Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 14:10   #3571
Aniolina
Rozeznanie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
dziewczyny bo sie zbulwersowalam z lekka

kupilam wczoraj na all pomadke
zaplacilam i dostaje taki mail od sprzedawcy

Witam!

Dziekuję za zakup na moich aukcjach. Dzisiaj albo jutro wyślę listem poleconym priorytetowym przesyłke. Z powodu sprzedaży wielu przedmiotów skończyły mi się darmowe koperty tak więc proszę o dopłatę w wysokości 2zł. Z góry przepraszam za brak takowej informacji w aukcji.

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.

normalnie az mi rece opadly... glupie 2 zl ale mnie wkurzylo jak nie wiem
napisz do allegro, jak nie bylo w aukcji to nie powinnas placic
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:16   #3572
owieczka86
Zadomowienie

zaponiałam powiedzieć że przyszedł mi ten gryzak z siatką zapakowałam wczoraj młodemu do środka kawałek jabłka i podobało mu się gryzł ale trzeba było cwaniakowi trzymać żeby miał wolne rączki do zabawy hehe

glam wcale Ci się nie dziwi też bym się wkurzyła,2złote to nie dużo ale ja bym nie płaciła skoro nie było o tym info przy aukcji masz takie prawo
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:29   #3573
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Dostałam z Bobovity paczkę dla starszego dziecka a w niej poradnik z bajkami, obiadek 190ml, kaszka.. hhihih ucieszyłam się bo nie miałam dla małej obiadku na dzisiaj
Też podobny zestawik ostatnio dostałam tylko nie bajki a poradnik zywieniowy,który H od razy "zjadł", zupkę i kaszkę.

Cytat:
dziewczyny bo sie zbulwersowalam z lekka

kupilam wczoraj na all pomadke
zaplacilam i dostaje taki mail od sprzedawcy

Witam!

Dziekuję za zakup na moich aukcjach. Dzisiaj albo jutro wyślę listem poleconym priorytetowym przesyłke. Z powodu sprzedaży wielu przedmiotów skończyły mi się darmowe koperty tak więc proszę o dopłatę w wysokości 2zł. Z góry przepraszam za brak takowej informacji w aukcji.

Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę.

normalnie az mi rece opadly... glupie 2 zl ale mnie wkurzylo jak nie wiem

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

moi to cyganskie dzieci
ledwo ktos zagada to sie smieja i gaworza...do obcych na rece sie pchaja

ALE

jakby do mnie przyszla sasiadka z jajami to tez bym sie chyba mocno zdegustowala [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------
O matko, to koperty 2 zł kosztują?Chamstwo!
hahaha No fakt nie pomyslałam!
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:36   #3574
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej Mamcie

Mój synus tez jakies 9kg a córcia 12 kg (2,5 l)

Baha kładziesz na włosy ten olejek migdałowy?

ja wylicytowalam wczoraj taki butki http://allegro.pl/italy-sexy-blue-po...497453650.html
lubie u tego sprzedawcy kupować, a ta cena az smieszna
buty
jak naucze sie chodzic na wysokim obcasie to sie na takie przerzucę
a to moje:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1881.jpg (71,1 KB, 29 załadowań)
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:37   #3575
owieczka86
Zadomowienie

jak mam czas żeby z Wami popisać to tu tak cisza
uciekam i ja
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:46   #3576
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieci tez się boją obcych?Tzn u nas nie ma problemu na ulicy,przychodni,sklepie nawet jak jesteśmy u mamy i ktos przyjdzie nowy to jest ok ale pare dni temu przyszedł do nas do domu kurier i Mały tak zaczął przeraźliwie płakać,ze nie mogłam go uspokoić,tak samo dzisiaj przyszła sąsiadka (dalsza nigdy jej nie widział) z jajkami i tak samo płakał.
ja mam cyganskie dziecko, potrzebuje kilku chwil na ocene obcego i juz sie smieje i idzie na rece

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 15:17   #3577
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
golonki patrzcie byly juz tluste kielbasy lezace na kanapie a teraz golonki zanim maluchy zaczna chodzic to caly miesny przerobimy...nastepne pewnieeeee beda szynki...
u nas od dawna tak się nazywa małej nóżki szynusie
Cytat:
Czy Wasze dzieci tez się boją obcych?Tzn u nas nie ma problemu na ulicy,przychodni,sklepie nawet jak jesteśmy u mamy i ktos przyjdzie nowy to jest ok ale pare dni temu przyszedł do nas do domu kurier i Mały tak zaczął przeraźliwie płakać,ze nie mogłam go uspokoić,tak samo dzisiaj przyszła sąsiadka (dalsza nigdy jej nie widział) z jajkami i tak samo płakał.
niet, chociaż ostatnio jak zaglądał do nas przez okno w samochodzie kolega tż to się poryczała
Cytat:

Dostałam z Bobovity paczkę dla starszego dziecka a w niej poradnik z bajkami, obiadek 190ml, kaszka.. hhihih ucieszyłam się bo nie miałam dla małej obiadku na dzisiaj
ooo, to moze i domnie na czasie coś przyjdzie
Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
buty
a to moje:
fajne, tylko uważaj na końcówki - palce, bo przy takim wykończeniu szybko się ścierają
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 15:28   #3578
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
fajne, tylko uważaj na końcówki - palce, bo przy takim wykończeniu szybko się ścierają

ok dzieki
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 16:55   #3579
nettka_
Zadomowienie

Z ciemiączkiem już dobrze: jupi:

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 17:06   #3580
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
buty
a to moje:
fajne te buty duzy maja obcas? i gdzie kupilas?
ja kiedys wypatrzylam sobie cudowne butki,ala rzymianki na obcasie 5cm w river island,ale co dupa tz stwierdzil ze 250zl za takie buty to za duzo

nettko a co wam sie z tym ciemiaczkiem dzialo?fajnie ze juz jest dobrze

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 17:55   #3581
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju moje dziecko jest ostatnio takie nerwowe ,że padam na twarz

Cały czas chcę chodzić trzymałam ją za ręce i robiła kroczki do przodu i od tego czasu cały czas chcę tak chodzić ale jest za mała i nie pozwalam na to....więc pokazuje swoje nerwy tak wrzeszczy i się wypina ,że kładę ją na ziemie aż się uspokoi bo innych pomysłów już na nią nie mam
nam zalecono by tego NIE robić bo dzieciowi się spodoba i trzeba będzie tak robić...więc tego nie robimy
moja waży jakieś 8kg

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 18:25   #3582
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

no wlasnie co robic z takim prowadzaniem? bo ja nie zrobie ale dziadkow nie upilnuje. jest jakis zastepczy sposob?

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 18:42   #3583
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ja którejś z dziewczyn tez w komentarzu napisałam goloneczki,ale miało być to poeszcxotliwie,NA PEWNO NIE ZŁOŚLIWIE!mam nadzieje,ze nikogo nie urazilam .

Odnośnie foteli-jeśli macie pewność,ze był bezwypadkowy,bo mozecie odkupić od rodziny,czy znajomych,to owszem,czemu nie.mam policjant kiedyś mówił,ze te drogie to tylko nabijanie kasy.ale ja jakoś w to nie wierze,testy mówią same za siebie.ale chyba wybralabym tańszy fotelik,a nowy,niż używany,ale z nieprwnych rak.
Olusia mi akurat tego nie psialas chyba ale dla mnie zalezy od tonu i kontekstu. Sama sie smieje ze ma goloneczki ale jak jedna znajoma co chwile pisze ze to ma moj pulchne, to golonki to cos to zaczynam sie lekko irytowac

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Glam ja bym nie zostawila tak tej pomadki. niby 2zl ale na 10kupujacych juz jest 20zl do przodu dupek...

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
cieszie sie ogromnie

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

dziewczyny ale mam nerwa podklocilam sie z Tztem.

Zaczelo sie od rozmowy o $. Bo caly zeszly miesiac ja robilam dla nas zakupy zywieniowe, w lipcu on mial. Ale ze bylismy 2tyg u ojca to nie musial (ojciec nie chcial slyszec abysmy cokolwiek kupowali). A teraz mowie mu ze nie mam $ i ma zrobic chociaz jedne zakupy obiadowe(bo na sniadania i kolacje juz nie smialam prosic). A on ze NIE. Bo postanowil nie wydawac pieniedzy w tym mcu. No myslalam, ze mu rabne w leb oznajmilam, ze w takim razie gotuje tylko dla siebie. I dobrze mniej kombinowania bede miala.
Ciekawe czy jak zamieszkamy na swoim to np nie bedzie chcial uzywac pradu i rachunek ja bede placila bo przeciez on nie uzywa
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:25   #3584
Oliveira79
Zadomowienie

serca nie macie - tyle naskrobać

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:33   #3585
smerfik0
Raczkowanie

Cytat:
extra

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
serca nie macie - tyle naskrobać
e tam, ja dopiero wróciłam i doczytałam szybciutko

Czy Wasze maluchy w trakcie snu są spokojne czy zdarza się wędrować po łóżeczku, przekręcać lub przebudzać?

Edytowane przez smerfik0
Czas edycji: 2012-07-25 o 20:04
smerfik0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:41   #3586
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
no wlasnie co robic z takim prowadzaniem? bo ja nie zrobie ale dziadkow nie upilnuje. jest jakis zastepczy sposob?
poprosic zeby tego nie robic bo potem wy musicie z tygryskiem tak chodzic i ze jemu to szkodzi na stawy
moze usłyszycie argumentm,ze was tak prowadzano,ale KAZDY jest inny.jednym cos szkodzi a innym nie

Stary 2012-07-25, 19:49   #3587
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja jestem zdania,ze fotelik tylko i wyłącznie nowy.Tu chodzi o bezpieczeńswto Maluszka a po drogach jeżdżą tacy wariaci,ze głowa mała.W sobote bylismy na trasie i jeden "miszcz kierownicy" na ekspresówce nagle zaczął zawracać a potem na tej samej espresówce kolejny kretyn wyjechał i o mało karambolu nie było.
Przy zakupie fotelików popatrz sobie na testy,np. fotelik.info

Dzięki za opinie

Tż właśnie odwiózł teściową. Zakupy udane, ploteczki, kawa, a potem szampan w domku Niunia śpi, czekam, aż tż wróci

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfik0 Pokaż wiadomość
a jaką tą owsiankę dajecie???
Ja z Bobovity
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:50   #3588
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Niunia śp
u nas młoda przed kapila jest....

Stary 2012-07-25, 19:56   #3589
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
buty
a to moje:
eeee wcale nie takie niskie Kochana Git

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Czy Wasze amluchy w trakcie snu są spokojne czy zdarza się wędrować po łóżeczko, przekręcać lub przebudzać?
Zmiania boczki, czasami coś jęknie, czasami wzdechnie, ale wczorajsza noc ideał - nic mnie nie budziło Byłam nieprzytomna z wyspania się Bo tak to każdy ruch małej mnie budzi
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 20:04   #3590
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
e tam, ja dopiero wróciłam i doczytałam szybciutko
no ja juz tez i rzeczywiscie jakos szybko dzisiaj poszło, bo wczoraj jedna strona mniej a ponad godzine mi chyba zeszło

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

cze Wam Wszystkim

dzisiaj rano jak moglabym pospać troche dluzej (tzn. do 6ej) to Młoda oczywiście obudzila się o 5ej

raczkuje juz na całego i na maksa trenuje wstawanie tz ma podjar, że za dwa mies będzie juz chodzić tłumaczę mu ze to nie takie oczywiste i żeby sie nie nastawiał, bo pewnie obecny etap potrwa znacznie dluzej

Cytat:
buty
a to moje:

sliczne

Stary 2012-07-25, 20:06   #3591
olka1610
Rozeznanie

Cytat:

Pewnie juz pojechałaś,do lbn?My w rampersie mamy super pana od fotelików taki w okularach ale teraz chyba na urlopie jest.
niestety nie, byłam u siebie w mniejszym mieście . No i zgłupiałam już do reszty bo facet polecał mi różne foteliki tansze i drozsze ale ogólnie to twierdził że te testy nie są do końca miarodajne bo są drogie i nie każda firma może sobie pozwolić na udział w nich no i że są przeprowadzanie w Niemczech i "dziwnym" trafem niemieckie foteliki osiągają najlepsze wyniki. Nie chciało mi się wierzyć w to co mówił, zwłaszcza że kilka dni temu poczytalam trochę na fotelik.info i już taka całkiem zielona nie jestem . Więc wróciłam bez fotelika i szukam dalej.

Moja też boi sie obcych chociaż to tez zalezy jak ją naleci. Dzisiaj przestraszyla się nawet bratanicy tż którą zna od małego, widuje często bo miała kapelusik na głowie . Zdjęła i było wszystko oki
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:23   #3592
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

dziewczyny ale mam nerwa podklocilam sie z Tztem.

Zaczelo sie od rozmowy o $. Bo caly zeszly miesiac ja robilam dla nas zakupy zywieniowe, w lipcu on mial. Ale ze bylismy 2tyg u ojca to nie musial (ojciec nie chcial slyszec abysmy cokolwiek kupowali). A teraz mowie mu ze nie mam $ i ma zrobic chociaz jedne zakupy obiadowe(bo na sniadania i kolacje juz nie smialam prosic). A on ze NIE. Bo postanowil nie wydawac pieniedzy w tym mcu. No myslalam, ze mu rabne w leb oznajmilam, ze w takim razie gotuje tylko dla siebie. I dobrze mniej kombinowania bede miala.
Ciekawe czy jak zamieszkamy na swoim to np nie bedzie chcial uzywac pradu i rachunek ja bede placila bo przeciez on nie uzywa
nie nerwuj się Sis Kofana

a z drugiej strony to ja w ogóle nie znam tego problemu, bo odkąd znam sie z tż to nigdy jakos tak nie bylo podziału na kasę "moją" i "jego", zawsze jakos tak spontanicznie wspólnie wydawalismy kasę, a odkad jestesmy małzeństwem, to mamy wspólne konto i wszystkie opłaty od prądu zaczynajac na moich "podpaskach" kończąc opłacamy wspólnie bez podziału "to idzie z twoich, a to z moich"
nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie, ale mi to odpowiada

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
h

ja wylicytowalam wczoraj taki butki http://allegro.pl/italy-sexy-blue-po...497453650.html
lubie u tego sprzedawcy kupować, a ta cena az smieszna
fajniutkie w moim stylu a tego sprzedawcę znam - kiedys coś licytowałam, ale nie wylicytowalam

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
mam to samo z moim... Juz mi nerwow brakuje. Teraz lezy i ryczy w glos. I co mam z nim zrobic? Chce przytulic to drze sie bardziej i wyrywa.
Zaraz swira dostane.

Zrobilam mu owsianke na sniadanie ze sliwkami oczywiscie nie zjadl. mialam ocohte wylac mu ja na glowe ale oczywiscie nie zrobilam tego.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:

ja daje z bobovity, fajna bo nie jest mocno slodka
ja tez ją podaję i tez zauważyłam że nie jest taka slodka - np. w porównaniu do kaszki mleczo-ryzowej tej samej firmy

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
DZIĘKI Wyczerpujące wiadomości

A w takim razie mam pyt, co myślicie: lepiej kupić firmowy używany? czy idąc za tym artykułem nowy, ale nie znanej firmy? Bo te znane to duży koszt i my nie damy rady aż takiego za kilkaset zł kupić..

-
princ tak naprawde firma nie jest ważna - podstawą wyboru powinny byc dla Ciebie aktualne testy oczywiście testowane sa zazwyczaj foteliki raczej znanych firm ale nie zgadzam się, że te droższe markowe to tylko naciąganie na kasę zgadzam się z Olusią - testy mówią same za siebie.
Jeśli nie masz mozliwości kupić od znajomego albo od rodziny (czyt. pewnego źródła) to radzę Ci kupic nowy - może uda Wam się co miesiąc odłozyć parę zlotych i uzbierać jednak na porządny?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
hej lasencje
przyjechalo wczoraj moje dziecko na 1 dzien...dzis wraca na wakacje i dobrze bo pogoda coraz ladnijsza
powiedziala mi- mamusiu ja tylko przyjechalam po swoj prezent urodzinowy

no i dowcip dnia- w sklepie na caly glos dzwiecznym glosikiem- babciu a jak myslisz czy ten pan ma dzidzusia w brzuchu czy za bardzo sie najadl?
ciekawe po kim Młoda ma taki charakterek

Stary 2012-07-25, 20:23   #3593
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
Czy Wasze maluchy w trakcie snu są spokojne czy zdarza się wędrować po łóżeczku, przekręcać lub przebudzać?
tak,moja jak juz kiedys pisalam urzadza wędrówki ludów,zasypia normalnie,budzi sie zawsze w połowie łóżka,przekrecona o 90,albo 180 stopni,a czasem jak zasypia to rzuca sie na boki
ostatnio przyszlam zeby ja przykryc,i patrze kurde dziecka nie ma,a na jak rogalik zwinieta spi do gory nogami w polowie lozeczka

musze wam sie pochwalic,ze moj dzis od wczoraj cos zaczyna tylek w gore unosic i zginac kolana,no jak to wczoraj zobaczylam bylam w szoku,jak ona szybko rosnie i nowe umiejetnosc zdobywa,juz nie jest moja kruszynka buu

Wymianka

Stary 2012-07-25, 20:28   #3594
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
niestety nie, byłam u siebie w mniejszym mieście . No i zgłupiałam już do reszty bo facet polecał mi różne foteliki tansze i drozsze ale ogólnie to twierdził że te testy nie są do końca miarodajne bo są drogie i nie każda firma może sobie pozwolić na udział w nich no i że są przeprowadzanie w Niemczech i "dziwnym" trafem niemieckie foteliki osiągają najlepsze wyniki. Nie chciało mi się wierzyć w to co mówił, zwłaszcza że kilka dni temu poczytalam trochę na fotelik.info i już taka całkiem zielona nie jestem . Więc wróciłam bez fotelika i szukam dalej.

Moja też boi sie obcych chociaż to tez zalezy jak ją naleci. Dzisiaj przestraszyla się nawet bratanicy tż którą zna od małego, widuje często bo miała kapelusik na głowie . Zdjęła i było wszystko oki
A o jakich fotelikach myślisz?tzn już masz jakieś typy?

Cytat:

a z drugiej strony to ja w ogóle nie znam tego problemu, bo odkąd znam sie z tż to nigdy jakos tak nie bylo podziału na kasę "moją" i "jego", zawsze jakos tak spontanicznie wspólnie wydawalismy kasę, a odkad jestesmy małzeństwem, to mamy wspólne konto i wszystkie opłaty od prądu zaczynajac na moich "podpaskach" kończąc opłacamy wspólnie bez podziału "to idzie z twoich, a to z moich"
nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie, ale mi to odpowiada
[/COLOR]
U nas jest tak samo hehe a od poznania do decyzji o małżeństwie minął miesiac

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość

musze wam sie pochwalic,ze moj dzis od wczoraj cos zaczyna tylek w gore unosic i zginac kolana,no jak to wczoraj zobaczylam bylam w szoku,jak ona szybko rosnie i nowe umiejetnosc zdobywa,juz nie jest moja kruszynka buu
hehe jakoś niedoczytałam i myślałam ze o tż piszesz,że tyłek w góre podnosi i se mysle o co chodzi????haaha nowe określenia na tiru riru?
Stary 2012-07-25, 20:33   #3595
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
U nas jest tak samo hehe a od poznania do decyzji o małżeństwie minął miesiac

to nie zwlekaliście a ile juz po slubie jestescie?

u nas w sumie tez o ślubie zdecydowalismy po miesiącu czy dwóch znajomości tylko realizacja zajęla nam 6 lat

Stary 2012-07-25, 20:37   #3596
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
buty
a to moje:

WOW gdzieś ty kupiła takie szpile ??

A ja dzisiaj kupiłam pilnik od kosmetyczki zaczełam piłowac na dworze pazury, wróciłam do domu i gdzieś mi go wcieło

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
ja mam cyganskie dziecko, potrzebuje kilku chwil na ocene obcego i juz sie smieje i idzie na rece
To samo Michał, zdrajca jeden
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:39   #3597
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
to nie zwlekaliście a ile juz po slubie jestescie?

u nas w sumie tez o ślubie zdecydowalismy po miesiącu czy dwóch znajomości tylko realizacja zajęla nam 6 lat
we wrześniu 4 lata, znamy się 5;nam realizacja zajęła rok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 20:40   #3598
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
o 14:19 ----------

Co zrobiłaś, że ją dostałaś. Mi ostatni raz przysłali coś w okolicach 4 mąca
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:40   #3599
smerfik0
Raczkowanie

a mój woli krowy niż ludzi bynajmniej ostatnio na wsi większe zainteresowanie przejawiał zwierzakami w ogóle jakoś ludzie mniej go interesuja, bardziej otoczenie samochody itp

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

nettka mi przyszla z 2 tyg temu ta paczka
Stary 2012-07-25, 20:42   #3600
wariateczka88
Zadomowienie

saaraa_lub
bo myslalam moj dziec,a nie moje dziecko,i napisalam moj
a o tiru tiru jakos nie moge sie przemoc zeby pisac,a poza tym moje libido zerowe,podobno tak nie powinno byc bo zdrowy czlowiek zawsze ma na to ochote

ide w kimono bo mala mnie wymeczyla dzis,a jeszcze noc przed nami
spokojnych nocek

Wymianka

Edytowane przez wariateczka88
Czas edycji: 2012-07-25 o 20:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości