Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 12:13   #4231
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

wesele cholernie udane, garstka osób muza z kompa, żadnej organizacji, wszystko spontanicznie, ale zabawa do 3! na prawdę jedno z fajniejszych wesel na jakim byłam!! jestem mega mega miło zaskoczona
Stary 2012-07-28, 12:31   #4232
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No to nieźle... może ludzie się boją, ze się będzie mścić?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wesele cholernie udane, garstka osób muza z kompa, żadnej organizacji, wszystko spontanicznie, ale zabawa do 3! na prawdę jedno z fajniejszych wesel na jakim byłam!! jestem mega mega miło zaskoczona
No i tak powinno być!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:36   #4233
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:47   #4234
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
wow nowego kupiliście?

ja też jestem sentymentalna... za bardzo... mnie to szkoda wszystkiego, rozczulam się nawet nad starą maskotką jak tak dalej pójdzie to zagracę się po sufit ;/ czasem tylko jak mnie coś natknie to szybko wyrzucam, bo na drugi dzień mogę już żałowac, no ale wtedy nie ma odwrotu

nie spróbujesz, się nie dowiesz

Dziękuję Zaczęłam myśleć, że coś ze mną nie tak, a ja właśnie taka jestem, ze wolę się 100 razy upewnić, niż potem mam mieć niespodziankę... Wiadomo one są nieuniknione tak czy siak, ale ograniczyć można
Poza tym pytam, bo mój angielski nie jest płynny i chce się przygotować choćby psychicznie do tego jak będę do mnie gadać...

To niefajnie...

Trzymam kciuki aby Olcia się nie zaraziła!
Ana - zaczniesz wywalać przy przeprowadzce na swoje, czytałam o fajnej metodzie, jak masz coś wyrzucić, a chciałabyś tą rzecz "zatrzymać w pamięci" to przed wyrzuceniem zrób zdjecie
Miśki sama wyprałam, zapakowałam do worka i do pudła - czekają na potomka, coby się nimi bawił

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dziękuję szafę od dwóch dni mijam i co chwilę staję i podziwiam a wczoraj Tż woła mnie i mówi chodź coś Ci pokażę, a ja mówię że czytałam książkę, on do mnie przychodzi, bierze mnie za rękę i mówi chodź prowadzi mnie do przedpokoju i mówi ,,spójrz" wskazując na szafęodbija nam powoli, i know

bardzo mi się podoba taki solidny
dziekuję

dzięki Madziu
Trzymam kciuki za udany wyjazd, nie martw się a będzie dobrze

Ana, nie dziwię się ze się stresujesz lotem, mnie skręcało w brzuchu ze strachu i podniecenia jak to będzie Ja też leciałam Bulgarian Air

Dzisiaj w planach zapełnianie szafy i powinnam kupić jakieś kosze do segregacji, ale od rana leje i nie chce mi się wychodzić z domu.
wiesz, po takim długim czekaniu to się nie dziwię

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
rym cym cym sia la la, kto ja jestem nie wiem sama
smoczyca się z Wami wita
od kilku dni tak się czuję i wyglądam

Ktosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa uduszę
boskie są, a powiedz mi rozmiarówka ok, standardowa czy są jakieś skoki w boki z numeracją?
chyba kupuję

On słucha wszystkiego i niczego i korzysta z zasobów internetu, dostał kasę i becherovkę LEMOND

czekam na fotencję małej czarnej

Niech sam osądzi co chce
Ty aparatko Ty, dla mnie no problem trzeba było pisać, bym kupiła i przywiozła wczoraj był jeden z nielicznych dni kiedy miałam auto dla siebie

Katunia jjjjeeee ostatnio w "ugotowanych" byli ślązacy w programie i gość gotował właśnie golonkę z ciaperkapustą
lubie tą papkę

Żabciu, ale czad!!!!!!

Gold szafa boska

Bzyczko cierpliwości życzę czy Ona nie ma własnego domu, że Was tak uszczęśliwia na siłę ??
Rosi po upale będą burze z gradem

ja miałam wczoraj zakręcony dzień, rano zawoziłam S. do pracy bo musieliśmy wymienić olej i filtry, a on w pracy do 20 więc nie ma kiedy. Pojechałam, i jeszcze dobrze nie zdążyłam zaparkować i wyłączyć silnika i już dostałam z****ę, że po co przestawiam auto skoro dobrze stałam, więc mówię kobicie (która zajmuje się wymianą oleju itd), że to droga wewnętrzna i mnóstwo dostawczaków jeździ i nie mają chłopy miejsca, żeby przejechać - co za babsko. POtem za 2 min idzie następną gwiazda, synowa poprzedniczki i mi mówi, że gasić ten silnik bo ma być zimny, więc jej mówie, że aut z turbiną się nie "gasi" się zaraz bo turbina cierpi.
Za chwile mnie wołają (obie wymieniały się mną zajmowały) wjechałam i wyparowałam z auta jak poparzona. Ciśnienie nie wiem jakie miałam brakłoby skali.
Ale one robiły, a ja ułożyłam sobie już w głowie przemowę. Po 15 min. mnie woła milutka, uśmiechnięta i zadowolona i rzuca grzecznościami na prawo i lewo. Więc ją zapytałam czy mnie można było tak grzecznie od początku bo bardzo nie lubię być atakowana bez powodu i nie pozwolę sobie, żeby ktoś "z buzią" do mnie wyskakiwał ona na to, że przeprasza, ja jej odpowiedziałam proszę, zapłaciłam i ona do mnie "do widzenia"...powiedziałam, że ja już nigdy nie przyjadę do nich skoro traktują klienta jak śmiecia, a mąż zrobi jak będzie uważał i że jak miała zły dzień to niech siedzi w domu, a nie wyżywa się na ludziach.
Żeby rozładować napięcie i dać upust emocjom nawoskowałam całe auto, a następnie je wypolerowałam samodzielnie - rąk nie czuję mam wrażenie, że sięgają ziemi, ale za to biceps mi urósł

później była akcja z Martuśkowymi szpilkami, obleciałam ccc nic nie było pasującego pod jej parametry i nagle w biegu przez galerię dojrzałam deichmanowskie cuda, serio śliczne i wygodne, oprócz niebieskiego koloru są beżowe i malinowe i chyba się skuszę
czółenka

a na koniec wrzucałam zdjęcia na stronkę z empiku bo zamówiłam sobie z gruponu 100 zdj za 39 zeta i godzinę usiłowałam złożyć zamówienie i nic i grupon przepadł, ale oczywiście w poniedziałek będę ich atakować z reklamacją nie ma tak

aaaaaaa ale się Wam nie pochwaliłam, kiedyś z głupot jak mi się nudziło wysyłałam zgłoszenie na jazdę testową i co wczoraj patrzę na maila i odpisali, że mam potwierdzić swoje zgłoszenie i umówić się na konkretny dzień mogę wybrać dowolny model VOLVO, ale oni proponują XC60
muszę się rozeznać jak to wygląda od strony technicznej i chyba trza skorzystać to będzie jedyna okazja w moim życiu pojeździć takim autem

spadam na zakupy bo mi porcje rosołowe wykupią
No nie ma jak obsługa kilenta! Cóż niektórzy zatrzymali się chyba na obsłudze rodem z PRL.

Cytat:
Treść usunięta
Rosi - co za gość! Jak sąsiad regularnie z piwnicy w roli warsztatu korzysta nie da się założyć tam liczników? Takie maszyny sporo ciągną, dlaczego za to płacicie? Albo nie ch z mieszkania przedłużaczem dociągnie sobie przyłącze.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:36   #4235
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Piekny upał u mnie
Mama mnie zaciągneła dziś do naszego ciucholandu i wyszłam z 6bluzkami,sukienka-koszt 15zł moja mam ma dar do szperania!

Teraz chwila odpoczynku i zaraz zabieram sie za porzadki w kolejnej szafie-juz rano jeden wór z ciuchami ktore lezały i "kiedys je zaloze" pojechaly w sina dal....
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 14:13   #4236
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Jeepa takiego jak na zdjeciu. Ale powiem Wam ze szkoda mi bylo zostawiac nasze stare auto Tyle wspomnien z nim mam nasze pierwse wspolne wakacje , nim wraclismy ze szpitala z malym .. ehhh glupia jestem
super fura

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Śliwieńko z mojego przepisu?? z jajek i makreli? czy z ryby z puszki i sera białego? bo jak to drugie to przepis Guci
A auto Żabci pewnie pali koło 15, ale u nich paliwo sporo tańsze i na galony sprzedawane więc sama rozumiesz

A teściowa dalej okupuje nasze mieszkanie
o my god!!! wspolczuje...

Cytat:
super ze wesele udane

ja jutro lece do polski i od 2 dni zabieram sie za przygotowywanie planu i wszystkich dokumentow... musze zalatwic milion spraw i obszkoczyc 1000 urzedow wiec potrzebny jest plan... ale tak mi sie nie chce nigdzie jechac... najchetniej bym zostala
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:08   #4237
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Śliwieńko z mojego przepisu?? z jajek i makreli? czy z ryby z puszki i sera białego? bo jak to drugie to przepis Guci
A auto Żabci pewnie pali koło 15, ale u nich paliwo sporo tańsze i na galony sprzedawane więc sama rozumiesz

A teściowa dalej okupuje nasze mieszkanie
ze serem nie kuś z kolejnym przepisem ale możesz napisać swój moja dzis przyjeżdza myślałam że nie zobaczę jej do września i co

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

Piekny upał u mnie
Mama mnie zaciągneła dziś do naszego ciucholandu i wyszłam z 6bluzkami,sukienka-koszt 15zł moja mam ma dar do szperania!

Teraz chwila odpoczynku i zaraz zabieram sie za porzadki w kolejnej szafie-juz rano jeden wór z ciuchami ktore lezały i "kiedys je zaloze" pojechaly w sina dal....
ja po porodzie wywaliłam jeden wór ale brawa za porządki
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
super fura

o my god!!! wspolczuje...

super ze wesele udane

ja jutro lece do polski i od 2 dni zabieram sie za przygotowywanie planu i wszystkich dokumentow... musze zalatwic milion spraw i obszkoczyc 1000 urzedow wiec potrzebny jest plan... ale tak mi sie nie chce nigdzie jechac... najchetniej bym zostala
ale nie chce ci się bo do PL czy pozałatwiać trzeba ?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:25   #4238
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Śliweńko a ogolnie mi się jakoś nie chce lecieć... poki co się nie stesknilam jakos tutaj poczulam sie jak w domu i nie chce mi się poki co wyjezdzac stad

a co do zalatwiania to swoja droga bo mam do obejscia miedzy innymi urzad pracy i skarbowke... wiec sama rozumiesz
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:50   #4239
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)jesteś mistrzem,!!!!!!
niestety kupiłam ciemne i jestem zła bo mało niebieskie ale te twoje sa boskie!!!! widzisz nie mialam cie smialosci prosic o dowóz, a chcialam jechać do miasteczka obok ale doszlam do wniosku ze nie bede ryzykowac.. i dupa!!!!!
i miałaś przygody!!!!
To następnym razem ośmiel się moja Marto pisałam Ci, że jestem pod telefonem więc trzeba było dzwonić wydać dyspozycję i buty były na pewno, na miejsce i na czas

Cytat:
(...)Ojjj dzień zakręcony rzeczywiście
Gratuluję jazdy próbnej!
Dzięki

Cytat:
Treść usunięta
Rosi tacy to mają GŁUPOTA na imię i IDIOTA na nazwisko - brak słów.

Cytat:
No to pozytywnie
Ja przed zeszłotygodniowym byłam bardzo na "nie" ale również okazało się, że zabawa była przednia no i rodzinka jakaś taka pozytywnie wyluzowana, jakbym nie ze swojakami obcowała.

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)No nie ma jak obsługa kilenta! Cóż niektórzy zatrzymali się chyba na obsłudze rodem z PRL.
(...)
Z ust mi to wyjęłaś. Miałam jej bardziej nagadać, ale doszłam do wniosku, że dyplomatycznie to załatwię
Mój mąż obawia się czy zostanie obsłużony jak następnym razem do nich pojedzie

Cytat:
czesc

Piekny upał u mnie

Katuniu pochwal się zakupami ja wczoraj w reserved upolowałam z przeceny spódniczkę - zadowolona jestem.

Cytat:
(...)ja jutro lece do polski i od 2 dni zabieram sie za przygotowywanie planu i wszystkich dokumentow... musze zalatwic milion spraw i obszkoczyc 1000 urzedow wiec potrzebny jest plan... ale tak mi sie nie chce nigdzie jechac... najchetniej bym zostala
Samba dasz radę ale faktycznie w sprawach urzędowych strategia działania jest ważna
zaopatrz się meliskę
Stary 2012-07-28, 16:00   #4240
bzyczka1
Zakorzenienie

Śliwieńko no to Guci przepis bo ja takiej nawet nigdy nie robiłam ja pastę robię tak: gotuję jajka na twardo, makrelę wędzona rozciapuję widelcem i wyciągam ości. Wrzucam jajka i makrelę do blendera i miksuję na papkę, dodaje majonez i jogurt albo sam majonez drobno posiekany szczypiorek, sól i pieprz i gotowe. Czasami jak nie chce mi się brudzić blendera to kroję jajka drobno i robię taka al'a sałatkę i też pycha jest

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:11   #4241
śliweńka
Zakorzenienie

bzyczko dzięki muszę spróbować bo zbrzydła nam pasta ogórek kiszony, jajko i tuńczyk

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-07-28, 22:12   #4242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

śliweńko a gdzie tak z Karo podróżujesz??

Aniu cóż za zakręcony dzień

Iwka twoje motto z robieniem zdjęć - bomba

byliśmy na tych mazurach i było bosko Maja w obie strony była mega grzeczna a w każdą jechaliśmy ok 1,5 godziny. Na mazurkach leżała sobie na kocyku, śmiała się a potem poszła spać na 4 godzinki. Obudziła się i znowu usmiach od ucha do ucha. Wszyscy się dziwili jakie mam grzeczne dziecko hehe. Wróciliśmy z godzinkę temu, wykapaliśmy ją i poszła spać.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 23:39   #4243
Zakorzenienie

Aniu - jak naladuje baterie w aparacie to pokaze co kupilam.

Fajny dzis dzien,wypluskalismy sie w basenie, pojedlismy domowej lazanii,wysprzatalam dwie szafy ciuchow i zalalam alko wisnie na nelewke-za 2tyg pierwsza degustacja i wypralismy karcherem rogowke-ciekawa jestem efektu rano-bo teraz jest jeszcze mokra.
Teraz spac!
Stary 2012-07-29, 08:30   #4244
śliweńka
Zakorzenienie

madzia ro rodziców to mamy 80km w jedną stronę i do brata 120km

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-07-29, 10:02   #4245
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Mieliśmy wczoraj bardzo intensywny dzień. Najpierw maraton po sklepach, wyszłam bogatsza o boskie chabrowe rurki, które idealnie pasują do moich nowych bluzek W ramach akcji "chrzanić kasę, raz się żyje" mężowi kupiliśmy koszulę z krótkim rękawem no i nawet Marcelusia się załapała i dostała bluzeczkę z krótkim rękawkiem przecenioną z 20 na 5 zł. Bluzka na 2 latka ale grzech byłoby nie kupić Zaliczyliśmy potem dwie imprezy imieninowe, jedną u teściowej, drugą u przyjaciółki. Z tej drugiej do domu ściągnęliśmy o 2 Było bosko! Dawno się tak nie uśmiałam, brzuch mnie bolał ze śmiechu Dzisiaj mąż "garuje", bo wczoraj to ja miałam zaszczyt bycia szoferem

Cytat:
(...)

nie spróbujesz, się nie dowiesz

(...)
A kto powiedział, że nie spróbuję, czy też już nie próbowałam?

Cytat:
(...)
ulzylo mi myslalam ze tylko ja mam takie jazdy dziekuje

(...)

Cytat:
(...)
Ktosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa uduszę
boskie są, a powiedz mi rozmiarówka ok, standardowa czy są jakieś skoki w boki z numeracją?
chyba kupuję
(...)
Kochana ja zawsze sugeruję się wymiarami danego ubrania, a nigdy rozmiarem na metce. Porównuję z tymi co mam, na zasadzie koszula z koszulą a luźna bluzka z inną luźną bluzką. Polecam ten sposób, bo rozmiary na metkach są nieraz potwornie przekłamane, a po co się rozczarować.

Gratuluję jazdy testowej!!!!!!

Cytat:
Super, że się wybawiliście. Nieraz takie spontaniczne imprezy wychodzą lepiej niż te planowane latami
Stary 2012-07-29, 10:02   #4246
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia mrrr lazania

sliweńko aaaaa już rozumiem.

ktosiu fiu, fiu czyli dzień udany

Stary 2012-07-29, 13:18   #4247
Zakorzenienie

czesc

Jaka tu cisza...u mnie jedne ten duzy spi,maly zasypia...a ja maluje pznokcie.
Stary 2012-07-29, 14:59   #4248
śliweńka
Zakorzenienie

chrzanić kasę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-07-29, 17:50   #4249
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć laski Weekendujecie się? My dopiero co zjedliśmy obiadek i idziemy na Madagaskar - uwielbiam tą bajkę

Oglądałyście ceremonię otwarcia Igrzysk? Podobała się Wam? Bo nam bardzo, Jaś Fasola i James Bond rządzą, razem z królową oczywiście

Samba - do Polski Cię nie ciągnię bo za krótko jesteś poza nią powodzenia w urzędach!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 17:57   #4250
śliweńka
Zakorzenienie

ja oglądałam nie całą, ale Jaś Fasola i królowa jak skakała z helikoptera najlepsze

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-07-29, 19:25   #4251
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Katunia mrrr lazania

sliweńko aaaaa już rozumiem.

ktosiu fiu, fiu czyli dzień udany
Bardzo!

Cytat:
Cześć laski Weekendujecie się? My dopiero co zjedliśmy obiadek i idziemy na Madagaskar - uwielbiam tą bajkę

Oglądałyście ceremonię otwarcia Igrzysk? Podobała się Wam? Bo nam bardzo, Jaś Fasola i James Bond rządzą, razem z królową oczywiście

Samba - do Polski Cię nie ciągnię bo za krótko jesteś poza nią powodzenia w urzędach!
Oglądałam, bardzo mi sie podobała! Choć słyszałam wiele głosów, że przesadzona, że po co cała historia itp., ale do mnie osobiście ta opowieść trafiła tym bardziej, że historię znam. Do tego mój ukochany Mike Oldfield i pełnia szczęścia Muhammad Ali mnie wzruszył, zapalenie znicza było piękne, także ja jestem cała na tak
Stary 2012-07-29, 22:33   #4252
india83
Zakorzenienie

Hej laseczki

wróciłam, urlop był wspaniały 2 noce bylismy pod namiotem w Darlówku, a później już w hotelu w Darłowie. Było bosko, pogoda wymarzona- ciagłe upały, nieźle się opaliłam, mimo wysokich filtrów złazi mi skóra z nosa i czoła. Dobrze, że wzieliśmy rowery to przy okazji rozbilismy sobie wypad rowerowy z Darłowa do Jarosławca - piekny szlak prowadzący wzdłuż morza - polecam jak któraś z was bedzie miała możliwość. to tak w skrócie. Pewnie Was nie nadrobie, bo nie mam dostepu do neta na dłuższy czas, gdyz padł nam router i mój lapek jet odłączony.
Jutro idę na gastro, więc trzymajcie za mnie kciuki. A we wtorek jeszcze wyjezdzamy do rodzinki, w piatek wesele, a w sobote imprezka z przyjaciołka bo przyleci z Cypru. Uwielbiam jak tyle się dzieje.
Idę Was troszkę poczytac

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Dziękuję za życzenia imieninowe

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Mieliśmy wczoraj bardzo intensywny dzień. Najpierw maraton po sklepach, wyszłam bogatsza o boskie chabrowe rurki, które idealnie pasują do moich nowych bluzek W ramach akcji "chrzanić kasę, raz się żyje" mężowi kupiliśmy koszulę z krótkim rękawem no i nawet Marcelusia się załapała i dostała bluzeczkę z krótkim rękawkiem przecenioną z 20 na 5 zł. Bluzka na 2 latka ale grzech byłoby nie kupić Zaliczyliśmy potem dwie imprezy imieninowe, jedną u teściowej, drugą u przyjaciółki. Z tej drugiej do domu ściągnęliśmy o 2 Było bosko! Dawno się tak nie uśmiałam, brzuch mnie bolał ze śmiechu Dzisiaj mąż "garuje", bo wczoraj to ja miałam zaszczyt bycia szoferem

)
podoba mi sie hasło
ja dziś w Kazar kupiłam sobie butki i w mohito bluzke i sukienkę,a i nad morzem jeszcze butki jestem uzalezniona

Cytat:
Jeepa takiego jak na zdjeciu. Ale powiem Wam ze szkoda mi bylo zostawiac nasze stare auto Tyle wspomnien z nim mam nasze pierwse wspolne wakacje , nim wraclismy ze szpitala z malym .. ehhh glupia jestem
żabcia piękne autko

gold szafa super się prezentuje
Stary 2012-07-30, 00:00   #4253
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India super, ze wyjazd udany. A ile jeszcze atrakcji przed tobą

Stary 2012-07-30, 09:30   #4254
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana - zaczniesz wywalać przy przeprowadzce na swoje, czytałam o fajnej metodzie, jak masz coś wyrzucić, a chciałabyś tą rzecz "zatrzymać w pamięci" to przed wyrzuceniem zrób zdjecie
Miśki sama wyprałam, zapakowałam do worka i do pudła - czekają na potomka, coby się nimi bawił
Jakaś alternatywa choć sama nie wiem, bo jak potem bym oglądała zdjęcia to mogłoby by mi być jeszcze bardziej żal, a tak jest szansa, ze zapomnę

Cytat:
czesc

Piekny upał u mnie

ooo super! ja nigdy nie mogę nic znaleźć tym bardziej, ze ciężko bo jakoś mało jest rozmiaru 34

ooo nowe ciuszki to trzeba zrobić porządek ze starymi

Cytat:
Witajcie!

A kto powiedział, że nie spróbuję, czy też już nie próbowałam?
Widzę, że nie tylko ja ostatnio prowadzę tego typu akcję haha jakimś cudem ostatnio tyle ciuchów na mnie pasuje ahh

Domysł gdyż, ponieważ, podobno one działają na problemy tego typu ale ja tam nie wiem....

Cytat:

byliśmy na tych mazurach i było bosko Maja w obie strony była mega grzeczna a w każdą jechaliśmy ok 1,5 godziny. Na mazurkach leżała sobie na kocyku, śmiała się a potem poszła spać na 4 godzinki. Obudziła się i znowu usmiach od ucha do ucha. Wszyscy się dziwili jakie mam grzeczne dziecko hehe. Wróciliśmy z godzinkę temu, wykapaliśmy ją i poszła spać.
Nie mogło być inaczej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:04   #4255
aniaaa84
Zadomowienie

cześć, gdzie się wszystkie podziewacie?
wstawiam wodę na kawę, komu komu?

Cytat:
Witajcie!

(...)
Kochana ja zawsze sugeruję się wymiarami danego ubrania, a nigdy rozmiarem na metce. Porównuję z tymi co mam, na zasadzie koszula z koszulą a luźna bluzka z inną luźną bluzką. Polecam ten sposób, bo rozmiary na metkach są nieraz potwornie przekłamane, a po co się rozczarować.

Gratuluję jazdy testowej!!!!!!

(...)
Ktosiu rzeczywiście intensywnie na zakupy warto się teraz wybrać w sklepach szaleją z przecenami można znaleźć fajne rzeczy za grosze
i dziękuję za informacje dotyczące bluzek, lepiej się pomierzyć bo gdybym sugerowała się rozmiarem z metki to nic by nie pasowało

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

wróciłam, urlop był wspaniały 2 noce bylismy pod namiotem w Darlówku, a później już w hotelu w Darłowie. Było bosko, pogoda wymarzona- ciagłe upały, nieźle się opaliłam, mimo wysokich filtrów złazi mi skóra z nosa i czoła. Dobrze, że wzieliśmy rowery to przy okazji rozbilismy sobie wypad rowerowy z Darłowa do Jarosławca - piekny szlak prowadzący wzdłuż morza - polecam jak któraś z was bedzie miała możliwość. to tak w skrócie. Pewnie Was nie nadrobie, bo nie mam dostepu do neta na dłuższy czas, gdyz padł nam router i mój lapek jet odłączony.
Jutro idę na gastro, więc trzymajcie za mnie kciuki. A we wtorek jeszcze wyjezdzamy do rodzinki, w piatek wesele, a w sobote imprezka z przyjaciołka bo przyleci z Cypru. Uwielbiam jak tyle się dzieje.
Idę Was troszkę poczytac [COLOR="Silver"]

(...)
podoba mi sie hasło
ja dziś w Kazar kupiłam sobie butki i w mohito bluzke i sukienkę,a i nad morzem jeszcze butki jestem uzalezniona
(...)
India nieźle natrzaskaliście km nad morzem patrząc po liczniku jak będziesz miała chwilkę wrzuć zdjęcia zakupów
trzymam kciuki za gastro
Stary 2012-07-30, 10:12   #4256
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
cześć, gdzie się wszystkie podziewacie?
wstawiam wodę na kawę, komu komu?
już sobie zrobiłam swoja, ale wypijemy razem

India czekamy na fotorelację Rzeczywiście pogoda wam się udała. Trzymam kciuki za wizytę

śliweńka fajny av

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2012-07-30 o 10:14
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:17   #4257
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Pokazuj szybciutko
chętnie bym pokazala, ale mam zanik pamięci i nie pamiętam jak się wkleja zdjęcia do k. Ostatnio chciałam i za nic nie pamiętam jak

Gold świetna szafa

Zabcia cudny samochód Jak my sprzedawaliśmy nasz pierwszy to ryczałam jak bóbr bo tyle wspomnień z nim mieliśmy

Cytat:
uuu szalenstwo jeszcze z wyprzedazy czy juz nowa kolekcja??

a teraz uwaga jestem boska Wlasnie wrocilam z kursu alez mi on podnosi samoocene hehe dzisiaj pisali test z 4 poziomu... i ja ktora na niego nie chodzilam napisalam najlepiej z calej grupy chyba kurde jednak cos umiem po tym niemiecku
zdolniacha ...
sukienka z wyprzedaży a reszta z SH ale sweterek jeszcze z metką

śliwenka ..kolorowe kredki w pudełeczku noszę... kolorowe kredki - bardzo lubię je... (od razu mi dzieciństwo przypomniałaś )

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:23   #4258
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Stary 2012-07-30, 10:26   #4259
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
To następnym razem ośmiel się moja Marto pisałam Ci, że jestem pod telefonem więc trzeba było dzwonić wydać dyspozycję i buty były na pewno, na miejsce i na czas
uwielbiam cie

Cytat:
Super, że się wybawiliście. Nieraz takie spontaniczne imprezy wychodzą lepiej niż te planowane latami
ooo!
fajny dzień za wami

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Idę Was troszkę poczytac
pięknie!!!!!

melduje ze pierwszy Reggae festiwal za moim dzieckiem za nami!!! było super,
młody spacerował ciągał nas wszędzie, potem posiedzielismy na trawie a mały tańczył nawet dostałą lizana od pana który sprzedawał dalej, a grupa ludzi przybijała z nim żółwiki bo się napatrzyć nie mogli że tak świetnie tańczy
potem zasnął u wu na rękach i poszedł do wózka a my bawiliśmy sie dalej!
super!
a wczoraj grill ze znajomymi boskooo

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-07-30 o 10:43
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:48   #4260
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A u Ciebie po jakiemu mówiła załoga??
wydaje mi sie że po angielsku, niemiecku (bo mnóstwo niemców odwiedza Bułgarię) no i chyba po bułgarsku

Cytat:
Treść usunięta
co za palant

Cytat:
a to było wesele w domu czy lokalu? bo tego jakoś nie zapamietałam fajnie że się dobrze bawiliscie jestem ciekawa jak to jest na takim spontanicznym weselu dużo chyba zależy od ludzi zaproszonych- nie każdy tak potrafi

Cytat:

wiesz, po takim długim czekaniu to się nie dziwię.
Fajna metoda może nawet ja zastosuję

A jeżeli chodzi o szafe to wczoraj tż pokazał mi kartkę, punktu od 1 do 17 gdzie były wypisane nazwy firm, telefony do nich, ceny za drewno, za mdf, terminy rozmów telefonicznych, jakieś jeszcze dopisku padłam. On szukał najlepszego wykonawcy i fakt że już miałam dosć, ale jak zobaczyłam tę jego rozpiskę to ceny wahały sie od 2000 do 4000! za taką samą szafę ! a zapłacilismy 2300 więc jednak jestem dumna z męża mi by się nie chciało tak szukać wczoraj tak się zmachałam tym układaniem, że nie mogłam zasnąć i czułam wszystkie mięśnie

Cytat:

cieżko jest tak się zdecydować czy jeszcze się przyda czy nie. W sobotę szłam z dziewczynami do klubu i nie wiedziałam co założyć- no i zarobiłam rewię mody i dzieki temu musiałam pożegnac się z jedną bluzką ,,urosłam"

Cytat:
Śliweńko a ogolnie mi się jakoś nie chce lecieć... poki co się nie stesknilam jakos tutaj poczulam sie jak w domu i nie chce mi się poki co wyjezdzac stad
o proszę, jaka zmiana nastawienia to dobrze

Cytat:
super masz złote dziecko

Cytat:
wysprzatalam dwie szafy ciuchow!

Cytat:
Witajcie! W ramach akcji "chrzanić kasę, raz się żyje"
fajna akcja

Cytat:
Cześć laski Weekendujecie się? My dopiero co zjedliśmy obiadek i idziemy na Madagaskar - uwielbiam tą bajkę !
i jak? uwielbiam bajki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości