|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Dopra, obiecane fotki
niestety niektóre poruszane bo szybko biegły
|
#4202 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie no kurdwa!wooj mnie strzeli!
FM w KWC? japierdziele a fogle to co ja pacze ze FM podrabia kiliana i Malle
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Miciu, a co to pie?
Polly, jeśli od dzieciństwa masz chęć, to czemu nie spróbować? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Jakie psiaki Ale w tych skarpetkach to chyba nie za wygodnie im biec? Chociaż, czy ja wiem Może i wygodnie.Sza, loki masz takie naturalne?
|
|
#4204 | ||
|
Zakorzenienie
|
naum się
(nie wiem, nie próbowałam i nie kroi się) Cytat:
kolor rzecz nabyta a bez grzywki wyglądam jakbym byłam łysa ten a kurteczce z Metallici rządzi a na ostatniej Ty z Twoim jamnikiem? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, ale z drugiej strony, to coraz ambitniej
|
|
|
#4206 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
to topsze czy żle? a fanatyka widziałą? (chybazem juz pytala kiedys )skyszałam ze drajw to taki folm ze na początku niby nic a potem łooooooo, i ![]() ale nie wiem czy to o ten drajw chodziło moze jesst jakis inny jeszczze?Cytat:
![]() ![]() ale gosling jest moj-sory bejb widzialam go juz wieki temu tylko wtedy nie wiedzialam ze to on ![]() co do chuopa to zaiste dziwna przypadłość my z TZem mamy takązgodność tylko jeśli chodzi o pąty element-on se paczy na mile ja na bruska i jest miło ![]()
|
|
|
#4207 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
niezidentyfikowany bliżej, aczkolwiek odrażający feler wewnętrzny
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() fanatyka ni, moze kiedys popacze o, jest taki drajw i rekomendacja: "Oglądałem go o później porze i nie zasnołem Film był bardzo ciekawy , duzo zwrotów akcji , walk i pościgów . Polecam 8/10"
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-09-03 o 21:38 |
|
|
|
|
#4208 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sprzedałam 2 flaszki
I jakoś jeszcze po drodze załapałam czerwone mokasyny Clarksa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4210 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() no takie też są
|
||
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
![]() świetnie jest Eeeeeeee..... kontuzyjnie jest, i trza nosić krótkie gacie,albo dziwne kiecki i można nabawić się łokcia...
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W akcie rozpaczy worek zakupię chyba, bo obmacałam dzisiaj chyba ze 200 torebek i albo są nieporęczne mega-giganty, albo mają krótkie rączki ![]() ![]() Lepiej szermierki. Praktyczniejsza ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(niestety jest nas więcej muszę Cie zmartwić ) 2. ad Gosling moze dziwna moze nie ad Mila - toć to jest synonim seksapilu i to takiego rokowego - BTW wybranka mojego onegdaj wybranka oraz kobieta muzyk - wrażliwych kolesi z mózgiem to jara plus fizyczność - i obstawiam sentyment chyba wychowan Twój chuop na Błękitnej Lagunie nie no laska jest the best - w sumie to jak komplement |
|
|
|
|
#4215 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ja odbieram tę laskę jako sztywniaka z pustym spojrzeniem i nieskoordynowanymi ruchami - serio sexy?
|
|
|
|
|
#4216 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nieno prosze cie...przeciez ja nie mam zamiaru dostac sie do reprezentacji Polski , co do stroju to chyba raczej jest dowolny..nie lykam ze babcie emerytki latajo po korcie w spódniczkach ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() co do laguny to eee niesądze
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewuś fajne włosy Polly jak Ci się chce to czmu nie mi by się nie chciało biegać za piłką ![]() bry wieczór chadzają za mną te botki co je Red dla mnie wklejała
|
|
|
#4218 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to też;
ale chyba Rakelinusu podoba się też Knightley, dla mnie też sztywna, pustopacząca i nieskoordynowana; obie panie staram się przełączać/nie chodzić na filmy z nimi
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toteż ona jest niszowo wśród chuopów seksi - mało kto zna btw bo stare pokolenie, tffffffffffu pokolenie 3dziestolatków kojarzy bardziej świadomie i po całości
|
|
|
|
|
#4220 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co nie otowrze filmu na filmwebie to ni michelle wyskakuje
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
ale spytaj
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
z Keira bym sama pojszła jakby ino mnie kciała ale nie z szanela ino z filmów |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
chlopom to sie podoba Monika, albo Sophie Marceau albo Eva Green
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak Rooney Mara spojrzałą we filmie to miałam wrażenie że na mnie paczy - i nie było puste, mało tego wręcz zdradzało co nastapi (choc pewnie nie powinno ale może i miało na celu film dla amerykańców we końcu więc who knows)---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- też generalnie sporo tego jest w przyrodzie, fcale a fcale nie ma di łan and onli |
|
|
|
|
#4224 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
no ale ja o tym, że jak nie muszo
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja chyba wiem o czym - taki lizardzi look?
bo obwiniam tęczówkę, serio zauważyłam ze na fotach takie wyostrzone ![]() niemniej się chyba nie przekonamy jak jest for real to jest tak jak z tymy cyckamy, kilogramamy i innymy - widza fotę i mówią ze masz i ze nie masz - różnie bywa ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
osobistycznie rozumiem ze nie preferujesz ale above Rubik ołgad - no cóż de gustibus P.S. Anja zyskuje na zdjeciach na żywca - tivi - |
|
|
|
|
#4226 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tak, tak, wklejaj biednym ludziom ciuchy ![]() Jedyneczke bym przygarnela. Bardzo dobrze zainwestowane piniondze Cytat:
Natomiast co do tekstu o lekach to rowniez popre zdanie Parabelki - jesli autor myli koncerny (czy co tam pomylil) to niby ok, rzecz ludzka, ale jego wiarygodnosc spada, skad mam wiedziec czy nie popitolilo mu sie po calosci? Moze to nie ten lek, o ktorym pisal jest wycofywany zagramanica? Na dodatek wyglada na to, ze nikt tego tekstu nie sprawdzil tylko puscil w siec "aby bylo". Dziwnie, olewczo, niewiarygodnie. A, tekstu nie czytalam co najlepsze ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
zamarynowałam pałki w miodzie musztardzie oliwie papryce curry i ziołach i w czosnku - jakkolwiek to brzmi
myśle nad dodaniem czegoś jeszcze ale po co? marynatę zlizywałam saute a i sok z cytryny ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- toć lizardzi jest hipnotajziiiin och, foch de gustibus non est disputandum - podtrzymuję |
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

niestety niektóre poruszane bo szybko biegły

ze FM podrabia kiliana i Malle 

)
i tak se robimy goslingowe seanse) 

)