|
|
#1081 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
dzisiaj byłem w dziekanacie i o wszystko się dopytałem
w tytule przelewu trzeba napisać "Opłata za legitymację studencką" i podać swoje dane
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Przyczajenie
|
Tak siedzę i myślę sobie, może byłby ktoś chętny na spotkanie we wrześniu takie hmmm integracyjne w Kielcach, żeby poznać osoby z uczelni z pierwszego roku nie koniecznie ze swoich wydziałów ?
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
spoko pomysł, lecz ja nie mogę
We are such stuff as dreams are.[/FONT] Edytowane przez Elszbietta Czas edycji: 2012-08-21 o 23:08 |
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanko: mam może ktoś listy zakwalfikowanych na studia 1st. wszystkich wydziałów ? bo ze strony chyba usunęli a mi są bardzo potrzebne.
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy to prawda że zajęcia zaczyna się wcześniej niż 1 października? Bo coś słyszałem że 24 września (tak było w zeszłym roku?) już są jakieś zajęcia albo szkolenie bhp (nie wiem dokładnie) Idzie ktoś do akademika tak w ogóle? ;D |
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
(to ja wcześniej z konta MnemeE pisałam ^^)Ja idę do akademika o ile się dostanę ... mam nadzieje (chyba 4 wrz ma być wiadomo)a o tych zajęciach to każdy pisze inaczej -.- , jak by ktoś wiedział o której jest rozpoczęcie to byłabym wdzięczna za informacje, bo na weekendzie przed 1 paź mam weselicho i nie wiem czy jechać czy nie bo ew. na 10 w pon przyjadę i gdzieś przeczytałam w internecie że o 11 jest ale później że o 8 @.@ ... zakręcony świat... A co do spotkania integracyjnego to myślę że świetny pomysł ale niestety też nie mogłabym dojechać bo dość daleko mam :< |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1088 |
|
Przyczajenie
|
A gdzie wyczytałaś, że o 8 ? :P
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Przyczajenie
|
leżę
z pierwszoroczniaków z tego co widziałem akademika nikt nie dostał, o rozpoczęciu jeszcze tak naprawdę nic nie wiadomo pewnie tydzień przed się dowiemy a co do spotkania to najlepiej jeśli ktoś zna promotorów to można by w klubie zorganizować imprezę tylko dla I roku, bo wiem, że byłaby taka możliwość
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Przyczajenie
|
oh ciężka sprawa, bo jak mies temu szukałam na jakichś stronach i na prawdę ciężko mi jest teraz powiedzieć... w googlach wpisywałam politechnika świętokrzyska i coś wyskakiwało to włączałam i tak przeglądałam więc...
![]() a co do domów studenta to przecież pisało że chodzi o przyznanie tym starszym rocznikom, tak mi się wydaje że pierwszoroczniakom będzie zrobiona osobna lista, przynajmniej mam taką nadzieję
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
te listy co są na stronie dotyczą tylko starszych roczników, a my powinniśmy wiedzieć 4.09.2012 ;p |
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Przyczajenie
|
z Uniejowa, łódzkie
![]() A co do rozpoczęcia, osobicie uważam, że bedziemy wiedzieć ze str.PŚk, w swoim czasie
|
|
#1093 |
|
Przyczajenie
|
Witam Państwa mam pewne pytanie czy ktoś przypadkiem nie planuje wynająć mieszkania i nie szuka 2 współlokatorów albo ewentualnie wie o jakimś 2osobowym mieszkaniu do wynajęcia w Kielcach.
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
na inf o rozpoczęciu i planie zajęć musicie spokojnie czekać do ostatnich dni września, wczesniej nie ma co liczyć. korzystajcie z wakacji póki się da
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Przyczajenie
|
Tak więc organizacja perfekcyjna na PŚk
|
|
#1098 |
|
Przyczajenie
|
nie martw się o rozpoczęcie roku akademickiego i tak wylądujesz w ogródku piwnym
Edytowane przez Hubertoo Czas edycji: 2012-09-01 o 02:57 |
|
|
|
|
#1099 |
|
Przyczajenie
|
pożyjemy zobaczymy
![]() Dostałam akademik. Pokoje 3 osobowe, przynajmniej tak mi pani kierownik powiedziała, kosztują 280 zł.
|
|
#1100 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Hej, jeśli by kogoś interesowało to z chęcią wymienię podręcznik akademicki:
Ewa Grzegorzewska-Ramocka ,,Koncepcja społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstwa w marketingu strategicznym'' wydanie właśnie naszej politechniki świętokrzyskiej ![]() Może nie zawsze będzie dostępna w bibliotece i może ktoś by chciał na własność ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=633628 |
|
|
|
|
#1101 |
|
Konto usunięte
|
Jestem z IŚ i też dostałem akademik, ciekawe kiedy będzie można odbierać klucze do pokojów? Elszbietta a który akademik Ci przydzielili ?
Edytowane przez 7a4dc8cd6c0343b0d8374428fa6f8af4901c4309_62bf7d6ecc783 Czas edycji: 2012-09-03 o 15:49 |
|
|
|
|
#1102 |
|
Przyczajenie
|
Filon .. ale mi to nic nie mówi, nie wiem jak wyglądają akademiki w środku i czy się jakoś różnią.
We are such stuff as dreams are.[/FONT] Edytowane przez Elszbietta Czas edycji: 2012-09-03 o 16:04 |
|
|
|
|
#1103 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez mam ten sam
i też mi to nic nie mówi
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Przyczajenie
|
Bo dla I-rocznych przydzielali akademiki wydziałami
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
W większości tak, ale są osoby które są z WBiIŚ i nie dostały Filona... Ale dobrze, że zrobili w ten sposób, bo to ozn dużo osób w akademiku z tego samego kierunku
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
A może wiesz kiedy trzeba się wprowadzić?
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Już wszystko wiem zadzwoniłam do akademika ![]() *internet jest bezpłatny na kabel, ale jakieś kable dostaniemy *pokoje jeszcze nie są przydzielone, ale pani powiedziała mi, że będą starać się pierwszaków przydzielać z pierwszakami *wprowadzić potrzeba się w ostatni weekend przed ropoczęciem od godz. 10 do 17 i potrzeba będzie wpłacić 80 zł. kaucji *za akademik trzeba będzie płacić do 10 każdego miesiąca na konto 280 zł. *pralki są, ale nie na każdym piętrze *lodówkę lepiej mieć swoją *no i że pokoje "małe są dosyć bardzo"
|
|
#1107 |
|
Konto usunięte
|
Nie dobrze, że te pokoje są bardzo małe :/ ale wprowadzimy się to przekonamy się na własnej skórze, może nie będzie tragedii
Edytowane przez 7a4dc8cd6c0343b0d8374428fa6f8af4901c4309_62bf7d6ecc783 Czas edycji: 2012-09-04 o 13:16 |
|
|
|
|
#1108 |
|
Przyczajenie
|
Witam, również mam Filona i dzwoniłem teraz żeby potwierdzić chęć zamieszkania, i dowiedziałem się prawie to samo co Elszbietta.
Nie dopytałem się tylko, ostatni tydzień to chodzi o 29/30 września? To nie będzie z tydzień wcześniej tego szkolenia bhp czy tam jakoś wcześniej tak jak w zeszłym roku mieli? |
|
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
Pani kierownik rozsiewa złe informacje ??
![]() no mi powiedziała, że zameldowaćie potrzeba ie w ostatni weekend przed ropoczęciem.. zadzwoniłabym 3 raz do niej, ale może się wkurzy wolę nie ryzykować ![]() A i nie wiem nic o szkoleniu bhp..
We are such stuff as dreams are.[/FONT] Edytowane przez Elszbietta Czas edycji: 2012-09-04 o 14:41 |
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
Pani przekazała to widzę w bardzo delikatny sposób
Pokoje są bardzo malutkie ale niektórym mieszkanie w akademiku się podoba![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- termin rozpoczęcia (oficjalnego) na 100% będzie podany na stronie politechniki więc musicie się wprowadzić w weekend który będzie przed tą datą. Edytowane przez perfect_beauty Czas edycji: 2012-09-04 o 14:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

w tytule przelewu trzeba napisać "Opłata za legitymację studencką" i podać swoje dane

(chyba 4 wrz ma być wiadomo)