|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cześć
![]() Tak TŻ wrócił z kawalerskich zabaw. Był dość zadowolony, podobno były kajaki i inne atrakcje, ale nie chciał do końca zdradzić Natomiast musiał wracać wczoraj wcześniej bo jak wspominałam oddawaliśmy właścicielom mieszkanie wynajmowane. Miałam się uwinąć z pakowaniem pozostałych rzeczy i sprzątaniem. Zeszło mi cały dzień i ledwo się zmieściliśmy w aucie. Tragedia ile człowiek w ciągu kilku lat jest w stanie nagromadzić w 35m mieszkaniu. Dziś po pracy musimy wziąć się za rozpakowywanie. Przyrzekłam sobie że już więcej się nie będę przeprowadzała bo po wczorajszym dniu mam dość!!!!Ze spraw ślubnych w środę jedziemy kolejne zaproszenia rozwieść a w piątek planuje wziąć urlop i pozałatwiać TŻtowy USC i też kilka osób zaprosić, tych co dalej mieszkają. Zmykam popracować
|
#2162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję opuchlizna w większości zeszła ale po południu jadę do lekarza Cytat:
? Ja się o swój nadal martwię szczególnie że przyszła bratowa powiedziała że ona nie jest przekonana czy spod oba mi się to c dziewczyny dla mnie wymyśliły Brawo że sama uporałaś się z pakowaniem ciekawe ile teraz zajmie Wam rozpakowywanie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za oddanie mieszkanka!Pradip - trzymaj się! wiesz na co masz alergię? my wczoraj odebraliśmy nasze i byliśmy nieźle zszokowani, owszem zniszczeń nie było, ale syf i brud na podłogach, szybach, etc. był taki że szkoda gadać. do tego w każdym możliwym pomieszczeniu ślady po żwirku dla kota... porażka... no i pewnie straciliśmy na małym obniżeniu kaucji do zwrotu (tylko o 100zł), ale przynajmniej mamy ich z głowy. gorzej, że jak tam weszłam prawie się za głowę złapałam, bo w sobotę zamiast malowania czeka nas wielkie sprzątanie ;( i pewnie nie zdążymy pomalować przed wyjazdem... |
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że zawsze należy po sobie posprzątąć. Ja nie byłabym w stanie zostawić w mieszkaniu syfu.
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu im właśnie z kaucji nie potrąciliście? Posprzątać trzeba ale już macie swoje mieszkanko
|
|
|
|
|
#2167 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eh, ale przynajmniej mam jeden problem przed ślubem mi odpadł ![]() z przyjemnych newsów - mamy już praktycznie wszystkie zaproszenia dla rodziny i przyjaciół zrobione! teraz tylko ogólne nam zostały do dorobienia nie ma to jak praca grupowa TŻ jaki zadowolony był jak skończył 1 partię, na co ja, kochanie ale to dopiero 1 partia, jeszcze 2 mamy za tą minę nie zapłaciłabym kartą MasterCard ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super- pokazuj
|
|
|
#2169 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!
Wróciłam już na dobre do Was - skończył się urlop W domu rzadko jestem na necie, ale teraz już regularnie będę się odzywała Zdjęcia widziałyście, emocje trochę opadły Dostałam kilka nowych zdjęć od koleżanki z pracy więc później wrzucę kilka do klubu. Nie nadrabiam, w wolnej chwili przejrzę czy ktoś wrzucał zdjęcia. Miłego dnia! ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
mayeczka87- super ze wróciłaś już na dobre do nas
i jak samopoczucia po urlopie? jak atmosfera? czekamy na kolejne zdjęcia![]() u nas sprawy weselno-ślubne w miejscu... nic sie nie dzieje powiedzcie mi, czy któraś z was sama kupowała kwiaty do koscioła, czy wszystkie miałyscie dekoratorki? Bo my mamy zamiar kupic kwiaty a w kosciele są panie które układaja bukiety juz na miejscu. I stąd znów problem, ile kwiatów i jakich ???
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
mayeczka87- witaj
czekamy na fotki niecierpliwie
|
|
#2172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Atmosfera coraz lepsza, po urlopie jesteśmy wypoczęci Musimy jeszcze kilka spraw ułożyć między nami, ale to wiadomo, tarcia są zawsze. Ale podróż poślubna była cudowna (Korfu + 2 dni w Pradze ). Było romantycznie ale i wesoło, bo poznaliśmy super ekipę ludzi W hotelu były 3 pary nowożeńców. Nastroje są, teraz musimy rozwijać małżeństwo (ale tak naprawdę to między nami nic się nie zmieniło ;p )W klubie!
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
Hej ho
Dawno mnie nie było i stęskniłam się za Wami... W sobotę wróciliśmy z tygodniowego pobytu nad Bałtykiem - było cudnie! Pogoda dopisała, znaleźliśmy super noclegi w atrakcyjnej cenie, troszkę pozwiedzaliśmy i pobyliśmy sami ze sobą Szkoda, że trzeba było wracać do domu... Ja jeszcze dziś odpoczywam, a już jutro wracam do pracy bububu Ale do końca sierpnia muszę wykorzystać 6 dni urlopu, więc jeszcze troszkę poleniuchuję Przede wszystkim najserdeczniejsze życzenia dla świeżych Mrożonek Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku dziewczynki, że Mężatkom służy małżeństwo, a przyszłym PMkom przygotowania idą gładko i sprawnie My wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele 06.10. i już nie mogę się doczekać tej imprezki
|
#2174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na nowe zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze Wam mało wesel? ![]() Kurcze zapomniałam zadzwonić do organisty |
||||
|
|
|
#2175 | |
|
Raczkowanie
|
minę czy zaproszenia? minki niestety nie uwieczniłam. a zaproszenia sfotkuję wieczorem i wam wrzucę
![]() Cytat:
eh... coraz nas tu mniej, coraz częściej cisza.... a ja sobie sprawdzałam dzisiaj kalkulatorem ile może nas wyjść farba na odmalowanie całego mieszkanka: http://www.dulux.pl/kalkulator wyszło mi ok.600-650zł... trochę sporo mi się wydaje... |
|
|
|
|
#2176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Kasioonya, Mayeczka - fajnie że wróciłyście
|
|||
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
kasioonya- witamy po urlopie
![]() Neave- faktycznie dość sporo wyszło... ale jak masz duze mieszkanie to m2 robią swoje No i farba tez nie tania niestety. A kolory wybrane?coś sie tu ostatnio mało dzieje, nasze mrożonki nic się nie pokazują U nas remontu c.d. Ściany pomalowane (do małych poprawek, bo tynk odleciał w jednym miejscu Ze spraw ślubnych- wczoraj rozdaliśmy zaproszenia moim sąsiadom, zostało nam tylko jeszcze całe 1 zaproszenie (dla kuzynki tz która ciągle podróżuje po świecie z mężem i nie idzie ich zastać w domu
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-07-31 o 07:57 |
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Zamówiłam wczoraj kuchnię to się chwalę
))) zawsze marzyłam o kuchni w kolorze łamanej bieli i będzie w naszym wspólnym M ))
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ jaki wszechstronny- szafę postawił- gratujulę .Super, że tylko jedno zaproszonko- koniec już . Jak nie możecie ich zastać to może do skrzynki im wrzućcie a powiadomcie ich telefonicznie, że mają niespodziankę w skrzynce ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
oooo super jaka kuchnia, pokazuj jakieś wizualizacje
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
Zdjęcia z podróży pokażę jak ogarnę
Niestety, na nie wielu jesteśmy my, bo: 1. TŻ nie lubi jak mu robię zdjęcia 2. TŻ nie kwapi się do robienia zdjęć mi ;p Tak więc zdjęcia głównie widoków będą ![]() Ciekawe czy będziesz zadowolona.. mi się strasznie podoba biała kuchnia, ale ponoć niepraktyczna. Zazdroszczę wspólnego, własnego M!
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ale niusów u Was po weekendzie! Wszystkich gratuluje ! Rozdanych zaproszeń, kuchni, udanego urlopu..
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny klubowe: pod linkiem do moich zdjęć znajdziecie teraz fragment 1wszego tańca
|
#2184 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam niestety wizualizacji, bo omawialiśmy to w siedzibie producenta i prawdę mówiąc nawet nie przyszło mi do głowy żeby prosić o kopię
) A dwa,nie bardzo ją chciałam - gdybym ją przyniosła do domu mój przyszły mąż pewnie by zaraz wprowadzał jakieś zmiany - i tak nie jest szczęśliwy z jasnej kuchni )za to mam fotkę - słabą bo słabą ale to kuchnia na której jest wzorowana moja, stylizowana ale nie za mocno, tak jak chciałam
|
|
|
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jestem na tym forum pierwszy raz;-) i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() Slub mam jak widać 27 października. Mamy mniej formalności ponieważ w maju 2011 wzieliśmy cywilny. Sukienke juz mam zamówioną szyje sie. Nad dodatkami myślę... mam nadzieje ze mnie jakoś zainspirujecie
|
|
|
|
#2186 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trochę wczoraj o tym gadaliśmy z TŻtem i powiedział mi że przy takim syfie to w sobotę zdążą z chłopakami tylko doprowadzić mieszkanie do porządku, a malowanie musimy zrobić po wakacjach, czy w weekend za 2 tygodnie! ;( Cytat:
dotarłam do zdjęcia - śliczna!!! bardzo mi się podoba a dodatki wszelkie będziecie mieli drewniane?mi się marzy czerwona kuchnia ![]() Cytat:
nie jest przypadkiem fotografem z zawodu? ja zawsze potem słyszę, że znowu narobiłam pocztówek co niemiara dlatego zawsze jeździmy z 2 aparatami jedyna znana mi osoba którą fotografuję nagminnie to nasze maleństwo ![]() Cytat:
Mów co masz, czego nie masz i najlepiej z duuuużą ilością zdjęć ![]() kurcze, koniec października to już trochę chłodem chyba powieje
|
||||
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna.. Lubie takie jasne wnętrza
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | |||
|
Rozeznanie
|
rzeczywiście pogoda była idealna
a fajnych wesel nigdy dość Cytat:
naprawdę gorąco polecam! płaciliśmy 60 zł od osoby za noc - duże łóżko (tylko nieco skrzypiące ), pokój bardzo czysty, komfortowy, z lodówką, TV i czajnikiem, spora łazienka, duuuży balkon, kuchnia do dyspozycji, bliziutko do głównej promenady - super! mają swoją stronkę, więc tam możesz wszystko obejrzeć gratuluję dobijania do mety w zapraszaniu a remontów i urządzania własnego M bardzo zazdroszczę... Cytat:
Cytat:
spadam do pracy dziewczynki ciężko tak wracać po urlopie, ale dam radę miłego dnia
|
|
#2189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się tylko mężowie liczą... albo małe fasolki majstrują ![]() My też mieliśmy taka jedna parę i skończyło sie na tym ze im poczta wysłałam. Cytat:
Cytat:
Ad2 mój wręcz przeciwnie ale za to ja uciekam przed aparatem a później marudzę ze żadnych nie ma ![]() I we włosach i w bukiecie. Mam nadzieję ze chociaż na sesję z fotografem uda nam się umówić przed podrożą i właśnie ze bukiet wytrzyma te kilka dni Cytat:
Cytat:
Jaką suknie szyjesz?---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Kochane,
czyli tak: suknie już mam, na tym zdjeciu przymierzałam za dużą wiec nie robi ona idealnego wrażenia; fryzura-chciałabym jakieś delikatne upiecie; biżuteria- tak jak na zdjęciu ![]() no i bolerko- na innym forum je wystawiłam i dziewczyna sie nie podobało ale po naradzie z Malgos_12 stwierdziłam ze dokupie jakas ładna broszke i powinno być ok. jak juz bede miała sukienke w domu to bedzie mi łatwiej bo bede mogła to wszystko poprzymierzać razem. buty-największy mam problem z nimi bo nic ciekawego nie znalazłam. Wszystko przypomina mi buciki dziewczynek do komunii. PS. Dodam jeszcze ze termin mam pod koniec pażdziernika i pewnie bedzie chłodno. Chciałabym tiulowa chuste zamiast tego bolerka ale nic nie poradze bede musiała sie przemęczyć. Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-07-31 o 11:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

bukiet będzie ze storczyków, tylko teraz myślę czy białe storczyki z fuksjowym środkiem czy całe fuksjowe.. No i storczyk we włosach.
za zapowiedzi
?
16.06.2012 

powiedzcie mi, czy któraś z was sama kupowała kwiaty do koscioła, czy wszystkie miałyscie dekoratorki? Bo my mamy zamiar kupic kwiaty a w kosciele są panie które układaja bukiety juz na miejscu. I stąd znów problem, ile kwiatów i jakich ???