|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
ok
![]() Cytat:
i nie docenia tego hahahahah bo albo poplamione, że nie idzie doprać, albo wytarte kolana po upadkach i szuraniach, albo dziury, bo gdzieś rozdarła na dworze Nie należy do spokojnych dzieci
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...
wiecie co? my z Tż od zawsze zabezpieczamy się za pomocą tabletek (właściwie to ja się zabezpieczam )no bo po co skoro i tak tabsy bioręno a dziś Tż coś wzięło na gumkę i było nam razem tak dobrze że normalnie lepiej niż bez nie wiem skąd taka zmiana w doznaniach ale nie o to kamanTż powiedział że skoro tak było to właściwie z tabsami mogę się już pożegnac no i teraz nie wiem co robic, bo dopiero pisałam jaką mamy sytuację i że raczej starania trzebaby przesunąc a teraz to...wiem wiem że gumki to jeszcze nie ciąża no ale wiecie jak to jest-jak ktoś miał wygodę z tabletkami to nie liczył dni tylko łóżko było grane jak tylko była ochota a że my temperamentni jesteśmy to jakoś nie wierzę że gumki będą zawsze pod ręką (chyba że Tż zakupi odrazu wagon) pomijam że moje cykle sprzed tabsów to była ruletka...(dziewczyny a czy po odstawieniu jest szansa że choc trochę się uregulowałam? pocieszcie mnie że tak )tak że ta 13-tka to hmmm... ![]() rozwalił mnie ten tekst |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja
![]() mona & strippi - gratuluje chlopczykow ![]() ![]() today - sliczny brzusio ![]() bika - Ty to sie ciesz ze Emilka ladnie rosnie a nie . Co wolalabys zeby miala niska wage?
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
no co
rury z biedry są na mojej liście top 10 powodów, dla których wracam do Polski na chwilę
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIEN DOBRY
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i dobranoc, bo ja idę właśnie spać ![]() Jeszcze tylko czwartek a potem mam tydzień wolnego - siostra z mężem i małym jadą nad ocean a ja zostaję sama w domku
|
#67 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36057133]Zawsze myślałam, że trzynastka jest pechowa I tego Ci życzę, Stokrotko Trzymaj się, Kotku Szybko nam poszedł ten ostatni wątek, aż sprawdziłam, kto najwięcej gadał i już wiem Na podium Bika, Blonde i Butter [/QUOTE] dziękuję i nawzajem Cytat:
Cytat:
idę się niedługo o praktyki pytać i z nerwów już o 6 wstałam
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części
![]() Weszłam wczoraj wieczorem żeby ponadrabiać, a tu patrzę te gaduły nowy wątek założyły ![]() ![]() Nadrobiłam "po łepkach" bo zasypiałam na siedząco. Byliśmy u notariusza i na działce całe popołudnie bo geodeta wkopywał kamienie Cieszyliśmy się jak dzieci ![]() ![]() Potem poszliśmy do tej koleżanki, która wróciła z Anglii i znów się cieszyliśmy Ślicze pajacyki, bodziaki itp... i kilka rzeczy typu bluzeczki ![]() Wszystko z Primarku, ceny śmieszne a ciuszki piękne ![]() A teraz cop do mojego nadrabiania: Strong, Emilko dobrze jest się tak powspierać mam nadzieję, że będzie tylko lepiej![]() Strippi, Mona gratuluję Wam synusiów Tomalinko, może laparo to dobre rozwiązanie Bika, dobry ten Twój tż ![]() I dziękuję Wam za miłe słowa o ciuszkach ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Stokrotko powodzenia, daj znać czy załatwiłaś Amani, to porządzisz ![]() Guciu, powodzenia na rozmowie ![]() Today, śliczny brzuszek ![]() A ja zrobiłam zdj swojego, ale nie miałam kiedy wam wrzucić
|
|
|
|
#69 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Nadrabiam poprzednią część: [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36052189] Gratuluję wygranej Fajny rower, mam bardzo podobny, dostałam od męża Tylko z moim coś chyba jest nie tak, bo strasznie ciężko mi się na nim jeździ. Dawałam go na przegląd, może teraz będzie lepiej. Na razie nie mogę sprawdzić, bo nie daję rady jeździć na rowerze, brzuch mnie nadal ciągnie [/QUOTE] Dziękuję Z resztą za młodu (jak to zabrzmiało Mam nadzieję, że szybko przestanie Cię ciągnąć i wsiądziesz na rower Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mocno trzymam kciuki! ![]() Cytat:
![]() Ale śliczny! I spory już ![]() ...i tę: Cytat:
W całym swoim życiu chyba tyle ciuchów nie miałam ![]() Cytat:
![]() strong, strasznie się cieszę, że mieliście z Kamilkiem taki udany dzień ![]() strippi, Mona - gratuluję chłopców! W końcu spora dawka testosteronu na wątku ![]() ...i coś miałam jeszcze pisać, ale zapomniałam
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny krok do przodu Wcale nie dziwi mnie Wasza radość, też skakałabym pod sufit! Ale czad! A pokażesz nam jakieś? ![]() Szkoda, że nie mam znajomych w UK - też bym sobie zamówienie zrobiła w przyszłości ![]() A my wciąż czekamy ![]() Malensstfo, nie wiem czemu, ale wróżę Wam dwóch chłopaków ![]() Dziękuję wszystkim za gratulacje Wczoraj byli u nas znajomi. Maja piszczała na widok kotów, a te uciekały Dopiero po ok. pół godz. zaczęły ciekawsko podchodzić, ale jak tylko Maja odwróciła się w ich stronę, to zwiewały ![]()
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Abby, postaram się zrobić fotki w domu i powstawiać
![]() Ta koleżanka leci znów w przyszłym roku, to jakbyś coś chciała to mogę u niej zamówić ![]() Bo na stałe jest tam jej mąż, ale on średnio się zna na zakupach dzieciowych, chyba żeby mu zdjęcie przesłać co konkretnie chcę. A on przylatuje na święta ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Abby i gratulacje |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
onyks, dziękuję
Jeśli szczęście będzie sprzyjać i uda mi się za rok już hodować kropka, to bardzo chętnie skorzystam ![]() ...choć jak myślę o staraniach, to mam wrażenie, że coś będzie nie tak ![]() Głupia Ty! Wypluj to! - zawsze coś wykraczę, mam jakieś "zdolności" Uda się szybko, uda się szybko, uda się szybko... A tak w ogóle witam w 13. części!
![]()
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w kolejnej części
![]() Ale naspamowałyście wczoraj Czuję się już całkiem dobrze, choć nadal jestem słaba. No ale przynajmniej temperatura normalna ![]() Mam nadzieję, że będzie mnie więcej na wątku, bo ostatnio jakoś brakuje mi weny ![]()
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że dziś już bedzie si! Teraz tylko jakoś się wzmocnić
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tluk sie godzine temu przywitalam na starym watku i zaskoczona cisza czekam na odpowiedz a tu juz 3 strony nowej czesci!!!
Witajcie!!! Dzien dobry prawie piatek! Mona_ja - gratuluje chlopczyka! Przyda sie meski przedstawiciel na watku! ![]() Zabcia - obejrzalam sobie sesje Domina na FB i baaardzo pieknie wyszly te zdjecia! Domino slodziak i razem z TZ tworzycie sliczna rodzinke! Aaby - gratuluje roweru! Ja nigdy nic nie wygralam, kiedys chyba tylko walkmana takiego na kasety jeszcze ![]() Reszty nie pamietam Niechaj sie posypia II kreski w 13. czesci naszego wateczku!!!! |
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Nie wiem czy już mogę przejść na taką bezpośredniość, ale jesteście WARIATKAMI Ileż Wy piszecie ![]() Aaby, ja szczuplutka? Skaranie boskie za opowiadanie takich bredni. Bioderka to mam tak szerokie, że zawsze panie w sklepach mi mówią, że poród będę miała łatwy Co z tego, jak spodni na tyłek wciągnąć nie mogę ![]() Co do pomniejszonej macicy, to na razie nic nie mówił, pewnie nie chciał straszyć, a trzeba też na USG dobrze pobadać. Z tego co czytałam to nic dobrego z tym się nie wiąże, także na razie nie przewiduje nic i więcej nie czytam, bo się nakręcam. Oczywiście jeszcze raz gratuluję pomarańczowego roweru ![]() Tomalinka świetnie, że lekarz ma dobry plan Na pewno się uda! Mrownika ten wątek jest Twój Będą piękne krechy ![]() Mogę prosić o wpisanie na listę? Będę czuła się jak swoja Na razie rok 2014, Dorota, lat 24. Strippi i Mona gratuluję chłopaków! Onyks cieszę się, że spotkanie z notariuszem super przebiegło Nie dziwię się, że tak się cieszycie![]() Agnusek super, że choroba odpuszcza! ![]() Gucia6 genialnie, że zabezpieczenie finansowe i to do marca jest ! ![]() Kotek co mąż nabroił? Strippi wszystkie ciuszki świetne! Mała strojnisia z córci ![]() Strong i Emilia dobrze jest słyszeć, że u Was lepiej ! Amani to ostro poszalejesz jak chata wolna Today cudny brzusio Maleństwo cudne pazurki Ja obstawiam u Ciebie parkę ![]() Nadrabianie idzie mi chyba coraz lepiej Wpuściłam wczoraj pana ankietera i nie było źle Dziś znowu będziemy z tż robić ogórki. Nie pamiętam która z Was, ale któraś podawała przepis na ogórki z curry. Siostra robiła i są pyszne, więc ja dziś też trochę zrobię
|
|
|
|
#80 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I widziałam, że jeszcze piszesz w starym wątku Melduje, że wczoraj 4,5km przebiegłam ![]() Cytat:
U mnie nadrabianie, to ostatnio jakaś porażka, ale muszę się spiąć ![]() I jaką ankietę przeprowadzał ten facet? Uwielbiam ogórki
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my wygraliśmy w tamtym roku samochód w mcdonalds ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też uwielbiam ogórki, pod wszelką postacią Na zimę jak znalazł. Jeszcze sałatki z cukinii mi się marzą, ale jak już to po weekendzie, bo w sobotę impreza i dużo szykowania. |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam na chwilę, wieczorem nadrobię zaległości bo widzę że trochę się działo.
Onyks- a ja się nie mogę zmusić żeby na swojej działce dom wytyczyć... Skoro mówisz że graniczniki to taka frajda to może w końcu się wezmę do pracy =)) Ale wiesz, sobie zawsze najtrudniej się robi =) Uwaga Uwaga- Bratowa została o 4.10 zawieziona do szpitala, o 5 jej mąż wrócił do domu, a o 5.50 przyszedł na świat ich synek. Co wy na to? Lubimy takie porody, prawda? Także jak tylko wyjdzie ze szpitala jade do niej z tortem! Nie jestem zwolenniczką odwiedzania świeżo upieczonych mamuś w szpitalu, dlatego poczekam te parę dni.
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pewnie, że takie porody są najlepsze A to pierwszy dzidziuś?
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
W chorobie?
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
HeloŁ!
![]() Muszę zaraz coś na śniadanko wykombinować
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie dla bratowej
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam manię kupowania ciuchów, Kubuś ma na kilka rozmiarów na przód pełno ciuchów - kupuję zawsze z wyprzedzeniem o sezon na wyprzedażach z UK mam jeszcze masę jak mi koleżanka nakupiła - akurat do przedszkola będą a mój tż już się boi jak się mała urodzi, bo też ciuchów ma pełno, ale z racji że dziewczynka to sama rozumiesz - ciągle małoUWAGA - dzisiaj rozpoczynamy z małą 35 tydzień
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Trzeci syn =)
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Naszło mnie wieczorem w przypływie sił...poza tym pokłóciłam się z tżtem i musiałam odreagować
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

i nie docenia tego hahahahah bo albo poplamione, że nie idzie doprać, albo wytarte kolana po upadkach i szuraniach, albo dziury, bo gdzieś rozdarła na dworze 
)no bo po co skoro i tak tabsy biorę
)
. Co wolalabys zeby miala niska wage?

Fajny rower, mam bardzo podobny, dostałam od męża 
mój górski stoi a nówka jest prawie nie śmigana, za to taki miejski bardziej by mi się przydał