|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
|
|
|
|
#3602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla tż u nas też od początku nie ma żadnego sporu o kasę, konta wspólnego nie mamy bo jakoś tak wyszło że zostaliśmy przy swoich wcześniejszych ale takich podziałów kto co kupuje nie mamy. glam z tym allegro to też bym nie dopłaciła. Ja kiedyś zamówiłam tak na szybko akumulatorki do aparatu, głupia nie spojrzałam na komentarze. Wybralam opcję dostawy zwykłym listem i sprzedawca wysłał mi chyba ze 3 maile że sugeruje żebym dopłaciła i wziela kuriera bo zwyklem listem zdaża się że nie dochodzą . Popatrzylam po komentarzach i faktycznie tym ktorzy nie dopłacili nie wysłał towaru ![]() saaraa nieźle musiał Cię tż zauroczyć, a Ty jego fotelik tak wstępnie podoba mi się maxi-cosi tobi i chicco key 1 isofix, bardziej skłaniam się ku maxi-cosi. A Ty wybrałaś coś? baha jak dostałaś wcześniej to i teraz pewnie dostaniesz tą paczkę z bobovity . Ja przynajmniej nic nie zrobiłam a też niedawno dostałam. Ta książeczka to typowa ulotka reklamowa ale obiadek się przydał i próbka kaszki
Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-07-25 o 20:45 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Rozeznanie
|
Olka też mc tobi, a przymierzalismy juz chyba wsystkie mozliwe.Tutaj w rampersie jest po 899 w necie widziałam po 725 z zamoscia.
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wody rób dla siebie to sam zmięknie? a poza tym to co będzie jeść ? bo na mieście jedzenie kosztuje jeszcze drożej niż by zrobił zakupy do domu ![]() Mój z kimś smsoje, ciekawe z kim o tej porze.... będe wstawać do Michała to zaglądne tu i ówdzie seseses ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Czasami budzi się tak jak go odłożyłam, czasami w drugim końcu łóżeczka ![]() Przed chwilą np myślałam, że już będzie po spaniu. Usiadł sobie i się na Nas paczy, ale położył się i zasnął Dziewczyny w przyszły Czw idę na rzęsy Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-25 o 20:50 |
||
|
|
|
#3605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tż patrzy na mnie i puka się w głowę ja zastanawiam się nad tym http://allegro.pl/maxi-cosi-tobi-bro...511404466.html tylko nie przymierzałam go jeszcze do samochodu ani nie wsadzałam małej bo w tych sklepach w których byłam go nie mieli |
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem czekam cierpliwie U Nas wszystko wspólne. Nawet jak już chodziliśmy tż wbił się na moje konto i tak już zostało, zarobi przynosi mi kase, jak na coś chce ja wydaje tylko dzisiaj coś sobie przyciol 140zł, no ale się nie czepiam bo na paliwo też musi mieć
|
|
|
|
|
#3607 | |
|
Rozeznanie
|
ooo, w lbn w baby fancie i rampersie są nawet w smyku w plazie mają.
ja poluję chyba na szary z gwiazdkami (kolor )---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- [/COLOR] Cytat:
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-25 o 20:56 |
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam go kupić, ale nie spodobał mi się bo był bardzo zbliżony do tych pierwszych, czyli nosidełek. Jakoś wydawało mi się, że w mc będzie mu główka latać, bo nie ma tych "ochraniaczy" |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mojemu np w recaro jest za ciasno w tym co ma teraz i 9-18 wszytsko zależy od budowy dziecka u nas dzisiaj był szał na picie wody z butelki "z dziubkiem"
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-25 o 20:59 |
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jest, ale mi się wydawała za mała...w recaro owszem, jest sztywno, ale ponoć o to chodzi...ale z budową dziecka na pewno masz rację Ja musze zacząć mojemu podawać picie w tym kubku. U nas jest szał na picie wody z sokiem z czarnej porzeczki. Mnie od niej wykręca, Michał aż piszczy jak ją pije ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Uciekam do wyrka, kolorowych
|
|
|
|
|
#3611 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wolno się zrastało ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
No właśnie nic nie zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
U nas też tak jest
|
|
#3612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() goldi no wez, on tak na serio powiedzial??? to tylko facet tak moze pomyslec wiesz co, on chyba za dobrze z toba ma przyzwyczail sie, ze ty kupisz, ugotujesz i bedzie... czemu nie dzielicie sie pol na pol w akzdym mies? Przeciez nie zawsze wydaje sie tyle samo kasy na jedzienie nettko ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jakiegoś pecha mam ostatnio - jak nie rozwalony reflektor w samochodzie, to wczoraj uszkodziłam laptop - jakoś chciałam podac TŻ-owi - oczywiście za klapę (ta część z ekranem) i wyrwałam jeden zawiasik A i OC muszę zapłacić - tylko poszukam gdzie najtaniej wychodzi... Dzisiaj mam humor - że bez kija nie podchodź
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-07-26 o 06:34 |
|
|
|
#3614 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
będziesz trzepotać, jak motyl skrzydłami![]() dzień dobry. z wczorajszego szopingu nic nie wyszło. tż mnie znerwił dzisiaj robię święto kuchni, siedzę u mamci, idę z niunią do lekarza, a za chwilkę sama na zakupki i do koleżanek na plotki
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za rzęsiska, będziesz jeszcze piękniejsza (da się?Goldi w ogóle nie czaje podziałów pieniędzy.. Razem się mieszka, razem żyje to pieniądze są wspólne. Jak to on nie wydaje?!
|
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Goldi a zulowi kop w d sie nalezy
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
heja wszystkim
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
no i ja tak samo
![]() dobry nocka w miare,bo dlugich bojach tz mala uspil,w nocy sie przebudzila,wzielam ja do siebie bo nie mialam sily i to byl blad,obudzilam sie po chwili w cisnieta w sciane,bo mala jadla,jak skonczyla ja sie odsuwalam do niej,a ona do mnie przysuwala,i tak dopoki nie mialam sie juz gdzie ruszyc a ona w ogole jak zasypia ze mna to wplatujesobie nogi w moje nogi,to ma byc znak mamusi nie uciekaj ode mnie chyba ![]() a co sie dzialo rano,tak mi jej zal,nie umiem jej pomoc po 6 sie obudzila,chwile bylo ok pozniej do 8:30placz,wrzask,bola ja dziaselka,zel nie pomaga,szczoteczka do gryzienia tez,na raczkach tez zle,lezec samej bardzo zle,ostatecznie dostala czopka ale ile moge ja nimi faszerowac? i zasnela jakies 15min temu,wiec wreszcie sie umyje,cos zjem moze tez na szybko
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
moi po lozku strasznie laza, mamy lozko king size, ja spie na brzerzku a oni po calym sie przewalaja, przekladam kazdego z 4 razy co noc
i w ogole pobudek dzis bylo srednio 20 kolo polnocy dalam virbucol ale nie pomaga
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nettka- teraz jakie wymiary ma ciemiaczko?
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałam, ale i sprawdziłam, potwierdziło się Dobry Spaliśmy do 8 ![]() Ale u Nas duchota słońca zero a leje się ze mnie jak cholercia ....![]() Princ, jak szoping? wszystko się udało ?? ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Bo chciałam żeby ludzie widzieli Ale zejdę pod garaż, może na huśtawce został ....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
![]() Cytat:
U mnie dzis to samo z rana, szkoda mi jej biedulki . Jeszcze wczoraj przewróciła się i rozcięła ząbkami wargę, na pewno też jej to przeszkadza, nie chce jeść . Też dałam czopka ale jeszcze nie śpi. A moja też po łóżeczku strasznie się rozbija, chodzi nawet przes sen kiedys nawet Was pytałam czy to już lunatykowaie? Dlatego staram się jej nie brac do nas bo boję się że spadnie tzn jak się przebudza to nie ma opcji żeby zasnela w łóżeczku bo wstaje a nie umie usiąść sama więc biorę ją do nas i jak zaśnie to odkładam.
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), bo w kosmetycznym buszowałyśmy, zaprosiła na kawkę z wielką pianką (pychotka), małej kupiła dwie paki pampersów i 10 soczków Po powrocie do domku schłodziłyśmy się zimnym szampanem z lodem Tak na luzie było, fajnie Mała na kolankach chętnie u niej siedziała, uśmiechała się ile wlezie hehe, teściowa oczywiście wózek trochę poprowadziła i banan na twarzy ![]() Nie szpanuj nowym pilnikiem |
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuu kolezanka zadzwonila do meza- czyli kolegi z pracy. akurat byla w szpitalu na ktg bo termin blisko jak przywiezli helikopterem rodzaca, 25 tc blizniaki... szanse na przezycie malenkie...normalnie az mam ciary i mi sie serce sciska
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malzenstwem nie jestesmy, moze jak kiedys zmusi mnie do slubu to bedizemy miec wspolne konto ![]() Wariateczka dla corci---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ale Tz przyszedl wczoraj i mnie przeprosil sesese. i stwierdzil, ze jednak wracamy mimo biedy do systemu 50/50 ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
my tydz temu zaplacilismy ubezpieczenie auta dlatego bida nas dopadla.
|
|||
|
|
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla zula zawsze wskazana![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
moj dzis sztuk 1 obudzil sie o 2 i zaczal pelzac po calym lozku i wchodzic na mnie
|
||
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

podklocilam sie z Tztem.
dla tż

będziesz trzepotać, jak motyl skrzydłami

kiedys nawet Was pytałam czy to już lunatykowaie? Dlatego staram się jej nie brac do nas bo boję się że spadnie tzn jak się przebudza to nie ma opcji żeby zasnela w łóżeczku bo wstaje a nie umie usiąść sama więc biorę ją do nas i jak zaśnie to odkładam.