![]() |
#1171 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
eeee...to ja chyba nie wiem czego ty oczekujesz po nim? moze sobie to sprecyzuj i mu przedstaw. ja wiem ze np ty masz wysoki standart czystosci,ale to nie przeszkadza w tym zeby TZ sprzatał do standartu normalnego a ty po nim doszlifujesz po swojemu ![]() co d owyjsc i seksu to nie wiem..ty nie chcesz ,on nie chce? czy oboje nie chcecie- w sumie mowilas kiedys ze niebardzo cie ciagnie do jednego i drugiego, to w sumie na co narzekasz? powinnas byc zadowolona ![]() Cytat:
co do prezentow to ja tez mam problem-dawanie kasy u mnie to bezzsesu-kase mamy wspolną, wiec jak cos chce to se kupuje i mowie-kupilam se juz prezent, i to drogi wiec nie waz sie wydawac wiecej kasy na jakas niepotrzebną pierdołe bo udusze ![]() co do innych okazji to sie utarło ze jeden kwiatek i moncheri ![]() ![]() ![]() biedny ten moj TZ ze mną ![]()
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
co do prezentów - mój chuop nie dostał ode mnie ostatnio, ale żeby był romantyzm to zlewamy urodziny - bo nie obchodzimy tego - i jak coś w ciągu roku wyhaczamy ze jedno o tym gada i amrzy to czasem jak filip z konopii dadaaaaaam paczucha
![]() tak dostałam fajne podkoszulki które zakupywał via internet i z rozmiarami odstawiał szopkie mierząc moje ciuchy w szafie. bo metki wskazywały dziwne litery ![]() te starania - no suodkie to było. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() a i z bielizną napisałamm ale skasowałam ![]() ![]() no ino munszeri nie dostaję a wino ![]() ![]() ![]() no nie mają nasze chuopy moze letko ale jakoś nie płaczo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj nie placze, ale ostatnio az musialam sie zasmiac, jak w rocznice slubu zaplanował wyjscie a ja wypalam- a prezenty kiedy? a on-wieczorem,tak na wszelki wypadek, zebysmy nie mieli zepsutego załego dnia ![]() -kochanie...tylko sie nie denerwuj prosze...jak ci sie nie spodoba to po prostu to schowamy i zapomnimy o tym fakcie ![]()
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red, współczuję.... Jestem takiego samego zdania, jak Polly. Zakochałam się w olejku z Yasmeen ![]() Jak dobrze zasypia się w nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
grozi wypollizowaniem
|
mam do wydania:
odlewki 5 ml: -eo 01 - BC nowe - farbe londa color jasny brąz - wode menskom Avon Black Suede Touch 2 ostatnie pozycje za free, reszta za cokolwiek przydatnego
#1176 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Red ma pewnie TŻ do wydania za coś przydatnego
![]() Strasznie mnie dziś oczy pieką i łzawią, za dużo siedzę przed lapkiem w tym urlopie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na dodatek boli mnie dziąsło z jednej strony, bo mi jakaś gula na podniebieniu wyskoczyła ![]() ![]()
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ten olejek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A, Rejcz teraz jak już Cię zobaczyłam to stwierdzam że Twoje posty które piszesz bardzo do Cię pasują ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-08-11 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- No ale skoro jest za leniwy na myślenie to czemu prosty przekaz, że chcę to i to nie działa ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-08-11 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Pogadalim wlasnie: ja: czemu nie mowiles, ze nie chcesz butow? on: bo bys mi trula, ze nie mam ja: bo nie mialbys, i tak musialbys kupic on: no, i bys mi trula jakie mam kupic wiec juz wolalem zebys sama kupila i dala mi spokoj ![]() ja: no dobra, a czemu nie chcesz mi kupic czegos, czego ja potrzebuje? on: a ty sie mnie pytalas czy potrzebuje butow? ja: przeciez potrzebowales! on: bardziej potrzebowalem karty graficznej ja: trzeba bylo mowic! on: ale bys mi trula, ze nie mam butow (powrot do punktu wyjscia) Jak widac problem tkwi w tym, ze on chce miec swiety spokoj a ja mam swoja wizje czego on potrzebuje i zadne z nas nie wnika w szczegoly. Stanelo na tym, ze spisal sobie a muzom czego ja potrzebuje. W spisie znalazla sie takze doniczka ![]() Cytat:
![]() 2. ja nie chce ale jednoczesnie chcialabym zeby mi sie chcialo. Bo to dziala tak, ze np. jest grill u znajomych. Wiec ja sie szykuje, w miedzyczasie sprzatam, ogarniam dida a TZ gra i strzela fochy, ze musi pilnowac dida bo ja np. myje wlosy albo ze jego gonie do wanny. Wiec wychodzi sytuacja, ze z jednej strony wcale nie chce mi sie wyjsc (jak to mi) a z drugiej, ze to ja go zmuszam a on wolaby siedziec w domu i grac. Ale jak sie go zapytasz to powie, ze mu obojetne czy idzie na grilla czy nie. Totez po tych wszystkich przepychankach oboje mamy dosyc grilla. Z sekszeniem podobnie. Z jednej strony bym kciala ale jak mam najpierw go przymuszac do mycia, potem czekac az did zasnie to mi sie na sama mysl o logistyce odechciewa. Wracajac do pkt 1 chyba chcialabym zeby odgadywal moje potrzeby ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Moj utrafil raz w dziesiatke i kupil mi Coze ![]() Wlasciwie narzekam przesadnie bo te jego niespodzianki nie sa tak calkiem z d... wziete tylko on nadal ma glowie obraz mnie w gotyckich koronkach i z winem w reku i kupuje cos w ten desen (patrz manierka z napisem KAT). Romantyk, powiadam. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Oj chce, chce, tylko obawiam sie, ze moglby wymyslac rzeczy typu gotycka kolia, koronkowa czarna parasolka, bagnet do AK... ![]() ![]() ![]() Z tym sprzataniem dokladnie to samo. Moj juz nawet nie probuje bo nie ma roznicy przed i po. Teoretycznie powinno sie chwalic "dziecko" za podjety wysilek i nie poprawiac po nim ale na boga, czy wobec 30-letniego chlopa tez trzeba stosowac takie zagrywki zeby dzialalo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no to powiedz mu o tym ![]() ze potrzebujesz mobilizacji po prostu, ze chcesz zeby ci sie chcialo, ale ci trudno i fajnie by było jakby ci w tym pomógł. wbrew pozorom mam podobne doswiadczenia z moim, moze nie na taką skale, ale z tym niechceniem to mialam identyko jak mała była mała ![]() i pogadalim o tym, ze moze by mi sie chcialao i wyjsc i tentego ale ta logistyka i nerwy mi to utrudniaja...no i dało sie rozwiazac-dokłądnie tak jak powiadzialas- ustalilismy ze on ogarnia dida a ja sie pindrze i wtedy ja nie musze sie do wyjscia gotowac od rana w stresie a on przed telewizorem ![]() ale jesli chodzi o zgadywanie potrzeb to ostatnio tez sie wzniosł na wyzyny....dzwonie z galeri: -przyjedizesz po mnie za 40 min ? - ok - to zadzwon jak bedziesz chodze kupuje, on nie dzwoni....w koncu ja dzwonie: -jestes? -no jestem czekam w umowionym miejscu -to czemu nie dzwonisz ze czekasz? - zebys sie nie stresowała na zakupach, ze ja juz tu czekam ![]()
![]() |
#1191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 1. Wiesz ilu jest takich facetów na świecie? pewnie z kilkanascie, nie więcej ![]() 2. Niestety wielu tak ma, że zatrzymują się na pewnej epoce i tam już zostają ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
41
![]() U Was też jest tak zimno? ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- 3 ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurde mam nietypowe pytanie - czy przy wyborze żelazka ( tak, nadal nie posiadam zyjemy tacy niewyprasowani ![]() zapamiętałam od Tezy że Rowenta ma dobre stpy ale szczerze mówiąc te technologie mówią mi tyle co hielogrify - nie rozumiem kompletnie o co kaman ![]() matka mnie ciśnie coby kupić wypaśne drogie Tefalowskie bo się stopa sama czyści ![]() wszystkie inne sprzęty mam mega tanie - typu mikser za 40 zeta itp bo po prostu miksuje blender biedronkowy - blenduje, suszarka biedronkowa - wyyyyyyyyyypąsna jest i suszy za 30zeta ![]() ![]() ale żelazko to rydzyko albowiem może w niewprawnych mych rękach zniszczyc mi ciuchy na foreva ![]() do tej pory śmigałąm drogim od matki i nigdy nie musiałam sztuki prasowania opanowywać bo śmigało aż miło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Redziu mogie piwniczkę odstąpić ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ze 18 stopniów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Do kochania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- No, to tyle ode mnie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() błagam - nie rozwijaj myśli ![]() ![]() ![]() Redziks - w sumie Polly już napisała - to sosię będę powtarzać - sytuacja didowo logistyczna i z nią związane okolicznosci wiele wyjasniają ale własnie postawienie problemu, odpowiednia postawa ( NIEwyręczanie i znikanie bałaganu a potem pretensje że jestem urobiona po kokardke i mi sie nie chce) są tu kluczem mam za mały staż na takie porady ale postawę mam inną - przenigdy nie wyręczam chuopa w domowych obowiązkach ( mimo iż jestem hauswife) robię nawet sprytnie tak, oczywiście celem szkolenia i wyrabiania nawyków, ze 2/3 on zapinkala a ja tylko 1/3 - teraz od kiedy okazałosie, że Gryx jednak nam nie myje garów - biedak ma jeszcze wiecej roboty - także Gryksie to przez Ciebie mój chuop taki urobion ![]() fakt - odchodzi nam did - to przyznaję że odchodzi sporo ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja 40, jak masz za małe i nienoszone to dawaj, chce mi się nowych butów ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Red że chiałaby nie musieć nic mówić żeby on sam z siebie, jak we filmach ![]() tacy co sami z siebie to z reguły wg moich obserwacji i doświadczęń - mający wcześniej więcej długotrwałych w miarę związków, i/lub specyficznie kierowani przez matki - moja ciocia tak wychowała synów żeby jakimś kobietom żyło sie z nimi lepiej - i faktycznie jest to niezły kapitał ale znam też znawców kobiet ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() dzięks |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.