![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
anusia ale mi sie si nie chce
![]() Wiesz tez nie przywiazuje wiekszej wagi do tego swieta ale ja zazyczylam sobie plecaczek z nike lub reeboka wiec musze TZ symbolicznie tez cos dac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Rozeznanie
|
Posłuchałam Waszych sposobów na utzrymanie na dłużej plemniczków i wczoraj postanowiłam zasnąć razem z nimi ale nie wytrzymałam i musiałam iść się umyć. Taki ze mnie czyścioszek tylko czy to na dobre mi wyjdzie:?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Oto ja i moja siostrzenica
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
O matko jaka slicznotka ...
![]() Wiecie co skoro jestem z Wami tak blisko przyznam Wam sie do czegos ... jestem juz w pizamie ![]() ![]() Edytowane przez jukol Czas edycji: 2007-01-28 o 17:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam test i wyszedl spodziewany wynik ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() siostrzenica cud miód i orzeszki ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zadomowienie
|
o co cho ![]() ![]() Jukol ![]()
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zadomowienie
|
Hejdziewczątka
ale z was gaduły ![]() Jukol, nie wiem o co chodzi. Jestes w troszkę podobnej sytuacji, jak ja w poprzednim cyklu. To był mój pierwszy cykl z DUphastonem, robiłam sobie wielkie nadzieje. Cykl przeciągał mi się, w 30 dc zrobiłamtest i wyszedł negatywny. Potem sie uparlam i nie robiłam. Teraz żałuję, że nie zrobiłam bety. A @ przylazła dopiero w 40 dc. Wiem, co czujesz. Dlatego radzę, być najzwyczjniej zrobiła sobie betę. Jeśli jesteś w ciąży ona na pewno to potwierdzi, A jeśli nie, to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz i będziesz mogła zadziałać, żeby wywołać @. Z testami bywa różnie, a beta nie kłamie, Ja miałam dziś dziwną sytuację. 27 dc, więc spodziewam sie w każdej chwili @. Jestem pogodzona z tematem. Dziś o 6 rano obudził mnie ból brzucha. Identyczny miewam w dzień @, przeważnie własnie rano. Budzę się, leżę i myślę, że tego bólu nie da się pomylić z niczym innym. Ból sobie krąży po podbrzuszu, czasem aż kłuje...A ja zastanawiam się, czy juz mi leci, czy jeszcze zdąże zakupić tampony, zanim mnie totalnie zatopi. I tak ból powoli się uspokajał, a ja zasnęłam. Wstałam za jakis czas, zmierzyłam temp (36,8). I poszłam do wc a tam...ZONK. Ani śladu @. Nawet wewnątrz sprawdziałm, żeby sie upewnić. I nic. Tak jak wcześniej mleczny śluz. I dalej nie ma sladu @...Czuje delikatne napiecia czasami, ale nic wiecej. I co wy na to ![]() Nie ma co, jestem chodzaca zagadka... Oczywiscie zrobilam test, ale negatywny. Wiec czekam nadal na rozwoj wydarzen. Milego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-28 o 21:46 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj TZ niestety nie wziąl małej na ręce bo sie bał zeby jej nie uszkodzic. Cytat:
O jej jaka śliczna ![]() ![]() - nie wiem czy powinnam ale ja tez bym wam pokazała córcie mojej kuzynki ![]() Jukolku- przykro mi ze test wyszedł niegatywnie ![]() Dziewczyny widziałyscie dzis w telewizji kobiete 76-lat co urodziła blizniaki ![]() ![]() Ze ona nie pomyslała co dalej bedzie sie działo z jej dziecmi -kurde 80-lat na karku ![]()
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Nikito jaki śliczny bobas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
ale że organizm jej normalnie funkcjonował i bez problemu donosiła ciąże, przeciez w tym wieku kobiety mają różnego rodzaju dolegliwości, patrząc na babcie mojego TŻ nie wyobrazam sobie żeby była ona w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
ale w weekendy strasznie tu cichutko.'
Dzis był bardzo smutny i nudny dzień - śnieg nadal sypie -bezsensu ![]() Chce juz ciepełko - wiosne - bociany -słońce- ciepły wiaterek - itd... a tu sypie i sypie brrrr. Dzis dowiedziałam sie ze wraca kuzynka z Anglii juz chyba na stałe do Polski ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż moj dzis wypytywal ile jeszcze do konca -chodzilo mu o tabletki ![]() ja jednak bede trzymala dystans co do tej mysli - nie chce znowu się zawieść ![]() Choc jak przyjdzie co do czego to psychika zrobi swoje... No własnie dziwne to troche- ale mowili ze ciaza była bez jakichkolwiek komplikacji i poród równiez siłami natury bez problemu - podziwiam kobiecine za to.
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-29 o 12:53 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-29 o 12:52 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo bym chciała zeby tak było
![]() ![]() kurka wodna ciągle mi prąd wyłaczaja -zaraz sie wkurze ![]() ![]() ![]() musze wyłaczyc kompa bo omało sie monitor nie zjarał. Jutro zajze... pa pa dobrej nocki życzę Pozdrawiam ![]() A jeszcze jedno- troche to dziwne co oni gadali ,bo przeciez zazwyczaj poród z ciażą mnogą odbywa się przez cesarkę -czy moze sie mylę ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-29 o 12:55 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Jutro z rana chyba pojde zrobic badanie beta.To jest przez pobranie krwi prawda a ile mniej wiecej kosztuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zadomowienie
|
We Wrocławiu cena sie waha - 15zl do 30 zl. Wynik mialam nastepnego dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby test juz pokazuje prawidłowy wynik po 8 dniach od zpłodnienia- no chyba ze jest za mało tego hormonu co daje druga kreseczkę-sama nie wiem najlepiej w takich przypadkach zrobic bete i z głowy. A to jest dzidzia mojej kuzynki : ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-29 o 12:50 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
ale cudna ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym juz takie chciała
![]() ![]()
#2849 |
Zakorzenienie
|
adatka piękne to maleństwo kuzynki, aż się rozmarzyłam.
Dziwczyny w weekend kupiłam z mężem książkę "Ciąża" Poradnik dla rodziców ............i prczeczytałam, że plemniki mają długą i ciężką drogę do przebycia, ale są pewne czynniki, które mogą pomóc plemniką. A to między innymi orgazm u kobiety podczas stosunku, rytmiczne skurcze pochwy wciągają nasienie do szyjki macicy..... A i jeszcze z takich statystycznych danych to wśród młodych kobiet 25% zachodzi w ciąże po miesiącu, 60% w ciągu pół roku, a 90% w ciągu osiemnastu miesięcy. No to dziewczynki jeszcze raz życzę szybkiego zafasolkowania i częstego wspomagającego czynnkia zaczynającego się na o..... ![]() ![]()
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Adatko, śliczne dzieciątko ![]() przed chwilą dzwoniła do mnie Pani z gabinetu stomatologicznego że zwolniło się miejsce i zaprasza mnie w dniu dzisiejszym na wizytę, także wieczorem zdam wam relacje czy warto leczyć zęby laserem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.