Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-28, 16:55   #2821
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

anusia ale mi sie si nie chce hihiihi
Wiesz tez nie przywiazuje wiekszej wagi do tego swieta ale ja zazyczylam sobie plecaczek z nike lub reeboka wiec musze TZ symbolicznie tez cos dac

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:55   #2822
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Tak czytam o walentynkach i szczerze mowiac ja nie przywiazuje wagi do tego swieta i prezentow tez sobie nie kupujemy zazwyczaj idziemy gdzies na kolecje chociaz tez nie zawsze raczej spokojny wieczor w domu i przytulanie jakos to swieto mi nie pasuje od poczatku, bo jak ktos jest sam to mu smutno a jak ktos jest w zwiazku to nie potrzebuje specjalnej okazji zeby okazac uczucia, najwieksza zaleta tego swieta jest to ze moze ktos zdobedzie sie na odwage i wyzna milosc
Jukolku moze zrob test...sama umieram z ciekawosci!
my przeważnie idziemy gdzieś na kolacje albo do kina na komedię romantyczną a później przytulanko walentynkowe
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:57   #2823
frida26
Rozeznanie

Posłuchałam Waszych sposobów na utzrymanie na dłużej plemniczków i wczoraj postanowiłam zasnąć razem z nimi ale nie wytrzymałam i musiałam iść się umyć. Taki ze mnie czyścioszek tylko czy to na dobre mi wyjdzie:?
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:59   #2824
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
anusia ale mi sie si nie chce hihiihi
Wiesz tez nie przywiazuje wiekszej wagi do tego swieta ale ja zazyczylam sobie plecaczek z nike lub reeboka wiec musze TZ symbolicznie tez cos dac
Rzeczywiscie musi byc sprawiedliwie jak Ty cos dostaniesz to TZ tez zrob sobie herbatke na pewno potem nerki beda pracowac i Ci sie zachce

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
my przeważnie idziemy gdzieś na kolacje albo do kina na komedię romantyczną a później przytulanko walentynkowe
Widze ze nie jestem odosobniona w swojej opinii

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 17:01   #2825
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Posłuchałam Waszych sposobów na utzrymanie na dłużej plemniczków i wczoraj postanowiłam zasnąć razem z nimi ale nie wytrzymałam i musiałam iść się umyć. Taki ze mnie czyścioszek tylko czy to na dobre mi wyjdzie:?
Poczytaj sobie o tym na necie, ale ja kiedys sie pytalam ginki i powiedziala ze spokojnie 15 minut po mozna isc sie wyplumkac bo co ma sie dostac do jajowodu to sie i tak dostanie

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 17:15   #2826
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Oto ja i moja siostrzenica
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0006.JPG (111,9 KB, 29 załadowań)
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 17:20   #2827
jukol
Zakorzenienie

O matko jaka slicznotka ...

Wiecie co skoro jestem z Wami tak blisko przyznam Wam sie do czegos ...
jestem juz w pizamie

Olinek

Paulinka

Edytowane przez jukol
Czas edycji: 2007-01-28 o 17:46

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 17:28   #2828
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
O matko jaka slicznotka ...

Wiece co skoro jestem z Wami tak blisko przyznam Wam sie do czegos ...
jetstem juz w pizamie
dzieki jukolku, nabrałam troche fluidków może cos sie odblokuje ;-) jutro po pracy do ginki nowej ide jak wroce zdam wam relacje co mi wymyśliła
Stary 2007-01-28, 17:57   #2829
jukol
Zakorzenienie

Zrobilam test i wyszedl spodziewany wynik ...

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-28, 18:05   #2830
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
jukolku nie smutaj sie jestem z Tobą
Stary 2007-01-28, 18:06   #2831
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Tyle tego gadania o dentyście ,że chyba się wybiore na kontrolę A jak Wam mija niedziela??Mi pod znakiem kuchni. Najpierw tarta z jabłkami później zapiekanka(makaron , szpinak, feta, czosnek, pierś z kurczaka, ser żółty, przyprawy). Zapiekanka idealna dla przyszłych rodziców. A najważniejszą przyprawa jaką dodałam to był lubczyk, który bardzo polecam
jeny frida jakiego mi smaka narobiłaś idę się rzucić na lodówkę bo aż zgłodniałam

Cytat:
Ja dzis bylam w szkole naszczescie juz po myslalm ze nie wytrzymam dzis tak strasznie mi sie nudzilo...
Wiece znalazlam cos fajnego dla TZ na walentynki podaje link
http://www.allegro.pl/item160113797_...r_gratis_.html
hmm walentynki, no właśnie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Własnie ogladam Supernianie na TVN co te dzieciaki wyprawiają, to chyba najgorszy z odcinków
masz rację to był jeden z najbardziej przerazających odcinków. płakać mi się chciało jak patrzyłam na te matkę. nie rozumiem jak mozna do tego stanu doprowadzić swoje dzieci i siebie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
siostrzenica cud miód i orzeszki

Cytat:
Wiecie co skoro jestem z Wami tak blisko przyznam Wam sie do czegos ...
jestem juz w pizamie
no to skoro sobie wszystko mówimy to ja zaraz sie przebieram wskakuję do łóżeczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 18:08   #2832
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:

o co cho nic nie rozumiem
Jukol
Stary 2007-01-28, 18:21   #2833
jukol
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
o co cho nic nie rozumiem
Jukol
ja tez nie patrzylam na niego i blagalam o druga kreske chocby baaaaardzo jasna.Widocznie znow nie pora na nas

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-28, 19:48   #2834
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie patrzylam na niego i blagalam o druga kreske chocby baaaaardzo jasna.Widocznie znow nie pora na nas
jukolku ja tez nie rozumiem skoro poprzedni cykl miałas 30dni to robiac dzis tesciora 8 dni po to powinien byc wynik pozytywny bo niby czemu @ miałaby ci sie spóźniać jak nie z powodu ciąży? Tylko nie załamuj sie, ja też robiłam wiele tesciorów i zawsze 1 krecha i tez powiediząłam sobie ze juz nie kupie wiecej testów ale teraz jak robie test to nie przezywam juz tak. trzymaj sie jukolku
Stary 2007-01-28, 20:07   #2835
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Hejdziewczątka
ale z was gaduły , nie ma mnie parę godzin i już musze nadrabiać.
Jukol, nie wiem o co chodzi. Jestes w troszkę podobnej sytuacji, jak ja w poprzednim cyklu. To był mój pierwszy cykl z DUphastonem, robiłam sobie wielkie nadzieje. Cykl przeciągał mi się, w 30 dc zrobiłamtest i wyszedł negatywny. Potem sie uparlam i nie robiłam. Teraz żałuję, że nie zrobiłam bety. A @ przylazła dopiero w 40 dc. Wiem, co czujesz. Dlatego radzę, być najzwyczjniej zrobiła sobie betę. Jeśli jesteś w ciąży ona na pewno to potwierdzi, A jeśli nie, to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz i będziesz mogła zadziałać, żeby wywołać @. Z testami bywa różnie, a beta nie kłamie,
Ja miałam dziś dziwną sytuację. 27 dc, więc spodziewam sie w każdej chwili @. Jestem pogodzona z tematem. Dziś o 6 rano obudził mnie ból brzucha. Identyczny miewam w dzień @, przeważnie własnie rano. Budzę się, leżę i myślę, że tego bólu nie da się pomylić z niczym innym. Ból sobie krąży po podbrzuszu, czasem aż kłuje...A ja zastanawiam się, czy juz mi leci, czy jeszcze zdąże zakupić tampony, zanim mnie totalnie zatopi. I tak ból powoli się uspokajał, a ja zasnęłam. Wstałam za jakis czas, zmierzyłam temp (36,8). I poszłam do wc a tam...ZONK. Ani śladu @. Nawet wewnątrz sprawdziałm, żeby sie upewnić. I nic. Tak jak wcześniej mleczny śluz. I dalej nie ma sladu @...Czuje delikatne napiecia czasami, ale nic wiecej.
I co wy na to
Nie ma co, jestem chodzaca zagadka...
Oczywiscie zrobilam test, ale negatywny. Wiec czekam nadal na rozwoj wydarzen.
Milego wieczorku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 21:41   #2836
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Cytat:
Jukolku, bardzo mi przykro...

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Hejdziewczątka
ale z was gaduły , nie ma mnie parę godzin i już musze nadrabiać.
Jukol, nie wiem o co chodzi. Jestes w troszkę podobnej sytuacji, jak ja w poprzednim cyklu. To był mój pierwszy cykl z DUphastonem, robiłam sobie wielkie nadzieje. Cykl przeciągał mi się, w 30 dc zrobiłamtest i wyszedł negatywny. Potem sie uparlam i nie robiłam. Teraz żałuję, że nie zrobiłam bety. A @ przylazła dopiero w 40 dc. Wiem, co czujesz. Dlatego radzę, być najzwyczjniej zrobiła sobie betę. Jeśli jesteś w ciąży ona na pewno to potwierdzi, A jeśli nie, to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz i będziesz mogła zadziałać, żeby wywołać @. Z testami bywa różnie, a beta nie kłamie,
Ja miałam dziś dziwną sytuację. 27 dc, więc spodziewam sie w każdej chwili @. Jestem pogodzona z tematem. Dziś o 6 rano obudził mnie ból brzucha. Identyczny miewam w dzień @, przeważnie własnie rano. Budzę się, leżę i myślę, że tego bólu nie da się pomylić z niczym innym. Ból sobie krąży po podbrzuszu, czasem aż kłuje...A ja zastanawiam się, czy juz mi leci, czy jeszcze zdąże zakupić tampony, zanim mnie totalnie zatopi. I tak ból powoli się uspokajał, a ja zasnęłam. Wstałam za jakis czas, zmierzyłam temp (36,8). I poszłam do wc a tam...ZONK. Ani śladu @. Nawet wewnątrz sprawdziałm, żeby sie upewnić. I nic. Tak jak wcześniej mleczny śluz. I dalej nie ma sladu @...Czuje delikatne napiecia czasami, ale nic wiecej.
I co wy na to
Nie ma co, jestem chodzaca zagadka...
Oczywiscie zrobilam test, ale negatywny. Wiec czekam nadal na rozwoj wydarzen.
Milego wieczorku
Ami, miałam podobnie dwa cykle temu, wtedy też @ opóźniła mi się 8 dni.

Edytowane przez Madziorka
Czas edycji: 2007-01-28 o 21:46 Powód: post pod postem
Stary 2007-01-28, 21:45   #2837
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
witam a ja byłam dziś u siostry i trzymałam na rękach miesięczną siostrzenice Amelke fajnie było mąż tez sie skusił jak zrzuce fotki do kompa to wkleje słodziutkie maleństwo.
Ja wybieram sie do kuzynki w czwartek yez maja miesieczna córeczke Izunie tez miałam okazję trzymac ją na rękach - cudowne uczucie -i ciągle mi sie płakać chciało nie wiem dlaczego
Moj TZ niestety nie wziąl małej na ręce bo sie bał zeby jej nie uszkodzic.

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
Własnie ogladam Supernianie na TVN co te dzieciaki wyprawiają, to chyba najgorszy z odcinków
Teraz dzieci sa naprawde okropne -to jest zreszta mało powiedziane - Nie rozumiem jak ludzie je wychowuja - wszystko im wolno ,robią co chcą i sie śmieją -koszmar a pozniej dopiero na głowe wchodzą i po nianie trzeba dzwonic. Wiem jak to jest mam w rodzinie takiego chyba ma ADHD.

Cytat:
O jej jaka śliczna dzieciaczki są prześwietne - kruszynki kochane
- nie wiem czy powinnam ale ja tez bym wam pokazała córcie mojej kuzynki jest cudna- postaram sie wkleic choc na troszke.

Cytat:
Jukolku- przykro mi ze test wyszedł niegatywnie

Dziewczyny widziałyscie dzis w telewizji kobiete 76-lat co urodziła blizniaki - śliczne dzieciaczki tylko troche ich szkoda bo nie wiadomo jak długo pozyje ich mamusia... tyle lat starała się o dziecko -sprzedała dom straciła kontakt z rodziną wszystko dla dzieci nawed lekarzy oszukała co do swojego wieku.
Ze ona nie pomyslała co dalej bedzie sie działo z jej dziecmi -kurde 80-lat na karku -normalnie jestem w szoku...
Stary 2007-01-28, 21:51   #2838
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość

Dziewczyny widziałyscie dzis w telewizji kobiete 76-lat co urodziła blizniaki - śliczne dzieciaczki tylko troche ich szkoda bo nie wiadomo jak długo pozyje ich mamusia... tyle lat starała się o dziecko -sprzedała dom straciła kontakt z rodziną wszystko dla dzieci nawed lekarzy oszukała co do swojego wieku.
Ze ona nie pomyslała co dalej bedzie sie działo z jej dziecmi -kurde 80-lat na karku -normalnie jestem w szoku...
co prawda nie oglądałam od początku wiadomości, jak włączyłam TV to akurat pokazywali ją, ona na prawdę ma 76 lat szok nie wygladała na tyle . Trochę egoistyczne podejście z jej strony, szkoda dzieci bo nie wiadmomo co z nimi bedzie za 10 - 15 lat, no chyba że rodzina je przygarnie.

EDIT: Nikito jaki śliczny bobas
Stary 2007-01-28, 21:58   #2839
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
co prawda nie oglądałam od początku wiadomości, jak włączyłam TV to akurat pokazywali ją, ona na prawdę ma 76 lat szok nie wygladała na tyle . Trochę egoistyczne podejście z jej strony, szkoda dzieci bo nie wiadmomo co z nimi bedzie za 10 - 15 lat, no chyba że rodzina je przygarnie.

EDIT: Nikito jaki śliczny bobas
No właśnie nie wyglądała na tyle , dlatego lekarze zgodzili sie na in-vitro , zrobiła sobie operację odmładzającą i takim to sposobem oszukała lekarzy.
Stary 2007-01-28, 22:04   #2840
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
No właśnie nie wyglądała na tyle , dlatego lekarze zgodzili sie na in-vitro , zrobiła sobie operację odmładzającą i takim to sposobem oszukała lekarzy.
ale że organizm jej normalnie funkcjonował i bez problemu donosiła ciąże, przeciez w tym wieku kobiety mają różnego rodzaju dolegliwości, patrząc na babcie mojego TŻ nie wyobrazam sobie żeby była ona w ciąży.
Stary 2007-01-28, 22:12   #2841
adatka
Zakorzenienie

ale w weekendy strasznie tu cichutko.'
Dzis był bardzo smutny i nudny dzień - śnieg nadal sypie -bezsensu
Chce juz ciepełko - wiosne - bociany -słońce- ciepły wiaterek - itd... a tu sypie i sypie brrrr.

Dzis dowiedziałam sie ze wraca kuzynka z Anglii juz chyba na stałe do Polski fajnie nareszcie zobaczę jej dzidziusia (i tez ma córeczke Maja) ma juz 4 miesiące - kurcze u nas w rodzinie same bobasy tylko my jeszcze nie mamy

Mąż moj dzis wypytywal ile jeszcze do konca -chodzilo mu o tabletki bo juz by chciał zacząć staranka -wierzy ze teraz sie uda,
ja jednak bede trzymala dystans co do tej mysli - nie chce znowu się zawieść
Choc jak przyjdzie co do czego to psychika zrobi swoje...

Cytat:
ale że organizm jej normalnie funkcjonował i bez problemu donosiła ciąże, przeciez w tym wieku kobiety mają różnego rodzaju dolegliwości, patrząc na babcie mojego TŻ nie wyobrazam sobie żeby była ona w ciąży.
No własnie dziwne to troche- ale mowili ze ciaza była bez jakichkolwiek komplikacji i poród równiez siłami natury bez problemu - podziwiam kobiecine za to.

Czas edycji: 2007-01-29 o 12:53 Powód: post pod postem
adatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 22:21   #2842
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Cytat:
ale w weekendy strasznie tu cichutko.'
Dzis był bardzo smutny i nudny dzień - śnieg nadal sypie -bezsensu
Chce juz ciepełko - wiosne - bociany -słońce- ciepły wiaterek - itd... a tu sypie i sypie brrrr.

Dzis dowiedziałam sie ze wraca kuzynka z Anglii juz chyba na stałe do Polski fajnie nareszcie zobaczę jej dzidziusia (i tez ma córeczke Maja) ma juz 4 miesiące - kurcze u nas w rodzinie same bobasy tylko my jeszcze nie mamy

Mąż moj dzis wypytywal ile jeszcze do konca -chodzilo mu o tabletki bo juz by chciał zacząć staranka -wierzy ze teraz sie uda,
ja jednak bede trzymala dystans co do tej mysli - nie chce znowu się zawieść
Choc jak przyjdzie co do czego to psychika zrobi swoje...
mam nadzieje że te tabletki zadziałają tak jak powinny i uda ci się zajść w ciąże przydałoby się żeby nasz drogowskaz się zmniejszył

Cytat:
No własnie dziwne to troche- ale mowili ze ciaza była bez jakichkolwiek komplikacji i poród równiez siłami natury bez problemu - podziwiam kobiecine za to.
jakoś nie mieści mi się to w głowie, jaka silna z niej babeczka

Czas edycji: 2007-01-29 o 12:52 Powód: post pod postem
Stary 2007-01-28, 22:27   #2843
adatka
Zakorzenienie

Bardzo bardzo bym chciała zeby tak było Moze wkońcu w drogowskazie cos ruszy...

kurka wodna ciągle mi prąd wyłaczaja -zaraz sie wkurze dobrze ze zdążyłam wysłac, juz 3 razy mi wyłączyli albo jakies zaniki prądu sa bo sypie bardzo snieg i moze robi sie spięcie na linach - albo sama nie wiem
musze wyłaczyc kompa bo omało sie monitor nie zjarał.
Jutro zajze...
pa pa dobrej nocki życzę
Pozdrawiam

A jeszcze jedno- troche to dziwne co oni gadali ,bo przeciez zazwyczaj poród z ciażą mnogą odbywa się przez cesarkę -czy moze sie mylę zgłupiałam.

Czas edycji: 2007-01-29 o 12:55 Powód: post pod postem
Stary 2007-01-29, 09:27   #2844
jukol
Zakorzenienie

hej kochane
Jutro z rana chyba pojde zrobic badanie beta.To jest przez pobranie krwi prawda a ile mniej wiecej kosztuje?

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-29, 09:53   #2845
biankaaa
Zadomowienie

We Wrocławiu cena sie waha - 15zl do 30 zl. Wynik mialam nastepnego dnia trzymam kciuki
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 10:04   #2846
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
hej kochane
Jutro z rana chyba pojde zrobic badanie beta.To jest przez pobranie krwi prawda a ile mniej wiecej kosztuje?
masz rację najlepiej bedzie jak zrobisz badanie krwi i wszystko juz bedziesz wiedziec
Niby test juz pokazuje prawidłowy wynik po 8 dniach od zpłodnienia- no chyba ze jest za mało tego hormonu co daje druga kreseczkę-sama nie wiem najlepiej w takich przypadkach zrobic bete i z głowy.

A to jest dzidzia mojej kuzynki :

Czas edycji: 2007-01-29 o 12:50 Powód: post pod postem
Stary 2007-01-29, 10:14   #2847
jukol
Zakorzenienie

ale cudna ... ja tez chce taka

Olinek

Paulinka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-29, 10:19   #2848
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
ale cudna ... ja tez chce taka
ja tez bym juz takie chciała jest świetna w czwartek wybieram się do nich , znowu sie napatrze
Stary 2007-01-29, 10:58   #2849
pysiamn
Zakorzenienie

adatka piękne to maleństwo kuzynki, aż się rozmarzyłam.

Dziwczyny w weekend kupiłam z mężem książkę "Ciąża" Poradnik dla rodziców ............i prczeczytałam, że plemniki mają długą i ciężką drogę do przebycia, ale są pewne czynniki, które mogą pomóc plemniką.

A to między innymi orgazm u kobiety podczas stosunku, rytmiczne skurcze pochwy wciągają nasienie do szyjki macicy.....

A i jeszcze z takich statystycznych danych to wśród młodych kobiet 25% zachodzi w ciąże po miesiącu, 60% w ciągu pół roku, a 90% w ciągu osiemnastu miesięcy.

No to dziewczynki jeszcze raz życzę szybkiego zafasolkowania i częstego wspomagającego czynnkia zaczynającego się na o.....

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-29, 11:26   #2850
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
adatka piękne to maleństwo kuzynki, aż się rozmarzyłam.

Dziwczyny w weekend kupiłam z mężem książkę "Ciąża" Poradnik dla rodziców ............i prczeczytałam, że plemniki mają długą i ciężką drogę do przebycia, ale są pewne czynniki, które mogą pomóc plemniką.

A to między innymi orgazm u kobiety podczas stosunku, rytmiczne skurcze pochwy wciągają nasienie do szyjki macicy.....

A i jeszcze z takich statystycznych danych to wśród młodych kobiet 25% zachodzi w ciąże po miesiącu, 60% w ciągu pół roku, a 90% w ciągu osiemnastu miesięcy.

No to dziewczynki jeszcze raz życzę szybkiego zafasolkowania i częstego wspomagającego czynnkia zaczynającego się na o.....
dzięki pysiu z poniedziałku poprawiłaś mi humor

Adatko, śliczne dzieciątko

przed chwilą dzwoniła do mnie Pani z gabinetu stomatologicznego że zwolniło się miejsce i zaprasza mnie w dniu dzisiejszym na wizytę, także wieczorem zdam wam relacje czy warto leczyć zęby laserem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości