej legitymacji to jest jakiś druczek, czy przy składaniu dokumentów można zapłacić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Przyczajenie
|
Siema
Poszukuje współlokatorów do pokoju dwuosobowego na os. Bocianek. 10 minut od PŚk. Więcej na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Raczkowanie
|
z tego co pamiętam z zeszłego roku to składany był odpis świadectwa potwierdzony pieczątką szkoły, do ktróej się chodziło.
Radzę się przygotować i zachować sobie trochę cierpliwości, bo na pśk nie ma nic łatwo, będziecie chodzić do dziekanatu co chwilę, bo czegoś im będzie co chwila brakować. z babką w dziekanacie da się wszystko załatwić, przynajmniej na wydziale wzimk, ważne, żeby nie cwaniakować tylko normalnie zagadać. Ktoś wcześniej pytał o stypendia, toteż były stypendia różnej wysokości, zależy od dochodu, z tego co pamiętam zaczynały się chyba od 150zł do 300 + 100zł mieszkaniowe, po złożeniu kopii umowy najmu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Na decyzji komisji pisze, że kandydaci przyjęci na studia powinni przedłożyć dowód wpłaty 17 zł za elektroniczną legitymację studenta. Wpłatę należy dokonać na numer konta do 25.09.2012r. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Czy wiesz może do kiedy należy złożyć wyniki badań? Składając papiery nie zwróciłam na to większej uwagi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Przyczajenie
|
Nie ma terminu , ale lepiej to zrobić jak najszybciej.
Przy odbieraniu kart po wpisy [zamiast słynnego indeksu] nie dostanie się karty jak nie masz badań.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.