|  2012-08-03, 19:10 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | Sierpień: kolorówka i pielęgnacja z wyżej półki, kosmetyki naturalne ***

nieaktualne Wymienię kilka kosmetyków – świeże, zadbane, nowe lub o małym stopniu zużycia. Póki co nie umieszczam zdjęć, nie mogę się zebrać i szkoda mi czasu. Zrobiłam za to dokładne opisy wszystkich kosmetyków. Postaram się odpisywać co najmniej raz na 5 dni, po tym czasie proszę się ewentualnie przypomnieć. Piszemy wzajemnie w swoich wątkach. Proszę o rozsądne propozycje wymian, tzn. na rzeczy o podobnej wartości. *TU PEŁNA WISHLISTA* Na obecną chwilę najpilniej szukam: 1. Cieni w kremie: Chanel Illusoire i Armani Eyes To Kill #3 Purpura 2. Perfum (również odlewek): Tom Ford Black Orchid, Givenchy AOD wersja zimowa 2011, Naomi Campbell Sunset, Lolita Lempicka L'eau de Blanc, męskich perfum 3. Podkładów w najjaśniejszym odcieniu (również odlewki), chętnie YSL Touche Eclat i Bobbi Brown Luminous 4. Rozświetlacza o chłodnym, jasnoróżowym, perłowym połysku 5. Acnedermu 6. Ciuchów z baskinką oraz creepersów w rozmiarze 38 7. Podświetlanego stojącego lusterka 8. Grubej lokówki 
				__________________ Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2012-10-25 o 23:55 | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 19:11 | #2 | 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Dot.: Sierpień: kolorówka i pielęgnacja z wyżej półki, kosmetyki naturalne ***

dokładki w tym kolorze  KOLORÓWKA 

PIELĘGNACJA: 
 PERFUMY - FLAKONY: 
 *uwaga: najchętniej wymienię kilka odlewek za coś konkretnego 
 PUSTE FLAKONY: męskie: - Hugo Boss Dark Blue 75ml - Lalique Encre Noir 50 albo 100ml (nie pamiętam) damskie: - Helena Rubinstein Wanted 50ml - Dsquared2 She Wood Velvet Forest 30ml - Nina Ricci Nina 30ml - Yves Rocher Pur Desir de Lilas 60ml Poza tym mam prostownicę w wersji torebkowej  Taka mała, przenośna, ceramiczna. Gdyby kogoś interesowała, to proszę pisać. Jest nowa. * Mam również biustonosze i komplety dobrych firm (Panache, Cleo, Freya), założone zazwyczaj jeden raz. Stan idealny. Rozmiary 28FF, 28G, 28GG, 30F, 30FF. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę pytać. 
				__________________ Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2012-10-02 o 23:36 | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 19:26 | #4 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- ok w takim razie czekam na odpowiedz   | |
|     |   | 
|  2012-08-03, 19:31 | #6 | 
| Blessed be the fruit | 

SMASHBOX     błyszczyk w kolorze Candid MAC Lipglass w kolorze Young Thing ECOTOOLS zestaw pędzli BOURJOIS podkład Healthy Mix nr 51 coś u mnie? 
				__________________ I'll show you... ... the dark side. | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 19:36 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie za któreś z poniższych: KORRES Lip Butter Wild Rose KORRES Maskara Paletka INGOTA żel Effaclar Odpisz proszę u mnie... zajrzyj do obu wątków   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-08-03, 19:37 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

JANSSENN     Perfect Blend 2, Perfect Cover     Cream,  korektor mocno kryjący, mały ubytek (na kilka-kilkanaście użyć pędzelkiem), odcień odpowiedni do jasnej cery ECOTOOLS pędzel do brązera, nowy, w opakowaniu coś u mnie? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 19:53 | #9 | 
| Blessed be the fruit | 

Nic a nic? Kurczę, z twojej wish nic nie mam... Niczego więcej nie szukasz...?:/

|     |   | 
|  2012-08-03, 19:59 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

mi się podoba: CHANEL     Precision, Ultra Correction Line Repair SPF 15, nowe     miniatury 5ml x 6 = 30ml 

| 
|     |   | 
|  2012-08-03, 20:01 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Hmm.. z różów mineralnych to mam z EDM coś pomiędzy takim brudnym fioletem a brudnym różo-brązem...  albo z Lily Lolo Surfer Girl ale to bardziej fuksja - daje efekt porannego/świeżego rumieńca :P A spódnica jest nowa jak najbradziej na wydanie... | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-08-03, 20:14 | #12 | 
| Blessed be the fruit | 

Olej kokosowy nie przyda ci się może...?:P

|     |   | 
|  2012-08-03, 20:17 | #13 | 
| Wtajemniczenie | 

znajdziesz coś u mnie za pędzel do brązera, puder Korres, róż TheBalm, paletę inglot? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626447

Edytowane przez eska89 Czas edycji: 2012-08-03 o 20:19 | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 20:20 | #14 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Szczecin/Z.Góra/Kołobrzeg 
				Przekupka: 40 pkt  / 98% pozyt. | 

podoba mi sie puder korresa ale kurcze zastanawiam sie czy nie bedzie za jasny..

| 
|     |   | 
|  2012-08-03, 20:33 | #16 | 
| Zadomowienie | 

coś u mnie za KORRES Lip Butter, kolor Wild Rose, nowe, 6g, kod A172?

__________________ Moja wymiana kosmetyczna!!   Moje blogowanie Proszę odpisuj w moim wątku, ja odpiszę w Twoim!   | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 20:38 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: zawsze tam gdzie Ty... 
				Przekupka: 163 pkt  / 100% pozyt. | 

coś u mnie za: · ESSENCE, róż Cute as hell, testowany · ECOTOOLS pędzel do brązera, nowy, w opakowaniu? 
				__________________ "Czas robi swoje, a Ty człowieku?..." H.Murakami wymiana-ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1252356  wymiana- kosmetyki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post87214768 | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 20:46 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

znalazłąbyś coś u mnie za biodermę i żel LPR?

__________________ Nowy wątek  wszystko do manicure hybrydowego -  hybrydy SEMILAC i nie tylko, lampy UV, naklejki, topy bazy, tipsy, zestaw manicure japoński itp. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-08-03, 20:48 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za Bourjois healthy mix?

| 
|     |   | 
|  2012-08-03, 21:03 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

No szkoda... myślałam że bez przegródek   To co byś mogła wydać za spódniczkę i czy którymś z róży opisanych byłabyś zainteresowana?? | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 21:14 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

a co byś chciała ? perfum starczy jeszcze na dosyć kilka "ładnych" psików    
				__________________ Nowy wątek  wszystko do manicure hybrydowego -  hybrydy SEMILAC i nie tylko, lampy UV, naklejki, topy bazy, tipsy, zestaw manicure japoński itp. | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 21:40 | #25 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Wielkopolska 
				Przekupka: 175 pkt  / 100% pozyt. | 

podoba mi się tylko mgiełka Phenome różana

__________________ BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 22:06 | #26 | 
| Raczkowanie | 

Coś za BOURJOIS     podkład Healthy Mix nr 51?   
				__________________ __________________ Wymiana : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1156001 Szukam : Balenciaga B edp, Sublime Balkiss The Different Company, BALENCIAGA PARIS EDP | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 22:40 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

Podobają mi się pędzle ecotools (zestaw i ten do bronzera) oraz róż the balm, może coś dobierzesz?

__________________ | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-08-03, 23:25 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

Szkoda, bo chętnie przygarnęłabym puder    Przejrzałam Twoją wish listę, może zainteresował by Cię lakier Essie Good to go (nowy), ewentualnie jakieś książki o tematyce modowo-urodowej (mam np. Perfekcyjny makijaż Bobbie Brown). Daj znać, czy coś jeszcze, to mogłabym poszukać poza wątkiem   | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 23:50 | #29 | 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Lakier Essie chętnie. Spoza wish szukam jeszcze produktów z kwasami, bardzo jasnego kryjącego korektora, dobrego tuszu do rzęs, lakieru Opi Piruette my cośtam (brokatowy), perfum Loewe, naturalnej odżywki do włosów, hmm... w sumie nie wiem, co tam jeszcze. Tworzę sobie zachcianki na bieżąco   Także daj znać, co byś ewentualnie miała. Puder i kredkę mogę oddać. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 23:57 | #30 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej   znajdziesz coś u mnie? podoba mi się u ciebie dużo rzeczy ale nie chce się rozpisywac jeśli Ty nic u mnie nie widzisz   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.