|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
wesele cholernie udane, garstka osób muza z kompa, żadnej organizacji, wszystko spontanicznie, ale zabawa do 3! na prawdę jedno z fajniejszych wesel na jakim byłam!! jestem mega mega miło zaskoczona
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
No to nieźle... może ludzie się boją, ze się będzie mścić?
![]() No i tak powinno być! |
|
|
|
#4233 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4234 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miśki sama wyprałam, zapakowałam do worka i do pudła - czekają na potomka, coby się nimi bawił ![]() Cytat:
Cytat:
Rosi - co za gość! Jak sąsiad regularnie z piwnicy w roli warsztatu korzysta nie da się założyć tam liczników? Takie maszyny sporo ciągną, dlaczego za to płacicie? Albo nie ch z mieszkania przedłużaczem dociągnie sobie przyłącze.
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Piekny upał u mnie Mama mnie zaciągneła dziś do naszego ciucholandu i wyszłam z 6bluzkami,sukienka-koszt 15zł moja mam ma dar do szperania!Teraz chwila odpoczynku i zaraz zabieram sie za porzadki w kolejnej szafie-juz rano jeden wór z ciuchami ktore lezały i "kiedys je zaloze" pojechaly w sina dal.... |
|
|
|
#4236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jutro lece do polski i od 2 dni zabieram sie za przygotowywanie planu i wszystkich dokumentow... musze zalatwic milion spraw i obszkoczyc 1000 urzedow wiec potrzebny jest plan... ale tak mi sie nie chce nigdzie jechac... najchetniej bym zostala
|
|||
|
|
|
#4237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kuś z kolejnym przepisem ale możesz napisać swój moja dzis przyjeżdza Cytat:
ale brawa za porządki ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko a ogolnie mi się jakoś nie chce lecieć... poki co się nie stesknilam jakos
tutaj poczulam sie jak w domu i nie chce mi się poki co wyjezdzac stad ![]() a co do zalatwiania to swoja droga bo mam do obejscia miedzy innymi urzad pracy i skarbowke... wiec sama rozumiesz
|
|
|
|
#4239 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pisałam Ci, że jestem pod telefonem więc trzeba było dzwonić wydać dyspozycję i buty były na pewno, na miejsce i na czas ![]() Dzięki ![]() Rosi tacy to mają GŁUPOTA na imię i IDIOTA na nazwisko - brak słów. Cytat:
![]() Ja przed zeszłotygodniowym byłam bardzo na "nie" ale również okazało się, że zabawa była przednia no i rodzinka jakaś taka pozytywnie wyluzowana, jakbym nie ze swojakami obcowała. Cytat:
![]() Mój mąż obawia się czy zostanie obsłużony jak następnym razem do nich pojedzie Cytat:
Cytat:
ale faktycznie w sprawach urzędowych strategia działania jest ważna ![]() zaopatrz się meliskę
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwieńko no to Guci przepis bo ja takiej nawet nigdy nie robiłam
ja pastę robię tak: gotuję jajka na twardo, makrelę wędzona rozciapuję widelcem i wyciągam ości. Wrzucam jajka i makrelę do blendera i miksuję na papkę, dodaje majonez i jogurt albo sam majonez drobno posiekany szczypiorek, sól i pieprz i gotowe. Czasami jak nie chce mi się brudzić blendera to kroję jajka drobno i robię taka al'a sałatkę i też pycha jest
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczko dzięki
muszę spróbować bo zbrzydła nam pasta ogórek kiszony, jajko i tuńczyk
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńko a gdzie tak z Karo podróżujesz??
Aniu cóż za zakręcony dzień ![]() Iwka twoje motto z robieniem zdjęć - bomba ![]() byliśmy na tych mazurach i było bosko |
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - jak naladuje baterie w aparacie to pokaze co kupilam.
Fajny dzis dzien,wypluskalismy sie w basenie, pojedlismy domowej lazanii,wysprzatalam dwie szafy ciuchow i zalalam alko wisnie na nelewke-za 2tyg pierwsza degustacja i wypralismy karcherem rogowke-ciekawa jestem efektu rano-bo teraz jest jeszcze mokra.Teraz spac! |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ro rodziców to mamy 80km w jedną stronę i do brata 120km
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Mieliśmy wczoraj bardzo intensywny dzień. Najpierw maraton po sklepach, wyszłam bogatsza o boskie chabrowe rurki, które idealnie pasują do moich nowych bluzek W ramach akcji "chrzanić kasę, raz się żyje" mężowi kupiliśmy koszulę z krótkim rękawem no i nawet Marcelusia się załapała i dostała bluzeczkę z krótkim rękawkiem przecenioną z 20 na 5 zł. Bluzka na 2 latka ale grzech byłoby nie kupić Zaliczyliśmy potem dwie imprezy imieninowe, jedną u teściowej, drugą u przyjaciółki. Z tej drugiej do domu ściągnęliśmy o 2 Było bosko! Dawno się tak nie uśmiałam, brzuch mnie bolał ze śmiechu Dzisiaj mąż "garuje", bo wczoraj to ja miałam zaszczyt bycia szoferem![]() A kto powiedział, że nie spróbuję, czy też już nie próbowałam? ![]() ![]() Cytat:
Gratuluję jazdy testowej!!!!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia mrrr lazania
![]() sliweńko aaaaa już rozumiem. ktosiu fiu, fiu czyli dzień udany
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Jaka tu cisza...u mnie jedne ten duzy spi,maly zasypia...a ja maluje pznokcie. |
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
chrzanić kasę
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
Weekendujecie się? My dopiero co zjedliśmy obiadek i idziemy na Madagaskar - uwielbiam tą bajkę![]() Oglądałyście ceremonię otwarcia Igrzysk? Podobała się Wam? Bo nam bardzo, Jaś Fasola i James Bond rządzą, razem z królową oczywiście ![]() Samba - do Polski Cię nie ciągnię bo za krótko jesteś poza nią powodzenia w urzędach!
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądałam nie całą, ale Jaś Fasola i królowa jak skakała z helikoptera najlepsze
|
#4251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muhammad Ali mnie wzruszył, zapalenie znicza było piękne, także ja jestem cała na tak
|
||
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() wróciłam, urlop był wspaniały 2 noce bylismy pod namiotem w Darlówku, a później już w hotelu w Darłowie. Było bosko, pogoda wymarzona- ciagłe upały, nieźle się opaliłam, mimo wysokich filtrów złazi mi skóra z nosa i czoła. Dobrze, że wzieliśmy rowery to przy okazji rozbilismy sobie wypad rowerowy z Darłowa do Jarosławca - piekny szlak prowadzący wzdłuż morza - polecam jak któraś z was bedzie miała możliwość. to tak w skrócie. Pewnie Was nie nadrobie, bo nie mam dostepu do neta na dłuższy czas, gdyz padł nam router i mój lapek jet odłączony. Jutro idę na gastro, więc trzymajcie za mnie kciuki. A we wtorek jeszcze wyjezdzamy do rodzinki, w piatek wesele, a w sobote imprezka z przyjaciołka bo przyleci z Cypru. Uwielbiam jak tyle się dzieje. Idę Was troszkę poczytac ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Dziękuję za życzenia imieninowe Cytat:
![]() ja dziś w Kazar kupiłam sobie butki i w mohito bluzke i sukienkę,a i nad morzem jeszcze butki jestem uzaleznionaCytat:
gold szafa super się prezentuje
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
India super, ze wyjazd udany. A ile jeszcze atrakcji przed tobą
|
|
|
|
#4254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć sama nie wiem, bo jak potem bym oglądała zdjęcia to mogłoby by mi być jeszcze bardziej żal, a tak jest szansa, ze zapomnę Cytat:
tym bardziej, ze ciężko bo jakoś mało jest rozmiaru 34ooo nowe ciuszki to trzeba zrobić porządek ze starymi ![]() Cytat:
ahhDomysł gdyż, ponieważ, podobno one działają na problemy tego typu ale ja tam nie wiem.... ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#4255 | ||
|
Zadomowienie
|
cześć, gdzie się wszystkie podziewacie?
wstawiam wodę na kawę, komu komu? Cytat:
i dziękuję za informacje dotyczące bluzek, lepiej się pomierzyć bo gdybym sugerowała się rozmiarem z metki to nic by nie pasowało ![]() Cytat:
jak będziesz miała chwilkę wrzuć zdjęcia zakupów trzymam kciuki za gastro
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() India czekamy na fotorelację Rzeczywiście pogoda wam się udała. Trzymam kciuki za wizytęśliweńka fajny av Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-07-30 o 10:14 |
|
|
|
|
#4257 | |
|
Rozeznanie
|
chętnie bym pokazala, ale mam zanik pamięci i nie pamiętam jak się wkleja zdjęcia do k. Ostatnio chciałam i za nic nie pamiętam jak
![]() Gold świetna szafa Zabcia cudny samochód bo tyle wspomnień z nim mieliśmy ![]() Cytat:
sukienka z wyprzedaży a reszta z SH ale sweterek jeszcze z metką śliwenka ..kolorowe kredki w pudełeczku noszę... kolorowe kredki - bardzo lubię je... (od razu mi dzieciństwo przypomniałaś )
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4259 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajny dzień za wami ![]() Cytat:
melduje ze pierwszy Reggae festiwal za moim dzieckiem za nami!!! było super, młody spacerował ciągał nas wszędzie, potem posiedzielismy na trawie a mały tańczył nawet dostałą lizana od pana który sprzedawał dalej, a grupa ludzi przybijała z nim żółwiki bo się napatrzyć nie mogli że tak świetnie tańczy ![]() potem zasnął u wu na rękach i poszedł do wózka a my bawiliśmy sie dalej! super! a wczoraj grill ze znajomymi boskooo
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-07-30 o 10:43 |
|||
|
|
|
#4260 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie że po angielsku, niemiecku (bo mnóstwo niemców odwiedza Bułgarię) no i chyba po bułgarsku
![]() co za palant ![]() Cytat:
fajnie że się dobrze bawiliscie jestem ciekawa jak to jest na takim spontanicznym weselu dużo chyba zależy od ludzi zaproszonych- nie każdy tak potrafi ![]() Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o szafe to wczoraj tż pokazał mi kartkę, punktu od 1 do 17 gdzie były wypisane nazwy firm, telefony do nich, ceny za drewno, za mdf, terminy rozmów telefonicznych, jakieś jeszcze dopisku padłam. On szukał najlepszego wykonawcy i fakt że już miałam dosć, ale jak zobaczyłam tę jego rozpiskę to ceny wahały sie od 2000 do 4000! za taką samą szafę ! a zapłacilismy 2300 więc jednak jestem dumna z męża mi by się nie chciało tak szukać wczoraj tak się zmachałam tym układaniem, że nie mogłam zasnąć i czułam wszystkie mięśnie ![]() Cytat:
cieżko jest tak się zdecydować czy jeszcze się przyda czy nie. W sobotę szłam z dziewczynami do klubu i nie wiedziałam co założyć- no i zarobiłam rewię mody i dzieki temu musiałam pożegnac się z jedną bluzką Cytat:
to dobrze Cytat:
![]() ![]() fajna akcja ![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

czy Ona nie ma własnego domu, że Was tak uszczęśliwia na siłę ??

Tyle wspomnien z nim mam nasze pierwse wspolne wakacje , nim wraclismy ze szpitala z malym .. ehhh glupia jestem