![]() |
#241 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
Jesteśmy mądre i mamy mądre zwierzęta. Pochwalę się w imieniu Andriejewny że jej kot przynosi jej różne prezenty
![]() ![]() Np ja jak na wiedźmę nołlajfiarę przystało mam czarną kotkę. ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jasne że są osoby nieprzyjemne, krytykujące każdego i wszystko wiedzące najlepiej, ale mówienie ogólnie "WY jesteście takie i owakie" jest bez sensu, bo zapewniam Cię, że zdecydowana większość Wizażanek to rozsądne, przyjaźnie nastawione osoby. A kiedy zdarza się jakiś wyjątek, jakaś nieudany egzemplarz zionący jadem, to się dodaje taką osobę do Ignorów i po sprawie ![]()
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
.
|
skoro tak cie wkurza to forum i sposob wypowiedzi uzytkowniczek to po co tutaj wchodzisz?
![]() ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
wiedzialam
![]() tyle sie ukrywalas z ta miotla ty nie ciao nie ciao .. my sie jeszcze widzimy w nocy ![]() ![]() ![]() wszystkiego najlepszego piekny wiek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
To ja tu chyba najbladziej wypadam, z moimi trzydziestoma
![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kurdee, a ja burasy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
aaaa urodziny masz?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Noo, Irenko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się, wszystkiego najlepszego, sto lat i pięćset razy więcej postów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Ojej, leniwca, najlepszego!
![]() ![]() ![]() (a myślałam, że ta wzmianka to wiesz, jakiś wyższy poziom ironii, groteski czy innej zjadliwości, której ma tEMpota nie ogarnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Konto usunięte
|
Boooże agniesik ja myślałam że ktoś nowy do wątku przyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, to ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za życzenia podziękowała ![]()
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie rozumiem czemu komus wogole przeszkadza ile pisze madana czy inne wizazanki to sie nazywa no life nie pojmuje , serio |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
jestę wieszczę
|
leniwca
![]() ![]() ![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i takie 100% przekonanie, ze tego albo tamtego to ja NIGDY nie zrobie. a kurde, nie wiadomo co sie w zyciu stanie, jak sie losy potocza i takie zarzekanie sie, ze ''TEGO to ja na pewno nie zrobie'' jest dla mnie smieszne. ech ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2012-09-11 o 01:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Akurat kobity wymienione w pierwszym poście wg mnie mają wyjątkowo trafne komentarze. Pewnie Autorce powiedziały kiedyś parę słów prawdy i poleciał foch z przytupem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Szczerze, to już dawno nie spotkałam się z tym, żeby w wątkach o problemach dziewczyn z facetami te, że tak powiem stare wyjadaczki, piały peany na cześć swoich facetów. Fakt, że ostatnio nagminną radą na wizażu jest "zostaw go" czasem nawet ,gdy wystarczy zwykła rozmowa, ale np. co doradzić dziewczynie, którą chłopak zwyzywał w trakcie kłótni, a ona tak bardzo go kocha, że chce mu dać drugą szansę? W sumie też nie kumam czemu się tak autorka przyczepiła chociażby do madany- toć to kobieta ze stażem małżeńskim, dzieciata, to chyba jakieś doświadczenie ma i radą może posłużyć, nie? A że ton wypowiedzi ma często ostry- czasem wizażanki chcą dobrze i się emocjonują, żeby jakiejś zagubionej dziewoi wbić to i owo do łba.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-11 o 01:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja czasami wchodzę na wątek i widzę siebie sprzed kilku lat: zagubioną, tkwiącą w jakimś dziwnym układzie czy beznadziejnie zakochaną bez szans na powodzenie. I wtedy ciężko jest być obiektywnym, bo odtwarzam to wszystko w swojej głowie jeszcze raz i wiem, że odpowiedź może być właśnie tylko jedna, ta z cyklu zostaw go, bo nic z tego nie będzie. Natomiast nie odważyłabym się doradzać czegokolwiek 'starej' mężatce, uważam że ze swoim stażem to jestem ledwo opierzonym kurakiem ![]() Pomijam fakt, że niektóre wątki i dziewczyny są, za przeproszeniem, tak głupie, że naprawdę nie idzie ich normalnie skomentować, można jedynie ręce załamać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Dzieci, idzcie już spać, wiecie, która godzina?!
![]()
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Wakacje!
![]() ![]() masahiko, nie no jasne, ja też raczej nie jestem zwolenniczką takiego gadania "mój TŻ by NA PEWNO" albo "ja NIGDY". Jak to się mówi, nigdy nie mów nigdy ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-09-11 o 01:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Ja już duża jestem, to mogę zostać
![]() Się kimłam wcześniej godzinkę jak byłam u TŻ, teraz spać nie mogę. Dobrze, że kupiłam tego notebooka, mogę leżeć wygodnie w łóżeczku i spamować ![]()
![]() |
#264 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie dam ci prztyczka, ani nawet klapsa, nie powiem nawet "pies by cię je...bał, bo to mezalians byłby dla psa." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urodziłam się,żeby doradzać. piszę kiedy wstanę,potem szybko po porannym siusianiu znów pościk,szybko przed praca jeszcze jeden. w pracy trzęsę się jak galareta,bo nie moge znaleść sobie miejsca,nie mam dostępu do neta (chyba zmienię pracę) kiedy wracam do domu już nic się nie liczy,pościk między gotowaniem obiadu to norma,potem zmiast spacer i rozmowa z najbliższymi to tylko doradzanie w intymnych sprawach,nawet w trakcie seksu z partnerem musze odpowiedzieć jeśli nawinie mi się mądra puenta . tak,jestem uzależniona od doradzania na wizażu.mam nawet myśl,którą chcę mieć na pomniku:Wizaż uczy,wizaż bawi,wizaż nigdy cie nie zdradzi ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||
High Quality Since 2007
|
Ojej, dziękuję, wzruszyłam się. Szkoda tylko, że wczoraj się nie dopisałam do tego tematu, chyba jednak nie zasłużyłam na nominację... Do tego na urlopie byłam wcześniej - o ja niegodna! Wizaż nie okazał się całym moim życiem
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem potrzeba 100% świeżego spojrzenia na problem,a nie patrzenia przez pryzmat danej osoby. czytałam wątek,który założyła "stara wizażanka" i oniemiałam z wrażenia czytając te "miłe" słodko pierdzące wypowiedzi "jadowitych żmij",to nie te same wypowiedzi ,one nie były do końca szczere. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Dobra dziewczęta, wracam do pracy, bo muszę ratować resztki swojego ciekawego życia ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |||
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36446714]Noo... a dziwisz się? przy takiej ilości czasu, którą spędzasz na wizażu, to i sztuczny by się wściekł
![]() [/QUOTE] E tam, ja tu już po prostu jestem parę ładnych lat, czasu spędzam wcale niedużo. I coraz mniej, bo ja już powoli z tego forum wyrastam ![]() W ciągu ostatnich dwóch tygodni zdążyłam nawet dwukrotnie być zagranicą ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jesteś przecież trollem, a one działają dokładnie tak jak ty - wlezą w towarzycho, zepsują powietrze prowokacyjną "myślą", po czym albo podczytują jak dyskusja się rozwija na bieżąco albo ulatniają się z założeniem żeby wrócić później i przekonać się jak się sytuacja potoczyła - czy wszyscy już się potruli bączkiem, czy jeszcze dzielnie walczą. Ciebie podejrzewam o tą pierwszą taktykę. Nie odmówiłabyś sobie przecież tej radości podczytywania ![]() Bo normalnie jak człowiek chce porozmawiać i intencje ma takie, że chce porozmawiać, to jak wynajdzie jakiś temat, to nie wtedy przecież kiedy kompletnie na to nie ma czasu i musi spływać, nie ? A wręcz przeciwnie, kiedy jest bardziej dyspozycyjny. Nie znika wtedy zaraz po zainicjowaniu rozmowy, bo to nie miałoby sensu przecież. To tyle z moich doświadczeń netowego nołlajfa. Takie tendencje ja z kolei w takich kwestiach zauważam. ![]() Cytat:
Każdy ma katalog zachowań, których nigdy nie zrobi i jak długo tego nie zrobił, ma prawo twierdzić, że pozostanie wierny tej zasadzie. To przecież oczywiste, nie ma w tym nic nagannego, a wręcz przeciwnie. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-09-11 o 07:47 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak jakby zarzucić ludziom, że jak mogą przysięgać przed Bogiem, skoro na świecie tyle rozwodów. Wszystkie takie idealne to skąd rozwody? Bo póki się nie zrobi czegoś złego, trzeba wierzyć, że nie jest się do tego zdolnym. Zakładanie 'ja to bym i nawet zamordowała jakby było trzeba' to według mnie pozbywanie się jakichkolwiek wartości, a jak się nie ma w życiu wartości, to i nie ma zahamowań żeby robić coś złego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.