|
|
#4172 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Opowiadaj
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4173 |
|
Wpisz tu zomzing
|
albowiem bimba ma na trasie przynajmniej 6 liceuf i gimnazjuf, widziołek troch faszionisuf na plus, ale więcy na minus;
na plus: 1) bokserka biała, na to czarny sweterek, spódniczka bombka czarna do kolan, balerinki czarne, nogi chyba nagie, uszy i szyja - złoty łańcuszek i kolczyki z czarnym kamyczkiem, włosy "na chłopaka'; 2) rajty białe, spódnica 50's czarna w białe grochy, bluzka łódka biała, sweterek ecru, włosy w koczek z czarną spinką; 3) rajty czarne kryjące, spódniczka plis klasyczny do kolan, tenisówki czarne czyste, biała koszula, szary sweterek, na głowie kok z dobieranego zakończony kokardą z włosów; na minus: 1) sukienka tajpu Wieczorek, góra biała, dół wysokostanowy czarny, cyc wylewczy, nóg wylewczy ledwodupny, trampki; 2) koszula biała rozpięta do cyc, mini "wyskoczyłam po fajki" - elastik czarny ledwodupny, piptoły na platformie; |
|
|
|
#4174 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Kiedyś udało mi się zrobić sobie opaskę z francuza, ale mimo wielu prób nie dokonałam tej sztuki ponownie ![]() Rzuciły mi się w oczy tylko przyduże marynary, z szafy rodzicielskiej zapewne, tak to nic na plus ani na minus. W mojej okolicy dominują uczelnie wyższe, w październiku powinno być ciekawie. Mam się spodziewać ulicy w kolorystyce bordo tak? Powinnam być uprzedzona o czymś jeszcze? ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Niedawno wstałem I teraz mam dwa dni wolnego Jadę zaraz do pracy odebrać swoją umowę i jadę do domu Mama przyjechała z Niemiec I muszę podrzucić swoją umowę do Urzędu Pracy jutro
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4177 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale winogrono jest jak najpoprawsze własnie ![]() to winogrono, te winogrona, niepoprawny jet ten winogron jak niektórzy usiłują ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- ![]() http://platine.pl/prawdziwych-perfum...0-1147330.html ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- wracam wiecie skont i zastaawiam sie czy redzia szuka juz kwietnego wienca na guowe
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
czemu sikasz?
obawiam się,że by nie przeszło- nie lubię pani Gessler i jestem bardzo szczera-mało medialne połącznenie ![]() avka nie zmieniałam ![]() Poszłam dziś do pracy w , jak mi się zdawało, rozchodzonych butach. Efekt- sześć małych bąbli i dwa giganty
|
#4179 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Jeżeli forma nie pozwala zrozumieć treści , tekst jak najbardziej należy kwestionować . Jestem strasznie czepialska , jeżeli idzie o jasność i precyzję przekazu , zwłaszcza w sprawach zawodowych a w ogóle to farmaceuci nie są najbardziej uprawnioną stroną do orzekania o wycofywaniu lub nie leku z rynku ![]() Kam , a na Qi gongu byłaś ![]() Cytat:
ale przeczytałam znad pingwina Cytat:
Sisley Oud Soir ![]() Hehe , prawdopodobieństwo spotaknia się dwóch osób tak samo pachnących jest zerowe Bende se szyć spódnice ![]() Tylko nie fiem , kiedy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-09-03 o 20:02 |
|||
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
w aptece 9a raczej punkcie aptecznym) nie miała glimbaxu ani tantum verde do płukania, to mi dała jakiś Corsodyl - jakie to gorzkie, chemiczne i paskudne
|
#4181 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Red?
albo ło ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-09-03 o 20:17 |
|
|
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
uffff, to dopsz nie sikam tylko snikam ![]() Cytat:
Cytat:
Zapisałam się na prywatną artroskopię na 3 października termin na NFZ wstępnie początek 2014 ![]() Na pocieszenie wydałam kasę na nową fryzurę i kolor
|
||
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja w dodatku nieomal uwierzyłąm i ta myśl - miałam w łapach tyle Sisley i ouda przegapłąm ? - zwłaszcza że lubię - no i se myślę może jezd? ki diabeł ? Prada robi Candy Sisley Oudy - szysko możliwe
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-03 o 20:28 |
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4189 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zakciało mi sie naumic sie tenisa
![]() co o tym myslicie?
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
oj toć baa, to jest oczywista ja juz to zlewam sikiem prostym - nie zwracam uwagi na takie persony - i nie widzę w ogóle sensu robienia tego szumu koło niego przecież jemu to w pytkę aż miło chyba - taka woda na młyn
hehe - swietnie ![]() mam podobne ciecie przyszyjne natomiast dam wszystko za kolor rodzaj włosa a co za tym idzie możliwość naszania grzywki lubie taki klasik - kojarzy mi sie z prezenterką tvp 1 lub 2 tą od sportu - zawsze misię podobała ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- świetny pomysł - kce misię od lat - tylko ni mom z kim a z obcym się wstydam i kaski wiecznie brak ale tenis jest dobry an szysko - na stres na mięsnie na schuście na dobre samopoczucie na relaks - pasjami oglądałąm z ojcem w tivi ale na żywo skończyło się zanim się zaczeło - i tak odkłądałąm to na "lepsze czasy: a one nie nadchodzą ![]() um się ![]() dla mnie tenis jest jedynym sportem który mnie jara Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-03 o 20:53 |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mi sie chce od dida, a nawet nie mialam okazji rakiety poczymac nigdy ![]() ale sie wstydam taka stara ![]() ale łaj? ![]() własnie ![]() przynajmniej bym sie co poruszała ![]() tylko drogie dziadostwo ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- skaro sie juz tak zwierzam to nie iwem czy wyznałam juz ze kocham Goslinga? mam zamiar obejrzec wszystkie folmy z nim-a zwłasczza romanse ![]() i oglądłam niedawno bufallo 66-polecam(to akurat nie z nim, ale z innym)
|
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusiu, ślicznie, klasycznie i elegancko Maju, zdrówka! Możesz też naparem (?) z szałwi płukać. Małom rozmowna
|
|
#4197 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Potrzebuję granat na ból gowy...
|
|
#4198 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
ano chyba ze nie wiesz
Cytat:
jestem o tyle do przodu ze ad 1. trzymałąm rakietę w rękach ad. 2 widziałam z nim wszytskie filmy ( mój chuop go uwielbia as well i tak se robimy goslingowe seanse) ad stara na tenisa - Ty i stara to ejst oxymoron - pójdź i powiedz panu od tenisa żeś stara to zabije Cię śmiechem a rekreacyjnie jeśli mój kuzyn, starszy od nas, tłusty ciężki wielki taki Hulk, zaczyna grać i gra bo lubi to, to co się przejmowac - przecież nei zamierzasz zapisać się do juniorów co potem zdobędą wielkie szlemy fefnaście razy - ale tenis robi dobrze - grałam tylko kilkanascie/dzieścia razy - i mnie to jara wiem ze schodzę z ☠☠☠☠ikami w oczach i chęcią na więcej ![]() :brzyda l: no i ruch - ale inteligęęętny ![]()
|
|
|
|
|
#4200 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

I teraz mam dwa dni wolnego
Mama przyjechała z Niemiec
I muszę podrzucić swoją umowę do Urzędu Pracy jutro

termin na NFZ wstępnie początek 2014