Wrześniówki cz. II - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 15:42   #2491
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401
Dot.: Wrześniówki cz. II

pomyśleliśmy z tż że ładnie będzie wyglądało połączenie jego bieli+ granatu z moją czerwienią butki mam granatowe, kopertówka też będzie granatowa i myślę o jakiejś delikatnej biżuterii granatowej

Edytowane przez Karolcia2401
Czas edycji: 2012-07-29 o 22:06
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:09   #2492
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Kurczę to mnie dziewczyny podłamaliście , że butki nie będą naprawdę pasować do sukienki
Będę musiała coś innego w takim razie szukać
Stary 2012-07-26, 17:03   #2493
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Myślę, że jak przyjdzie ci sukienka to przymierz, zrób foto i pokaż w całości, wtedy dokładnie ocenimy a tak czy inaczej butów szukać możesz, na pewno jakieś się znajdą a przecież kobieta nigdy butów nie ma za dużo
Stary 2012-07-26, 19:56   #2494
Garadiela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
u mnie na sali (wczoraj byłam) podała nam taki przelicznik (na osobę na 2 dni):
soki: 1 litr
napoje gazowane (coca-cola, sprite, mirinda, woda gazowana w dowolnych proporcjach): 3,5 litra
woda niegazowana: 1 litr
Garadiela, wiecie już gdzie będziecie kupować napoje? Znacie jakąś hurtownię w Częstochowie?
Dla nas napoi by bylo za duzo w takim przeliczniku,slub mamy na 17 dopiero wiec na sali bedziemy kolo 18 pewnie No i jeden dzien.A jaka sala?
Wlasnie nie wiemy jeszcze gdzie bedziemy kupowac,mysle czy nie powierzyc tego gosciowi od sali bo jest taka mozliwosc a finansowo sie rozliczymy wtedy.

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 20:18   #2495
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula2909 Pokaż wiadomość
hej! Wczoraj byliśmy zamówić kwiaty i w sumie wyszło mi 1137 zł.
W tym jest:
- ubranie kościoła 217zł od pary (3 pary)
- mój bukiet 180zł (butonierka dla TŻ gratis)
- butonierka dla świadka 15zł
-bransoletka dla świadkowej 35 zł
- kokardy na samochód 60zł (2 sztuki)
-kwiat we włosy 10 zł (2 storczyki)
- przybranie sali 620 zł
Kwiaty w załączeniu.
Uwagi do kwiatów w mojej wiązance nie będzie perełek i od spodu wiązanki będzie zwisał kryształek.
A co do kwiatów na nasz stół to gdyby nie było peoni to będą goździki te większe.
Bardzo ładne kwiaty

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Fajna fryzurka/fryzurki średnio widać na tym drugim zdjęciu ale moim zdaniem druga wersja jest super ( chyba są dwie wersje mam rację )
W pierwszej ten dół mi jakoś tak ni jak wygląda

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

W ogóle w tym tygodniu dostałam już 3 przesyłki z allegro i czekam jeszcze za 6 ile kasy już wydałam na różne pierdoły to mała głowa
A co takiego zamawiasz? Ja właśnie nic na allegro jeszcze nie zamówiłam na wesele i tak myśle co powinnam?

Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
Dziewczyny U mnie/U Nas W ZASADZIE bylo TO SAMO Na palcach moge wyliczac osoby co sie naprawde ucieszyly...
1)Znajomi-Część z nich wiedziala,ale generalnie reakcje takie spoko.Bez zarzutu.
2)Rodzina-duzo by opowiadac
-Kilka osob sie ucieszylo,podziekowalo,po wiedzialo ze super,ze mozemy na nich liczyc....
-Kilka osob zachowalo sie beznadziejnie,ani me ani be,ani slowa czy beda czy nie....Zero reakcji(jak to kolezanka dobrze ujela-jak bysmy wreczali gazetke z LIDLA... )
-3)Osoby zaproszone na slub-0 tu sie najwiecej zdziwilam bo to byly naprawde cudowne reakcje...Lacznie z gratulacjami,lezkami i wogole no tak jak to powinno byc.... I to osoby zaproszone na SLUB...
Ja zawsze mowie ze z rodzina to tylko na zdjeciu i to sie sprawdza niestety

Co do nowosci-zamowilam BUTY
Piekne bordowe,mega wygodne Sa robione na zamowienie u kobitki ktora robi buty pod wymiar itd MEGA wygodne,z pieknej skory i za 100 zl Jestem mega szczesliwa
Dzisiaj kolezanka po szkole fryzjerskiej mnie tez probnie uczesala
Tak ogolnie chcialysmy srawdzic czy da rade i jak to wyjdzie.
Dlatego wlosy nie lakierowane jakos mega i wiadomo ze na slub to bedzie mocniej upiete i staranniej

Przodu nie zrobilam,ajm sory
Fajna fryzurka Szkoda że nie ma przodu albo boku

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Wg mnie też buciki nie pasują do sukienki, ja bym postawiła na czarne klasyczne, z dodatków też bym zrezygnowała... ewentualnie czarne drobne kolczyki...

wczoraj przyszły do mnie zaproszenia

Mam doła... chciałam zamówić pokrowce na moje niebieskie krzesła... ale po pomiarze krzeseł okazało się że nikt nie ma pokrowców o takich wymiarach ;( są tylko takie elastyczne, ale one kosztują 10 zł/ szt, a planowałam na pokrowce 500/600 zł, 1000 zł to zdecydowanie za dużo
Noi kurcze będziemy musieli zostawić salę bez pokrowców ;(

Ostatnio byliśmy przed innym weselem zeby zobaczyc wystrój sali, TZ ukradkiem zrobił zdjęcie (załacznik)
Ja bede miała okrągłe bukiety czerwono żółte, zawieszki na wódke czerwono złote, aniołki na podziękowania ze złotą kokardką.

Te krzesła strasznie mnie martwią, ale nie zrobie nic zastanawiam się czy nie postawic na prawdziwe bukiety na stoły, bo w standardzie sali są bukiety takie jak na zdjęciu z wystrojem, albo na tym drugim zdjęciu (załącznik 2). Wstepnie zdecydowalismy na te drugie wiązanki.

TŻ mówi zeby sie nie przejmować tymi krzesłami, że jak siądą goście to nie bedzie widac koloru krzeseł ech ten to nigdy nie widzi zadnego problemu;P

Co do samochodu... u mnie też było "z kims tam pojedziemy, spoko spoko" :P
ale sama sie za to wzielam, noi moj przyszly szwagier zaklepał mi forda mondeo czarnego, tego nowszego u swojego kolegi damy mu z 50 zł
zamawiałyscie juz dekoracje samochodu ? Jakies rozyczki Widzialyscie jakies fajne w przystepnej cenie, czerwone ?
Według mnie te krzesła nie są złe. Ja mam na sali koloru beżowego takiego pod wystrój sali. Osobiście nie lubię tych pokrowców

Cytat:
daję wam następną sukienkę, pomyśleliśmy z tż że ładnie będzie wyglądało połączenie jego bieli+ granatu z moją czerwienią butki mam granatowe, kopertówka też będzie granatowa i myślę o jakiejś delikatnej biżuterii granatowej

nie patrzcie na te plamki, to na lustrze
Karolcia gdzie Ty w Częstochowie znajdujesz takie suknie? Fakt że ja chce krótką ale nie widziałam takich. Może znasz jakies fajne sklepy? Bo ja jestem załamana

A my byliśmy na ostatnim spotkaniu w poradni więc mamy już nauki za nami jeszcze spowiedź..

I pokłóciłam się z TŻ Stwierdził że za bardzo na niego naciskam z tymi sprawami wesela i ma dość i w ogóle... A że podnosił głos to wyszłam obrażona i teraz cisza Chyba to nasza pierwsza poważna kłótnia o wesele i powiem wam że mi się odechciało
Stary 2012-07-26, 22:37   #2496
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej witam się z wami z wrocławia. nie jestem na swoim komputerku i jakos mi dziwnie...
a teraz postaram sie nadrobic troche
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Przeprowadzać warsztat? Zaciekawiło mnie to, wyjaśnisz?

Czekoladki ładne. Pierwsze co pomyślałam- jak położy się je na stole/talerzyku a będzie ciepło to zaczną się rozpuszczać. A to już nie wygląda ładnie.Chyba że będą chociaż trochę "opakowane"

Wcześniej pisałam o reakcjach niektórych na zaproszenia. TŻ w samochodzie mi powiedział- "wiesz co ale ciocia J to przesadziła. Wzięła zaproszenie i nawet nie otworzyła. Zmieniła temat od razu. Albo M, widziałaś? Wzięła i sobie poszła. Co za krowy!Nic, czy przyjdą, czy mamy ich pocałować w d..."
Zobaczymy jak zareaguje moja rodzina.

za tablice dziewczyny. ja jeszcze nie wiem jakim samochodem będziemy jechać,a na tablice nawet nie patrzałam.
warsztaty plastyczne - czasami sobie dorabiam proadząc warsztaty plastyczne z dziecmi albo starszymi to zalezy od chetnych - ogolnie fajna zabawa dla wszystkich

czekoladki bedą na specjalnch podkladkach a na sali jest klima wiec mysle ze przetrwaja

Cytat:

byliśmy dziś na sali, Pani nas bardzo miło zaskoczyła, będziemy mieli w cenie wesela (za co wcześniej miała być dopłata) udźce pieczone wjeżdżające na salę, tort i soki więc dużo kosztów nam odpada
a teściowie mnie tak zirytowali że szok... z wszystkim mieli dzisiaj problem, łącznie z tym, że nie lubię i nie chcę na stole weselnym ozorków w galarecie... a menu wybrali takie, że prawie we wszystkim są pomidory - a ja ich nie jadam
jedyne co dobre to to że Tż mnie wspiera i mogłam mu się wyżalić a jeszcze 2 tygodnie temu byśmy się o to kłócili pewnie...

z dobrych rzeczy, umówiłam się na próbną fryzurę na poniedziałek przed przymiarką sukni - chcę zobaczyć jak będzie to ze sobą pasowało No i znalazłam jeszcze jedną propozycję na suknie poprawinową - w załączniku, czekam na opinie

sukienka sliczna ta niebieska mi sie bardziej podoba niz czerwona

Cytat:
Dziewczyny o to moje buty na poprawiny
Ale jeśli jeszcze znajdę jakieś cudowne czerwone to oczywiście kupię
te są raczej takie obecno-awaryjne Bo ja tak mam ,że jak nie szukam butów to dziwnym trafem jest masa idealnych jakich potrzebuję .
Ale jeśli żadne mi się nie trafią to zostaną te
fajowe te buciki - a wygodne?
ja tez sie zgadzam z dziewczynami ze czarne bedawygladac najlepiejale - alezaczekaj na sukienke bedzie ci latwiej kupowac

my dzis bylismy u krawca - pomierzyl TŻ
a dzien minal z tesciami - troche meczacy ale ogolnie nie zle
(przepraszam za bledy ale na tym kompie dziwnie sie pisze...)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:45   #2497
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Dla nas napoi by bylo za duzo w takim przeliczniku,slub mamy na 17 dopiero wiec na sali bedziemy kolo 18 pewnie No i jeden dzien.A jaka sala?
Wlasnie nie wiemy jeszcze gdzie bedziemy kupowac,mysle czy nie powierzyc tego gosciowi od sali bo jest taka mozliwosc a finansowo sie rozliczymy wtedy.
Dwór Zielone Wzgórza w Bukownie. U nas też jest możliwość powierzenia sprawy napojów, ale nie dość że będą to butelki 0,2l a my chcemy 1 l, to na dodatek kosztuje nas to dodatkowo 300 złotych za usługę.
My ślub mamy o 15.30, ale wyliczyliśmy że na sali będziemy dopiero ok.18.30 więc niewielka różnica, jedynie to że jeden dzień liczycie - myślę, że tak 3/4 tego co u mnie możecie policzyć lub trochę mniej, bo wiadomo w 1 dzień idzie więcej niż w poprawiny, zarówno alkoholu jak i napoju.
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
A co takiego zamawiasz? Ja właśnie nic na allegro jeszcze nie zamówiłam na wesele i tak myśle co powinnam?

Karolcia gdzie Ty w Częstochowie znajdujesz takie suknie? Fakt że ja chce krótką ale nie widziałam takich. Może znasz jakies fajne sklepy? Bo ja jestem załamana

A my byliśmy na ostatnim spotkaniu w poradni więc mamy już nauki za nami jeszcze spowiedź..

I pokłóciłam się z TŻ Stwierdził że za bardzo na niego naciskam z tymi sprawami wesela i ma dość i w ogóle... A że podnosił głos to wyszłam obrażona i teraz cisza Chyba to nasza pierwsza poważna kłótnia o wesele i powiem wam że mi się odechciało
ja też nic na allegro nie kupiłam, myślę obecnie tylko nad torebką kopertówką.
Co do sukni - tą pierwszą białą, kupiłam w peek&cloppenburg, niebieska była z KMX w sece, a ta czerwona kupiona uwaga! w Konopiskach
nas też czeka spowiedź, nie mogę się zupełnie za to zabrać...
A co do kłótni, bywa u nas było to notoryczne, był moment gdzie kłóciliśmy się codziennie po 2-3 razy, niby się godziliśmy, ale bardziej z powodu tego, że mamy przecież brać ślub niż dlatego że dochodziliśmy do jakiegoś porozumienia. I tak to wszystko się w nas składało. Aż raz nie wytrzymałam, wygarnęłam wszystko co mi leżało na sercu, prawie się rozstaliśmy, było mnóstwo łez i krzyku, a dwa dni później zdecydowałam się na "ostateczną" rozmowę przy winie i teraz jest idealnie. Trzeba rozmawiać i trochę trzymać na wodzy nerwy...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-27, 08:26   #2498
Garadiela
Zadomowienie

Dziewczyny z Czestochowy jak byscie chcialy przedluzenie rzes metoda 1:1 to mam dziewczyne ktora robi w niskich cenach Bede za tydzien testowac to zdam relacje Jesli zrobi ok to na slub ja tez poprosze zeby zrobila mi ladne oczka
My tez sie klocimy czasem,ale to raczej nie o slubne rzeczy tylko ogolnie
Najwieksze klotnie po 9 latach mamy juz za soba

Stary 2012-07-27, 08:46   #2499
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość

Wow tak szybko? Ja dopiero 6.08 mam pierwszą przymiarkę. Odbiór sukni na początku września, ale powiem szczerze że będę robiła wszystko żeby odebrać ją jak najpóźniej. Do mamy jej nie zawiozę bo cała rodzinie będzie pokazywała. Znając ją to nawet obdzwoni wszystkich żeby przyjechali na kawę suknię zobaczyć... Do mamy TŻ też nie, bo tam z kolei nie ma gdzie jej powiesić. U mnie w domu nie chcę bo będę ją co wieczór przymierzać i w końcu 2 dni przed ślubem dojdę do wniosku że chcę inną =))))))
Cytat:
dziękuję
wcześnie masz suknię, ja już powiedziałam krawcowej że odbieram jakieś 2-3 dni przed ślubem w poniedziałek tylko przymiarka i zobaczymy czy coś do poprawy będzie...
dziewczynki ja odbieram suknię juz w poniedziałek ponieważ pani z salonu jest w ciązy i ma termin porodu na 22 września więc już teraz muszę odebrać suknię ona od 1 sierpnia idzie na zwolnienie.. ale we wrześniu przychodzi babeczka która ją zastąpi i wrazie jak by coś było jeszcze we wrześniu do zrobienia przy mojej sukni to wtedy mi jeszcze poprawią
Cytat:
Dziewczyny o to moje buty na poprawiny
Ale jeśli jeszcze znajdę jakieś cudowne czerwone to oczywiście kupię
te są raczej takie obecno-awaryjne Bo ja tak mam ,że jak nie szukam butów to dziwnym trafem jest masa idealnych jakich potrzebuję .
Ale jeśli żadne mi się nie trafią to zostaną te
śliczne te twoje butki ale nie zbyt pasują do twojej poprawinowej sukni

wczoraj z Tż odbyliśmy nauki i już mamy wszystko podpisane i z głowy.. teraz już tylko spowiedz i potem 2 spowiedz i już.. a 28.08 do księdza musimy iść wszystkie papiery zanieść
musze zamówić sobie sukienkę na wieczór panieński zaraz wam pokażę jaką kolor czarny
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...46.1.&pr=35491
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 09:42   #2500
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny z Czestochowy jak byscie chcialy przedluzenie rzes metoda 1:1 to mam dziewczyne ktora robi w niskich cenach Bede za tydzien testowac to zdam relacje Jesli zrobi ok to na slub ja tez poprosze zeby zrobila mi ladne oczka
My tez sie klocimy czasem,ale to raczej nie o slubne rzeczy tylko ogolnie
Najwieksze klotnie po 9 latach mamy juz za soba
Ja sobie robiłam, byłam na dopełnieniu i w końcu zdjęłam. Niestety moją przypadłością są szybko rosnące rzęsy. Po 2 tygodniach połowa mi powypadała i nie wygląda to juz tak ładnie. Musiałabym chodzić co 2 tyg na dopełnienia. założe sobie dopiero przed samym ślubem. Rzęsy trzymają się niby ok 5 tyg ale po max 3 trzeba iśc na dopełnienie.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:39   #2501
Garadiela
Zadomowienie

ahaaaa No nic,wyprobuje w polowie miesiaca,a przed samym slubem doloze zeby bylo na swiezo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-28, 07:17   #2502
sloneczko740
Rozeznanie

dziewczyny mam super wiadomośc .. przyjeli mnie na studia na mgr wczoraj sie dowiedziałam
Stary 2012-07-28, 09:28   #2503
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

witam
bardzo dawno mnie nie było bo nie mam na nic czasu ostatnio
wreszcie mogłam zobaczyc moją suknię, nie widziałam jej od stycznia biżuterii nie będzie aż tak dużo, tylko fotka była z etapu testowania co pasuje
a kwiaty to chyba coś takiego, ewentualnie nie te kolory...

suknia w klubie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (11,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-07-28 o 22:23
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:43   #2504
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam super wiadomośc .. przyjeli mnie na studia na mgr wczoraj sie dowiedziałam
gratuluję
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
witam
wreszcie mogłam zobaczyc moją suknię, nie widziałam jej od stycznia biżuterii nie będzie aż tak dużo, tylko fotka była z etapu testowania co pasuje
bardzo ładna suknia
a poza tym, witaj bo chyba się nie znamy, ja też z 1 września
Stary 2012-07-28, 09:51   #2505
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
bardzo ładna suknia
a poza tym, witaj bo chyba się nie znamy, ja też z 1 września
witaj dziękuję, suknia jak widac jeszcze bez poprawek, troszkę trzeba zwęzic w biuście no i obciąc z długości
welonu nie widac ale też ma gdzieniegdzie rzucone takie malutkie kryształki, rękawiczek nie chciałam a zamiast nich tylko bransoletka
Stary 2012-07-28, 11:05   #2506
Alejka13
Zadomowienie

Hej Upadły_aniołku, masz już może jakieś zdjęcia swojej sukni? Wiesz, że takie mi się podobają i bardzo chciałabym zobaczyć jak wyjdzie Twoja
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:30   #2507
Garadiela
Zadomowienie

A ja jestem w kropce
Tesciowa kupila ciemno granatowa sukienke na slub i wesele...A moja mama ma zamiar tez taki kolor kupic
I co teraz
Beda dwie mamy w granatach?Moja w zywszym kolorze co prawda,bardziej w niebieski wpadajacy....I bolerko pewnie zakupi moja mama jasne wiec beda juz wogole wygladac
Oszaleeje

Stary 2012-07-28, 13:56   #2508
laska4
BAN stały

Cytat:
A ja jestem w kropce
Tesciowa kupila ciemno granatowa sukienke na slub i wesele...A moja mama ma zamiar tez taki kolor kupic
I co teraz
Beda dwie mamy w granatach?Moja w zywszym kolorze co prawda,bardziej w niebieski wpadajacy....I bolerko pewnie zakupi moja mama jasne wiec beda juz wogole wygladac
Oszaleeje
No co,będą fajnie wyglądać
laska4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 15:18   #2509
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Alejka moją sukienke masz w klubie wysłałam już Wam zaproszenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-29, 08:15   #2510
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
ahaaaa No nic,wyprobuje w polowie miesiaca,a przed samym slubem doloze zeby bylo na swiezo
Dowiedz się u swojej kobietki. Ja ci napisałam jak to było u mnie. Ja niestety mam zawsze większy odrost niż standardowo =)

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
klask i: a ja podjęłam stanowcze kroki w stronę obrony! Praca się kończy, może uda sie obronić przed ślubem.

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
witam

suknia w klubie

Cytat:
A ja jestem w kropce
I co teraz
Oszaleeje
moja teściowa kupiła czarną z białymi pasami. a moja mama nawet jeszcze nie myśli o zakupie ale wybór pewnie padnie na cos jasnego, bo zawsze takie kupuje =)
Mamy w granatach,ale ważne że ty w bieli! przecież to na ciebie będą wszyscy patrzeć
Stary 2012-07-29, 10:25   #2511
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Garadiela, myślę że będzie ładnie wyglądało jeśli będą w podobnych kolorach Lepsze to niż jakby któraś chciała wskoczyć w białą suknię

Kupiłam biżuterię na ślub, pokaże wam razem ze zdjęciami z przymiarki sukni i fryzury próbnej bo jutro mnie to czeka
Zamówiliśmy wódkę, mamy do odebrania jutro też. Ogólnie wszystko się posuwa w dobrym kierunku
A teraz tworzę listę gości razem z ich numerami telefonu żeby zacząć dzwonić do nich w czwartek, bo mamy potwierdzenie do 1 sierpnia, a tu jeden telefon był...
Stary 2012-07-29, 13:30   #2512
Garadiela
Zadomowienie

Za biala bym mordowala
Najlepsze...Bylismy na gieldzie dzisiaj z miskiem po buty bo sobie upatrzyl
Kupil,bardzo fajne i wygodne
No ,a przy okazji zobaczylismy ta sama kiecke co wczoraj chciala kupic tesciowa w konopiskach za 150 zl a na gieldzie-TO SAMO 80 zl...
Dobrze ze nie kupila...

A pozatym to tak nas dzisiaj wkurza tesciowa ze cos okropnego...Miesza sie do WSZYSTKIEG
Nawet do tego ze CZEMU GARBUSA WEZMIEMY
Przed chwila ja moj Slawek opierniczyl nawet bo ile mozna...
Czasem sobie mysle ze trzeba bylo brac cywilny i bylby swiety spokoj
Mam dosc dzisiaj....

Zeby bylo jeszcze na dodatek ciekawiej ,odeszla mi dzisiaj papuga
Moja ukochana Mam dosc

Edytowane przez Garadiela
Czas edycji: 2012-07-29 o 18:24
Stary 2012-07-30, 09:13   #2513
sloneczko740
Rozeznanie

witajcie dziewczynki po weekendzie ja dzisiaj ide na przymiarke sukni i dzisiaj już odbieram jeżeli wszystko będzie dobrze
Stary 2012-07-30, 10:28   #2514
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Słoneczko to super !
Ja się właśnie zaczynam pakować nie chcę mi się strasznie pakować i nie lubię takich wyjazdów
Ale wykupiłam sobie pakiet internetowy na tel więc będę zaglądać
Stary 2012-07-30, 12:47   #2515
sloneczko740
Rozeznanie

Iwonko a gdzie ty wyjeżdżasz???
Stary 2012-07-30, 15:41   #2516
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Na szkolenia prawdopodobnie na 2 miesiące do lubina Fajnie nie ?
Chociaż mam nadzieję , że na miejsce zjadę już wcześniej bo jak nie to będzie ciężko pogodzić pracę i przygotowania ślubne ... a wiadomo , że ostatni tydzień przed ślubem będzie szalony i masa rzeczy jeszcze do dopilnowania , załatwienia

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Przyszła nasza księga gości
Stary 2012-07-30, 17:59   #2517
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
A teraz tworzę listę gości razem z ich numerami telefonu żeby zacząć dzwonić do nich w czwartek, bo mamy potwierdzenie do 1 sierpnia, a tu jeden telefon był...
Ja taką od razu zrobiłam =) Przyjemnie było jak reakcją na zaproszenie było- to co by nie tracić na telefony od razu nas tam odhaczcie. Ale mało było zdecydowanych od razu. Moja kuzynka powiedziała że nie przyjdzie bo jej facet złamał noge, a druga- bo jej facet nie ma garnituru. Co wy na to? Śmiech, co?

Cytat:
Słoneczko to super !
Ja się właśnie zaczynam pakować nie chcę mi się strasznie pakować i nie lubię takich wyjazdów
Ale wykupiłam sobie pakiet internetowy na tel więc będę zaglądać
No myślimy, że będziesz często zaglądała!!!!

Cytat:
Na szkolenia prawdopodobnie na 2 miesiące do lubina Fajnie nie ?
Chociaż mam nadzieję , że na miejsce zjadę już wcześniej bo jak nie to będzie ciężko pogodzić pracę i przygotowania ślubne ... a wiadomo , że ostatni tydzień przed ślubem będzie szalony i masa rzeczy jeszcze do dopilnowania , załatwienia

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Przyszła nasza księga gości
za księgę. Trochę ci współczuje, nowa praca, ślub. Wszystko na raz się składa. Ale wiem co przeżywasz =) U mnie obecna praca, druga praca od września, firma TŻ na głowie, ślub, obrona i budowa domu. Także nie nudzę się =) Ale damy radę Iwonko!!!

Ja w następny poniedziałek mierzę suknię i mam próbną fryzurę. W tym tygodniu jadę na zakupy bo butów dalej nie mam
Stary 2012-07-30, 18:17   #2518
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Jasne , że damy radę nie ma innej opcji
A do tego dodam , że mój TŻ też jest na szkoleniach Tylko u niego jest nadzieja ,że na miejsce zjedzie już we wrześniu więc chociaż też plus .
Już mu mówiłam , że w razie czego będę go nawigować przez telefon co ma załatwić
Stary 2012-07-30, 20:33   #2519
paula2909
Raczkowanie

Hejka
Dziewczyny dzisiaj byłam na kolejnej przymiarce i jestem mega szczęśliwa bo moja suknia jest taka jaką chciałam, z ramiączek zrezygnowałam i jeszcze jest do zwężenia w pasie i w końcu ujrzałam swoją talię i suknia nabrała smaku. Za tydzień jak będzie wszystko okej to będzie do odbioru- no chyba że znów schudnę bo jak na razie co tydzień związują mnie do oporu hehe a jak wiadomo musi coś zostać zapasu na ściśnięcie gdybym jeszcze schudła a niby nie czuje że chudnę a nawet jem więcej.
Z przygotowań weselnych na razie stoimy w miejscu. Może w tym tygodniu jak nam się uda pojedziemy do zespołu ustalić szczegóły.
A poza tym smutam się bo dzisiaj próbuję przestawić moją kochaną Dinusię na spanie na dworze zobaczymy czy wytrwam całą noc. Moja Dinusia ma już rok i dwa miesiące - foto w załączeniu

paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:34   #2520
paula2909
Raczkowanie

Foto bo się nie załączyło.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dina.jpg (113,6 KB, 25 załadowań)

paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości